- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
سایت اصلی این بازیها چیه؟
ليست اسامي داوران جام ملتهاي 2007
دو ايراني در فهرست رقابتهاي فوتبال جام ملت هاي آسيا
كنفدراسيون فوتبال آسيا نام داوران و کمک داوراني که در جام ملت هاي آسيا 2007 سوت خواهند زد را اعلام کرد.
24. منکوانده اواريست - کامرون
ببین دوست من
درسته خدا با همه انسانهای خوب و درست کار هست. مگه فقط خدا با ماست ؟ یعنی با اونا نیست !!!
من نگفتم اینکه ما در همون مراحل اول اوت میشیم به این دلیله که بازیکنامون سطح پایینن.
دلیل من همون چیزاییه که باعث از بین رفتن تیم امید شد. باعث وقفه و تاخیر در اتمام لیگ شد.
باعث بازموندن استقلال از جام آسیا شد ؟!؟!؟!
فهمیدی چی ؟! عدم برنامه ریزی
در حقیقت اینکه میگن ما برنامه ریزیمون غلطه یه حرف اشتباهه !! ما اصلا برنامه ریزی نداریم.(درست و غلطش بماند)
عدم برنامه ریزی باعث شد که لیگ برتر طول بکشه و بازیکنی مثل نیکبخت مصدوم بشه ....
عدم برنامه ریزی باعق حذف تیم امید شد. تو اون تیم ما از نظر مهره کمی از بقیه نداشتیم.
نباید با این سیستم و این مسئولان دلمون رو الکی خوش کنیم. بد نیست یه نگاهی هم به دور و اطراف خودتون بندازید و ببینید که بقیه تیمها دارن کجا میرن.
آقای محصص (همون کارشناس معروف) گفته که تا درجه 3 آسیا فاصله زیادی نداریم. به نظر من که حق گفته
============================
امیدوار بودن خوبه. به خدا توکل کردن هم خوبه اما همیشه گفتن از تو حرکت از خدا برکت.
وقتی ما عملا برنامه ریزی ای نداریم چطور میخوایم با یا علی گفتن قهرمان بشیم.
من دوست دارم تیم کشورم قهرمان اسیا بشه اما به نظر من اگه ایران به فرض محال قهرمان هم بشه همش حاصل معجزه و حادثه بوده.
حالا صبر می کنیم و میبینیم.
جالبه !
پارسال همه انتظار داشتن ایران قهرمان جهان بشه !
ولی الان ...
میدونم از حرفای من خوشتون نیومده اما حقیقت همینه
شما نگاه کن همین تیم عربستان داره چطوری کار می کنه. نصف تیم امیدش تیم امید ما رو شکست داد. تازخ اونم در تهران
مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: گرما، فشار هوا و رطوبت بزرگترين مشكل تمام تيمهاي حاضر در رقابتهاي جام ملتهاي آسياست.
.
شدیدا منتظریم ببینیم این استرالیا چه جوری بازی میکنه امیدوارم اونقدرا هم که میگن ترسناک نباشه!
ایول کلی خیالمان راحتید!
بازیهای فردا کی با کیه؟
راستی سهیل آقا تو این پیش بینی رو نمیای؟
من کل تاپیک رو نخوندم شاید قبلا بچه ها گفته باشن.
بازیها رو کانال EDTV sports پخش میکنه.میتونید بازیها رو بدون سانسور با کیفیت تصویر بالا و با گزارش عالی ببینید.مهمتر از همه همین گزارشگر هست.من امروز قصد نداشتم بازی عراق و تایلند رو ببینم ولی گزارشگر این بازی به قدری زیبا و با هیجان بازی رو گزارش می کرد که حیفم اومد بازی رو نبینم.واقعا از گزارش این گزارشگر عرب خوشم اومد.
به شما هم توصیه میکنم از شبکه 3 به هیچ وجه نگاه نکنید که علاوه بر کیفیت بد رنگ و تصویر و سانسور باید گزارش مزخرف و بیخود و بی هیجان گزارشگرهای ایرانی رو هم تحمل کنید.