• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دیگه برم بخوابم:blink:
291.gif
. البته قبلش ایندکس رو کامل کردم ( کاکاشی !!) :f34r:
دیشب خواب می دیدم دارم قسمت صدم آموزش هامو میزارم:blink: . چه حالی میداد .
227.gif

خواب های من از وقتی با این فروم آشنا شدمه خنده دار شده:p . یه روز خواب آموزش مانگا . یه روز خواب بلیچ یه روز ....:wacko:
راستی چرا دیگه کسی مانگا معرفی نمی کنه .:hmm:
مثل اینکه همه به یه خواب زمستانی رفتنه . چه خبره . مشکلی هست ؟:(
بابا یکم فعال تر باشید .
124.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من بياد يه كم درباره مانگاي Claymore صحبت كنم:
Claymore_manga_03.jpg

به نظر من يكي از بهترين مانگاهاي سبك خودش هست. به دوستاني كه سبك ديو و كمي خون آشامي خوششون مياد توصيه اكيد دارم اينو ببينند.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
پ.ن: کاکاشی عزیز ... طراحیت که خیلی خوب بود , ولی رنگ آمیزیت حرف نداشت , با چه نرم افزاری این کار رو کردی ؟ ... مایا بوده ؟ ... بگو شاید منم رفتم طرفش ... چند وقت پیش می خواستم برم طرف نقاشی رنگ و روغن ولی دیگه وقتی برامون نمونده ... متاسفانه باید اینکارها رو قبلاها می کردیم ... هی جوونی کجایی که یادت بخیر ..
306.gif

ممنون ، اون رنگامیزی مال خیلی وقت پیشه و نسبت به رنگامیزی حالا مبتدی به نظر میرسه ;) ... اونو با نرم افزار فوتوشاپ رنگامیزی کردم :happy: منم مثل تو ... چون الان چون پول رنگ و بوم ندارم ، مدتیه بیخیال رنگ روغن شدم :blush::p:D

خوب . منم گفتم یه نظری بدم :blush:. کسی که به غیر کاکاشی نظری به طراحی ما نداد
99.gif
. ولی بیخیال :f34r:. ظاهرا مال من خیلی وحشتناک بوده :blink:.
خوب .
به نظر من مهمترین مشکل توی کاراکتر سمت راست دست های اون هست . چون هیچ گونه تناسب اندامی توی اون رعایت نشده . مخصوصا ساعد دست که خیلی با یک ساعد دست انسان تفاوت داره .
ضمنا همون طور که دوستان گفتند . موها مشکل داره . باید تار های مو رو مشخص تر می کشیدی . و سایه زنی مو مشکل داره .
کاراکتر سمت چپی توی سبک خودش خیلی خوب کشیده شده . فقط یه مقدار سر کاراکتر نامشخص کشیده شده . بهتر بود چشم ها رو جور دیگه ای می کشیدی و دو فک رو قیچی مانند نمی کشیدی . یه مقدار فک ها غیر عادی شده . ضمنا اگه سر رو بزرگ تر می کشیدی . بهتر بود .
..... البته کاکاشی جان . یه موقع اینا رو به دل نگیری:happy:ا . چون به عقیده من به همه ی طرح ها و نقاشی ها می شه ایراد گرفت . حتی کارهای بهترین طراحان دارای نقاط ضعفه . ضمنا من خودم کارهام ، پر از مشکله . این ایراد هایی که گرفتم رو از دید یه ناظر بی تجربه تصور کن :):blush:

بابا طرح 10 دقیقه ای بیشتر از این نمیشه که ;) بخدا اگه فرصت داشتم یه چیزی بهتر از این میکشیدم ;) شاید فردا یه طرح دیگه بکشم ، امروز Ninja Scroll رو دوباره از اول دیدم و تحت تاثیر قرار گرفتم :wacko::D

موها مشکل داره؟ ببخشید ها ، این سلیقه منه :D من خیلی دوست موهارو اینطوری بکشم :blush::D
و همچنین هر کس آزاده طرحشو چه طور بکشه و حتما نباید از روی یه استاندارد خاصی باشه ( برای مثال کشیدن دقیق تارهای مو ;))

