• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی من خودم هم يه گزارش بدم:

76 قسمت marmalade boy تموم شد.:D
project arms تا قسمت 42 دان شده و legond of galactic heroes پنجاه و خورده اي قسمت.;)

منم تقريباً دستم خالی شده بايد يه چيزه ديگه شروع کنم!:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فعلا این دوتا رو خواهر فریدا بزن برای ما:happy:
Devil Hunter Yohko
EL HAZARD WANDERER​
امير مثل اينکه خواهر الناز el hazard wanderer رو داره. فکر کنم يه چک بکن اگه نداره بگيرش ;)

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
Minuscule" (2006) یکی از قشنگترین انیمیشن هایی بود که دیدم

minuscule.jpg

minuscule.jpg

minusle.jpg

اگه کسی بتونه سری کامل این سریال تا اینجا که پخش شده بگیره خیلی عالی میشه.
ridinghorse.gif

من خودم Volume 2 این سریال رو دارم.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توجه

لیست کامل انیمه های موجود آماده شد .:blink:
من این لیست رو در دو فایل قرار دادم . یک فایل برای کاربران و کسانی هست که می خواهند انیمه های خود را سفارش دهند .
لیست دوم مربوط به توزیع کنندگان می باشد .
لطفا اگر توزیع کننده نیستید از لیست دوم استفاده نکنید ;). زیرا بسیاری از این انیمه ها در لیست دوم هنوز خارج از ایران هستند و وارد نشده اند . پس خواهشا سفارشات خود را از لیست اول بفرمایید .:happy:
لیست به دو قسمت انیمه و انیمیشن تقسیم بندی شده . که قسمت اول برای کارتون های ژاپنی و قسمت دوم مربوط به کارتون ها یا انیمیشن های غیر ژاپنی می باشد .

با اینکه من این لیست ها رو با نهایت دقت دسته بندی کردم . به احتمال زیاد . دارای مشکلاتی هستند :(. چون بعضی از پخش کنندگان اطلاعات کمی در لیست خود قرار داده بودند . و از طرفی من بسیاری از عناوین این لیست را نمی شناختم.
پس اگر مشکلی هست منو ببخشید . :blush:
من این لیست رو دریک آپلود سنتر قرار می دم . که برای ادیت کردن و تغییر این فایل یک username و password می خواد . که من بعد از این پست این اطلاعات رو به صورت پیام خصوصی به همه ی پخش کنندگان می فرستم . تا این فایل هر چند وقت یکبار آپدیت کنید .
با تشکر

لینک گرفتن لیست :
http://masih-anime.4shared.com/

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خلاصه پدرم در اومد تا این لیستو آماده کردم:wacko: . علی نخند :blink:( یه مسئله خصوصیه بین من و علی ) .
اگه مشکی داره ببخشید . راستی اگه دوست داشتین این آدرس آپلود سنتر رو عوض کنید و یه جای دیگه قرار بدید .
من مشکلی ندارم .:happy:

فعلا

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]امير اين سريال جديد رو درياب ;
اطاعت میشه ;)

هيچ راهی نداره جز اينکه سايت فن سابش رو پيدا کنی ببينی به زبان شيرين/تلخ اينگيليسی نوشته شده يا يه زبان اجنبی ديگه!

بازهم ممنون از راهنمایتون:lol:​

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
زمان بچگياي ما يه برنامه تلوزيوني پخش ميشد كه يه شخصيت تپلي داشت ... هميشه مدرسش دير ميشد ! حالا حكايت منه :happy: اين چند روزه يك مشكلي برام پيش اومده بود كه الان ديگه خدا را شكر حل شد
مسيح جان ليست جمع و جور كردن كار خلي سختيه خسته نباشي :happy: منم يكي از پخش كننده هاي محترم سايت هستم ... يا به خاطر غيبت غير موجه و يا به خاطر تازه كار بودن شما :D از ليست جا موندم ‌!

راستي .... تاپيك صد صفحه اي شد
lookheref.gif
كسي حواسش بود ؟

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زمان بچگياي ما يه برنامه تلوزيوني پخش ميشد كه يه شخصيت تپلي داشت ... هميشه مدرسش دير ميشد ! حالا حكايت منه :happy: اين چند روزه يك مشكلي برام پيش اومده بود كه الان ديگه خدا را شكر حل شد
مسيح جان ليست جمع و جور كردن كار خلي سختيه خسته نباشي :happy: منم يكي از پخش كننده هاي محترم سايت هستم ... يا به خاطر غيبت غير موجه و يا به خاطر تازه كار بودن شما :D از ليست جا موندم ‌!

راستي .... تاپيك صد صفحه اي شد
lookheref.gif
كسي حواسش بود ؟

سلام.
نه به خاطر تازه کار بودن من بود . نه به خاطر اینکه شما دیر اومدیه .
خود فریدا گفت که شما بعدا خودتون آپدیت می کنید .
من user و pass رو براتون می فرستم . فایل رو دانلود کنید و بعد از آپدیت دوباره روی همون فایل آپلودش کنید .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب ميبينم که تاپيک خوابيده!!! :blink::blink::blink:

فعلاً اينا رو در يابين:cool::

خوب همه اينا با من :D:D

اينم با من :blink::blink:

هيچ راهی نداره جز اينکه سايت فن سابش رو پيدا کنی ببينی به زبان شيرين/تلخ اينگيليسی نوشته شده يا يه زبان اجنبی ديگه!:wacko::f34r:

سايت خفن توپ anidb.info قشنگ ميگه كه كدوم فن ساب انگليسي هست

ميگم علی پست های منو ميخونی؟:blink: 1 ساعت و خورده اي تاخير داشتی!:lol::p
:guilty::guilty:
من نديدم ،كلي با شور و شوق اومديم گفتيم.
121fs725372.gif

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
نه به خاطر تازه کار بودن من بود . نه به خاطر اینکه شما دیر اومدیه .
خود فریدا گفت که شما بعدا خودتون آپدیت می کنید .
من user و pass رو براتون می فرستم . فایل رو دانلود کنید و بعد از آپدیت دوباره روی همون فایل آپلودش کنید .

شش روزی ميشه که اين topic رو دنبال ميکنم که يه پستی شبيه پست شمارهٔ 1504 زده بشه ! ، مسيح جان خسته نباشی:blush: !

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خلاصه پدرم در اومد تا این لیستو آماده کردم:wacko: . علی نخند :blink:( یه مسئله خصوصیه بین من و علی ) .
اگه مشکی داره ببخشید . راستی اگه دوست داشتین این آدرس آپلود سنتر رو عوض کنید و یه جای دیگه قرار بدید .
من مشکلی ندارم .:happy:

فعلا

يه كم من بخندم
25r30wi.gif

ولي در كل كارت خوب بود اگه خواستيم بازم از اين كارا بكنيم به خودت مراجعه مي كنيم(ادامه خنده:lol:)
اميدوارم كه از دست من ناراحت نباشي :D چون بچه خوبي بودي گفتم بيا اين كارو بكن:blush:(همه شما توزيع كننده ها اول به جون من دعا كنيد بعد به جون مسيحا :happy:)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توجه​

اطلاعیه دوم

بعضی از بچه های توزیع کننده ابهام داشتن .
پس من بیشترشرح میدم .
ببینید . دو تا فایل توی این سرور وجود داره فایل اولی مربوط به user ها یا همون کاربران عادیه .
و فایل دومی مربوط به توزیع کنندگان عزیزه .

شما باید هر دفعه که می خواین لیستتونو آپدیت کنید این دو فایل رو دانلود کنید و بعد از تغییرات در هر دو فایل با اون user و پسوردی که براتون فرستادمه همین فایل رو آپدیت کنید . در حقیقت بچه های توزیع کننده توی آپدیت این فایل مشارکت می کنند .
لطفا بعد از آپدیت لیست و آپلود کردن اون توی این آپلود سنتر . لیست قبلی رو پاک کنید یا اینکه میتونید روی لیست قبلی فایلاتون رو آپلود کنید . این طوری همیشه همین دو لیست وجود داره . و هر کی برای خودش یه لیست جدا نداره .

ضمنا یک نکته مهم .

فقط بچه های پخش کننده ای که در حال حاضر دارن به بچه های عضو dvd میدن هر دو لیست رو آپدیت کنن .
چون لیست اول فقط مربوط به کاربران عادی هست .
کسانی که فقط در مشارکت شرکت می کنند و جزء توزیع کنندگان نیستند . باید فقط لیست دوم رو آپدیت کنن .
ضمنا در لیست دوم تمام انیمه های فریدا وارد شده .

خلاصه اینکه فعلا
سهراب - بابک - علی- Smiley - atashpareh

وقتی می خوان آپدیت کنن هر دو لیست رو آپدیت کنن.
و بقیه بچه ها فقط لیست دوم رو
در حقیقت لیست دوم برای راحتی کار دانلودرها ساخته شده . تا یه انیمه رو که کسی دانلود کرده دوباره دانلود نکنن.

دوباره میگم . این لیست مشکات زیادی داره . و اون به خاطر اطلاعات کم من از انیمه ها هست .
اگه سوال دیگه ای داشتین از فریدا بپرسین . اون از این کار اطلاع کامل داره
با تشکر

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من واقعاً سپاسگزار مسيح هستم! :happy: واقعاً خسته نباشی ميدونم که خيلی کاره سختی بود.:happy:

دانلودر ها و پخش کننده های عزيز لطفاً به نوبت ليست رو چک کنين، اديت کنين و دوباره آپديت. و بعد نفر بعد همين کار رو تکرار کنه!:)

ببينين اگه چيزی از قلم افتاده و ... اضافه کنين. ;) طبق حروف الفبا جلو بريم. افشين فکر کنم نفر اول باشه!:D لطف کن هر 2 ليست رو چک کن و اگر تغييری کرده آپديتش کن تا نفر بعدی هم همين کار رو بکنه!:happy:

ممنون :D

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فريدا وقت کردی يه نگاهی به PM هات بنداز و آخرين PM من رو جواب بده لطفاً :)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه كم من بخندم
ولي در كل كارت خوب بود اگه خواستيم بازم از اين كارا بكنيم به خودت مراجعه مي كنيم(ادامه خنده)
اميدوارم كه از دست من ناراحت نباشي چون بچه خوبي بودي گفتم بيا اين كارو بكن(همه شما توزيع كننده ها اول به جون من دعا كنيد بعد به جون مسيحا )
:lol:
راستشو بگو :چه فکرهای مخوفی در سر داری؟:p

شش روزی ميشه که اين topic رو دنبال ميکنم که يه پستی شبيه پست شمارهٔ 1504 زده بشه ! ، مسيح جان خسته نباشی !

دیگه اینقدر ما رو خجالت نده :blush:

----------------------------------
راستی اگه از بچه ها کسی pm منو نگرفته ( username و password ) بگه تا براش ارسال کنم .;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر کنم آقا افشین بعد از خوندن لیست از خنده بترکه . چون بعضی جاها سوتی های خنده دار دادمه . علی می گفت ......
آخه من با عنوان ها آشنا نیستم . خلاصه باز هم ببخشید . تازه کار بودن بد دردیه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا