• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
صدای یک طرفه record میشه... دنبال اینم که 2 طرفه اش کنم... اگه موفق شدم فکر میکنم درست بشه...

یک نکته دیگه هم هست : هنوز موفق به دسترسی به log ها نشدم... در ACM هم اگر دقت کنید وقتی reject all را انتخاب میکنید در log تماسهای drop شده لیست نمیشن...

به این security میگن یا ضعف ؟

در مورد record هم مثل منشیه دیگه همون طوری که گفتم از نظر سخت افزاری محدودیت داره و با نرم افزار فکر نمی کنم یشه (فول داپلس) نیست
در مورد سوال 2 به نظر من ضعفه چون لیست نکردن تماس های drop شده کاری به امنیت گوشی نداره
پاینده ایران

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
در مورد اول تاکارت به فلش نرسیده crystal رو unistal کن اگه می تونی به منو بری که هیچی آگه نه :
جاگ دایل رو 1 دونه به بالا بده بعد * رو بزن
/////////// رو 2 تا پایین بده * رو بزن
/////////// رو 1 پایین بده * رو بزن
حالا گزینه 3 رو انتخاب کن یعنی format internal memory
2 وقتی میگه باید انجام بدی یعنی حتما باید انجام بدی دیگه:happy: در مورد مدل هم که قبل از اینکه این دستورات رو بهت بده باید مدل انتخاب کنی دیگه:(
پاینده ایران

ممنونم از اینکه جواب دادی اما منظورت رو از جاک دایل رو نفهیمدیم ؟
این علامت هایی که گذاشتی ( ////////) منظور خاصی داره یا خواستی ردیف ها رو از هم جدا کنی ؟
در ضمن با اینکارهایی که انجام بدم گوشی درست میشه ؟

منظورم برای Update این بود که من نوع گوشی رو تو سایتش انتخاب کردم یه گزینه ای داشت که اینطوری بود :

اینکه اینو دانلود کردم آخرین Update هستش یا بعدا میره دوباره از سایت اینکار رو انجام میده ؟ برای گوشی که ضرری نداره ؟

فایل های ضمیمه

• 990ii.JPG
    990ii.JPG
    94.1 KB · نمایش ها: 10

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه به فید بک مشتریان P990 در تاپیکی که دولوپر سونی اریکسون برای اعلام آخرین فرم ویر زده بود ؛ و نارضایتی و پرخاش مشتریان و اعلام این که دیگر هیچ نوع گوشی از این برند نخواهند خرید ، دولوپر سونی اریکسون ناچار شد بپذیرد که آپدیت جدیدی را برای ماه آگوست ارائه کند .

http://developer.sonyericsson.com/message.jspa?messageID=105965#105965

پست اول در صفحه ی 25 تاپیک حکایت از این موضوع دارد :

Hi all
First of all I would like apologize for the long wait but now I finally have the official statement that you guys and gals have waited for, here it goes:
“In response to recent feedback from users and as a result of additional internal testing, Sony Ericsson has determined to offer a further firmware update for the P990 and W950 Walkman® phone. This move illustrates Sony Ericsson’s ongoing commitment to its existing ‘smartphone’ customers and the company’s desire to be responsive to customer feedback in order to provide an optimal user experience.
The next firmware release for the P990 and W950 will be available from the Sony Ericsson Update Service from August 2007.”

Cheers
/Johan

فرموده اند که :

ابتدا خواهشمندم پوزش مرا بابت تاخیر در پاسخ بپذیرید . اما اینک من می توانم خبر رسمی را که شما آقایان و خانم ها در انتظارش بودید ، اعلام کنم :

« در واکنش به عکس العمل های رسیده و نظرسنجی های اینترنتی ، سونی اریکسون تصمیم گرفت تا فرم ویر دیگری را برای گوشی های P990 و W950 منتشر کند . این اقدام ، نشان دهنده ی « تعهد رو به توسعه ی » سونی اریکسون در برابر مشتری های اسمارت فون های موجود این شرکت و احساسی است که این شرکت نسبت به واکنش مشتریان خود و ارائه ی حداقل سرویس ها ، و درک و پذیرش تجربیان کاربران دارد . فرم ویر بهدی برای گوشی های P990 و W950 در ماه آگوست از طریق سرویس آپدیت سونی اریکسون در دسترس خواهد بود . »

