• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای آسیا 2007

چه تیمی قهرمان آسیا میشود ؟

• ایران

Votes: 38 39.6%
  • عربستان

Votes: 6 6.3%
  • چین

Votes: 0 0.0%
  • کره جنوبی

Votes: 12 12.5%
  • ژاپن

Votes: 22 22.9%
  • استرالیا

Votes: 15 15.6%
  • تیم دیگر

Votes: 3 3.1%

• Total voters
    96

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه این قلعه نوعی گیر داده عنایتی رو میذاره چپ ول کن معامله هم نیست
موافقم
قلعه نويي مربي نيست فقط بازيكنان تيم را جلو مي برند:eek:
:mad:

تيموريان و عنايتي هم معلوم نبود تو زمين چكار مي كردند فقط خطا يا توپ را لو مي دادند:p

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
این مرتیکه قلعه نوعی د****ه با این عنایتی ع**ی ما رو مسخره کردند. یعنی چی این عنایتی (...) باید هر دو تا بازی رو کامل بازی کنه؟؟؟ این آقا توی این 90 دقیقه همه پست های زمین (به جز دروازه) رو امتحان کرد. همیشه هم توی دست و پای بقیه بازیکنا بود.
ناشکری کردیم گفتیم برانکو ترسو هست، همیشه علی دایی رو می گذاره توی بازی! آقای قلعه نوعی عنایتی رو می ترسه تعویض کنه!
گفتیم علی دایی عین مجسمه وسط زمین می ایسته! این آقای عنایتی که نه تنها کار مثبتی نمی کنه بلکه کار بقیه رو هم خراب می کنه!
گفتیم میرزاپور فلانه و بیساره! سه تا دروازه بان داریم که هر کدوم یه جای کارشون می لنگه!
علي دايي لااقل يك اسم بود براي تيم حريف ولي عنايتي را هيچ كس نمي شناسه:p:D:p

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ما توی این بازی همون مشکل بازی قبل رو داشتیم و اون هم سردرگمی بازیکنان بود. توی مسابقاتی به این حساسیت جای آزمایش و خطا نیست اما .......
ما درون دروازه مشکل داریم اما فکر نمی کنم عوض کردن نفر مشکل ما رو حل کنه. مربیان تیم ملی باید رودباریان رو از نظر روحی آماده کنند تا مانند بازی های غرب آسیا بازی کنه.
خط دفاع تیم ما همیشه مشکل داشته و فعلا نمیشه کاریش کرد. فقط دو تا نکته رو باید رعایت کنیم. اول این که با انتخاب اشتباه بازیکنان این خط بر مشکلات نیفزاییم و دوم این که خط میانی خودمون رو تقویت کنیم تا مقداری از فشار بر روی خط دفاع برداشته بشه.
خط میانی ما همیشه نقطه اوج تیم ملی بوده. اما توی این دو تا بازی شاهد بودیم که با تصمیمات اشتباه کادر فنی و در راس اون شخص امیر قلعه نوعی این خط هم فروغ روزهای گذشته رو نداره. ما توی خط میانی می تونیم از مهدوی کیا ، کریمی ، شجاعی ، تیموریان ، کاظمیان ، کعبی ، نکونام ، مبعلی ، معدنچی ، زندی (همه رو گفتم؟؟؟) استفاده کنیم که هر کدوم مهره های بسیار خوبی هستند ، به شرط این که ازشون درست استفاده بشه. کار خوبی که امروز اتفاق افتاد و ما دیدیم حتی میشه کریمی رو هم تعویض کرد و از این تعویض نتیجه گرفت.
تیم ایران سرشار از بازیکنان سرزن هست و ما اگه جناحین خودمون رو تقویت کنیم می تونیم به گل های زیادی دست پیدا کنیم. در میانه زمین هم با هافبک های خوب و با تکنیکی که داریم هیچ مشکلی از نظر بازیکن نخواهیم داشت .
نکته دیگه در مورد خط هافبک این هست که ما باید هر دو جناحمون رو قوی بچینیم. اما متاسفانه آقای قلعه نوعی فقط جناح راست رو می بینه و همچنان اصرار داره که هنر خودش رو در ساخت آزادراه در سمت چپ تیم ملی نشون بده! اگر ما دو جناح قوی داشته باشیم که هر لحظه بوی خطر بدهند از تراکم خط دفاعی حریف در سمت قوی تر و از کار انداختن اون سمت جلوگیری می کنیم. به این منظور ما باید قدر مهره های سمت چپمون (که در این سمت به تعداد سمت راست بازیکن نداریم) رو بدونیم و بهترین آرایش رو برای اون ها انتخاب کنیم. مطمئنا حضور عنایتی در این سمت هیچ گونه ارزشی برای تیم ملی نخواهد داشت و تنها یک رفع تکلیف از دوش سرمربی تیم هست.
می رسیم به خط حمله! بازیکنان اصلی ما در این خط هاشمیان ، خطیبی و عنایتی هستند که من با حضور دو نفر آخری در ترکیب اصلی مگر در شرایط خاص موافق نیستم. ما هافبک هایی مثل کاظمیان و معدنچی داریم که بسیار خوب به مهاجم اضافه میشند و می تونیم از سرعت و استارت های خوبشون حداکثر استفاده رو ببریم.
نکته دیگری که حتما باید بگم اینکه چرا ترکیب تیم ملی در اول بازی باید اشتباه چیده بشه که هم ما نیمه اول رو شکست خورده به رختکن بریم و به جای استفاده از تعویض هامون مجبور باشیم اون ها رو برای رفع مشکلات در چیدن ترکیب هدر بدیم. فراموش نکنیم تیم ایران در میدان جام جهانی(که بسیار بزرگتر از جام ملت هاست) هیچ کدام از نیمه اول ها رو با شکست به پایان نبرد.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی میدونه ، چرا نکونام ، بهترین بازیکن زمین شد؟
فقط به خاطر اون گلی که زد؟
اگه به گل بود ، که گل زندی که زیباتر بود ، در ضمن یه دو تا دریپل هم زد ، که یه دو تا خطا روش کردند و ....
کسی که واقعاً تلاش کرد ، تو زمین ، فقط هاشمیان و مدافع آینده دارمون ، سید جلال حسینی بود ، بقیه از دم ....
کاش این بازی تدارکاتی بود و ما میتونستیم 8 تا تعویض کنیم. !!!
من فکر کنم ، مالزی هم بهمون گل میزنه.
BNC جان ، پیش بینی رو حال کردی .
کاش تو اون مسابقه شرکت کرده بودم !!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
کره هم 2-1 به بحرین باخت تا به قول یوسفی صعودش شدیدا در هاله ای از ابهام قرار بگیره.
کلا از بین 5 تا مدعی، صعود ایران ، عربستان و ژاپن قطعی به نظر میرسه اما کره و استرالیا خیلی وضع ناجوری دارند!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
کره هم مقابل بحرین شکست خورد با نتیجه 2-1 .

