• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید Tablet PC

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
اگر كارت گرافيك براي شما مهم است، آنگاه مساله فرق مي كند.
مثلا LG c1 كارت گرافيك گيگ فورس با 64 رم ديتكت دارد ولي در مقايسه با كارايي ديگر تابلت ها در ريويو زير، بهترين نيست. (http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=799&review=LG+C1)

علاوه بر اين gateway، در كاستومايز به شما اجازه مي دهد، كه كارت گرافيك Chassis w/ ATI Mobility™ Radeon® X1400 64MB Graphics (up to 256MB HyperMemory), 945PM Chipset [$79.00]را انتخاب كنيد ولي اين مدل وزن سنگيني دارد ونمي دانم تا جه اندازه مي توان به gateway اطمينان كرد. براي ديدن امكانات مختلف اين مدل به اين لينك نگاهي بيندازي: http://www.gateway.com/configurator.php?product_recid=529664605

البته متاسفانه تابلت ها كلا پرفورمانس بالايي ندارند.

سلام دوست عزیز..گویا فقط ما به این بحث علاقه مندیم!!آقا مجتبی هم دیگه سری به این Thread نمی زنند!
به هرحال...
مدل LG که معرفی کردید CPU کمی داره و اندازه هم خیلی کوچیکه!اما جالبه... باز هم ممنون

این امکان Customize در Gateway واقعا جامع و کامل بود و بسیار خوب!
اما اگه من مدلی رو Customize کنم شرکتی در ایران هست که بتونه برای من این مدل رو بیاره؟؟
من امکان Customize رو در شرکت HP و Toshiba هم دیده بودم.اما برادر من که هند هستند نتونستند مدل HP مورد نظر من رو بگیرند.بلکه فقط Option های خاصی موجود بوده.
فکر می کنم این امکان Customize فقط در آمریکا باشه ..نظر شما چیه؟

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
یکی از فامیل های بنده الان 1 سال است که از تبلت fujitsu zimense استفاده میکنه ( سری T , lifebook ) و هر روز هم پدرش رو در میاره , ولی این لپ تاپ تا حالا آخ نگفته , مضاف اینکه تکنولوژی نوشتنش از بقیه Tablet ها خیلی خفن تره ,
کاملا توصیه میشه!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
یکی از فامیل های بنده الان 1 سال است که از تبلت fujitsu zimense استفاده میکنه ( سری T , lifebook ) و هر روز هم پدرش رو در میاره , ولی این لپ تاپ تا حالا آخ نگفته , مضاف اینکه تکنولوژی نوشتنش از بقیه Tablet ها خیلی خفن تره ,
کاملا توصیه میشه!

تکنولوژی نوشتنش خفن تره یعنی چی؟!
من با T4210 یه کمی کار کردم...جالب بود اما مدل Penاون مثل ASUS بود؟؟
چیز بهتر دیگه ای توش دیدین؟به ما هم بگین:D

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا انجايي كه من مي دانم اغلب تابلت پي سي هاي اكتيو از تكنولوژي wacom استفاده مي كند، كه بيسار شركت معتبر وبرزگي است مثلا اس يوس، آي بي ام، توشيبا، فوجي (فوجيتسو زيمنس)، موشن و.... gateway از تكنولوژي مخصوص خودش استفاده مي كند، كه نمي دانم چه كيفيتي دارد. البته Hp مدل tc4200 از تكنولوژي ديگري استفاده مي كند (درباره tc4400 اطلاعي ندارم). ولي من با توشيبا r10 خودم تا حالا الحمد الله هيچ مشكلي نداشتم. شما اين پدر در آوردن را مقداري تفسير كنيد.

درباره gateway، كاستومايز به احتمال 99 در صد فقط مخصوص داخل امريكاست ولي راستش را بخواهيد من خيلي به اين برند عقيده اي ندارم وخصوصا اگر شما در ايران مي خواهيد آن را بخريد وگارانتي معتبر نداريد.
البته acer يك مدل c210 كه كارت گيگ فورس 7300 دارد ودوال كور است ولي در سايت acer در هند مدلي قديمي تر فقط موجود است كه c202 است با سي پي يو سنترينو وگيگ فورس 6200 است. البته مساله اصلي اين مدل اين است كه كانورتبل نيست وتقريبا كشوئي است. البته شما در فروشگاه هاي ان لاين امريكا وانگلستان اگر بگرديد حتما مي توانيد سايت هايي را بيابيد كه به هند كالا ارسال كنند، فقط هزينه ارسال باقي مي ماند، كه با اين همه فكر كنم ارزونتر در بيايد. خصوصا اين مدل اخير در انگلستان موجود است با نام Acer Travelmate C213TMi.
به اين لينك ها نگاهي بيندازيد:
http://www.acer.co.in/products/notebooks/tmc202.html
http://global.acer.com/products/tablet_pc/tmc210.htm

