bmoqimi
کاربر تازه وارد
بنده خدا مهدوی کیا چقدر قیافش زشت شده بود دلم کلی براش سوخت!!
غرش شيران آريايي، لرزه بر پيكر آسيا انداخت[/SIZE][/COLOR]
خب آره ، تیم ایران رو اگه با چیزی که ازش توقع داشتیم مقایسه کنیم 40 درصد تواناییهاش بود.مطمئنی این حرفها رو جدی میگی ؟ !!!
ما که نه شیران آریایی دیدیم نه غرشی شنیدیم !!
فقط از آخر غرش قلعه نویی باعث اخراجش شد!!
همین
نه دیگه اینجور قضاوت کردن بی انصافیه. من هم می گم بازی سطح بالایی نبود، اما به هر حال حرکت هایی رو از تیم مون دیدیم که در برخی نقاط امیوار کننده بود (بعضی جاها هم نبود!)اصلا بازی خوبی نبود ..
نه دیگه اینجور قضاوت کردن بی انصافیه. من هم می گم بازی سطح بالایی نبود، اما به هر حال حرکت هایی رو از تیم مون دیدیم که در برخی نقاط امیوار کننده بود (بعضی جاها هم نبود!)
به نظر من در این بازی این بازیکن ها نسبتا خوب کار کردند:
مهدی مهدوی کیا
جواد نکونام
اندرانیک تیموریان (البته چند بار هم اشتباهاتی داشت ولی پاس گلش بسیار عالی بود)
جوادکاظمیان (جواد هم چند نوبت توپ های خوبی رو از دست داد ولی او هم گل زیبا و حساسی زد)
و معتقدم بهترین بازیکن میدان ما سید جلال حسینی بود که هم گل اول ما رو به زیبایی زد هم در تقریبا تمام مصاف های تک به تک پیروز میدان بود و به مهاجمان ازبک اصلا باج نداد. (آفرین به کادر فنی که تصمیم درست رو گرفتند و به جای نصرتی به جلال حسینی بازی دادند.)
اما اگر بخواهم از 10 به بازی نفرات مون نمره بدهم:
سید جلال حسینی 9
جواد کاظمیان 8
مهدی مهدوی کیا7، جواد نکونام 7، اندرانیک تیموریان 7
علی کریمی (بک بار پاس لسیار دیدنی و سطح بالایی رو برای جواد کاظمیان فرستاد که من یکی حسابی کیف کردم!) 6، حسن رودباریان 6 (در شروع مجددها ضعف هایی داره اما رفلکس هاش خوبه)
وحید هاشمیان 5، فریدون زندی 5
رسول خطیبی 4 ، رضا عنایتی 4 (به نظر من عنایتی متاسفانه اصلا خوب کار نکرد)، رحمان رضایی 4
به هر حال قبول دارم که بازی طراز اولی نبود ولی اولا بازی اول بود> بچه های ما استرس داشتند و ضمنا شرایط آب و هوایی هم همونطور که بارها گفته شده مساعد نبود و یقینا روی کیفیت بازی بچه ها تاثیر داشته و فکر می کنم از بازی های بعد شرایط تیمی ما بهتر خواهد شد. (البته به شرطی که قلعه نویی هم خونسردی اش رو حفظ کنه!)
بچه های ما استرس داشتند و ضمنا شرایط آب و هوایی هم همونطور که بارها گفته شده مساعد نبود و یقینا روی کیفیت بازی بچه ها تاثیر داشته
مطمئنی این حرفها رو جدی میگی ؟ !!!
ما که نه شیران آریایی دیدیم نه غرشی شنیدیم !!
فقط از آخر غرش قلعه نویی باعث اخراجش شد!!
همین
من که واقعا از دست این قلعه نویی حرص خوردم. خودش هم می دونست ترکیب اول بازی جواب نمی ده ، اما از روی لج (نمی دونم با کی؟؟؟) این ترکیب رو گذاشت تو زمین.
قلعه نوعی نباید اصرار بیش از حد برای استفاده از خطیبی داشته باشه!
تو این چند تا بازی خطیبی نشون داده که مال این حرفا نیست...
سلام مورینیو جان خوبی خوشی !!
پست اولم بین دو نیمه بود !! ولی برد رو ما تمام مدیون سرعت کاظمیان هستیم
من فک نمی کنم تو نیمه دوم یک دفعه وضعیت آب و هوا برگشت یا استرس کم شد!! بلکه ترکیب تیم تغییر کرد
و فک نمی کنم جایی برای گل از رو ضربه کرنر آنچنان ارزشی قایل باشند (( نه اینکه بی ارزشه ))
اهمیت تاکتیکی نداره !!
کلا تحمل عنایتی خیلی سخته (( خیلی وقته داره بد بازی میکنه حتی بازی تمرینی (( که دیگه فک نکنم بگیم استرس داشته))حتی با تیم جوانان هم نتونست گل بزنه
افسوس تو این قسمت ایران کلا ضعف داشته {{ یک بازیکن مثل دایی تو این پست سالها توپ خراب میکنه اسطوره هم میشه }}
= = = = = =
اینها به کنار اون سرود حماسی آخر بازی دیگه نهایت ((چیز )) بود
اون پاس علی کریمی رو که گفتی واقعا یه سرو گردن از کلاس فوتبال آسیا بالاتر بود با اینکه پشتش به کاظمیان بود چرخید و خیلی سریع پاس رو داد من واقعا خیلی خوشم اومد از این دید بازه کریمی. گل دوم ایران هم با کار خوب کریمی شروع شد که به تیموریان پاس داد. و چند بارم ازبکها رو به آسانی دریبل زد به نظر من برای بازی اول با اینکه زیاد تو بازی دیده نمی شد تاثیر گذار بود.
راستی به معدنچی هم نمره ندادی! فکر می کنم ازبکستانی ها خیلی دقیق تیم ما رو آنالیز کرده بودند و به همین خاطر هنگام ورود معدنچی دو بازیکن مامور مهار او شدند که این کار باعث شد در همون زمان کم حضور معدنچی در میدان به دفعات شاهد خطا به روی او باشیم.
سلام مورینیو جان خوبی خوشی !!
من فک نمی کنم تو نیمه دوم یک دفعه وضعیت آب و هوا برگشت یا استرس کم شد!! بلکه ترکیب تیم تغییر کرد
و فک نمی کنم جایی برای گل از رو ضربه کرنر آنچنان ارزشی قایل باشند (( نه اینکه بی ارزشه ))
اهمیت تاکتیکی نداره !!
کلا تحمل عنایتی خیلی سخته (( خیلی وقته داره بد بازی میکنه حتی بازی تمرینی (( که دیگه فک نکنم بگیم استرس داشته))حتی با تیم جوانان هم نتونست گل بزنه
افسوس تو این قسمت ایران کلا ضعف داشته {{ یک بازیکن مثل دایی تو این پست سالها توپ خراب میکنه اسطوره هم میشه }}
درسته علي دايي اين آخرا افت داشت ولي وجودش يه وزنه روحي بود كه حالا احساس ميشه!
كي؟ عنايتي؟ اون عرضه نداره دماغشو بالا بكشه! اون وقت مي خواد بياد گل بزنه؟ اونم گل قشنگ و سالم براي تيم ملي؟:blink::wacko:آقا این حرف ها رو من مدت ها پیش می گفتم، گفتنش دیگه الان معنی نداره (قدیمی ها یادشون هست) اما حالا هم می گم: خواهید دید که دیگه بازیکن تمام کننده ای با قدرت علی دایی و شم بالای گل زنی و قدرت دادن پاس مناسبی که او در موقعیت حمله می داد رو نخواهیم دید!
کجا هستند آنهایی که می گفتند باید به جوونها میدون داد و علی دایی فقط بلده اون جلو وایسه و بهش توپ بدن اون هم بزنه تو گل! بسیار خوب! اگه کسی این هنر رو داره چرا معطله؟ بسم اله! همین کار رو بکنه و بره ده تا ده تا گل بزنه ما که بخیل نیستیم!