• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
هر چي رو اين مموري سيو مي كنم error ميده و ميدونمم كه اشكال از مموريه
مي خو ام مموري اصل بگيرم از دوستان ممنون ميشم بگن مموري اصل چطوريه و قيمتش چنده؟
موری های اصلی سونی با گارانتی ایران رهجو فروخته میشن ولی ازشون قیمت دقیق ندارم ولی باید دور و بر 70-80 تومن باشن

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یه سوال دیگه سیم کارت من ماله مخابرات از این دایمی ها ولی جای آنتن gprs نشون میده...
چرا!؟؟

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

دوستان گرامی

همین الان آپدیت کردم ولی به نظرم نمی رسه که اون صحبتایی که در باره ی افزایش Rom شده بود ، همچین تاثیری روی سرعت اجرای صفحه ها گذاشته باشه .

ضمنا برنامه ی Divx Player 0.88 که قبلا روش نصب بود ، حالا نصب نمیشه !!

جالب تر این که با File Manager که توی PC Suit هست ، نمی تونم یه فولدر جدید توی مموری کارت ایجاد کنم :puke:

خوب دیگه چه مشکلی دارم ؟ آها ... گوشی روی سیستم درست نصب نشد . به گمونم باید PC Suit رو دوباره نصب کنم

ir_elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم جواب بدين ديگه : مي خوام يه رم 2 گيگ بگيرم.چه ماركي بگيرم و قيمتها تو چه حدوداس؟هنگ كه نمي كنه اگه 2 باشه؟

تا اونجایی که من می دونم ، رمای sandisk خیلی خوبن. البته اگه اصل باشه ( ریمارکش نسبت به سونی کمتره )

قیمتشم حدوده 38-45 تومنه

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
با تشکر از همه کسانی که به سوالات جواب می دن :)

حالا بریم سره اصل موضوع
1. من فونت های فارسی رو تو فلدر font در فلدر resources کپی کردم و گوشی رو خاموش روشن کردم و حالا راحت می تونم فارسی ببینم و.... اما :f34r: الان همه فونتهای گوشی عوض شده و مشکل اینجاست که وقتی اس ام اس جدید واسم میاد با توجه به اینکه ساعت اس ام اس ها خرابه قبلا از روی فونت bold معلوم میشد کدوم اس ام اس ها باز نشده است اما حالا همه یک جوره :wacko: چاره چیه؟

2. من هر چی تو call setting گشتم نتونستم حالتی رو پیدا کنم که وقتی کسی به من زنگ می زنه با باز کردن فیلیپ ارتباط برقرار بشه ... میشه این کارو کرد

3. (این سوال ممکنه تکراری باشه ) چطور میشه وقتی بلوتوث میگیریم مستقیم بره تو کارت حافظه و نره تو imbox چون وقتی تعداد فایها زیاده واسه انتقال فایها به کارت حافظه باید یکی یکی فایل ها رو باز کنم وبعد save as کنم تو کارت حافظه :blink:

(داداش دوبی خوش بگذره :p)
با تشکر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
1- هیچ راهی نداره...

2- همچین منویی نداره اصلا...

3- اونم هیچ راهی نداره...

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
آقا به نظر من شما باید آپدیت کنی!
ورژنت خیلی قدیمیه..

آقا یه سوال دیگه سیم کارت من ماله مخابرات از این دایمی ها ولی جای آنتن gprs نشون میده...
چرا!؟؟
عجب!!
میشه بیشتر توضیح بدی!؟ یعنی به جای ir mci ....ِیا ir tci نوشته gprs!!!؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام بچه ها ! :(

امروز 1 خبر بد براتون دارم ! :(

با صحبت هايي كه با دوستمون iran4ever داشتم متوجه شدم كه :(

گوشيه ايشون به آبهاي نيلگون خليج فارس مزين شدند و ... :(

جميعا الفاتحه مع صلواه !:(

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

تنها seست که میماند

با نهایت تاًثر وتاًسف در گذشت p990 عزیزتان را به اجتماع p990 داران فامیلهای وابسته و کارکنان se و رئیس کمپانی سونی اریکسون تسلیت میگوییم
بدین منظور از خانواده های داغدار ptجهت شرکت در مراسم یاد بود و تسلی خاطر دوست گرامیمان iran 4 ever
در مسجد ایفل حضور به هم میرسانیم و به احترام از دست دادن این عزیز به مدت 10 دقیقه از دادن پست خودداری میکنیم
روحش شاد و یادش گرامی
:D

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با سلام به همه دوستان
با تشکر از همه کسانی که به سوالات جواب می دن :)

