• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای آسیا 2007

چه تیمی قهرمان آسیا میشود ؟

• ایران

Votes: 38 39.6%
  • عربستان

Votes: 6 6.3%
  • چین

Votes: 0 0.0%
  • کره جنوبی

Votes: 12 12.5%
  • ژاپن

Votes: 22 22.9%
  • استرالیا

Votes: 15 15.6%
  • تیم دیگر

Votes: 3 3.1%

• Total voters
    96

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
من چشم اب نمیخوره از این ایران !
فکر نمیکنم قهرمان بشه .. !
ولی بازی فوتباله و پیش بینی خیلی خیلی سخته .. و قضاوت در مورد هر تیمی سخته !
شاید استرالیا به قباش بر بخوره و از این بازی به بعد مثل آدم بازی کنه و بترکونه تیمار و !!
خب !
به نظر شما ایران بازی با چین رو چند چند میکنه ؟!
به نظر من این بازی رو هم 2-1 یا 1-0 میبره ..

ايشالا كه قهرمان ميشه ! مربي نداره ولي باز هم ميگم بازيكن بيش از حد نياز داره !
كما اينكه تيم دومش رو ديديد !!!!
ايشالا قهرمان ميشيم ! ولي كره و عربستان جفتشون خيلي قدرن !!!!!!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اصلا" با اون دو قسمت بُلدش موافق نيستم !!!!!!!!!!

مانعی نداره. این نظر شما بود و اون هم نظر من.
ضمنا من کاملا به بازی هاشمیان و تاثیر گذاری اون اعتقاد دارم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
متاسفانه ما خیلی به سمت راستمون متکی هستیم !

مهره ی اصلیمون (کاظمیان ) هم در بازی اول لو رفته !

چپ هم امید به معدنچی داشتن خیلی مطمئن نیست البته بستگی به معدنچی داره !!!

امیدوارم قلعه نویی بدونه که مربی های دیگه تاکتیک خونی قویی دارن !

یه فکری هم باید برای فریدون زندی کرد که اصلا جاش اونجا نیست و توجیه نشده برای اون پست .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
/گزارش خبرنگار ايسنا ازمالزي/
قلعه‌نويي پيش از ديدار برابر چين:
قدرت تيمي خود را به حريف ديكته مي‌كنيم
متعجبم كه چرامحروميت مربي قطر لغومي‌شود اما براي من نه

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازي دشواري برابر تيم چين پيش رو داريم.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، امير قلعه‌نويي در كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي فردا (يكشنبه) در برابر چين اظهار كرد: هر بازي شرايط ويژه خود را دارد، با توجه به اين كه در بازي گذشته موفق شديم سه امتياز را كسب كنيم اكنون شرايط خوبي داريم، معتقدم كه بازي به بازي بهتر خواهيم شد و در بازي با مالزي تمام توان خود را در اختيار خواهيم داشت.

وي افزود: چين تيم بسيار خوبي است، آنها ساختارهاي خوبي دارند، بسيار خوب دفاع مي‌كنند و به خوبي از دفاع به حمله مي‌رسند. معتقدم سرعت تيمي چين نسبت به گذشته پايين‌تر است اما، در مجموع آنها حريف قدرتمندي براي ما خواهند بود، مي‌دانم بازي سختي برابر آنها داريم ،اما چين يك سري نقاط ضعفي دارد كه مطمئنا از آنها استفاده مي‌كنيم. كادر فني و بازيكنان ما بهترين هستند و من عضو كوچكي از اين مجموعه‌ام و نبود من هيچ تاثيري در روند بازي نخواهد داشت.

قلعه‌نويي در پاسخ به سوال خبرنگار چيني در مورد روش تهاجمي ايران برابر چين به شوخي گفت: مي‌خواهيد كه تركيب تيم ايران برابر چين را به شما بدهم. فوتبال مانند شطرنج است و در تورنمنتي مانند جام ملت‌ها يك تيم حداكثر شش بازي دارد. در شطرنج بايد علاوه بر اين كه خودت حركت كني حركات حريف را نيز در نظر داشته باشي. بازي برابر چين از اين قاعده مستثني نيست.

