• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا معلومه يه كم سرتون خلوت شده ها ، خيلي خوبه كه دوباره شما وقت مي كنيد
4gq6d6h.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها خواهشا همه دست نگه دارن تا افشین لیست رو آپدیت کنه .
این طوری ممکنه اطلاعات حذف بشه .
راستی افشین جان مطلع هستی که باید هر دو لیست رو آپدیت کنی دیگه ؟؟؟

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی یه پیشنهاد مخوف .
می تونید به لیست یه ستون اضافه کنید و توی اون ، لینک معرفی اون انیمه رو بزارین .
البته خیلی کار سختیه
کسی هست اینکارو بکنه ؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اينا که نسفش مال بچه هاست.:blink: سهميه خودته بردار!:p
[/LEFT]
سهميه خودمو دان مي كنم ، دانلودام تقريبا تموم شده و كمي دارند كند مياند ، منم براي اينكه خالي نمونه يه چندتايي ور داشتم ، هر چي باشه دوباره شنبه شد منم بايد سبد دانلودمو پر مي كردم:D

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
:blink::blink: سهيل شما صبح تا شب پاي ماهواره اي؟ اون موقع كه من DVB داشتم، آخر نفهميم زمان پخش اين كارتونا كيا هست همين طوري تكراري قاطي پاتي پخش مي شد:wacko:

خوب اگه با ریسیور میدیدی این کانال ها همشون ساعت پخش برنامه هاشون رو میزنن تو قیمت اطلاعات کانالشون و معمولا ساعتشون عوض نمیشه مثلا من یادمه 2 ماه تموم فوتبالیستها رو بین ساعت 6 تا 7 عصر دیدم و اصلا ساعت عوض نشد.
بیشتر کانال ها همینجوریه برنامه 1 هفتش دستت بیاد دیگه بقیه هفته ها به همان روال پخش میکنن.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
راستی یه پیشنهاد مخوف .
می تونید به لیست یه ستون اضافه کنید و توی اون ، لینک معرفی اون انیمه رو بزارین .
البته خیلی کار سختیه
کسی هست اینکارو بکنه ؟

مسيح جان مگه از جونت سير شدی که همچين پيشنهاد هايی ميدی :p؟ ( من اگه اطلاعاتم مثل خواهر فريدا بود ، در خدمت بودم چون بيکار شدم حسابی:blush: )

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
راستی یه پیشنهاد مخوف .
البته خیلی کار سختیه
کسی هست اینکارو بکنه ؟

من نظرم اين بود كه ژانر رو هم اضافه كنم، مشكلي نيست اينم تنگش ميزارم:cool:
فقط بچه ها كسي چند روزي تغيير نده تو ليست كه دوباره كاري نكنه(افشين كارت تموم شد به من بگو كه ديگه دست به كار ليست بشم) يه چند روزي كار ميبره ولي تموم بشه چيز خوبي درمياد.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
علی تو نگران نباش :happy: چون من آخرین نفری هستم که لیست رو آپدیت میکنه ، در نظر دارم چند تا ستون بهش اضافه کنم ;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
علی تو نگران نباش :happy: چون من آخرین نفری هستم که لیست رو آپدیت میکنه ، در نظر دارم چند تا ستون بهش اضافه کنم ;)

با خودت چی فکر کردی؟؟؟؟
اگر به اسم بریم که "س" بعد از "ب" میاد:D اگر به فامیل باشه "ذ" بعد از "د" و اگر به ID باشه "N" بعد از "K" میاد:cool: پس به هر حال من بعد از توام:p:p:D

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها خواهشا همه دست نگه دارن تا افشین لیست رو آپدیت کنه .
این طوری ممکنه اطلاعات حذف بشه .
راستی افشین جان مطلع هستی که باید هر دو لیست رو آپدیت کنی دیگه ؟؟؟

جدي جدي عجب كار طاقت فرسايي [ img]http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/leer.gif[/img] فعلا نصفش تموم شد !

راستی یه پیشنهاد مخوف .
البته خیلی کار سختیه
کسی هست اینکارو بکنه ؟

پيشنهاد خيلي خوبيه ... يعني عاليه ولي بايد مرتب ليست آپديت بشه . مسيح جان فكر نكنم غير از خودت كسي همت همچين كاري داشته باشه
sardonic.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با خودت چی فکر کردی؟؟؟؟
اگر به اسم بریم که "س" بعد از "ب" میاد:D اگر به فامیل باشه "ذ" بعد از "د" و اگر به ID باشه "N" بعد از "K" میاد:cool: پس به هر حال من بعد از توام:p:p:D

نکن این کارارو :D هر چی باشه Rate ها دست منه ها
sardonic.gif
برا همون من آخر از همه لیست رو آپدیت میکنم :cool: خودشم میخوام چند تا هم ستون اضافه کنم که باید تموم بچه ها اول تغییراتشون رو بدند تا لیست آخر سر کامل بشه :happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جدي جدي عجب كار طاقت فرسايي [ img]http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/leer.gif[/img] فعلا نصفش تموم شد !

آره . می فهمم . به هر حال خسته نباشی. ولی دقت داشته باشید که اولش سخته . ولی بعدش که کم کم بخواین آپدیتش کنید . زیاد سخت نیست !;)

پيشنهاد خيلي خوبيه ... يعني عاليه ولي بايد مرتب ليست آپديت بشه . مسيح جان فكر نكنم غير از خودت كسي همت همچين كاري داشته باشه
sardonic.gif

:wacko: . والا من که فعلا نمی تونم .
همه همت این کارو دارن . ولی مشکل یه جای دیگست . یکم سنجد همه چی رو حل میکنه :lol::p

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
sardonic.gif
برا همون من آخر از همه لیست رو آپدیت میکنم :cool: خودشم میخوام چند تا هم ستون اضافه کنم که باید تموم بچه ها اول تغییراتشون رو بدند تا لیست آخر سر کامل بشه :happy:

با هم دعوا نکنید .:p
من پیشنهاد می کنم . هر روز هفته رو به یه نفر اختصاص بدین . مثلا شنبه برای ... ، یک شنبه برای .....
که توی اون روز کسه دیگه ای آپدیت نکنه .ضمنا وقتی آپدیت می کنید . آخر اسم فایل اسم خودتون و تاریخ آپدیت رو بنویسید . این طوری هر کی میاد ، می فهمه قبلش کی آپدیت کرده .

دوباره می گم . کسی هست که user و password رو براش نفرستاده باشم ؟؟؟:blink:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوباره سلام
نمی دونم کسی اینو قبلا گفته یا نه ؟
به هر حال من دوباره می کم .

همتون می دونید که دانلود از سایت مگاآپلود خیلی سخته .
باید اول برید توی سایت . بعدش اگه تازه تولبارش رو دانلود کرده باشین . یه کد سه رقمی می دین . بعد از 45 ثانیه به شما لینک میده.
یه نرم افزار هست که فقط کافی آدرس مگاآپلود رو بهش بدین . خودش میره کد سه رقمی رو وارد می کنه و بهتون سریع لینک اصلی رو میده . در ضمن اگه flashget رو داشته باشید . لینک رو به اون انتقال میده تا دانلودش کنید . خیلی کار رو راحت تر می کنه .
اینم لینک دانلود نرم افزار با حجم 500 kb
GetlinkV7.0

من متاسفانه adsl ندارم . بنابراین کاری از من توی این تاپیک بر نمیاد . ولی سعی می کنم حداقل تا اونجایی که می تونم کمکتون کنم .
یا حق

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

با خودت چی فکر کردی؟؟؟؟

sardonic.gif

بروبچ نزديد كه من اومدم (عجب شخصيت بزرگي وارد شد
muscular.gif
)
خوب اولا اگه به فاميلي باشه من آخر از همتونم
286.gif

بابك چي مي خواي اضافه كني؟ بازيگر نقش اول ؟ من كلا اين چيزا رو در نظر دارم اضافه كنم، Genre, Year,Rating.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بابك چي مي خواي اضافه كني؟ بازيگر نقش اول ؟ من كلا اين چيزا رو در نظر دارم اضافه كنم، Genre, Year,Rating.
اوه چه خبره اينجا!!!:blink::D

خوب همه اينا خيلی خوبه ولی فقط به ليستی که به بچه ها ميخوايم بديم اينا رو اضافه کنين. ليست خودمون رو ساده نگه دارين. ما فقط ميخوايم بدونيم موقع انتخاب يه انيمه برای دان کسه ديگه اي داردش يا نه!:rolleyes: همين!:happy:

آپديت رو هم نميشه هر روز کرد! :wacko: چون تقييری هم بطور محسوس ليست نميکنه!:p

به نظرم يه نفر مسئولش بشه همينطور که بچه ها اينجا ميگن و من پست اول رو آپديت ميکنم ، اون يه نفر هم ليست رو آپديت کنه!;)

بچه های پخش کننده هم اگه چيزه جديدی دستشون ميرسه باز همينجا بگن که اون يه نفر آپديت کنه!;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اوه چه خبره اينجا!!!:blink::D

خوب همه اينا خيلی خوبه ولی فقط به ليستی که به بچه ها ميخوايم بديم اينا رو اضافه کنين. ليست خودمون رو ساده نگه دارين. ما فقط ميخوايم بدونيم موقع انتخاب يه انيمه برای دان کسه ديگه اي داردش يا نه!:rolleyes: همين!:happy:

آپديت رو هم نميشه هر روز کرد! :wacko: چون تقييری هم بطور محسوس ليست نميکنه!:p

به نظرم يه نفر مسئولش بشه همينطور که بچه ها اينجا ميگن و من پست اول رو آپديت ميکنم ، اون يه نفر هم ليست رو آپديت کنه!;)

بچه های پخش کننده هم اگه چيزه جديدی دستشون ميرسه باز همينجا بگن که اون يه نفر آپديت کنه!;)

راست ميگه فريدا ها چون Limit تنبلي ما به سمت مثبت بينهايت ميل ميكنه ، پس بيخيال بشيم همين از سرمون زيادي هم هست ، فقط چيزاي كه اشتباه وارد شده رو درست كنيم بسه.:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا