از شما هم زده؟شکایت کنید ازش، نشستید جلوی تی وی تخمه میشکونید، فکر کردید میاد پول رو پس میده؟؟
شکایت کنید، 10 میلیون هم شده خرج کنید، گیرش بندازید باید تمام هزینه های شمارو بده، حداقل کار و اولین کاری هم که میکنن تمام حساب ها و کارت های بانکیش رو مسدود میکنند.
از شما هم زده؟
ببین اونایی که سرشون کلاه رفت به حساب بی عقلیشون نزار. این ادما ادمو غافل گیر میکنن بعدشم من خودم باراها تو شیپور جنس فروختم طرف اول پولو برام زد اعتماد کرد. ایا من باید طرفو اسگول گیر بیارم؟؟؟ پولشو بالابزنم . میتونستم ولی چون حروم خور نیستم. میدونم دنیا حساب داره مال مردومو نمیخورم. ادم تو خریدو فروش تا حدی مجبوره اعتماد کنه. اون طرف مقابلته که بیشرفه فقط ایراد از منو تو نیست که بگیم زرنگ نبودیممال این حرفا نیست.
ببین اونایی که سرشون کلاه رفت به حساب بی عقلیشون نزار. این ادما ادمو غافل گیر میکنن بعدشم من خودم باراها تو شیپور جنس فروختم طرف اول پولو برام زد اعتماد کرد. ایا من باید طرفو اسگول گیر بیارم؟؟؟ پولشو بالابزنم . میتونستم ولی چون حروم خور نیستم. میدونم دنیا حساب داره مال مردومو نمیخورم. ادم تو خریدو فروش تا حدی مجبوره اعتماد کنه. اون طرف مقابلته که بیشرفه فقط ایراد از منو تو نیست که بگیم زرنگ نبودیم
حرف شما درسته مشغولات فکری. عجله کردن همه اینا دست هم میده ادم ریز بین نباشه تو اون لحظه.مورد داشتیم کاربری از پرشین تولز با امتیاز بازارچه بالا بدون گرفتن اطلاعات این آقا دزده ( حساب کاربری، شماره تماس ثابت و ... ) اقدام به واریز ریال کرده، بعد هم سرش کلاه رفته!! خب اسم این چیه؟
دیوار و شیپور هم بحثش فرق میکنه.. شما اگر اخبار رو دنبال کرده باشی میدونی که آمار کلاهبرداری در سایت دیوار ( طبق گفته خودشون ) خیلی بالا رفته، به طوری که قصد هیتلر کردنش رو دارن...
اگر شما آدم خوب و با انصافی هستی قرار نیست در فضای وب هر کسی گفت جنس دارم ریال بزن تحویل بگیر، بگی بفرما.. باید یه سری اصول و قوانین معامله رو رعایت کنی، حالا این افراد گول خوردن، حواسشون نبوده، اشتباه کردن یا هر چی، الان وقت شکایت کردن و پیگیر بودنِ .. چرا هیچکس کاری نکرده؟ چرا 2 سال هست ایشون هنوز داره کلاهبرداری میکنه؟
به نظرت مقصر کیه؟
من پرینت واریز حسابو دارم ولی چت ها رو اشتباهی پاک کردم. بنظرت میشه؟شما یه سر به سایت پلیس فتا بزن، مشاور آنلاین دارن معمولا راهنماییتون میکنند، کسانی که ریال واریز کردند، یه پرینت از حساب بگیرن، چت های رد و بدل شده رو هم پرینت بگیرن، شکایت کنند، کمتر از 3-4 روز حسابش مسدود میشه... بعد هم پیگیری واسه حساب های دیگش ( از طریق کد ملیش ) ...
100% همین الانم داره تاپیک رو میخونه و چندین حساب کاربری داره..
م
من پرینت واریز حسابو دارم ولی چت ها رو اشتباهی پاک کردم. بنظرت میشه؟
میتونی توضیح بدی از کجا شروع کنمآره چرا نشه.. ( مهم ترین موضوع اثبات پرداخت وجه هست) شاکی هم زیاد داره، سریع پیگیری میکنند...
م
میتونی توضیح بدی از کجا شروع کنم