• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه تجربه:
من هم با USB باطري موبايل رو شارژ كردم هم با شارژر خودش، با USB زود خالي ميكنه ولي با شارژرش نه.
بهتره هميشه با شارژرش، شارژش كنين.
:rolleyes:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بیینید wlan روشن نباشه... خیلی شارژ میکشه وقتی روشنه...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بچه ها 1 سوال !

از اونجايي كه من طعم اينترنت موبايل رو چشيدم و بازم ميخوام !

ميخوام بدونم اگه يه دستگاه بولوتوث (از اين 100 متريا) كه با پورت USB به PC وصل ميشن بگيرم !

مشكلم حل ميشه ؟! يعني 100%‌ميتونم از اينترنت كامپيوترم بوصيله بولوتوث گوشيم رو هم به فيض برسونم !؟

1 بار در موردش بحث شده بود ولي ميخوام ببينم 100% ؟

ممنون !

:( :(

ir_elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من تازه با این Forum آشنا شدم. می تونم بگم دمتون گرم.

آقا ازتون یه خواهشی داشتم.
من می خوام یه P990i بخرم، ولی این چینی های بیشرف نمی زارن که.
آقا یکی بگه چطور میشه P990i اورجینال خرید که بعد ادا نده. ( اگه قبلا در این مورد بحث شده لطفا آدرس مطلبو بدین)
اگه میشه حدالامکان با تصویر و دقیق باشه.

در ضمن چون من کارم با کامپیوتره ، p990i به دردم می خوره یا نه.
یکی هم اینکه فارسی میشه؟

شرمنده خواهشم زیاد شد.
ممنون میشم.
:blush:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

سلام...
من یه بلوتوث MSI دارم که جنس اعلا هست ولی اینکه مینویسن 100 متر چرته !!! حداقلش اینه که موبایل 10 متر بیشتر نیست...

بعدشم میتونم بهت بگم خوش به حالت من 10 ساعت این بلوتوث را تنظیم کردم( حتی به رئش افشاری عزیز) ولی باز هم نتونستم اینترنت DSL ام را باهش شیر کنم...

اگه تونستی برا ما هم بنویس ببینیم چه کردی ؟ راستی شارژت درست شد ؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

آقا یکی بگه چطور میشه P990i اورجینال خرید که بعد ادا نده. ( اگه قبلا در این مورد بحث شده لطفا آدرس مطلبو بدین)

یکی هم اینکه فارسی میشه؟

شرمنده خواهشم زیاد شد.
ممنون میشم.
p990i نباید چینی باشه ... سعی کن مدلی بگیری که 3 سریال نامبرش ( جعبه - گوشی و *06# همه یکی باشن)
روش نوشته باشه made in france توی گوشی هم نوشته باشه بد نیست...

ادا دادنش اصلا معلوم نیست... عین لپ لپ شانسیه !
شما اکه با excel word ;کار میکنی به دردت میخوره... sms فارسی هم با نصب برنامه ساپورت میکنه ولی با خود word امتحان نکردم...

راستی یک قیمت هم بگیر بهمون خبر بده لطفا...

گارانتی دار هم همش کشکه !!! گول نخوری !:wacko:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام...
من یه بلوتوث MSI دارم که جنس اعلا هست ولی اینکه مینویسن 100 متر چرته !!! حداقلش اینه که موبایل 10 متر بیشتر نیست...

بعدشم میتونم بهت بگم خوش به حالت من 10 ساعت این بلوتوث را تنظیم کردم( حتی به رئش افشاری عزیز) ولی باز هم نتونستم اینترنت DSL ام را باهش شیر کنم...

اگه تونستی برا ما هم بنویس ببینیم چه کردی ؟ راستی شارژت درست شد ؟

من كه هنوز نخريدم !

ميخوام ببينم اگه شدنيه بخرم !

فعلا كه شما تست كردي نشده !

كسي تونسته تاحالا !؟

مشكل شارژ هم درست شد ! :blink:

yazdan_p990i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یکی هم اینکه فارسی میشه؟

شرمنده خواهشم زیاد شد.
ممنون میشم.

