این ماه نه ماله ماه قبل رو تسویه کردن باهاتون ؟ شما تیکت نزدین چیزی نگفتین ؟من این ماه دریافتی نداشتم.
این ماه نه ماله ماه قبل رو تسویه کردن باهاتون ؟ شما تیکت نزدین چیزی نگفتین ؟من این ماه دریافتی نداشتم.
رنک سایتتون الکسا خوب بشه زیر ۴۰۰۰ معمولا قبول میکننسایت ما رو تایید نکردش
درامد دو ماه ما رو واریز نکردن و همین مورد و به ما هم گفتن.سلام ببخشید این تایپیک رو میارم بالا ، دوستان کسی جدیدا از آنتورک دریافتی داشته ؟ از ماه پیش با من تسویه نکردن میگن حساب های شرکت مسدود شده ، باز بشه پولتون رو پرداخت میکنیم ، برای شما هم چنین چیزی گفتن یا منو گذاشتن سره کار ؟
از آنتورک هیچی بعید نیست !
پس به فنا رفتن ، من که امیدی ندارم پولی بهمون بدن پاپ کده از اردیبهشت امسال حسابش مسدود شده هنوز که هنوزه باز نشده باهامون تسویه کنه اون که مبلغش خیلی کمتره اینا هم من امیدی ندارم حسابشون باز بشه ، جالبیش اینه این مشکل اوناس به ما هیچ ربطی نداره ولی پول ما رو نمیدن الان ما بریم شکایت کنیم زودتر میتونیم به پولمون برسیم !!!!درامد دو ماه ما رو واریز نکردن و همین مورد و به ما هم گفتن.
کسی است درآمد دو ماه آخر رو گرفته باشه؟
می دونی برای چی مسدود می شن؟پس به فنا رفتن ، من که امیدی ندارم پولی بهمون بدن پاپ کده از اردیبهشت امسال حسابش مسدود شده هنوز که هنوزه باز نشده باهامون تسویه کنه اون که مبلغش خیلی کمتره اینا هم من امیدی ندارم حسابشون باز بشه ، جالبیش اینه این مشکل اوناس به ما هیچ ربطی نداره ولی پول ما رو نمیدن الان ما بریم شکایت کنیم زودتر میتونیم به پولمون برسیم !!!!
اینکه مشخصه حتما پول یکی مثل منو شما رو ندادن رفتن شکایت کردن دادگاه هم حسابشون رو مسدود کرده !!!می دونی برای چی مسدود می شن؟
جالبیش اینه که از تبلیغ دهنده ها همچنان پول می گیرن ظاهرا، ولی به ناشرا پول نمی دن!