• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان
من يه مشكل بزرگ دارم اگه ممكنه كمكم كنيد
من گوشيم p990i هست اما قسمت پاين LCD وقتي با قلم كار ميكنم ( مثلا خط ميكشم ) قاتي پاتي ميشه خطام يعني قلمش تو اون محدوده درست كار نميكنه . و نكته ديگه اين كه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه اما بيشتره وقتا خرابه . گوشيمم فرانسه هست آپديت هم نشده
ممنون ميشم كمكم كنيد.

به pt خوش اومدی
در مورد سوالت هم من 1 تجربه از 3 سال پیش بت بگم من 5 سال ppc داشتم چون اون هم finger touch هست 1 بار مثل گوشی شما lcd سکته ای شد و خوب کار نکرد بعد از یه بر رسی متوجه 1 موضوع شدم . میدونی که touch از lcd جداست و روی lcd سوار می شه و با یه چسب مخصوص به هم می چسبن حالا شما امتحان کن وقتی touch رو فشار میدی درست کار می کنه؟ ممکن 1 مقدار از رو lcd بلند شده باشه
پاینده ایران

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
برای دسترسی به اینترنت توسط گوشی لازمه که نزدیک گوشی یه فرستنده اینترنت wireless باشه که بهش میگن Access Point ، مهم نیست اینترنت از چه نوعی به فرستنده wireless میرسه ( Adsl، Fiber Optic، DialUp،.....) تو تنظیمات Access Point میشه تعریف کرد که وقتی یه گیرنده ( گوشی، نوت بوک، ..... ) بهش وصل شد نام کاربر و کد رمز رو باید بده یا نه.
wireless لپ تاپ هم یک گیرنده است بنا بر این قادر نیست اینترنت رو به گوشی شما برسونه.
یه کارت هایی هستند که مثل همه کارت هایی که داخل کامپیوتر داخل اسلات PCI قرار میگیرند، میشه قرار داد ( WIFI ) و از طریق اون اینترنت رو بصورت وایرلس در یک محیط کوچیک مثل یه اطاق پخش کرد، حتی میتونید اینترنت رو از طریق دایال آپ دریافت و از طریق این کارت انتقال بدید، و به همین طریق اینترنتی رو که با ADSL دریافت میکنید انتقال بدید.
فرق این کارت ها با Access Point اینه که Access Point ها بردشون بیشتره و میتونه از محدوده چند تا اطاق هم فراتر بره. مهم محل مناسب نصب اون هست.
من فکر نمیکنم نوت بوکتون فرستنده wireless داشته باشه. :questionm
گیرنده وایرلس که داره

فرستنده رو هم باید داشته باشه چون بعضی از دوستانم با همین مدل لپ تاپ تونستن اینترنت رو با گوشیشون شیر کنن

گوشی هم لپ تاپ رو به عنوان Access point شناسایی میکنه و بهش کانکت میشه فقط اینترنت رو نمیگیره!!

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من يه مشكل بزرگ دارم اگه ممكنه كمكم كنيد
من گوشيم p990i هست اما قسمت پاين LCD وقتي با قلم كار ميكنم ( مثلا خط ميكشم ) قاتي پاتي ميشه خطام يعني قلمش تو اون محدوده درست كار نميكنه . و نكته ديگه اين كه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه اما بيشتره وقتا خرابه . گوشيمم فرانسه هست آپديت هم نشده
ممنون ميشم كمكم كنيد.
آخ آخ آخ
وااااااي
دقيقا (به توان 100) همون مشكل من بعد از خريده
من بردم پيش يك مهندس سوپر حرفه اي و گفت بايد صفحه ي فينگر تاچش عوض بشه و راه ديگري هم نداره. بعضي ها هم مي گفتن با آپديت درست ميشه
خلاصه دادم به همون مهندسه و با 30 هزار تومن صفحه ي فينگر تاچش رو (البته با هزينه ي اون فروشنده ي خاك بر سر) واسم عوض كرد و الان مثل روز اولش شد.
يك سوال: شما احيانا" از قاب كريستالي استفاده نمي كنيد؟ يا چيزي (مثل ناخن، كارت ويزيت و...) رو بين lcd و گوشي فشار نداديد؟

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گیرنده وایرلس که داره

فرستنده رو هم باید داشته باشه چون بعضی از دوستانم با همین مدل لپ تاپ تونستن اینترنت رو با گوشیشون شیر کنن

گوشی هم لپ تاپ رو به عنوان Access point شناسایی میکنه و بهش کانکت میشه فقط اینترنت رو نمیگیره!!

