• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکتانت یا مدیا اد

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
سلام دوستان بنده توی سایتم از هردوی این سیستم دارم استفاده میکنم
مدیا اد رو بالای یکتانت گذاشتم ولی یکتانت کلیک خورش بیشتر و بازدید رو هم به خوبی شمارش میکنه نرخش برای شما چطور کدوم بهتره؟؟

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
یکتانت خوب است!

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
منم هر دو رو تست کردم. نرخ مدیااد بیشتره ولی گویا به طور متوسط یکتانت قبلاً بهتر بود و الان یکم کفه به سمت مدیااد سنگین‌تر شده حس میکنم.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
منم هر دو رو تست کردم. نرخ مدیااد بیشتره ولی گویا به طور متوسط یکتانت قبلاً بهتر بود و الان یکم کفه به سمت مدیااد سنگین‌تر شده حس میکنم.
تبلیغات مدیا اد دیگه جذابیت ندارن و کلیک خور هم نداره چون از همون اول ضایع میشه تبلیغه یا محتوای جذابی نداره ولی یکتانت خوب مدیریت کرده تا تبلیغ دهنده ها محتوای کامل رو لو ندن و به جاش از تبلیغات بنر استفاده کنن به نظرم این جای تحسین داره

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
نه
همشون بیخودن
نگاه کن. برا 122 تا کلیک به 0.17 دلار حساب کرده.
ppjs_12.png

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
تبلیغات مدیا اد دیگه جذابیت ندارن و کلیک خور هم نداره چون از همون اول ضایع میشه تبلیغه یا محتوای جذابی نداره ولی یکتانت خوب مدیریت کرده تا تبلیغ دهنده ها محتوای کامل رو لو ندن و به جاش از تبلیغات بنر استفاده کنن به نظرم این جای تحسین داره

جدیداً متأسفانه کلیک‌های نامعتبری که شمارش میکنه زیاد شده و تأیید میشه کاملاً. در مورد جذابیت به موضوع و بازدیدکننده بستگی داره. تو سایت من مساوی هست تقریبا.

با این وضعیت کاهش شمارش به نظرم یکتانت یکم بهتر شده بازم.

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
دوستان یکتانت کارت ملی میخواد. شما چیکار کردید؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یکتانت هنوز هم کلیک 25 تومنی (50% پورسانت) میذاره؟
از پارسال تا حالا خیلی تورم داشتیم. باید بالاخره قیمت کلیک را بالا ببرن

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگه تمامی وبمسترا ها متحد بشن و از این سیستم ها استفاده نکنن. سر چند وقت حساب کار دستشون میاد

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
یکتانت هنوز هم کلیک 25 تومنی (50% پورسانت) میذاره؟
از پارسال تا حالا خیلی تورم داشتیم. باید بالاخره قیمت کلیک را بالا ببرن
فقط این نیست!
سر نمایشگاه الکامپ به جای بنر، بنر خود یکتانت میومد و قرار بر کلیکی حداقل ۳۰۰ بوده اما چون بنر خودش بود، ۵۰ حساب میشد و فقط ۲۵ به نمایش دهنده میداد. به این میگن سوء استفاده به سبک ایرانی! هیچ هماهنگی با بنده به عنوان نمایش دهنده نمیشه و خیلی راحت بنرهای خودشون رو میذارن نشون بده دو سه روز.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
اگه تمامی وبمسترا ها متحد بشن و از این سیستم ها استفاده نکنن. سر چند وقت حساب کار دستشون میاد
چاره‌ای نیست خب. مستقیم نتونیم بنر و آگهی بگیریم باید به این شکل کار کنیم ... در ایران هم بحث اتحاد خیلی معنی نداره. همه خودخواه هستن وگرنه فرمایش شما درسته کاملاً. همه متحد باشن، یه سیستم ناکارآمد سریعاً با شکست مواجه میشه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فقط این نیست!
سر نمایشگاه الکامپ به جای بنر، بنر خود یکتانت میومد و قرار بر کلیکی حداقل ۳۰۰ بوده اما چون بنر خودش بود، ۵۰ حساب میشد و فقط ۲۵ به نمایش دهنده میداد. به این میگن سوء استفاده به سبک ایرانی! هیچ هماهنگی با بنده به عنوان نمایش دهنده نمیشه و خیلی راحت بنرهای خودشون رو میذارن نشون بده دو سه روز.
طبیعتاً این حق وبمستر هست که تبلیغات غیر دلخواه خودشو فیلتر کنه. اما همانطور که اشاره کردید یکتانت اصلا گزینه ای برای فیلتر و نادیده گرفتن تبلیغات براساس قیمت کلیک نداره. به عنوان مثال صباویژن تمامی تبلیغات یکسانش یک قیمت ثابت هستش که بسته به تخصصی بودن تبلیغ به مبلغ اون مقداری افزوده می شه.

اما متاسفانه در یکتانت مبالغ متفاوت هستش و بعضا کلیک های 25 تومنی نمایش داده میشود. البته این نکته را هم بایستی عرض کنم که وقتی یک شبکه‌ی تبلیغاتی ذکر میکنه قیمت کلیک x تومان هستش. این قیمت همان پورسانت وبمستر هستش. اما متاسفانه یکتانت قیمت کلیک ها را 50 تومان (کلیک 25 تومنی) یا 300 تومان ذکر می کند که 50% درصدش سود خود شرکت هستش!!!!

من واقعا درک نمیکنم! تبلیغ دهنده هزینه می کند و نمایش دهنده هم تبلیغات مورد نظر را نمایش می دهد و هزینه را دریافت می کند. چرا باید این وسط یک شبکه 50% پورسانت دریافت کنه؟؟؟؟ حتی دلال های زمین و خودرو در بازار هم این مقدار سود دریافت نمیکنن.:confused:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,506
چاره‌ای نیست خب. مستقیم نتونیم بنر و آگهی بگیریم باید به این شکل کار کنیم ... در ایران هم بحث اتحاد خیلی معنی نداره. همه خودخواه هستن وگرنه فرمایش شما درسته کاملاً. همه متحد باشن، یه سیستم ناکارآمد سریعاً با شکست مواجه میشه.
کاش یه گروه یه سایت مثل پونیشا بزنن و نمایش دهنده و صاحب تبلیغ رو مستقیما به هم وصل کنن

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
کاش یه گروه یه سایت مثل پونیشا بزنن و نمایش دهنده و صاحب تبلیغ رو مستقیما به هم وصل کنن
آخه بازم آخرش باندبازی میشه خب. اون سیستم وصل‌کننده از وصل‌کنندگی خارج میشه. میاد مثلاً بنر ارزون و مفت رو میده سایت‌های بدون پارتی و رتبه پایین.
کلاً تجربه نشون داده که ایرانی‌ها بهترین طرح‌ها و کارها و پروژه‌ها رو با شکست مواجه می‌کنن!!!

alireza96ebr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مدیااد دیرتر از یکتا شروع کرده ولی بنظرم روند رو به رشدی رو داشته چون الان در بازار تبلیغات آنلاین رقابت بین این دو هست و تقریبا بقیه نیستن اما خب باید چند ماه آینده رو ببینیم که نتیجه به چه صورت خواهد بود

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
جالبه شاید نصف آمار نت از زیر دستان مبارک وبمستران می گذره اما موفق نشدیم یه کار گروهی بکنیم که این آمار ها مبدل به تولید ثروت برای خودمون بشه و نه یکسری افراد دیگه
مثال میزنم
10 نفر از وبمستران را در نظر بگیرید که هر کدوم یک عدد سایت 20 هزار نفری دارند یعنی در روز آماری معادل 200 هزار نفر ورودی این افراد نمی توانن با این آمار انواع کسب کار رو راه بیندازن و سود اونا رو بین خودشون پخش کنن ؟ میی توانند اما همه ما عادت کردیم به سودهای لحظه ای

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
جالبه شاید نصف آمار نت از زیر دستان مبارک وبمستران می گذره اما موفق نشدیم یه کار گروهی بکنیم که این آمار ها مبدل به تولید ثروت برای خودمون بشه و نه یکسری افراد دیگه
مثال میزنم
10 نفر از وبمستران را در نظر بگیرید که هر کدوم یک عدد سایت 20 هزار نفری دارند یعنی در روز آماری معادل 200 هزار نفر ورودی این افراد نمی توانن با این آمار انواع کسب کار رو راه بیندازن و سود اونا رو بین خودشون پخش کنن ؟ میی توانند اما همه ما عادت کردیم به سودهای لحظه ای

راهکار شما چی هست؟
چند بار بحثش شده که متحد بشن وبمسترا ولی تاحالا عملیاتی نشده این قضیه.
از طرفی چطور باید به دیگر وبمسترا تو کار گروهی اعتماد کرد؟ هر کسی دنبال سود خودشه و این با کار و سود گروهی متضاد میشه گاهی.

بالا