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
تا انجايي كه من مي دانم اغلب تابلت پي سي هاي اكتيو از تكنولوژي wacom استفاده مي كند، كه بيسار شركت معتبر وبرزگي است مثلا اس يوس، آي بي ام، توشيبا، فوجي (فوجيتسو زيمنس)، موشن و.... gateway از تكنولوژي مخصوص خودش استفاده مي كند، كه نمي دانم چه كيفيتي دارد. البته Hp مدل tc4200 از تكنولوژي ديگري استفاده مي كند (درباره tc4400 اطلاعي ندارم). ولي من با توشيبا r10 خودم تا حالا الحمد الله هيچ مشكلي نداشتم. شما اين پدر در آوردن را مقداري تفسير كنيد.

درباره gateway، كاستومايز به احتمال 99 در صد فقط مخصوص داخل امريكاست ولي راستش را بخواهيد من خيلي به اين برند عقيده اي ندارم وخصوصا اگر شما در ايران مي خواهيد آن را بخريد وگارانتي معتبر نداريد.
البته acer يك مدل c210 كه كارت گيگ فورس 7300 دارد ودوال كور است ولي در سايت acer در هند مدلي قديمي تر فقط موجود است كه c202 است با سي پي يو سنترينو وگيگ فورس 6200 است. البته مساله اصلي اين مدل اين است كه كانورتبل نيست وتقريبا كشوئي است. البته شما در فروشگاه هاي ان لاين امريكا وانگلستان اگر بگرديد حتما مي توانيد سايت هايي را بيابيد كه به هند كالا ارسال كنند، فقط هزينه ارسال باقي مي ماند، كه با اين همه فكر كنم ارزونتر در بيايد. خصوصا اين مدل اخير در انگلستان موجود است با نام Acer Travelmate C213TMi.
به اين لينك ها نگاهي بيندازيد:
http://www.acer.co.in/products/notebooks/tmc202.html
http://global.acer.com/products/tablet_pc/tmc210.htm

مشاهده شد!از توجه شما سپس گذارم!

موفق باشید

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
نوشته دوست عزیزم ""دانشجو"" من رو به سایت WACOM کشوند...
سایت جالبی بود.منم قصددارم تا کمی از نوشته های این سایت رو برای شما بازگو کنم!

این عکس رو ببینید:::
tabletpc_a_slot.jpg

شاید تا به حال از خودتون پرسیده باشید که چرا صفحه تبلت ها کمی تار تر از بقیه لپتاپ هاست!
خوب این عکس به وضوح بیان می کنه که صفحه نمایش یک تبلت از چند لایه تشکیل شده!
یک لایه مخصوص برای اینکه تبلت PENTOUCH بشه و الی آخر!
به همین علت هم تکنولوژی XBrite در لپتاپ ها وجود ندارد!این لایه هم فکر کنم از کریستال باشه!

----از این عکس ها که یه وسیله رو با تمامی لایه هاش نشون می ده خیلی خوشم می یاد!:happy: -----

توی پست بعدی هم از مداد ها براتون می گم

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
در مورد قلم های Tablet ها چقدر می دونید؟
UPCROSS2_md.jpg