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خیلی حال کردم کره باخت!
اون پاس کرنر رو بالاخره نفهمیدم کی داد که نکونام گلش کرد!

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
برا خندیدن یا گریه همتون میگم.
ایران 2 چین 2
خب شد بازیا ندیدم فقط تو اینترنت فهمیدم .
باید برین بمیرن با این بازیشون

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برا خندیدن یا گریه همتون میگم.
ایران 2 چین 2
خب شد بازیا ندیدم فقط تو اینترنت فهمیدم .
باید برین بمیرن با این بازیشون

بابا اینام با این بازی کردنشون آبرو میبرن آخه این چه وضعشه؟؟؟آخه این دروازبانه ما داریم؟؟؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
عزیزان مربی ما بی دانش است فقط ادعا می کنه و حرف می زنه

بابا از اول بازی من که یه طرفدار آماتور هستم می گم ارنج اشتباه چیده شده

عنایتی رو بازی می ده که چون زمان برانکو بازی نکرده حالا بازیش بده که بگه برانکو از این بازی نمی گرفت که اگر احیانا خدای ناکرده روی یک اتفاق گل زد بگه دیدید چه بازیکنی هست

من بازی رو از شبکه ی تپش نگاه می کنم چون اونا هم سانسور نمی کنن هم جرات دارن و انتقاد می کنن نه مثل به قول خودشون این کارشناسایی که می آرن شبکه سه جرات ندارن حرف بزنن چون قلعه نویی فک شون رو می زنه و می گه چرا از برانکو انتقاد نمی کنید
مرتیکه همش تئ حاشیه است هر چی بهش می گن می گه چطور به برانکو هیچی نگفتید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
در ضمن جلال حسینی عالی بود

حداقل خیالمون تا اینجا راحته یه دفاع خوب داریم

ولی با یک گل بهار می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

united

Registered User
لایک‌ها
1
با این اوضاع اگه ایران قهرمان هم بشه هیچ ارزشی نداره !!

در واقع ما در آسانترین گروه ممکن تا حالا با شانس و اقبال 4 امتیاز گرفتیم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
با این اوضاع اگه ایران قهرمان هم بشه هیچ ارزشی نداره !!

در واقع ما در آسانترین گروه ممکن تا حالا با شانس و اقبال 4 امتیاز گرفتیم
تایید میشه..
و باید بگم که دروازه بان نداشتیم ، و بهتر بگم که بازی ساز نداشتیم مثلا اون .. بز کریمی اصلا بازی نمیکرد وقتی مبعلی اومد اصلا بازی یه جونه دیگه گرفت ! و به نظر من هاشمیان یکی از بهترین بازیکن ها بود .. که خیلی با غیرت بازی میکرد وقتی داشت همرو رد میکرد یکی نبود حمایت ش کنه و نزدیکش باشه تا که بهش پاس بده به نظر من این بی تجربگی یه بازیکن رو میرسونه در صورتیکه بازیکن هایه ما خیلی با تجربه هستن و بهتر از اینا میتونن بازی کنن و واسه اودم خیلی سخته ببینه که همچین تیمی با یه تیم فکستنی چین 2-2 میکنه ..
به نظر من بازم میتونستیم این تیم رو در هم بکوبیم با یه 3تا تعویض درست ..
دروازه بان باید عوض بشه.. اگه بفهمن !