حالا بریم سره اصل موضوع
1. من فونت های فارسی رو تو فلدر font در فلدر resources کپی کردم و گوشی رو خاموش روشن کردم و حالا راحت می تونم فارسی ببینم و.... اما :f34r: الان همه فونتهای گوشی عوض شده و مشکل اینجاست که وقتی اس ام اس جدید واسم میاد با توجه به اینکه ساعت اس ام اس ها خرابه قبلا از روی فونت bold معلوم میشد کدوم اس ام اس ها باز نشده است اما حالا همه یک جوره :wacko: چاره چیه؟

با تشکر
فونتی که پویا اپلود کرده بریز ....فونت انگلیسی هاتون هم کچپیک نمیشه
:)

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

تنها seست که میماند

با نهایت تاًثر وتاًسف در گذشت p990 عزیزتان را به اجتماع p990 داران فامیلهای وابسته و کارکنان se و رئیس کمپانی سونی اریکسون تسلیت میگوییم
بدین منظور از خانواده های داغدار ptجهت شرکت در مراسم یاد بود و تسلی خاطر دوست گرامیمان iran 4 ever
در مسجد ایفل حضور به هم میرسانیم و به احترام از دست دادن این عزیز به مدت 10 دقیقه از دادن پست خودداری میکنیم
روحش شاد و یادش گرامی
:D

با تشکر از دوستان گل
این گوشی من هم سوخت فکر کنم 2 باره برم سراغ ppc در هر صورت اگر دیگه من رو ندیدین غم هایتان بر باد و سرزمینتان آباد (در ضمن من swastika_iran هستم و لغبم iran4ever(
و مثل همیشه پاینده باد ایران

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اقا من چند روز پیش گوشیمو آپدیت کردم
بعد از اون صدای آلارمش خیلی کمه!
فقط هم صدای آلارمش کم شده
چه کار کنم؟
صبحا از خواب بیدار نمیشم
کمک!
cat41.gif
cat41.gif

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با تشکر از دوستان گل
این گوشی من هم سوخت فکر کنم 2 باره برم سراغ ppc در هر صورت اگر دیگه من رو ندیدین غم هایتان بر باد و سرزمینتان آباد (در ضمن من swastika_iran هستم و لغبم iran4ever(
و مثل همیشه پاینده باد ایران

ا.... چطورشد که گوشیت سوخت ؟ :( چیکارش کردی ؟؟؟
:f34r: نه نرو... تو هم مثل من نمیتونی.....

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا من چند روز پیش گوشیمو آپدیت کردم
بعد از اون صدای آلارمش خیلی کمه!
فقط هم صدای آلارمش کم شده
چه کار کنم؟
صبحا از خواب بیدار نمیشم
کمک!
cat41.gif
cat41.gif

فریمورت چیه ؟؟؟ رو default sound بزار الارم را و دوباره امتحان کن... اگه درست شد معلوم میشه با آخرین ورژن فریمور آپدیت نشده ...
:wacko: ان شا الله که درست میشه...

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام...

میخواستم بگم : رفع باگهای فریمور برای se در چه link ای در خواست میشه ؟ که یک bot درست کنیم و همه امضا کنیم و برا se بفرستیم ...

مثل مشکل زمان sms ها ... جواب با باز کردن فیلیپ... هر عیب دیگه ای هم هست بگید تا درست کنیم ...

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام...

میخواستم بگم : رفع باگهای فریمور برای se در چه link ای در خواست میشه ؟ که یک bot درست کنیم و همه امضا کنیم و برا se بفرستیم ...

مثل مشکل زمان sms ها ... جواب با باز کردن فیلیپ... هر عیب دیگه ای هم هست بگید تا درست کنیم ...

http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/Phones/P990i

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
:eek:
ا.... چطورشد که گوشیت سوخت ؟ :( چیکارش کردی ؟؟؟
:f34r: نه نرو... تو هم مثل من نمیتونی.....

هیچی بابا من دبی هستم الان با دوستم 2 روز پیش با شلوار رفتم تو آب های خلیج همیشه فارس تا زانو تو آب بودم که کم کم رفتم جلوتر و قافل از اینکه گوشی تو جیبمه دیگه هیچی گوشی شبیه لیوان پر از آب نمک شد . پارسال هم که ppc داشتم اون از دستم افتاد تو رودخونه و به خواب ابدی رفت اینه که می خوام برم سراغ 1100 یا 3310 دیگه از اینکه پول گوشی بدم خسته شدم تا حالا 3 - 4 میلیون پول گوشی دادم:wacko:
پاینده ایران

بالا