بالاخره فحش های ملت انگلیسی زبان کار خودش رو کرد
!!:D

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
ممنونم از اینکه جواب دادی اما منظورت رو از جاک دایل رو نفهیمدیم ؟
این علامت هایی که گذاشتی ( ////////) منظور خاصی داره یا خواستی ردیف ها رو از هم جدا کنی ؟
در ضمن با اینکارهایی که انجام بدم گوشی درست میشه ؟

منظورم برای Update این بود که من نوع گوشی رو تو سایتش انتخاب کردم یه گزینه ای داشت که اینطوری بود :

اینکه اینو دانلود کردم آخرین Update هستش یا بعدا میره دوباره از سایت اینکار رو انجام میده ؟ برای گوشی که ضرری نداره ؟

سمت راست گوشی اون volume که می چرخه . متوجه شدی؟ منظورم از ///////// هم همون هست .. با این کار کل internal memory پاک میشه و درست میشه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
کسایی که موفق شدن با Wlan اینترنت رو با گوشیشون شیر کنن به این سوال ها جواب بدن:

1-حتما" باید اینترنت از نوع Adsl باشه تا بشه شیر کرد یا دایال آپ هم فرقی نمیکنه

2-گوشی من wireless لپتاپ رو میشناسه بهش کانکت هم میشه ولی وقتی browser گوشی رو باز میکنم و آدرسی تایپ میکنم این ارور رو میده:

could not locate remote server

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سمت راست گوشی اون volume که می چرخه . متوجه شدی؟ منظورم از ///////// هم همون هست .. با این کار کل internal memory پاک میشه و درست میشه

اقا هیچ اتفاقی نمی افته اون Volumev رو می چرخونم و * رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته قط سه تا ستاره می افته بغل هم .
فکر کنم کنار اینکار کار دگمه ای دیگه ای هم باید زده بشه ؟

Lover_Suspended

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کمک کنید....
من از 4شنبه هفته پیش تا الان الاف اپدیت این گوشی ام
یک بار وسط دانلود برنامه واستاد به مدت 2 3 ساعت من هم بستمش و دوباره دانلود را شروع کردم
بعد این بار کامل از اینترنت دانلود را گرفت و شروع کرد به اینستال من هم نه به گوشی دست زدم نه به کامپیوتر ولی هر بار روی یک درصد ارور می داد
یک بار 40% بعد 60% بعد هم 70%
می نوشت تلفن را قطع کنید و دوباره سعی کنید
من هم ده باره بیست باره این کار را کردم اما...
حالا وقتی گوشی را روشن می کنم لوگو سونی ارکسون می امد و محو می شود و باز دوباره همین کار تکرار می شد
امروز دو سه بار دیگه سعی کردم که دیگه حالا فقط صفحه روشن خاموش می شه

در ضمن وقتی C را می گیرم و به کامپیوتر وصل می کنم یک ارور از ویندوز تو taskbar می اید که این ناشناخته است از طرف .یندوز اما تا این می اد اپگرید سرویس گوشی را پیدا می کنه
جالبه هر بار پیدا می کنه می نویسه اخرین ورژن اینستال شده...
اما هنوز هم هر بار روشن می کنم فقط روشن خاموش می شه...

کمک...

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اقا هیچ اتفاقی نمی افته اون Volumev رو می چرخونم و * رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته قط سه تا ستاره می افته بغل هم .

جناب swastika_iran چه خبر ؟ کجایید ؟

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به فید بک مشتریان P990 در تاپیکی که دولوپر سونی اریکسون برای اعلام آخرین فرم ویر زده بود ؛ و نارضایتی و پرخاش مشتریان و اعلام این که دیگر هیچ نوع گوشی از این برند نخواهند خرید ، دولوپر سونی اریکسون ناچار شد بپذیرد که آپدیت جدیدی را برای ماه آگوست ارائه کند .

http://developer.sonyericsson.com/message.jspa?messageID=105965#105965

پست اول در صفحه ی 25 تاپیک حکایت از این موضوع دارد :

فرموده اند که :

ابتدا خواهشمندم پوزش مرا بابت تاخیر در پاسخ بپذیرید . اما اینک من می توانم خبر رسمی را که شما آقایان و خانم ها در انتظارش بودید ، اعلام کنم :