در این مدادها هیچگونه باطری بکار نرفته است!پس دیگه هیچوقت مشکل شارژ ندارید!
بدون سیم هستند!یعنی چیزی دست و پا گیر شما نمی شود و یا به مشکل قطع شدن یا خراب شدن سیم نمی خورید!
حساس به فشار دست هستند!به این معنی که فشار دست شمارا به سطح Touchable منتقل می کنند(اگر دیده باشید در وسائل PENTOUCH مثل PDA یا Tablet یک ویزارد برای تطبیق فشار دست شما و صفحه وجود دارد.ازین به بعد این دستگاه فشار دست شما و زاویه قلم شمارا می شناسد)
با یک PEN شما می توانید کارهای یک موس را انجام دهید.Right click و Leftclick.
Leftclick با همان فشار های معمول شما بر صفحه شکل می گیرد و اگر مداد را چند لحظه بر صفحه نگهدارید منوی Right click ظاهر می شود.
امکانات Microsoft برای TABLET PC ها باعث می شه تا شما به راحتی از pen خود استفاده کنید و resolution بالائی داشته باشید(به علاوه لذت از برنامه های جانبی آن)
بعضی مدل های قلم های موجود امکان پاک کردن را نیز به شما می دهند یعنی Eraser هم دارند!با این امکان شما یک دفتر واقعی در روبروی خود خواهیدداشت.
برنامه های جالبی هم وجود دارد که به فشار قلم Tablet حساس باشد!مثلا برنامه Corel یک ورژن خاص این مورد دارد که با کم و زیاد کردن فشار دست خود می توانید خطوط نازک و تیره تری را بکشید و از طراحی خود لذت ببرید!

باز هم میگید تبلت ها مناسب نیستند؟؟

alirnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غول Tablet PC هاي سال 2006 رو داشته باشيد ، با اين تفاوت كه اصلا گرون نيست اما lenovo X60 رو ميخوره !

كسي تو ايران ديدتش ؟​

این مدا رو نمایندگی ایسوس اورده و قیمتش هم 2150000 هست . ولی من هنوز بین این و hp tx1000 موندم چیکار کنم؟البته بگم از سری مدل hp tx1000 فقط ورژن های tx1020 , tx 1129 در ایران موجود هست که هر دو Cpu 1.6 دارند ولی asus دارای cpu core 2 dou 2G هست . این وسط میمونه اختلاف بین کارت های گرافیکشون ... چیکار کنم؟

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
این مدا رو نمایندگی ایسوس اورده و قیمتش هم 2150000 هست . ولی من هنوز بین این و hp tx1000 موندم چیکار کنم؟البته بگم از سری مدل hp tx1000 فقط ورژن های tx1020 , tx 1129 در ایران موجود هست که هر دو Cpu 1.6 دارند ولی asus دارای cpu core 2 dou 2G هست . این وسط میمونه اختلاف بین کارت های گرافیکشون ... چیکار کنم؟

سلام دوست عزیز

این یه سوال همیشگی شده توی این بخش...برای چی لپتاپ رو می خواهید؟؟

اگه کار گرافیکی سنگینی ندارید هر دو مدل تقریبا مناسب هستند اما!!
Hp رو به علتCPU پایین و گرم کردن و نوع CPU َ که AMD هست پیشنهاد نمی کنم!البته در ایران!!
اما ASUS واقعا به نظر فریبنده و جذاب می آید!من یه چند صفحه قبلتر کامل روی تمام تبلت ها توضیح دادم!
و حالا یه مطلبی که باید اضافه کنم این هست که ASUS عین پروتون میمونه!!قطعات در ایران کم!اگه بلائی سر سیستمتون بیاد....خدا عالمه چی میشه!!مثل Dell نیست که هر مغازه ای ازش یه دونه حداقل بفروشه و تعمیر راحت هم داشته باشه!به هرحال خرید شما Risk هست!
مدل T4215 یا T4210 رو هم دیدید؟؟صفحات قبل توضیح دادم...می تونید اون ها رو هم ببینید!
Fujitso در دنیا نسبت به Asus بهتر جواب داده...

موفق باشید

per second

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خواستم خواهش کنم کسانی که از تبلت استفاده می کنند یا اطلاعاتی دارند در مورد نرم افزارهایی که برای نوشتن و آرشیو کردن و ... فایل ها دارن توضیح بدن که 1- اون نرم افزار چی هست ؟ مزایا و معایبش به نظر شما چه چیزهایی هست ؟
2- با توجه به این که در ایران نمی شه آنلاین خرید کرد این نرم افزاری که استفاده می کنن آیا در بازار ایران هست و می شه تهیه کرد مثل بقیه نرم افزارها ( چه شرکتی این نرم افزار رو در ایران داره ؟) اگر نه از کجا تهیه کردن و چه جوری ؟!! ( جواب قسمت دوم سوال اختیاری هست ;) :blush: )
مثلاً من سایت هایی مثل student tablet pc یا tablet pc buzz رو چک می کردم اکثر افراد از one note مایکروسافت یا GoBinder استفاده می کردند .

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من خودم تابلت دارم و از onenote استفاده می کنم. البته چون کلا از تشخیص دست خط فارسی پشتیبانی نمی شود، من در این برنامه تایپ می کنم واز مزیت مدیریت وآرشیو کردن اطلاعلات و... استفاده می کنم (در مقابل word) این نرم افزار در مجموعه آفیس مایکروسافت به وفور موجود است.

اما من خیلی متوجه سؤال شما نشدم. آیا می خواهید یادداشت کنید یا فرمهایی را بر کنید ویا ... . وبا چه زبانی می خواهید بنویسید وخلاصه هدف وکاربرد را بگوئید تا مزایایی ومعایبی را که به نظرم می رسد مطرح کنم. در زمینه تهیه این نرم افزارها (به صورت قفل شکسته) فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشد (مگر اینکه برنامه های تخصصی برای مثلا پر کردن فرم ها بخواهید یا برنامه تخصصی برای محاسبات ریاضی با دست خط مثلا mathjournal )..... ببخشید عجله دارم ...

per second

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مرسی از راهنماییتون
من دانشجو هستم و بیشترین استفاده و کاربرد من به عنوان database هست برای کلاس ها ، فایل های مربوط به هر کلاس ، نکات و مقالات و ... . من هم می دونم که متاسفانه از دستخط فارسی پشتیبانی نمی شه . ولی در نرم افزاری مثل gobinder از note مثل journal می شه استفاده کرد با این حسن که همه چیز یک جا و منظم هستند . من از onenote استفاده نکردم برای همین می خواستم بدونم برای یک کاربر فارسی تبلت چه مزایایی در استفاده از onenote وجود داره .
من gobinder رو به صورت trial دارم برای همین از نحوه ی تهیه کردن این نرم افزار در ایران پرسیدم .

باز هم ممنون از راهنماییتون

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از تاخیر در پاسخ معذرت می خواهم، فصل امتحانات است.

خب، من درباره مزایا ومعایب وان نوت از نظر خودم صحبت می کنم، برای آشنایی با مزایای کامل آن به سایت مایکروسافت مراجعه کنید.
مزایا:
1- مدیریت دفترچه ها ، بخش ها وصفحه ها ودسترسی آسان به آنها.
2- امکان ضبط درس ها همراه با یادداشت کردن (قسمت های ضبط شده را با تایب شما هماهنگ می کند بگونه ای که می توانید قسمتی را از ضبط را که درحال تایپ سطر بخصوصی بودید، را گوش کنید).
3- می توانید تمام منوها را حذف کنید وپنجره را کوچک کنید که برای ترجمه یا یادداشت برداری از روی فایلهای دیگر مناسب است همچنین در این حالت (full screen) می توانید پنجره وان نوت را بالاتر از همه تثبیت کنید.
4- دکمه send to onenote در انترنت اکسپلورر بسیار مفید است ومی توایند یک صفحه یا بخش هایی از آن را به وان نوت بفرستید.
5- امکان اینکه با clip قسمتی از صفحه نمایش ، آن را به صورت عکس ذخیر می کند وسعی می کند که متن های انگلیسی آن را تشخیص دهد.
6- (بسیار مهم) از طریق شبکه (به صورتهای مختلف) چند کامپیوتر می توانند یک دفترچه را به صورت share ایجاد کنند وهمزمان برروی آن کار کنند وتغییرات به صورت همزمان در همه کامپیوترها آپدیت می شود. خودم با یکی از دوستان که لاپ تاپ دارد به صورت وایرلس یک ارتباط peer-to-peer برقرار می کنیم ویک دفترچه را شر می کنیم وبرای بحث از آن استفاده می کنیم.
7- پرینتر مجازی نصب می کند که می تواند هر چیری را فقط به صورت عکس به وان نوت ارسال کنید وآن را با قلم ادیت کنید ویا حتی عکس را به صورت زمینه در آورید وروی آن تایپ کنید.
معایب:
1- امکانات ادیت کردن بسیار کم است (خصوصا برای من نبود align justify و repalce بسیار آزار دهنده است).
2- پرینتر مجازی همه چیز را به صورت عکس در می آورد.

