کوالالامپور - امير قلعهنويي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، اعلام کرد که فرقی نمی کند در بازی ایران با چین ، چه کسی روی نیمکت تیم ملی می نشیند.
وی در این باره گفت :" ما کادر فنی خوبی داریم و من بخشی کوچک از آن هستم. با وجود آقای پیروانی ، ناصر ابراهیمی و منصور ابراهیم زاده ، دیگر مهم نیست که من روی نیمکت باشم."
قلعه نويي كه به خاطر پرتاب يك بطري آب به داخل زمين در جريان پيروزي 2 بر یک مقابل ازبكستان، توسط داور اخراج شد، اظهارداشت اين حكم در شرايطي كه محروميت سرمربي قطر لغو شده ، وي را متحير كرده است :" من شگفت زدهام كه چطور سرمربي قطر بخشيده شد و من محروم شدهام. واقعا جالب است. تصميم داور كاملا غير منصفانه بود. من بطري را به سمت يكي از بازيكنان خودپرت كردم و اصلا حقم نبود كه اخراج شوم اما بدون اعتراض زمين را ترك كردم. تعجب مي كنم كه از نشستن روي نيمكت در ديدار بعدي محروم هستم."
وي درخصوص تيم چين اظهار داشت :" تيم چين تيم بسيار خوبي است و ساختار دفاعي مقاومي دارد و خيلي خوب از حمله به دفاع باز ميگردد ولي اعتقاد دارم نسبت به ديگر تيمهاي شرق آسيا سرعت كمتري دارد. تيم چين يك سري نقاط ضعف دارد كه درباره آنها صحبت نميكنم. "
مربی سابق استقلال اضافه كرد:" بازي فوتبال مانند شطرنج است و در اين رقابتها ، هر حركتي كه حريف انجام ميدهد ، بايد حركتي انجام داد. ايران بازي سوم خود را در مقابل مالزي ميزبان رقابتها و چين مقابل ازبكستان انجام خواهد داد."
وي با اشاره به شرايط آب و هوايي مالزي اظهارداشت :" گفته بودم شرايط آب و هوايي در اينجا خوب نيست و موجب ميشود سطح بازي ها پايين بيايد و براين اساس درمطالعات قبلي خود شرايط آب وهوايي را لحاظ كرديم و تاكيد در اردو روي اين مسئله زياد بود."
"ژنرال" درخصوص تيمهاي چين و ازبكستان گفت :" از اين دو تيم شناخت كافي داريم ولي تيم چين دربازي با مالزي ، بازي زياد سختي نداشت و فشار روحي و رواني برروي چين وارد نشد و برروي دفاع چين فشار سختي نيامد كه ما نتيجهگيري كنيم ."
سرمربي تيم ملي در خصوص تيمهايي كه از گروه سوم صعود خواهند كرد ، گفت چين شانس زيادي دارد چرا كه بازي اول براي اين تيم راحت بود و يك روز هم ازمابيشتر استراحت كردهاست .
منبع