من كه تاحالا نديدم نوت بوك رو خودش فرستنده اينترنت وايرلس داشته باشه، البته با كارت هاي PCMCIA ميشه اين قابليت رو بهش داد. در هر صورت :
به نظر من بهتره براي اطمينان يه نوت بوك ديگه رو نزديك اين نوت بوك قرار بدبد و ببينيد تو اون نوت بوك دوم اينترنت رو دريافت ميكنيد. تو هر كدوم از نوت بوك ها با باز كردن يه پنجره كامند پرامپت دستور ipconfig رو اجرا كنيد، با اجراي اين دستور IP هر دستگاه به نمايش در مياد. حالا با دستور ping از هر دستگاه IP دستگاه ديگر را پينگ كنيد

مثلا در يكي از دستگاههادستور : ping 192.168.100.1 را اجرا كنيد به طوري كه فرضا 192.168.100.1 ، IP دستگاه مقابل باشد. در صورت برگشت اطلاعات يعني پينگ شدن دستگاه مقابل، جملاتي مشابه
Reply from 192.168.100.1: bytes=32 time<1ms TTL=255
مشاهده مي شود و در صورت عدم برگشت اطلاعات يعني پينگ نشدن دستگاه مقابل جملاتي مشابه
Request timed out را مشاهده خواهيد كرد.
حالا سعي كنيد دستور ping www.yahoo.com را اجرا كنيد، در صورت پينگ شدن، مطمئنا با اينترنت ارتباط داريد و مي توانيد با براوزر خود آن را مشاهده كنيد.
اگر اين آزمايش ها درست از آب در اومد، اونوقت مطمئن ميشيد كه نوت بوك، فرستنده اينترنت هم هست.
حالا سعي كنيد با فعال كردن وايرلس گوشي خود ارتباط اينترنت برقرار كنيد، مطمئنا بدون هيچ مشكلي ارتباط برقرار ميشه.
من تو يه محيط كه اكسس پوينت بود بدون مشكل خاصي به اينترنت وصل شدم و گوگل و ياهو رو با براوزر گوشي مشاهده كردم.

در صورتي توضيحات بالا كافي نبود،جزئيات كاري كه تو گوشي انجام دادم رو يادداشت و براتون مينويسم.

yazdan_p990i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم calibration میدونی چی هست یا نه وی به نظر من باید screen را calibrate کنی .

به : menu\tools\control panel\ other \ setup wizard برو
بعد انتخاب کن : yes
علامت <
4 بار دیگه <

حالا وسط دایره 1 کلیک کن .... ودایره بعدی و بعدی .....

انشا الله درست میشه....
;)

سلام . من گوشي و UPDATE كردم كاليبره هم كردم اما بازم درست نشد كه نشد.:wacko:

yazdan_p990i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به pt خوش اومدی
در مورد سوالت هم من 1 تجربه از 3 سال پیش بت بگم من 5 سال ppc داشتم چون اون هم finger touch هست 1 بار مثل گوشی شما lcd سکته ای شد و خوب کار نکرد بعد از یه بر رسی متوجه 1 موضوع شدم . میدونی که touch از lcd جداست و روی lcd سوار می شه و با یه چسب مخصوص به هم می چسبن حالا شما امتحان کن وقتی touch رو فشار میدی درست کار می کنه؟ ممکن 1 مقدار از رو lcd بلند شده باشه
پاینده ایران

سلام ممنونم . ميدونم از هم جدان اما اگه بلند شده باشه چجوري ميشه درستش كرد . و چرا گاهي خوب كار ميكنه؟:(

yazdan_p990i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخ آخ آخ
وااااااي
دقيقا (به توان 100) همون مشكل من بعد از خريده
من بردم پيش يك مهندس سوپر حرفه اي و گفت بايد صفحه ي فينگر تاچش عوض بشه و راه ديگري هم نداره. بعضي ها هم مي گفتن با آپديت درست ميشه
خلاصه دادم به همون مهندسه و با 30 هزار تومن صفحه ي فينگر تاچش رو (البته با هزينه ي اون فروشنده ي خاك بر سر) واسم عوض كرد و الان مثل روز اولش شد.
يك سوال: شما احيانا" از قاب كريستالي استفاده نمي كنيد؟ يا چيزي (مثل ناخن، كارت ويزيت و...) رو بين lcd و گوشي فشار نداديد؟

سلام . من گوشي و update كردم فرقي نكرد . از قاب و ... هم استفاده نميكنم ولي گاهي با انگشت به جاي قلم دكمه ها رو ميزدم :( من p910 داشتم هيچوقت طوريش نميشد اينجوري .
ديروز بردم تعميرگاه گفت صفحه فينگر تاچ 65000 تومنه :( :wacko:
ببينم اين صفحه هاي فينگر تاچ همه عين هم هستن يا مثلا چين و فرانسه داره ؟ !