« در واکنش به عکس العمل های رسیده و نظرسنجی های اینترنتی ، سونی اریکسون تصمیم گرفت تا فرم ویر دیگری را برای گوشی های P990 و W950 منتشر کند . این اقدام ، نشان دهنده ی « تعهد رو به توسعه ی » سونی اریکسون در برابر مشتری های اسمارت فون های موجود این شرکت و احساسی است که این شرکت نسبت به واکنش مشتریان خود و ارائه ی حداقل سرویس ها ، و درک و پذیرش تجربیان کاربران دارد . فرم ویر بهدی برای گوشی های P990 و W950 در ماه آگوست از طریق سرویس آپدیت سونی اریکسون در دسترس خواهد بود . »

بالاخره فحش های ملت انگلیسی زبان کار خودش رو کرد
!!:D

یعنی برای M600 نمیاد؟!؟!؟:(:(:(:(:(

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

نه هادی جان دکمه دیگه ای نمی خواد
1_فلیپ گوشی رو ببند
2_همون جاگ دایل رو 1 دونه به بالا بده و دکمه * رو بزن
3 _حالا 2 (دو ) بار جاک دایل رو به پایین بده و دکمه * رو بزن
4 _ یه بار دیگه جاگ دایل رو1 دونه بده پایین و دکمه * رو بزن
5_ حالا گزینه 3 رو انتخاب کن تا internal memory فرمت شه

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان کمک کنید....
یک بار وسط دانلود برنامه واستاد به مدت 2 3 ساعت من هم بستمش و دوباره دانلود را شروع کردم
بعد این بار کامل از اینترنت دانلود را گرفت و شروع کرد به اینستال من هم نه به گوشی دست زدم نه به کامپیوتر ولی هر بار روی یک درصد ارور می داد
حالا وقتی گوشی را روشن می کنم لوگو سونی ارکسون می امد و محو می شود و باز دوباره همین کار تکرار می شد

در ضمن وقتی C را می گیرم و به کامپیوتر وصل می کنم یک ارور از ویندوز تو taskbar می اید که این ناشناخته است از طرف .یندوز اما تا این می اد اپگرید سرویس گوشی را پیدا می کنه

کمک...

توصیه همیشگی من به دوستان : اول از همه همه پورتهای USB را از ویندوز / device manager حذف کنید...
بعد که پورتها نصب شدند اقدم به آپدیت p990 کنید... یکبار امتحان کنید ان شا الله که نتیجه میگیرید...

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان.
بلاخره دادم يكي از دوستام كه حرفه اي آپديت p990 واسم آپديت كرد. تغييرات بعد از آپديت:
0:هنوز هم هنگ ميكنه ولي ديگه زماني كه مي خوام تم گوشي رو عوض كنم ري استارت نمي شه:rolleyes:
1:از قسمت to در مسيج ها اگر select contact رو قبل آپديت مي زدي و روي يكي از افراد روي كانتكت با جاگويل كليك مي كردي بدون اينكه اون فرد رو به قسمت to اضافه كنه كاتكت رو ميبست. يعني حتما بايد تيك يارو رو ميزدي كه

ممنون از اطلاعاتتون ... من تا به حال با گوشیم مشکل ریستارت نداشتم !!! هر بلایی هم که فکر کنی سرش اوردم... ولی هنگ نکرده... هنگ کردنس در برابر نوکیا سیمبین بیس صفر است ...

yazdan_p990i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من يه مشكل بزرگ دارم اگه ممكنه كمكم كنيد
من گوشيم p990i هست اما قسمت پاين LCD وقتي با قلم كار ميكنم ( مثلا خط ميكشم ) قاتي پاتي ميشه خطام يعني قلمش تو اون محدوده درست كار نميكنه . و نكته ديگه اين كه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه اما بيشتره وقتا خرابه . گوشيمم فرانسه هست آپديت هم نشده
ممنون ميشم كمكم كنيد.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان کمک کنید....

کمک...
شما پی سی سوئیت رو نصب کردین؟
اول یک بار اون برنامه رو نصب یا ری اینستال کنید .بعد هم آپدیت سرویستون رو دوباره نصب کنید
بد نیست به توصیه اون دوستمون هم یو اس بی ها رو از اول به سیستم معرفی کنین.
بعد از انجام این کارها دوباره اقدام به آپدیت کنید...