وي گفت: با هر امتيازي كه از بازي با چين خارج شويم در نهايت به نفع ما خواهد بود، چرا كه بازي آخر ما با مالزي است و چيني‌ها بايد با ازبكستان روبرو شوند. معتقدم نبايد ازبك‌ها را دست كم گرفت. آنها تيم بسيار قدرتمندي هستند.

وي افزود: شرايط آب وهوايي براي تمام تيم‌ها به طور يكسان است و اين شرايط بر نتيجه‌ي بازي‌ها تاثيراتي دارد. با مطالعاتي كه داشته‌ام براي آمادگي بازيكنان تاكيد زيادي داريم و معتقدم مي‌توانيم بازي خوبي برابر چين انجام دهيم.

خبرنگار چيني بار ديگر در مورد استفاده از ضربات ايستگاهي در برابر چين پرسيد كه قلعه‌نويي گفت: ما به جز ضربات ايستگاهي امتيازات مثبت ديگري هم داريم.اما با توجه به اين كه در فوتبال روز دنيا بر روي مسايل دفاعي برنامه‌ريزي خاصي انجام مي‌شود ما نيز با استفاده از فرصت‌هاي شروع مجدد راه‌هايي را براي رسيدن به پيروزي پيدا خواهيم كرد. چند بازي چين را ديده‌ام. بازي اين تيم برابر مالزي نيز به دليل اين كه تيم ميزبان نتوانست بر روي خط دفاع چين فشار زيادي بياورد عيار آن مشخص نشد. اما با شناختي كه از اين تيم داريم مي‌دانيم چگونه برابر آنها بازي كنيم.

قلعه نويي گفت: نمي‌دانم از قرعه‌ يا شانس خوب چيني‌هاست كه آنها در شرايط خوبي قرار گرفته‌اند و قرعه‌ي خوبي دارند. چيني‌ها دو بازي درساعت خوب برگزار مي‌كنند و بازي ابتدايي آنها نيز با مالزي انجام شد كه بازي چندان دشواري نبود و حتي يك روز بيشتر از ساير تيم‌ها استراحت كردند، با اين مسايل معتقدم كه چيني‌ها داراي قرعه‌ي خوبي هستند و داراي شرايط خوبي هستند.

وي خاطر نشان كرد: سيستم تيم ملي بر اساس قابليت‌هاي بازيكنان چيده خواهد شد. معتقدم كه يك مربي نبايد بازيكني را فداي سيستم كند، ما بايد بر اساس داشته‌ها سيستم را تعريف كنيم. با اين حال شناخت مربي از بازيكن بسيار مهم است. بر اين اساس ما پس از مصدوميت نيكبخت بر روي زندي كار كرديم و او نيز در مجموع دو ديدار دوستانه و ديدار برابر ازبكستان يكي از بهترين‌هاي ما بود. با همه‌ي اين بازيكنان مي‌توانيم تغيير سيستم بدهيم.

وي خاطر نشان كرد: تيم ايران در مجموع ديدارهاي دوستانه و بازي برابر ازبكستان چهارده گل زده است و اين آمار بسيار خوبي است.

سرمربي تيم ملي كه به دليل اخراج در برابر ازبكستان نمي‌تواند در ديدار برابر چين بر روي نيمكت بشيند، در مورد احتمال حضور نشستن مظلومي بر روي نيمكت گفت: مظلومي در بازي با چين به جاي من بر روي نيمكت نمي‌نشيند، اعضاي ديگر كادر فني هستند كه همانند گذشته مسووليت‌هاي خود را انجام خواهند داد. موضوع محروميتم حل نشده است اما، در تعجبم كه چرا بايد مشكل مربي قطر حل شود اما من نتوانم بر روي نيمكت بنشينم. اين نيز خود از قوانين جالب مسابقات است. در صحنه ي اخراج من به بازيكن خودي اعتراض كردم اما، داور احساس كرد كه من به قضاوتش اعتراض دارم، با اين حال به نظر داور احترام مي‌گذارم.