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
بالاخره منم p990 دار شدم.
2شنبه خريدم,البته يكي از آشناهامون كه تو علاالدين واسم آورد.همه جا 315-320 مي دادن,اين واسم آورد 310 تومن.
پشتش زده فرانسه,رو كارتنشم همينطور,ازش پرسيدم اصله,گفت اي بابا الان ديگه اصل و فرع با هم يكيه,منم زياد نرفتم تو نخش كه منظورش چيه.
4شنبه آپديتش كردم هيچ مشكلي هم پيش نيومد.اينجا مي خوام يه گله هم از چندتا از بچه ها كنم و اونم اينه كه "بابا جان چرا آدمو مي ترسونيد از آپديت,آخه يكي كه بلده با كامپيوتر كار كنه يعني بلد نيست 6تا next بزنه تا گوشيش آپديت بشه".
از همه دوستايي كه تو اين بحثا شركت مي كنن هم تشكر مي كنم چون خيلي به من كمك كردن تو خريد گوشي.
راستي اينم بگم كه گوشيم با اينكه آپديت شده ولي فايل wmv رو نميخونه.اگه مي تونيد كمك كنيد.
راستي اين مشكل اس ام اس واسه منم پيش اومد,ازون جا هم كه شمارم اس ام اس خورش زياده و منم آدم حساسيم موضوع رو بررسي كردم و فكر كنم دليلشو پيدا كردم,هروقت مطمئن شدم به شما هم مي گم تا مشكل اس ام اس تونو حل كنيد.
مي خوام يه رم 2 گيگ بگيرم.چه ماركي بگيرم و قيمتها تو چه حدوداس؟هنگ كه نمي كنه اگه 2 باشه؟
راستي اين درب باطري اين گوشي چرا انقدر سفته؟
يه سوال خارج از بحث:كسي بازيه سودوكو رو داره؟كرك شدشو مي خوام و خيلي ضروريه.
خوب شد يادم اومد,هركي ديكشنري مي خواد آي دي ياهوشو بده تا واسش send يا mail كنم.
و در آخر اينكه يه گوشي 3660 داشتم كه 3سال دستم بود,خيليم دوسش داشتم ولي مجبور شدم به خاطره اينكه p990 رو بخرم بفروشمش,كلي دلم سوخت,چون گوشيه توپي بود تو نوع خودش,ولي خوب اونم مشكل ساعت اس ام اس ها رو داشت
همگي خسته نباشيد
فعلا ...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام
2شنبه خريدم,البته يكي از آشناهامون كه تو علاالدين واسم آورد.همه جا 315-320 مي دادن,اين واسم آورد 310 تومن.
پشتش زده فرانسه,رو كارتنشم همينطور,ازش پرسيدم اصله,گفت اي بابا الان ديگه اصل و فرع با هم يكيه,منم زياد نرفتم تو نخش كه منظورش چيه.
4شنبه آپديتش كردم هيچ مشكلي هم پيش نيومد.اينجا مي خوام يه گله هم از چندتا از بچه ها كنم و اونم اينه كه "بابا جان چرا آدمو مي ترسونيد از آپديت,آخه يكي كه بلده با كامپيوتر كار كنه يعني بلد نيست 6تا next بزنه تا گوشيش آپديت بشه".
از همه دوستايي كه تو اين بحثا شركت مي كنن هم تشكر مي كنم چون خيلي به من كمك كردن تو خريد گوشي.
راستي اينم بگم كه گوشيم با اينكه آپديت شده ولي فايل wmv رو نميخونه.اگه مي تونيد كمك كنيد.
راستي اين مشكل اس ام اس واسه منم پيش اومد,ازون جا هم كه شمارم اس ام اس خورش زياده و منم آدم حساسيم موضوع رو بررسي كردم و فكر كنم دليلشو پيدا كردم,هروقت مطمئن شدم به شما هم مي گم تا مشكل اس ام اس تونو حل كنيد.
مي خوام يه رم 2 گيگ بگيرم.چه ماركي بگيرم و قيمتها تو چه حدوداس؟هنگ كه نمي كنه اگه 2 باشه؟
خوب شد يادم اومد,هركي ديكشنري مي خواد آي دي ياهوشو بده تا واسش send يا mail كنم.
و در آخر اينكه يه گوشي 3660 داشتم كه 3سال دستم بود,خيليم دوسش داشتم ولي مجبور شدم به خاطره اينكه p990 رو بخرم بفروشمش,كلي دلم سوخت,چون گوشيه توپي بود تو نوع خودش,ولي خوب اونم مشكل ساعت اس ام اس ها رو داشت
همگي خسته نباشيد
فعلا ...
سلام خوش اومدی دوسته عزیز !

اون بازی که خواستی رو امروز میزارم تو بخش برنامه ها (صفحه آخر) ! برای اینکه بری اونجا یه نگا به امضام بنداز !

اگه زحمتی نیست طرز بازی باهاشو بنویس به نظر بازیه جالبیه !

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام . من گوشي و update كردم فرقي نكرد . از قاب و ... هم استفاده نميكنم ولي گاهي با انگشت به جاي قلم دكمه ها رو ميزدم :( من p910 داشتم هيچوقت طوريش نميشد اينجوري .
ديروز بردم تعميرگاه گفت صفحه فينگر تاچ 65000 تومنه :( :wacko:

ببین اگه کارت به تعویض کشید به من بگو که touch و نصبش رو به 1 کی بسپارم (رفیقمه) نری خودت بخری با lcd بت بندازن بتیقنت
من 4_5 روزی نیستم دارم میرم دبی اونجا هم واست میپرسم بعد که اومدم خبرت میکنم
راستی بچه ها شما چیزی نمی خواین؟
پاینده ایران

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
همگي خسته نباشيد
فعلا ...

اولا مبارکه
دوما اون دیکشنریتم همینجا upload کن تا همه بتونن استفاده کنن اگه جسارتن بلد نیستی واسه من send کن تا من بزارم
[email protected]
پاینده ایران

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
همگي خسته نباشيد
فعلا ...
اگه میخوای گوشیت فایل های Wmv رو راحت و روان پخش کنه باید بیتریتشون رو بیاری پایین

ولی بهترین کار اینه که با برنامه M3 فایلهای تصویریتو به Mp4 تبدیل کنی که بهترین کیفیت تصویر و صدا رو بهت میده

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بچه ها 1 سوال !

از اونجايي كه من طعم اينترنت موبايل رو چشيدم و بازم ميخوام !

ميخوام بدونم اگه يه دستگاه بولوتوث (از اين 100 متريا) كه با پورت USB به PC وصل ميشن بگيرم !

مشكلم حل ميشه ؟! يعني 100%‌ميتونم از اينترنت كامپيوترم بوصيله بولوتوث گوشيم رو هم به فيض برسونم !؟

1 بار در موردش بحث شده بود ولي ميخوام ببينم 100% ؟

ممنون !

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18

سلام خوش اومدی دوسته عزیز !

اون بازی که خواستی رو امروز میزارم تو بخش برنامه ها (صفحه آخر) ! برای اینکه بری اونجا یه نگا به امضام بنداز !

اگه زحمتی نیست طرز بازی باهاشو بنویس به نظر بازیه جالبیه !

مرسي عزيزم
چشم سر فرصت حتما توضيح مي دم

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من گوشي و update كردم فرقي نكرد . از قاب و ... هم استفاده نميكنم ولي گاهي با انگشت به جاي قلم دكمه ها رو ميزدم من p910 داشتم هيچوقت طوريش نميشد اينجوري .
ديروز بردم تعميرگاه گفت صفحه فينگر تاچ 65000 تومنه
yazdan_p990i is offline Report Post Reply With Quote
من كه گفتم با آپديت درست نمي شه.
اگه تو مشهدي بگو تا آدرس بدم
اگه نيستي به نظر من بخاطر 35 هزار تومن مي ارزه پاشي بياي پابوس امام رضا :D
خلاصه كمكي چيزي ميزي پيزي نياز داشتي من از هر لحاظ آماده ام.
ولي ولش نكن، بنظر من برو پيش فروشنده هه، مال من گارانتي نداشت ولي طرف با هزينه ي خودش اونو داد تعمير كنند.
اميدوارم مشكلت حل بشه ولي مواظب باش زير بار 65 هزار تومنه نري.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام ! :blink:

ديشب كه خواتم بخوابم ديدم باتريه گوشي تا نصفه اومده ! 50% :blink:

صبح كه پا شدم ديدم خاموشه !:blink:

روشن كه كردم ديدم باتري خالي كرده ! :blink:

نظر شما چيه !؟ :blink:

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18

اتفاقا واسه منم همين اتفاق ديشب افتاد.فقط با اين تفاوت كه من داشتم راديو گوش مي كردم خوابم برده بود راديو رو خاموش نكرده بودم

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

باتری گوشی من یه جور دیگه عقب مونده اس !

وقتی شارژ صد در صد می کنم ، در عرض نصف روز ، شارژش به 50% می رسه .

اما بعد از اون ، تقریبا یه روز و نیم طول می کشه تا از 50% بیاد پایین !!:eek:

dHatam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام .
جدیدا من با P990 این مشکل را پیدا کردم بعضی وقت ها که در قسمت TIME گوشی می رم گوشی شروع می کنه به ویبره رفتن آن هم به صورت ممتد و دیگه قطع نمیشه مگر این که به SERVICE TEST برم و از آنجا ویبره را روشن و خاموش کنم .
به نظر شما چی کار کنم ؟؟؟
:blink:

بالا