با سلام خدمت اساتيد
آقا من مي خواستم تفاوت بين انواع زير رو بدونم...اگه ممكنه راهنمايي كنين :blush:
HD tv
LCD
Projection tv
سلام
اگر میبینید اینجا کسی جواب نمی ده دلیلش اینه که قدیمی های اینجا خیلی هاشون رفتن
من تا اونجایی که بتونم سعی می کنم جوابتون رو بدم:
HDTV یا High Definition TV = یک نوع تلویزیون نیست بلکه یک قابلیت برای تلویزیون های مختلف از CRT بگیر تا LCD است.
خروجی سیستم های معمولی مثل PAl و NTSC حداکثر هفتصد و خورده ای در چهار صد و خورده است ولی HD در حالت FUll خودش تا 1920 * 1080 رو خروجی می ده ( یعنی 6 برابر بهترین حالت قبلی) با HD Ready اشتباه گرفته نشود 1080*720
البته برای دیدن فیلم HD باید این فیلم هم HD ساخته شده و همHDارسال بشه و همHD دریافت بشه تا HD دیده شه!!!
اما اون نوع تلویزیون هایی که نوشته بودید::
Projection = سایز بالا قیمتی پایین در قیاس با LCD و Plasma : کیفیت خیلی کمتر از LCD. در واقع شبیه CRT است ولی چون CRT نمی تونه گنده شه، این نوع تلویزیون رو ساختن. و لامپ تصویری هم هست

عمر بسیار پایین (فکر کنم هر 3000 ساعت لامپ تصویر باید عوض شده اونم 300 تومن قیمتشه (این رو تو همین فروم خوندم نمی دونم چفدر درسته ) قیمت بین 1 تا 2 میلیون فکر کنم از 43 تا 57 اینچ هست و وزنشم زیاده
به نظر من اینو بی خیال
LCD = این نوع همون طور که می دونین چیز توپیه و می تونه جای همه ی انواع دیگه رو بگیره. لامپ تصویر نداره و از تکنولوژی کریستال مایع استفاده می کنه
سبک هست با تصویر خوب با سایز بزرگ بدیش اینه که سیاه واقعی نداره - شبح زیاد تو تصاویر مخصوصا اکشن دیده می شه - عمر کمتر از CRT داره (یه جا خوندم حدودا نصف CRT) ولی همونم کافیه . (فکر کنم با استفاده ی معقول یه 10 سالی بشه!؟ ؟؟ ولی مطمئن نیستم.)
اگه آدم زیاد پول داشته باشه و بخواد سایز بزرگ بگیره بهترین انتخاب است (بین Plasma و Projection و LCD )
ولی تو سایز های کوچکتر رقیب خوبی مثل CRT رو داره (زیر 32 اینچ)
در ضمن بگم همه این LCD ها واید هستن (نسبت 16 به 9 در مقابل 4 به 3 یه معمولی) پس با یک ضرب و تقسیم معمولی می بینید که یک 32 اینچ LCD تصویر کوچکتری از تلویزیون خودمون نسبت به 29 اینچ CRT داره
قیمت هام از 700 به خیلی بالا تا 5 تومنم من دیدم.
مردم سوالت خیلی گنده بود!

این قدر من می دونستم (و حال داشتم تایپ کنم!!)
فعلا