به گزارش ايسنا،‌ خبرنگاري از قلعه‌نويي در مورد تفاوت ايران و چين نسبت به آخرين ديداري كه با يكديگر برگزار كردند، پرسيد كه وي گفت: نسبت به آن بازي هر دو تيم تغييراتي كردند، مربيان هر دو تيم عوض شدند. سه سال پيش كه با چين بازي كرديم حدود نود دقيقه ده نفره بوديم و حتي در زمين آنها بازي مي‌كرديم و بر اين اساس جاي قدرداني دارد كه تيم ده‌ نفره‌ي ايران بازي خوبي با چيني‌ها انجام داد، ولي هم اكنون و براي بازي فردا شرايط تغيير كرده است و انگيزه‌ها نيز متفاوت است و تيم ايران نيز بازيكنان جوان زيادي را به تيم تزريق كرده است و اين شرايط متفاوتي را ايجاد مي‌كند.

وي در مورد شناختش از لژيونرهاي تيم چين نيز گفت: معتقدم كه بايد بر روي قدرت و دقت عمل حريف برنامه‌ريزي كنيم و شناخت تيم حريف نيز بر اين اساس باشد. با اين حال شماره شش و دفاع راست چيني‌ها جز لژيونرهاي اروپايي هستند و ما بايد قدرت تيمي را به حريف ديكته كنيم. مدافعان ايراني در برابر ازبكستان يكي از بهترين‌ها بودند . هر دو تيم بازيكنان خوبي دارند اما تيمي موفق خواهد بود كه از فرصت‌ها بهتر استفاده كنند.

قلعه‌نويي در مورد زمين تمرين مالزي نيز گفت: شايد كيفيت زمين خوب نباشد اما، مسوولان برگزاري به همراه مردم مالزي نهايت تلاش خود را براي بهتر برگزار شدن مسابقات انجام دادند. با اين حال اميدواريم كه شرايط بهتري براي بازي‌هاي آينده ايجاد شود.

قلعه‌نويي در پايان خاطر نشان كرد: ايران علاوه بر كار گروهي به بازيكنان تكنيكي بزرگ فرصت استفاده از تكنيك‌هاي خود را در زمين بازي مي‌دهد. به عنوان نمونه گلي كه در برابر ازبكستان زده شد حاصل كار تكنيكي كريمي و تيموريان بود كه در نهايت كاظميان آن را تبديل به گل كرد. معتقدم كه بايد به بازيكنان فرصت‌ استفاده از تكنيك‌هايشان را داد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اصلا زندی بازیکن نیست این همه بازیکن داریم چرا استفادده نمیکنیم ؟! بازی سازی مثل جباری داشتیم ! استفاده نشد اصلا خب میگیم مصدومه گرچه دیگه مصدوم نیست ! .. خب بازی سازی مثل شجاعی داریم و با تکنینک !
دفاع این همه داریم چرا باید از این بازیکن استفاده بکنیم من نمیدونم یکی یه دلیل قانع کننده بیاره !

----------------------------------------------------------------------------------
مشکل ID کارت خطیبی هنوز حل نشده است
کارت بازی رسول خطیبی که بعد از بازی با ازبکستان توسط مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا ضبط شده بود هنوز به وی بازگردانده نشده است.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مالزی، پس از پایان دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر ازبکستان رسول خطیبی کارت ویژه خود را به یکی از اعضای کادر پزشکی می دهد تا از محل ویژه مربیان و بازیکنان عبور کند اما مسئولان آسیایی به این تخلف پی می برند و کارت خطیبی را ضبط می کنند.

پس از این اتفاق مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان تلاششان را برای حل این مشکل آغاز کردند اما تا صبح امروز هنوز موفق به این گرفتن کارتبازی خطیبی نشده اند. در صورتیکه این کارت به خطیبی بازگردانده نشود او نمی تواند تیم ملی را در بازی فردا برابر چین همراهی کند.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بازی های امروز هم برگزار شد
عربستان 2-1 اندونزی رو برد
ازبکستان هم 5-0 مالزی رو شکست داد.

فردا هم دو بازی برگزار میشه

ایران-چین ساعت 13:50
بحیرین -کره جنوبی

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
کوالالامپور - امير قلعه‌نويي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، اعلام کرد که فرقی نمی کند در بازی ایران با چین ، چه کسی روی نیمکت تیم ملی می نشیند.

وی در این باره گفت :" ما کادر فنی خوبی داریم و من بخشی کوچک از آن هستم. با وجود آقای پیروانی ، ناصر ابراهیمی و منصور ابراهیم زاده ، دیگر مهم نیست که من روی نیمکت باشم."

قلعه نويي كه به خاطر پرتاب يك بطري آب به داخل زمين در جريان پيروزي 2 بر‪ یک مقابل ازبكستان، توسط داور اخراج شد، اظهارداشت اين حكم در شرايطي كه محروميت سرمربي قطر لغو شده ، وي را متحير كرده است :" من شگفت زده‌ام كه چطور سرمربي قطر بخشيده شد و من محروم شده‌ام. واقعا جالب است. تصميم داور كاملا غير منصفانه بود. من بطري را به سمت يكي از بازيكنان خودپرت كردم و اصلا حقم نبود كه اخراج شوم اما بدون اعتراض زمين را ترك كردم. تعجب مي كنم كه از نشستن روي نيمكت در ديدار بعدي محروم هستم."

وي درخصوص تيم چين اظهار داشت :" تيم چين تيم بسيار خوبي است و ساختار دفاعي مقاومي دارد و خيلي خوب از حمله به دفاع باز مي‌گردد ولي اعتقاد دارم نسبت به ديگر تيم‌هاي شرق آسيا سرعت كمتري دارد. تيم چين يك سري نقاط ضعف دارد كه درباره آنها صحبت نمي‌كنم. "

مربی سابق استقلال اضافه كرد:" بازي فوتبال مانند شطرنج است و در اين رقابت‌ها ، هر حركتي كه حريف انجام مي‌دهد ، بايد حركتي انجام داد. ايران بازي سوم خود را در مقابل مالزي ميزبان رقابت‌ها و چين مقابل ازبكستان انجام خواهد داد."

وي با اشاره به شرايط آب و هوايي مالزي اظهارداشت :" گفته بودم شرايط آب و هوايي در اينجا خوب نيست و موجب مي‌شود سطح بازي ها پايين بيايد و براين اساس درمطالعات قبلي خود شرايط آب وهوايي را لحاظ كرديم و تاكيد در اردو روي اين مسئله زياد بود."

"ژنرال" درخصوص تيم‌هاي چين و ازبكستان گفت :" از اين دو تيم شناخت كافي داريم ولي تيم چين دربازي با مالزي ، بازي زياد سختي نداشت و فشار روحي و رواني برروي چين وارد نشد و برروي دفاع چين فشار سختي نيامد كه ما نتيجه‌گيري كنيم ."

سرمربي تيم ملي در خصوص تيم‌هايي كه از گروه سوم صعود خواهند كرد ، گفت چين شانس زيادي دارد چرا كه بازي اول براي اين تيم راحت بود و يك روز هم ازمابيشتر استراحت كرده‌است .
منبع

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
مربی تیم ما سعی داره تمام ارنجها رو تو تیم امتحان کنه و اونا رو اجرا کنه هیچ کدام از بجه ها از لحاظ روحی بد هستن . تویه روزنامه دیروز خوندم از یک نوع بودن شام ویا ناهار گله مند بودند . این بازیکنا از لحاظ غذایی تو وضعیبدی هستند چطوری می خوان بازی کنن . من در تعجب هستم .
نمی دونم ایشون به کدوم بازیکناش می خواد اعتماد کنه اون روز رحمان رضایی بد بود امروز هم یکی دیگه
من زیاد به این تیم امید وار نیستم دلیل اصلیش هم مربی بی سوادش هستش . اقا فکر کرده اونجا هم ایرانه که داور با ایشون کار نداشته باشه . یک کلمه اضافی بگی میگرن از گوشت می ندازنت بیرون . حالا بمونه بیرون تا تیم علاوه بر اینکه چوب بی سوادیش رو بخوره چوب بی ادبی ، حماقتش رو هم نوش جان کنه

اصلا کیا اومدن و اونو مربی تیم ملی کردن . برای بازکنان اروپا دیده یکی می خواد که از اونا یه سرو گردن بالاتر باشه .
ناجی فوتبال ایران در گذشته علی دایی بود الان هم باید اون بیاد و مربی تیم ملی بشه .
با اختیارات ویژه و کامل

برای بازی امروز هم تساوی یا برد چین به نظرم می رسه.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
گزارش مهر از مالزی- 114
جداول گروه های چهارگانه و رده بندی گلزنان
در پایان روز هشتم مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا ، تیم فوتبال مالزی از دور رقابت ها حذف شد و ازبکستان امیدی مضاعف برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی یافت.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مالزی، مسابقات جام ملت های آسیا روز هشتم خود را پشت سر گذاشت. در پایان این روز از رقابت ها ، آماری حاصل شد که آن را از نظر می گذرانید.

* جداول گروه های چهارگانه پس از دیدارهای روز هشتم به شرح زیر است :
جدول رده بندی گروه A :
1- عراق 4 امتیاز - تفاضل گل 2+، 4 گل زده ، 2- تایلند 4 امتیاز، تفاضل گل 2+، 3 گل زده ، 3- استرالیا یک امتیاز- تفاضل گل 2-، 2 گل زده ، 4- عمان یک امتیاز- تفاضل گل 2- ، یک گل زده

جدول رده بندی گروه B :
1- ژاپن 4 امتیاز- تفاضل گل 2+، 4 گل زده ، 2- ویتنام 4 امتیاز- تفاضل گل 2+، 3 گل زده ، 3- قطر 2 امتیاز، 4- امارات بدون امتیاز

جدول رده بندی گروه C :
1- ازبکستان 3 امتیاز- تفاضل گل 4+، 6 گل زده ، 2- چین 3 امتیاز- تفاضل گل 4+ ، 5 گل زده ، 3- ایران 3 امتیاز- تفاضل گل 1+، 2 گل زده - 4- مالزی بدون امتیاز

جدول رده بندی گروه D :
1- عربستان 4 امتیاز، 2- اندونزی 3 امتیاز، 3- کره جنوبی یک امتیاز، 4- بحرین بدون امتیاز

* در پایان روز هشتم مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا نائوهیرو تاکاهارا با زدن 3 گل در صدر جدول گلزنان است و 7بازیکن دیگر را پشت سر می بیند که 2 گل به ثمر رسانده اند.
* جدول گلزنان مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا تا پایان روز هشتم به شرح زیر است :
3 گل
نائو هیرو تاکاهارا ( ژاپن )
2 گل
سباستین سوریا (قطر)، ماکسیم شاتسکیخ (ازبکستان)، یاسر القحطانی (عربستان)، پن هان پنگ و وانگ دونگ (چین)، فان تان بین (ویتنام) و پیپات تونکانیا (تایلند)

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
کسی از ترکیب تیم ملی تو بازی امروز خبر داره؟؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

shabgard 10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته آخرين تمرينشون بدون حضور خبرنگار و اينا بوده
شايد يه سيستم جديدي رو امروز ببينيم

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
نیمه اول رو که 2-1 باختیم.

واقعا قلعه نویی مربی ضعیفیه. اگه چین رو هم ببریم با این وضعیت مرحله بعد حذفیم.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خیلی آشغال تر از ضعیف!
یا موجودی عقب موندست یا از جایی دستور میگیره که ما خبر نداریم...
پاس گل دوم رو کی داد؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
گزارش مهر از مالزی - 135
نکونام بهترین بازیکن دیدار ایران و چین شد
از سوی مسئولان برگزاری مسابقات جام ملت های آسیا جواد نکونام به عنوان بهترین بازیکن دیدار ایران - چین برگزیده شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مالزی، نکونام که در دقیقه 74 گل تساوی بخش تیم ملی فوتبال کشورمان را وارد دروازه چین کرد به عنوان بهترین بازیکن این مسابقه انتخاب شد. او در نیمه دوم نقشی بسزا دربازی تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل چین داشت و توانست با گل خود ایران را از شکست نجات دهد.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
بازی بسیار ضعیف !! کلا ما تو بازی چیزی به نام وسط زمین نداریم , اندو که معلوم نبود داره چکار میکنه , نکونام هم فقط یه گل زد !

بچه ها خیلی ساکن بازی میکنن , انقدر اهسته که کاملا مشخصه میخوان چه حرکتی انجام بدن !

گلها رو هم رو ضربات ایستگاهی و کرنر زدیم , در جریان بازی اصلا خوب نیستیم , عنایتی هم نمیدونه با کدوم تیمه!

مهدوی کیا و زندی بد نبودن , جلال حسینی خوب بود , رحمان هم بد کار نکرد , کعبی یه اشتباه کرد که منجر به گل دوم شد.

نمیدونم چرا مدافعین به جای یارگیری , به توپ نگاه میکنن !!!!!!

کلا با این روند اصلا امیدی به این تیم نیست !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز هم اشتباه بازی قبل رو تکرار کرد.

یا هاشمیان یا عنایتی این دوتا هر دو خوبند اما با هم نمیشه ازشون استفاده کرد. کناره های تیم ملی امروز اصلا خوب نبودند.

تیموریان هم زیاد جالی نبود. مبعلی خوب بود. نکونام به جز گلی که زد خوب نبود. جلال حسینی و رحمان تقریبا خوب بودند.

رودباریان خوب نبود. رو گل اول 100% مقصر بود.

کعبی هم نشون داد که دفاع بلد نیست. ور گل دوم 95% مقصر بود.

زندی بهتر از بازی اول بود. کریمی افتضاح بود. ای کاش شجاعی بازی می کرد. مهدوی کیا سرگردان بود.
هاشمیان خوب بود. تونست یه مقدار آزار بده و خطا بگیره..

درکل نمایش جالبی رو شاهد نبودیم...........

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
نیمه اول رو که 2-1 باختیم.

واقعا قلعه نویی مربی ضعیفیه. اگه چین رو هم ببریم با این وضعیت مرحله بعد حذفیم.

فکر کنم در صورت حذف ایران قلعه نویی تبدیل به یک لطیفه بشه!کل کادر فنی ایران از تعداد بازیکناش بیشتر هست !

جالبه تو این همه آدم هیچکدام شعور ندارند که جای عنایتی هافبک چپ نیست!
رودباریان تا کی باید سوتی بده؟
فریدون زندی تا کی باید در خط دفاع تلف بشه؟
واقعا نمیشه کریمی بیاد چپ(جای عنایتی) و مبعلی از اول وسط بازی کنه
گزارشگر بازی هم که از لحاظ فوتبالی صفر است
عنایتی میاد آفساید رو (که خط دفاع به جون کندن هماهنگ کرده بگیره) با فاصله 2 متری پر میکنه و توپ رو هم داره میزنه تو گل که گزارشگر از بازی اون و دفع توپش تعریف میکنه!

ولی همه چی کنار رحمان رضایی چه اعصابی ازش خورد شده بود در نیمه اول همیشه جای زندی خالی بود!:lol:

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
اصلا زندی بازیکن نیست این همه بازیکن داریم چرا استفادده نمیکنیم ؟! بازی سازی مثل جباری داشتیم ! استفاده نشد اصلا خب میگیم مصدومه گرچه دیگه مصدوم نیست ! .. خب بازی سازی مثل شجاعی داریم و با تکنینک !
دفاع این همه داریم چرا باید از این بازیکن استفاده بکنیم من نمیدونم یکی یه دلیل قانع کننده بیاره !

.
اولا که انقدر بازیکن همین الانش هست که اصلا اسم جباری نیاد.اونم در حالیکه کل فصل مصدوم بوده بازی چندانی هم نکرده.
دوما اینم از زندی:lol:
کسیکه چپ رو خراب کرده عنایتیه نه زندی.
متاسفانه این قلعه نوعی گیر داده عنایتی رو میذاره چپ ول کن معامله هم نیست!;)
من فک کنم میخواد تاکتیک تیم برای بازیهای بعد لو نره!
حداقل هاشمیان و عنایتی جاشون عوض بشه بهتره.باز هاشمیان میاد گوش 4 تا حرکت میاد...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
این مرتیکه قلعه نوعی د****ه با این عنایتی ع**ی ما رو مسخره کردند. یعنی چی این عنایتی (...) باید هر دو تا بازی رو کامل بازی کنه؟؟؟ این آقا توی این 90 دقیقه همه پست های زمین (به جز دروازه) رو امتحان کرد. همیشه هم توی دست و پای بقیه بازیکنا بود.
ناشکری کردیم گفتیم برانکو ترسو هست، همیشه علی دایی رو می گذاره توی بازی! آقای قلعه نوعی عنایتی رو می ترسه تعویض کنه!
گفتیم علی دایی عین مجسمه وسط زمین می ایسته! این آقای عنایتی که نه تنها کار مثبتی نمی کنه بلکه کار بقیه رو هم خراب می کنه!
گفتیم میرزاپور فلانه و بیساره! سه تا دروازه بان داریم که هر کدوم یه جای کارشون می لنگه!

بالا