دست سمت چپ مشکلی نداره ولی دست سمت راست یه نمه خمش زیاد شده :p

در مورد کاراکتر سمت چپ : چون این کاراکتر یه Concept Art هستش ، من چاره ای نداشتم ، چون در این مواقع چون من طراح کاراکتر تو شرکتم ( مرا نجات دهید :wacko:) طراحی این کاراکتر ها هم به عهده منه . ولی من آزاد نیستم که هر چی دلم میخوام بکشم ، به من یه لیست از کاراکتر ها و ویژگی های فیزیکی اونا میدن و من باید نسبت به اون ویژگیها طرح رو تحویل بدم :( برا همین نوع چشم و پوزه و ... به من ربطی نداره ;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه

خواشان جان یادم رفت بهت بگم که اگه میخوای رنگامیزی به روش مجازی رو با لذت رنگامیزی طبیعی تجربه کنی ، برو دنبال نرم افزار Corel Painter ;) واقعا یکی از نرم افزارهای قوی در این حوضه هستش :happy: اگه قلم نوری هم داشته باشی که دیگه واقعا لذت میبری :D

و همچنین چون آموزشهای مسیح جان در مورد اصول و مبانی طراحی در حد مطلوب هستش ، من بر آن شدم که بقیه موارد از اصول رو به عهده مسیح جان بگزارم و شروع کنم به گزاشتن آموزش طراحی رئال و حرفه ای کاراکتر :happy:

شایدم یه ذره در مورد رنگامیزی با نرمافزارهای گوناگون توضیح بدم :rolleyes::D خدایا به ما وقت برسان تا ما نیز مفید واقع شویم :D

فعلا

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید

می خواستم بدونم استاد کاکاشی برای رنگ آمیزی طرح از چه نرم افزاری استفاده می کنی ؟

برنامه toons فکر می کنم باید خیلی مناسب باشه درسته ؟ فتوشاپ هم همین طور نرم افزار های دیگه هم هستند

ممنون میشم توضیح بدی و اگه بتونی مراحل رنگ آمیزی یه کاراکتر رو هم آموزش بدید دیگه آخره کار رو انجام دادی

استاد مسیح شما این مطالب آموزشی رو جداجدا از اینترنت داری میگیری و میزاری اینجا یا کتابش رو داری ؟

ممنون سربلند و موفق باشید

یاحق :lol:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

می خواستم بدونم استاد کاکاشی برای رنگ آمیزی طرح از چه نرم افزاری استفاده می کنی ؟

برنامه toons فکر می کنم باید خیلی مناسب باشه درسته ؟ فتوشاپ هم همین طور نرم افزار های دیگه هم هستند

ممنون میشم توضیح بدی و اگه بتونی مراحل رنگ آمیزی یه کاراکتر رو هم آموزش بدید دیگه آخره کار رو انجام دادی

استاد مسیح شما این مطالب آموزشی رو جداجدا از اینترنت داری میگیری و میزاری اینجا یا کتابش رو داری ؟

سلام . نه کتابه . کم کم دارم ترجمه می کنم .
راستی یه نرم افزار دیروز گرفتم . توی بازار کامپیوتر ولیعصر .
اسمش هست
A n i m e studio pro 5.5
برای طراحی انیمه و متحرک سازیه . با قلم نوری هم کار می کنه . :happy:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

قبلا از Photoshop استفاده میکردم ولی الان از نرم افزار Corel Painter استفاده میکنم :happy:

مراحل رنگ آمیزی رو هم تا فردا اگه بتونم میزارم :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
قبلا از Photoshop استفاده میکردم ولی الان از نرم افزار Corel Painter استفاده میکنم :happy:

مراحل رنگ آمیزی رو هم تا فردا اگه بتونم میزارم :happy:

خيلي خوبه اگه اين كارو انجام بدي، مي دونم سرت خيلي شلوغه. من كلا از طراحي خيلي خوشم مياد مخصوصا اگه با كامپيوتر باشه، شما با Zbrush هم كار مي كنيد؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
...
دیشب خواب می دیدم دارم قسمت صدم آموزش هامو میزارم:blink: . چه حالی میداد .
227.gif

خواب های من از وقتی با این فروم آشنا شدمه خنده دار شده:p . یه روز خواب آموزش مانگا . یه روز خواب بلیچ یه روز ....:wacko:
.:hmm:
....
124.gif

جالبه ....:lol:

راستی چرا دیگه کسی مانگا معرفی نمی کنه ...
والا ما که اینکار رو کردیم ... و یه سؤال هم مطرح کردیم ولی انگار زیاد به موضوع تاپیک ربط نداشت !!!!....:lol::lol:

خوب من بياد يه كم درباره مانگاي Claymore صحبت كنم:
...
به نظر من يكي از بهترين مانگاهاي سبك خودش هست. به دوستاني كه سبك ديو و كمي خون آشامي خوششون مياد توصيه اكيد دارم اينو ببينند.
می گم , چیزه ... توضیحات یه مقدار کم نیست ؟!!!... :D

سلام به همه

خواشان جان یادم رفت بهت بگم که اگه میخوای رنگامیزی به روش مجازی رو با لذت رنگامیزی طبیعی تجربه کنی ، برو دنبال نرم افزار Corel Painter ;) واقعا یکی از نرم افزارهای قوی در این حوضه هستش :happy: اگه قلم نوری هم داشته باشی که دیگه واقعا لذت میبری :D
......ا

ممنون :happy:

....
شایدم یه ذره در مورد رنگامیزی با نرمافزارهای گوناگون توضیح بدم :rolleyes::D خدایا به ما وقت برسان تا ما نیز مفید واقع شویم :
استقبال می شه ...

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
جالبه ....:lol:
می گم , چیزه ... توضیحات یه مقدار کم نیست ؟!!!... :D
ممنون :happy:
استقبال می شه ...

خواشن جان اون لحظه در اوج تنبلي پست دادم در فرصتي بهتر تكميل مي كنم:D
ولي خدايي مانگاي خيلي قشنگي هست.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا اگه کل کل طراحیه ، من حالتون رو می گیرم
big_boss.gif
... کارای کاکاشی که خیلی ضعیف بود
164.gif
... کار مسیح هم چنگی به دل نمی زد
N_aggressive%20%2819%29.gif
... من الان یکی از طراحی هام رو میذارم تا بفهمید قدرت طراحی یعنی چی ....

...
...

... هممم ..... دارم می گردم ... آها ...... پیدا شد ...
biking.gif

اینی که تو ضمیمه اس رو شاید یه ماه روش وقت گذاشتم
joytears.gif
... تحت تاثیر Berserk اینو کشیدم
goodsigh2.gif
.... یه کار مفهومیه !!! ...
148fs367817.gif

فایل های ضمیمه

• seymour conceptual art.JPG
    seymour conceptual art.JPG
    23 KB · نمایش ها: 18

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
big_boss.gif
164.gif

...
...

... هممم ..... دارم می گردم ... آها ...... پیدا شد ...
biking.gif

joytears.gif
goodsigh2.gif
148fs367817.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خيلي باحال بود، بابك جان ياد بگير طراحي يعني اين.سيمور جان برو جلو ما پشتت هستيم:f34r:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
joytears.gif
goodsigh2.gif
148fs367817.gif

اين پسر دنياي استعداد هست!

آخرش يه روز ميدزدنش!
connie_mini_caveman-1.gif

R-Gunnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
طبق معمول كه ما دير به همه چيز ميرسيم به نظر خواهي جناب Kakashi در مورد طراحيهاشون هم دير رسيديم البته مهم هم نيست چون مثل دوستان و اساتيد تخصص نداريم نظري هم نداريم
ولي تلاش ايشون توي اين 4 سال قابل تقديره از اولين كارا تا اين اواخر تكامل كار هاشون بسيار جالبه
و دوستان بهتره يه نگاهي به مانگاي Angel Densetsu از همون نويسنده وطراح Claymore يعني آقاي
Norihiro Yagi بندازن و تفاوت ببينن تا متوجه منظور من بشن وهيچ كس طراح از مادر متولد نشده
موفق باشي برادر :) واينم بگم كه خيلي جرات داري كاراي اوليه رو گذاشتي من عمرا از اين دل وجراتا داشته باشم:blush:
در مورد آموزش ها كه واقعا دوستان زحمت كشيدن خسته نباشيد
چشم مانگاهم معرفي ميكنيم چون فقط همين كارو بلديم:p
كار seymour كه چشم منو در آورد دستم بشكنه اگه ديگه طراحي كنم پيش اين استاد ;)
راستي اين دو سه تا لينك و براي دونلود ما نگا چك كنيد
آخرين قسمتهاي Narutoو Bleachو One Piece
http://www.bsmanga.com/all_releases/
آخرين قسمتهاي Vagabond
http://straysscans.devserver.org/thereleases/
و دونلود Claymore و بقيشو خودتون نگاه کنید
http://id-tv.info/manga/

تابعد​

R-Gunnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجددا سلام دوستان
بلاخره سه تا کتاب آخر Vagabond گرفتم یعنی 24 و25 و26 :lol:
و آلان از اولش تا 26 در خدمت دوستان و در طبق اخلاص :p
تاخیر بخاطر دونلود یه فیلم بود به در خواست رییس محترم بنده( فیلم Good Advicei با بازی Denise Richards, Charlie Sheen و محصول سال 2001 ) ریسم از این فیلم خاطره داشتن و ما مجبور به مشعوف کردن ایشون بودیم به هر حال دستور دستوره دیگه :hmm:
جناب Kakashi میدونن من چی میگم ;)
دوستان کسی از این فیلم خاطره نداره تقدیم کنیم :p
راستی Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE گرفتم فقط مونده chapter اخرش كه تازه امده
akira هم گرفتم
دارم مانگای Elektra از Frank.Miller میگیرم راستی گفتم بهتون که sin city هر 6 قسمتشو گرفتم
اینا هم در خدمت دوستان و در طبق اخلاص
تا بعد

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
big_boss.gif
164.gif
...

جناب سیمور من بعد از دیدن طراحی شما ، بسیار شرمنده شده و طراحی های خود را دور انداختم :p:D به امید روزی که همانند شما بتوانم آزادانه طرح بکشم ;)

اين پسر دنياي استعداد هست!

آخرش يه روز ميدزدنش!
connie_mini_caveman-1.gif

به به جناب Live for what عزیز :happy: شما کجا اینجا کجا :happy: برادر بیشتر اینطرافا بیاید :D

مجددا سلام دوستان
بلاخره سه تا کتاب آخر Vagabond گرفتم یعنی 24 و25 و26 :lol:
و آلان از اولش تا 26 در خدمت دوستان و در طبق اخلاص :p
تاخیر بخاطر دونلود یه فیلم بود به در خواست رییس محترم بنده( فیلم Good Advicei با بازی Denise Richards, Charlie Sheen و محصول سال 2001 ) ریسم از این فیلم خاطره داشتن و ما مجبور به مشعوف کردن ایشون بودیم به هر حال دستور دستوره دیگه :hmm:
جناب Kakashi میدونن من چی میگم ;)
دوستان کسی از این فیلم خاطره نداره تقدیم کنیم :p
راستی Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE گرفتم فقط مونده chapter اخرش كه تازه امده
akira هم گرفتم
دارم مانگای Elektra از Frank.Miller میگیرم راستی گفتم بهتون که sin city هر 6 قسمتشو گرفتم
اینا هم در خدمت دوستان و در طبق اخلاص
تا بعد

برادر میشه اونایی رو که داری لیست کنی؟ چون اینجوری که میگی بیشتر بچه ها متوجه نمیشن ;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
طبق معمول كه ما دير به همه چيز ميرسيم به نظر خواهي جناب Kakashi در مورد طراحيهاشون هم دير رسيديم البته مهم هم نيست چون مثل دوستان و اساتيد تخصص نداريم نظري هم نداريم

تابعد​

سلام دوست عزیز . . سعی کن باز هم به اینجا سر بزنی . ما منتظر معرفی مانگاهای شما هستیم .

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا اگه کل کل طراحیه ، من حالتون رو می گیرم [
joytears.gif
goodsigh2.gif
148fs367817.gif

سلام . من دیگه کم اوردم :blink:. تا وقتی اساتیدی مثل شما هست . من باید بیخیال طراحی بشم:lol::D .

seymour جان . بیشتر به اینجا سر بزن . ما منتظر آموزش های پیشرفته ی شما هستیم ::lol: .
جالب بود . باز هم از این کارها بکن . چون اینجا یکم خشک شده . :(
باز هم ممنونم :happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه .
من یکم درگیر بودم نمی تونستم بیام اینجا آموزش بزارم .
ولی از طرفی هم می خواستم ببینم اصلا کسی طالب آموزش های من هست یا نه ؟
به نظر میاد کسی نمی خواد ؟:hmm: . من کلی وقت صرف ترجمه اونا می کنم . آخه فقط ترجمه که نیست باید توی عکس بزاری . خلاصه خیلی دردسر داره . اگر باور ندارید برید امتحان کنید !
3 روزه هیچکی اینجا پست نمی زنه .
حتما من باید بیام 4 تا پست اینجا بزنم ؟؟.
البته حساب آقا بابک جداست . چون خیلی درگیره .
ولی هیچ کدومتون نباید یه سر کوچیک میزد اینجا ؟؟
من منتظر جواب همه ی بچه ها هستم . اگه نمی خواین آموزش بزارم . جمع کنم برم یه جای دیگه :eek:

بالا