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دروازه بان باید عوض بشه.. اگه بفهمن !

درسته رودباریان خوب کار نکرد تو این بازی ولی هنوزم از بقیه بهتره. من فکر کنم کم کم جا بیافته.

به امید پیروزی پر گل مقابل مالزی....دیگه هیچ بهونه ای رو نمیشه برا اون بازی پذیرفت...فقط باید پرگل ببریم

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
میگم تیم حریف رو بیخیال ! یکی جلوی عنایتی رو بگیره !!:lol:

الان هم برید بازی والیبال با ایتالیا رو ببینید !!;)

حامد جان اخه اون چه امضایی بود

وینیستون اون هم لایت:blush:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پیروزی شیرین برای بحرین ؛
کره جنوبی در آستانه حذف قرار گرفت
تیم ملی فوتبال کره جنوبی با قبول شکست برابر تیم ملی بحرین در آستانه حذف از رقابتهای جام ملت های آسیا قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، در این دیدار که از ساعت 05/16 دقیقه امروز به وقت تهران در ورزشگاه گورابانگ کارنو شهر جاکارتا اندونزی برگزار شد تیم ملی فوتبال بحرین موفق شد با نتیجه 2 بر1 یکی از مدعیان قهرمانی این دوره از مسابقات را شکست دهد.

در این دیدار ابتدا تیم ملی فوتبال کره جنوبی در دقیقه 4 توسط کیم دو هیونگ به گل اول دست یافت اما در ادامه کار این بحرین بود که نبض بازی را در اختیار گرفت و توانست دو بار توسط سلمان عیسی در دقیقه 43 و اسماعیل عبداللطیف در دقیقه 85 دروازه کره جنوبی را بازکند.

بحرینی ها با این پیروزی علاوه بر کسب سه امتیاز و امیدواری به صعود در دیدار پایانی برابر عربستان، تیم ملی کره جنوبی را که از دو بازی گذشته تنها یک امتیاز کسب کرده است را تا آستانه حذف از چهاردهمین دوره سابقات جام ملت های آسیا پیش بردند.

مسابقات گروه D رقابتهای جام ملت های آسیا با حضور تیم های اندونزی، عربستان، بحرین و کره جنوبی در جاکارتا برگزار می شود و در پایان روز دوم عربستان با 4 امتیاز صدرنشین است، بحرین و اندونزی با 3 امتیاز در رده های دوم و سوم قرار دارند و کره جنوبی با یک امتیاز قعرنشین این گروه است.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
فریدون زندی مصدوم شد
بازیکن چپ پای تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار برابر چین با مصدومیت از ناحیه پا مواجه شده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مالزی، فریدون زندی که در دیدار امروز برابر تیم ملی فوتبال چین اولین گل تیم کشورمان را به ثمر رساند در دقایق پایانی این بازی دچار مصدومیت شد. زندی که از بازی اول برابر ازبکستان نیز مصدومیتی کهنه را به همراه داشت در پایان دیدار برابر چین لنگ لنگان زمین را ترک کرد.

قرار است کادر پزشکی تیم ملی امشب وضعیت مصدومیت فریدون زندی را بررسی و نتیجه را به کادر فنی اعلام کنند. این احتمال وجود دارد که زندی در دیدار برابر مالزی غایب باشد.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
درسته رودباریان خوب کار نکرد تو این بازی ولی هنوزم از بقیه بهتره. من فکر کنم کم کم جا بیافته.

به امید پیروزی پر گل مقابل مالزی....دیگه هیچ بهونه ای رو نمیشه برا اون بازی پذیرفت...فقط باید پرگل ببریم

این جا افتادهء رودباریانه! بعد از این همه سن و تورنمت تازه میخواهد جا بیوفته؟!؟! باید به کس دیگه بازی میدادند که بتونه تو جام جهانی برای ما دروازه بان بشه. این 3 تا گلی رو که خورده طالبلو هم میخورد چی میشد؟!

بردن مالزی هم ارزشی نداره این تیم با این وضع باید باز شانس بیاره که بتونه کره یا عربستان رو ببره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين رودباريان ديگه داره شورشو در مياره....خيلی سوتی داره میده..2 تا بازی کرديم رو 2 گل مقصر 99% بود....
عنايتی که اصلاً معلوم نيست کجاست و داره چيکار میکنه تو بازی ؟
واقعاً متأسفم که بازيکنی مثل ابراهيم صادقی که يکی از بهترين بازيکنان سايپا تو ليگ 85-86 بود و سهم عمده قهرمانی سايپا همين بازيکن بود نبايد از اين بازيکن استفاده شه تو تيم.....

علی کريمی هم که مثل لاکپشت شده ..خيلی کند و بی روح بازی میکنه..
اصلاً به اين تيم اميدی نيست !!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تیمی که قلعه نویی مربیش باشه اول 2 ، 3 تا میخوره بعد یادشون میفته که باید گل بزنند....
نمیدونم باند بازی توی تیم ملی تا کی ادامه خواهد داشت.....این عنایتی هم جدیداً شده سرقفلی تیم ملی ......

بالا