خلاصه اینکه وان نوت برای من حکم یک دفترچه چرک نویس را دارد که بعلت انعطاف پذیری آن براحتی می توان با آن کار کرد ولی مطالبی که می خواهم در اختیار دیگران قرار دهم معمولا در ورد دوباره ادیت می کنم.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خوب دوستان برای اینکه این تاپیک دوباره راه بیوفته یکی لطف کنه قیمت بروز مطرح ترین تبلتهای بازار رو بزاره
باتشکر نیما

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
خوب دوستان برای اینکه این تاپیک دوباره راه بیوفته یکی لطف کنه قیمت بروز مطرح ترین تبلتهای بازار رو بزاره
باتشکر نیما

:D
چشم آقا نیما!امر دیگه ای ندارید؟؟:happy:

من قیمت T4215 رو گرفتم!2250000 چون الان می تونم به جرات بگم بهترین لپتاپ توی 3 برند asus ,Hp,Fujitso هست!

موفق باشید!

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
چشم آقا نیما!امر دیگه ای ندارید؟؟

من قیمت T4215 رو گرفتم!2250000 چون الان می تونم به جرات بگم بهترین لپتاپ توی 3 برند asus ,Hp,Fujitso هست!

موفق باشید!

لطف بزرگی کردید...
فقط اگه میشه مشخصات اینی رو که قیمت کردید اینجا قرار بدید...

راستش من می خواستم یه لپتاپ قوی! با تبلت متوسط در حدی که از تبلت انتظار میره بگیرم...
ولی حالا میخوام یه تبلت قوی! مثله اینی که شما اینجا قرار داید بگیرم و قیده لپتاب رو بزنیم...
ولی به نظرم اومد که یه تبلت به تنهایی نیازهای منو برطرف نمی کنه...
البته اگه شما هم نطری در این مورد دارید...لطف کنید و ابراز نمایید!

پس اگه میشه یه تبلت با مشخصات زیر:
512 mb ram
core 2 duo ولی فرکانسش هرچه کمتر بهتر...
80 گیگ هارد..
گرافیک کمتر بهتر..ولی ویستا ردی باشه...
dvd writer هم داشته باشه...
12"
شیک باشه..و تمام امکانات یه تبلت رو داشته باشه....
باتشکر فراوان

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
لطف بزرگی کردید...
فقط اگه میشه مشخصات اینی رو که قیمت کردید اینجا قرار بدید...

راستش من می خواستم یه لپتاپ قوی! با تبلت متوسط در حدی که از تبلت انتظار میره بگیرم...
ولی حالا میخوام یه تبلت قوی! مثله اینی که شما اینجا قرار داید بگیرم و قیده لپتاب رو بزنیم...
ولی به نظرم اومد که یه تبلت به تنهایی نیازهای منو برطرف نمی کنه...
البته اگه شما هم نطری در این مورد دارید...لطف کنید و ابراز نمایید!

پس اگه میشه یه تبلت با مشخصات زیر:
512 mb ram
core 2 duo ولی فرکانسش هرچه کمتر بهتر...
80 گیگ هارد..
گرافیک کمتر بهتر..ولی ویستا ردی باشه...
dvd writer هم داشته باشه...
12"
شیک باشه..و تمام امکانات یه تبلت رو داشته باشه....
باتشکر فراوان

بابت t4215کافی بود یک صفحه قبلتر رو مطالعه می فرمودید!:happy:
دوست عزیز من... پیشنهاد می کنم یه لپتاپ و Pocket pc بخرید!
نظرتون چیه؟

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
ضمن تایید سخنان luxor عزیز باید بگم که بهترین tablet جهان , سری lifebook مارک fujitsu zimense هست....

غول بی شاخ و دمی حساب میشه! مضاف اینکه تکنولوژی pen این لپتاپ از تمام تکنولوژی های مشابه قویتر و بهتر است.

5 دقیقه باهاش کار کنید ؛ هرگز حاضر نمیشید زمین بزاریدش!

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
بابت t4215کافی بود یک صفحه قبلتر رو مطالعه می فرمودید!
دوست عزیز من... پیشنهاد می کنم یه لپتاپ و Pocket pc بخرید!
نظرتون چیه؟

دوباره هم ممنون از راهنمایتون...
اره اینم فکر خیلی خوبیه...
ولی باید یکم روش فکر کنم...!!
منتظر باشید...
بازم ممنون..

Kaveh3727

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه من را راهنمایی کنید
من یه Tablet با این مشخصات می خوام البته HP ها سنگین هستند و باتری زیاد مصرف می کنند.
من خیلی کار گرافیکی می کنم. سفر زیاد میرم و باتری خوب می خوام. و زیاد هم روشنه حدود 10تا 15 ساعت در روز
Memory 2GB
Windows Vista
Hard Disk minimuim 80GB
Monitor minimun 13.5-inch

بالا