من که واقعا از دست این قلعه نویی حرص خوردم. خودش هم می دونست ترکیب اول بازی جواب نمی ده ، اما از روی لج (نمی دونم با کی؟؟؟) این ترکیب رو گذاشت تو زمین.
ما باید سمت راست از مهدوی کیا ، کعبی و کاظمیان حتما دو تا رو استفاده کنیم و سمت چپ هم گزینه هایی به غیر از معدنچی و زندی نداریم. حالا که صعودمون تقریبا قطعی هست می تونیم مهدوی کیا ، کریمی و چند تا از بازیکنای اصلی مون رو حفظ کنیم و فکر نمی کنم مشکلی به وجود بیاد. مثلا فکر می کنید کاظمیان و کعبی نمی تونند سمت راست رو (حداقل توی دو تا بازی گروهی) تضمین کنند؟؟؟ یا مثلا فکر می کنید مسعود شجاعی بازیکن کوچیکیه؟؟؟
از ضربه سر استادانه سید جلال هم نگذریم که واقعا کارمون رو راه انداخت!
راستی فکر می کنم باید پولامون رو روی هم بگذاریم که مهدوی کیا بره یه دندون بگذاره! آخه خیلی زشت شده بود!
تاييد ميشه !!!
نه دیگه اینجور قضاوت کردن بی انصافیه. من هم می گم بازی سطح بالایی نبود، اما به هر حال حرکت هایی رو از تیم مون دیدیم که در برخی نقاط امیوار کننده بود (بعضی جاها هم نبود!)
به نظر من در این بازی این بازیکن ها نسبتا خوب کار کردند:
مهدی مهدوی کیا
جواد نکونام
اندرانیک تیموریان (البته چند بار هم اشتباهاتی داشت ولی پاس گلش بسیار عالی بود)
جوادکاظمیان (جواد هم چند نوبت توپ های خوبی رو از دست داد ولی او هم گل زیبا و حساسی زد)
و معتقدم بهترین بازیکن میدان ما سید جلال حسینی بود که هم گل اول ما رو به زیبایی زد هم در تقریبا تمام مصاف های تک به تک پیروز میدان بود و به مهاجمان ازبک اصلا باج نداد. (آفرین به کادر فنی که تصمیم درست رو گرفتند و به جای نصرتی به جلال حسینی بازی دادند.)
اما اگر بخواهم از 10 به بازی نفرات مون نمره بدهم:
سید جلال حسینی 9
جواد کاظمیان 8
مهدی مهدوی کیا7، جواد نکونام 7، اندرانیک تیموریان 7
علی کریمی (بک بار پاس لسیار دیدنی و سطح بالایی رو برای جواد کاظمیان فرستاد که من یکی حسابی کیف کردم!) 6، حسن رودباریان 6 (در شروع مجددها ضعف هایی داره اما رفلکس هاش خوبه)
وحید هاشمیان 5، فریدون زندی 5
رسول خطیبی 4 ، رضا عنایتی 4 (به نظر من عنایتی متاسفانه اصلا خوب کار نکرد)، رحمان رضایی 4
به هر حال قبول دارم که بازی طراز اولی نبود ولی اولا بازی اول بود> بچه های ما استرس داشتند و ضمنا شرایط آب و هوایی هم همونطور که بارها گفته شده مساعد نبود و یقینا روی کیفیت بازی بچه ها تاثیر داشته و فکر می کنم از بازی های بعد شرایط تیمی ما بهتر خواهد شد. (البته به شرطی که قلعه نویی هم خونسردی اش رو حفظ کنه!)
اصلا" با اون دو قسمت بُلدش موافق نيستم !!!!!!!!!!
وحيد هاشميان 5 !!!؟!!؟!!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟؟!!
از نظر من هاشميان از بهترينها بود و دليل تعويض مسخره ي قلعه نوعي اون هم وقتي كه بازي 1-1 بود رو نفهميدم !
عنايتي بره نوك و هاشميان بياد بيرون !؟
تو اين بازي هاشميان نمره ي منفي نداشت .. مثل هميشه يه بازيكن موثر با پاسهاي خوب و ...
---
در عوض آندو تيموريان كه فقط تو كل بازي يه پاس داد ... نمره ي 7 بگيره !؟
نه .. به نظر من اينجوري درست نيست !
اگه من بخوام نمره بدم :
جواد كاظميان و سيد جلال : 8
نكونام و هاشميان و مهدوي كيا : 7
كريمي ، زندي ، رودباريان : 6
آندو : 5
عنايتي ، خطيبي ، رحمان : 4
معدنچي هم توپ زياد به پاش نخورد !