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
نه هادی جان دکمه دیگه ای نمی خواد
1_فلیپ گوشی رو ببند
2_همون جاگ دایل رو 1 دونه به بالا بده و دکمه * رو بزن
3 _حالا 2 (دو ) بار جاک دایل رو به پایین بده و دکمه * رو بزن
4 _ یه بار دیگه جاگ دایل رو1 دونه بده پایین و دکمه * رو بزن
5_ حالا گزینه 3 رو انتخاب کن تا internal memory فرمت شه

اقا امروز خیلی خیلی اذیتت کردم متاسفانه اینهم راه نداد و گوشی همون لحظه که میخواد برنامه رو اجرا کنه هنگ میکنه
راه حلی نداره ؟
اگر برنامه فلش می خواد چطوریه ؟ خودمون هم میتونیم انجامش بدیم یا لازمه که بدیم بیرون ؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا امروز خیلی خیلی اذیتت کردم متاسفانه اینهم راه نداد و گوشی همون لحظه که میخواد برنامه رو اجرا کنه هنگ میکنه
راه حلی نداره ؟
اگر برنامه فلش می خواد چطوریه ؟ خودمون هم میتونیم انجامش بدیم یا لازمه که بدیم بیرون ؟

فلش کردن باید توسط دستگاهش انجام بشه ... شما قادر به فلش کردن نیستسد...

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
راه حلی نداره ؟
یه راه دیگه هم هست!:
فیلیپ رو ببندید با دکمه جهت نما باید این کارو انجام بدین:
راست * چپ چپ * چپ *
رو که پشت سر هم بزنید وارد سرویس منو میشین و با انتخاب گزینه 3 میتونن رم گوشی رو فرمت کنین
فلش کردن این گوشی کار هر کسی نیست و باید با باکس انجام بشه
ولی با آپدیت هم گاهی میشه از شر این مشکلات خلاص شد....

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان
من يه مشكل بزرگ دارم اگه ممكنه كمكم كنيد
من گوشيم p990i هست اما قسمت پاين LCD وقتي با قلم كار ميكنم ( مثلا خط ميكشم ) قاتي پاتي ميشه خطام يعني قلمش تو اون محدوده درست كار نميكنه . و نكته ديگه اين كه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه اما بيشتره وقتا خرابه . گوشيمم فرانسه هست آپديت هم نشده
ممنون ميشم كمكم كنيد.

نمیدونم calibration میدونی چی هست یا نه وی به نظر من باید screen را calibrate کنی .

به : menu\tools\control panel\ other \ setup wizard برو
بعد انتخاب کن : yes
علامت <
4 بار دیگه <

حالا وسط دایره 1 کلیک کن .... ودایره بعدی و بعدی .....

انشا الله درست میشه....
;)

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسایی که موفق شدن با Wlan اینترنت رو با گوشیشون شیر کنن به این سوال ها جواب بدن:

1-حتما" باید اینترنت از نوع Adsl باشه تا بشه شیر کرد یا دایال آپ هم فرقی نمیکنه

2-گوشی من wireless لپتاپ رو میشناسه بهش کانکت هم میشه ولی وقتی browser گوشی رو باز میکنم و آدرسی تایپ میکنم این ارور رو میده:

could not locate remote server

برای دسترسی به اینترنت توسط گوشی لازمه که نزدیک گوشی یه فرستنده اینترنت wireless باشه که بهش میگن Access Point ، مهم نیست اینترنت از چه نوعی به فرستنده wireless میرسه ( Adsl، Fiber Optic، DialUp،.....) تو تنظیمات Access Point میشه تعریف کرد که وقتی یه گیرنده ( گوشی، نوت بوک، ..... ) بهش وصل شد نام کاربر و کد رمز رو باید بده یا نه.
wireless لپ تاپ هم یک گیرنده است بنا بر این قادر نیست اینترنت رو به گوشی شما برسونه.
یه کارت هایی هستند که مثل همه کارت هایی که داخل کامپیوتر داخل اسلات PCI قرار میگیرند، میشه قرار داد ( WIFI ) و از طریق اون اینترنت رو بصورت وایرلس در یک محیط کوچیک مثل یه اطاق پخش کرد، حتی میتونید اینترنت رو از طریق دایال آپ دریافت و از طریق این کارت انتقال بدید، و به همین طریق اینترنتی رو که با ADSL دریافت میکنید انتقال بدید.
فرق این کارت ها با Access Point اینه که Access Point ها بردشون بیشتره و میتونه از محدوده چند تا اطاق هم فراتر بره. مهم محل مناسب نصب اون هست.
من فکر نمیکنم نوت بوکتون فرستنده wireless داشته باشه. :questionm

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
راه حلی نداره ؟

هادی جان تلاش کن اگه شد که شد اگه نه یا باید update کنی (که خودت می تونی) یا ببری فلش کنی که با یه وسیله به اسم box انجام میشه و 15 تومن هزینه داره
پاینده ایران

بالا