احتياجی به لو دادن نيست!کاملا مشخص شده که همه تون چقدر مثبت هستين!:lol:
سهميه خودمو دان مي كنم ، دانلودام تقريبا تموم شده و كمي دارند كند مياند ، منم براي اينكه خالي نمونه يه چندتايي ور داشتم ، هر چي باشه دوباره شنبه شد منم بايد سبد دانلودمو پر مي كردماينا که نسفش مال بچه هاست.:blink: سهميه خودته بردار!
[/LEFT]
:blink::blink: سهيل شما صبح تا شب پاي ماهواره اي؟ اون موقع كه من DVB داشتم، آخر نفهميم زمان پخش اين كارتونا كيا هست همين طوري تكراري قاطي پاتي پخش مي شد:wacko:
راستی یه پیشنهاد مخوف .
می تونید به لیست یه ستون اضافه کنید و توی اون ، لینک معرفی اون انیمه رو بزارین .
البته خیلی کار سختیه
کسی هست اینکارو بکنه ؟
راستی یه پیشنهاد مخوف .
می تونید به لیست یه ستون اضافه کنید و توی اون ، لینک معرفی اون انیمه رو بزارین .
البته خیلی کار سختیه
کسی هست اینکارو بکنه ؟
علی تو نگران نباش :happy: چون من آخرین نفری هستم که لیست رو آپدیت میکنه ، در نظر دارم چند تا ستون بهش اضافه کنم![]()
بچه ها خواهشا همه دست نگه دارن تا افشین لیست رو آپدیت کنه .
این طوری ممکنه اطلاعات حذف بشه .
راستی افشین جان مطلع هستی که باید هر دو لیست رو آپدیت کنی دیگه ؟؟؟
راستی یه پیشنهاد مخوف .
البته خیلی کار سختیه
کسی هست اینکارو بکنه ؟
با خودت چی فکر کردی؟؟؟؟
اگر به اسم بریم که "س" بعد از "ب" میاداگر به فامیل باشه "ذ" بعد از "د" و اگر به ID باشه "N" بعد از "K" میاد
پس به هر حال من بعد از توام
![]()
جدي جدي عجب كار طاقت فرسايي [ img]http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/leer.gif[/img] فعلا نصفش تموم شد !
آره . می فهمم . به هر حال خسته نباشی. ولی دقت داشته باشید که اولش سخته . ولی بعدش که کم کم بخواین آپدیتش کنید . زیاد سخت نیست !
پيشنهاد خيلي خوبيه ... يعني عاليه ولي بايد مرتب ليست آپديت بشه . مسيح جان فكر نكنم غير از خودت كسي همت همچين كاري داشته باشه![]()
نکن این کاراروهر چی باشه Rate ها دست منه ها
برا همون من آخر از همه لیست رو آپدیت میکنم![]()
خودشم میخوام چند تا هم ستون اضافه کنم که باید تموم بچه ها اول تغییراتشون رو بدند تا لیست آخر سر کامل بشه :happy:
علی تو نگران نباش :happy: چون من آخرین نفری هستم که لیست رو آپدیت میکنه ، در نظر دارم چند تا ستون بهش اضافه کنم![]()
با خودت چی فکر کردی؟؟؟؟
اگر به اسم بریم که "س" بعد از "ب" میاداگر به فامیل باشه "ذ" بعد از "د" و اگر به ID باشه "N" بعد از "K" میاد
پس به هر حال من بعد از توام
![]()
نکن این کاراروهر چی باشه Rate ها دست منه ها
برا همون من آخر از همه لیست رو آپدیت میکنم![]()
خودشم میخوام چند تا هم ستون اضافه کنم که باید تموم بچه ها اول تغییراتشون رو بدند تا لیست آخر سر کامل بشه :happy:
اوه چه خبره اينجا!!!:blink:بابك چي مي خواي اضافه كني؟ بازيگر نقش اول ؟ من كلا اين چيزا رو در نظر دارم اضافه كنم، Genre, Year,Rating.
اوه چه خبره اينجا!!!:blink:
خوب همه اينا خيلی خوبه ولی فقط به ليستی که به بچه ها ميخوايم بديم اينا رو اضافه کنين. ليست خودمون رو ساده نگه دارين. ما فقط ميخوايم بدونيم موقع انتخاب يه انيمه برای دان کسه ديگه اي داردش يا نه!همين!:happy:
آپديت رو هم نميشه هر روز کرد! :wacko: چون تقييری هم بطور محسوس ليست نميکنه!
به نظرم يه نفر مسئولش بشه همينطور که بچه ها اينجا ميگن و من پست اول رو آپديت ميکنم ، اون يه نفر هم ليست رو آپديت کنه!
بچه های پخش کننده هم اگه چيزه جديدی دستشون ميرسه باز همينجا بگن که اون يه نفر آپديت کنه!![]()