سلام يه راهش اينه كه وقتي ميخواين بخرين به بار كد رو جعبه نيگاه كنيد . عدد اول مهم نيست . دومي اگه 7 بود فرانسه است اگه 9 بود چين.

yazdan_p990i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اگه کارت به تعویض کشید به من بگو که touch و نصبش رو به 1 کی بسپارم (رفیقمه) نری خودت بخری با lcd بت بندازن بتیقنت
من 4_5 روزی نیستم دارم میرم دبی اونجا هم واست میپرسم بعد که اومدم خبرت میکنم
راستی بچه ها شما چیزی نمی خواین؟
پاینده ایران

اقا دستت درد نكنه منتظر ميمونم :) خوش بگذره

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
آقا این آلارم گوشیم قاطی کرده همش الکی زنگ می زنه چی کارش کنم!؟
مرسی

ir_elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
p990i نباید چینی باشه ... سعی کن مدلی بگیری که 3 سریال نامبرش ( جعبه - گوشی و *06# همه یکی باشن)
روش نوشته باشه made in france توی گوشی هم نوشته باشه بد نیست...

ادا دادنش اصلا معلوم نیست... عین لپ لپ شانسیه !
شما اکه با excel word ;کار میکنی به دردت میخوره... sms فارسی هم با نصب برنامه ساپورت میکنه ولی با خود word امتحان نکردم...

راستی یک قیمت هم بگیر بهمون خبر بده لطفا...

گارانتی دار هم همش کشکه !!! گول نخوری !:wacko:

ممنون از توجهت دوست عزیز.
والا قیمتی که دستم هست مختلفه از 325 تا 370 تومن.

راستی. این صفحه نمایشه p990 زیادی ادا می ده یا نه چون تو پست دوستان این مورد قید شده بود.

یکی هم اینکه چرا تو تبلیغای p990 زیرش نوشته quick share ولی همه ی اونایی که من دیدم نوشته p990i

بعدشم یه سوال دیگه ، تو بروزر اینترنت سایتای فارسی رو باز میکنه یا نه همینطور تو word و PDF .

اگه هم هر توصیه ای قبل از خرید دارید ممنون میشم بدید.

راستی چه طور میشه قبل از خرید همه ی جوانبو چک کرد.

بازم ممنون

ir_elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام يه راهش اينه كه وقتي ميخواين بخرين به بار كد رو جعبه نيگاه كنيد . عدد اول مهم نيست . دومي اگه 7 بود فرانسه است اگه 9 بود چين.

ممنون yazdan حان.
این روش مطمئنه ؟

راستی یه چیزایی راجع به یه سایت شنیدم که اگه IME گوشی رو بدی تشخیص میده اصله یا نه. داریش؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
بالاخره منم p990 دار شدم.
2شنبه خريدم,البته يكي از آشناهامون كه تو علاالدين واسم آورد.همه جا 315-320 مي دادن,اين واسم آورد 310 تومن.
پشتش زده فرانسه,رو كارتنشم همينطور,ازش پرسيدم اصله,گفت اي بابا الان ديگه اصل و فرع با هم يكيه,منم زياد نرفتم تو نخش كه منظورش چيه.
4شنبه آپديتش كردم هيچ مشكلي هم پيش نيومد.اينجا مي خوام يه گله هم از چندتا از بچه ها كنم و اونم اينه كه "بابا جان چرا آدمو مي ترسونيد از آپديت,آخه يكي كه بلده با كامپيوتر كار كنه يعني بلد نيست 6تا next بزنه تا گوشيش آپديت بشه".
از همه دوستايي كه تو اين بحثا شركت مي كنن هم تشكر مي كنم چون خيلي به من كمك كردن تو خريد گوشي.
راستي اينم بگم كه گوشيم با اينكه آپديت شده ولي فايل wmv رو نميخونه.اگه مي تونيد كمك كنيد.
راستي اين مشكل اس ام اس واسه منم پيش اومد,ازون جا هم كه شمارم اس ام اس خورش زياده و منم آدم حساسيم موضوع رو بررسي كردم و فكر كنم دليلشو پيدا كردم,هروقت مطمئن شدم به شما هم مي گم تا مشكل اس ام اس تونو حل كنيد.
مي خوام يه رم 2 گيگ بگيرم.چه ماركي بگيرم و قيمتها تو چه حدوداس؟هنگ كه نمي كنه اگه 2 باشه؟
راستي اين درب باطري اين گوشي چرا انقدر سفته؟
يه سوال خارج از بحث:كسي بازيه سودوكو رو داره؟كرك شدشو مي خوام و خيلي ضروريه.
خوب شد يادم اومد,هركي ديكشنري مي خواد آي دي ياهوشو بده تا واسش send يا mail كنم.
و در آخر اينكه يه گوشي 3660 داشتم كه 3سال دستم بود,خيليم دوسش داشتم ولي مجبور شدم به خاطره اينكه p990 رو بخرم بفروشمش,كلي دلم سوخت,چون گوشيه توپي بود تو نوع خودش,ولي خوب اونم مشكل ساعت اس ام اس ها رو داشت
همگي خسته نباشيد
فعلا ...

اينم جواب بدين ديگه : مي خوام يه رم 2 گيگ بگيرم.چه ماركي بگيرم و قيمتها تو چه حدوداس؟هنگ كه نمي كنه اگه 2 باشه؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
وقتي محافظ دوربين (دربشو) باز مي كنم بغل گوشي يه حالت چراغ مانند روشن ميشه و بعد از 3-4 ثانيه خاموش ميشه.اين نوره واسه چيه؟اصلا چه مزيتي داره؟

چرا وقتي يكي با بلوتوث واسم چيزي مي فرسته هيچ صدا يا پيغام صوتي داده نميشه؟آخه يه سري گوشيا آدمو باخبر مي كنن.
يعني من بايد چشمم رو گوشيم باشه كه هركي چيزي برام فرستاد متوجه بشم؟هيچ راهي نيست گوشي خبرم كنه؟

يه چيزه ديگه : وقتي مي رم تو INBOX و وقتي رو يكي از اس ام اس هام " * " رو مي زنم فونت اس ام اس بزرگ ميشه و مثل اينه كه اين اس ام اس هنوز باز نشده يا خونده نشده ؟ تازه بالاي گوشيم علامت پاكت نامه مياد يعني اس ام اس UNREAD دارم . چرا اينطوريه ؟

اين گوشيه كلي باگ داره
وقتي فليپو مي بندي اون علامت كليده بالاي صفحه مياد يعني صفحه كليد قفل شد.اون پايينم گزينه هاي منو و كالس و مور محو ميشه و اين قاعدتا درسته.وقتي تو اين شرايط قفل صفحه كليد رو باز مي كنيم گزينه هاي پايين فعال مي شن و اون علامت كليد هم محو مي شه كه اينم منطقيه . موضوع اينه وقتي صفحه كليد رو قفل مي كنم علامت كليد بازم ظاهر مي شه ولي ديگه گزينه هاي پايين محو نمي شن كه اين به نظره من جالب نيست و غير منطقيه
كاش مي شد به se اين مطالب رو گفت تا تو آپديت بعدي درستش كنه.ميشه؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آقا این آلارم گوشیم قاطی کرده همش الکی زنگ می زنه چی کارش کنم!؟
مرسی

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

خدا خير بداه اين سوني اريكسن رو ! گوشياش همه جن دارن ! :f34r:

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چي رو اين مموري سيو مي كنم error ميده و ميدونمم كه اشكال از مموريه
مي خو ام مموري اصل بگيرم از دوستان ممنون ميشم بگن مموري اصل چطوريه و قيمتش چنده؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
وقتي محافظ دوربين (دربشو) باز مي كنم بغل گوشي يه حالت چراغ مانند روشن ميشه و بعد از 3-4 ثانيه خاموش ميشه.اين نوره واسه چيه؟اصلا چه مزيتي داره؟
خوب وقتی کاور رو باز میکنی یه مئت طول میکشه که دوربین برای عکس بردای آماده بشه و به اصطلاح prepare بشه

این نور هم واسه همونه و اکثر گوشیهای سونی اریکسون این نور رو تو دکمه شاترشون دارن

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون از توجهت دوست عزیز.
والا قیمتی که دستم هست مختلفه از 325 تا 370 تومن.

راستی. این صفحه نمایشه p990 زیادی ادا می ده یا نه چون تو پست دوستان این مورد قید شده بود.

یکی هم اینکه چرا تو تبلیغای p990 زیرش نوشته quick share ولی همه ی اونایی که من دیدم نوشته p990i

بعدشم یه سوال دیگه ، تو بروزر اینترنت سایتای فارسی رو باز میکنه یا نه همینطور تو word و PDF .

اگه هم هر توصیه ای قبل از خرید دارید ممنون میشم بدید.

راستی چه طور میشه قبل از خرید همه ی جوانبو چک کرد.

بازم ممنون
اگه فونتهای فارسی رو روش بریزی هم sms و هم ورد فارسی رو نصب میکنه

Pdf فارسی هم ربطی به داشتن فونت داره و در هر حالت میتونی ببینی

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
يه چيزه ديگه : وقتي مي رم تو INBOX و وقتي رو يكي از اس ام اس هام " * " رو مي زنم فونت اس ام اس بزرگ ميشه و مثل اينه كه اين اس ام اس هنوز باز نشده يا خونده نشده ؟ تازه بالاي گوشيم علامت پاكت نامه مياد يعني اس ام اس UNREAD دارم . چرا اينطوريه ؟
خب نزن دیگه
39.gif
38.gif

بالا