• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تیم استقلال با شفر بسیار بسیار ترسو بازی میکنه . هر وقت بازی شروع میشه ما 1 گل از حریف عقب هستیم چون از اول بازی رو دفاعی شروع میکنیم و امید به ضد حمله داریم بعد که گل خوردیم تازه یادمون می افته باید حمله کنیم که چون برنامه برای حمله هم نداریم به جایی نمیرسه
همون استقلال مظلومی حداقل اش این بود از اول بازی هجومی شروع میکرد

شفر عیارش همین قدره اگر امید دارید فصل های بعد فرقی کنه سخت در اشتباهید
شفر هر وقت پسرش رو انداخت بیرون و دو تا آنالیزور واسه تیم آورد تازه می افته توی خط صحیح مربیگری
بعد شفر هم قطعا مجیدی رو میارن که مجیدی هم نه تجربش رو داره نه توان فنی اش رو نه کاریزمای این کار رو
در نتیجه اونم تبدیل به یک مهره ی سوخته میشه مثل همین کاری که با منصوریان کردن
یک سری طرفدار تیم رقیب که توی وزارت ورزش و فدراسیون هستن خیلی منتظر خراب کردن منصوریان و مجیدی پیش هوادارها بودن و هستن
تا جایی که من بخاطر دارم هوادارانی مثل شما مظلومی رو انداختن بیرون و علیمنصور شجاع رو آوردن که سنگین ترین شکست تیم-های ایرانی در آسیا رو به ما تحمیل کرد !

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خب پرداخت کنن این همه پول تو این مملکت حیف و میل میشه اینم روش،شفر دیگه به هیچ عنوان کار آیی نداره،این فصل چند تا بازی مهم بود که فرصت داشتیم بریم صدر و از افت پرسپولیس استفاده کنیم و قهرمان بشیم ولی با ترکیب های عجیب و غریب شفر همه چیز رو از دست دادیم،خرید های شفر هم به جز پاتوسی بقیه واقعا افتضاح بودن و ایسما و منشا و حتی تبریزی هیچ کدوم مهاجم گلزن نیستند. تاتکیک ایشون این بود که یه گل یا از روی ضد حمله یا ضربه های آزاد بزنیم و دفاع کنیم و هر وقت گل اول رو خوردیم دیگه نتونستیم به بازی برگردیم چون هیچ تاکتیک و پلن بی نداشتیم،امیدوارم این فصل حداقل سهمیه رو بگیریم.
توانایی پرداخت چنین پولهایی رو نداریم و پرونده خواهد شد واسه-مون (مثل قضیه ژوزه اونها) :rolleyes:
ضمنا پاتوسی خرید شفر نبود ! پسر فتحی ایسما و پاتوسی رو آورد !!

شفر پشت پرده جذب ایسما و پاتوسی را فاش کرد؛ تشکر از پسر فتحی!

سرمربی استقلال به موضوع مهمی اشاره کرد که کمتر کسی از آن اطلاع داشت.

تشکر شفر از پسرِ فتحی برای جذب ایسما و پاتوسی در نوع خود جالب بود.

به گزارش مدال، وینفرد شفر گفت: از مدیرعامل باشگاه استقلال آقای فتحی و خانواده ایشان تشکر می کنم. از علیرضا فرزند مدیرعامل استقلال تشکر می کنم. ایشان در پرونده پاتوسی و ایسما فرد مهمی بودند و اطلاعات زیادی به ما دادند که شاید خیلی ها ندانند. نوروز مبارک باشد!
گفتنی است که پیش از این برخی نقش خطیر معاون جنجالی استقلال را در جذب پاتوسی پر رنگ می دانستند؛ همان معاونی که با شفر رابطه خوبی ندارد.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کلا 4 الی 5 تا بازیکن باید بمون و بقیه به همراه مربی باید برن.

وریا غفوری
پاتوسی
سید حسین حسینی
قائدی ( به عنوان یار ذخیره)
فرشید اسماعیلی
پژمان ( البته سنش زیاده ولی تا 1 فصل دیگه جواب میده )
به غیر اینا هیچ کدوم دیگه به درد استقلال نمی خورن...اگر کسی به غیر اینا بخواد بمونه باید ذخیره بمونه نه بازیکن اصلی

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
کلا 4 الی 5 تا بازیکن باید بمون و بقیه به همراه مربی
اصلا نیازی به این تغییرات گسترده نیست ! مشکل شفر این بود که زیاد ترکیب تیم رو تغییر میداد ! حتی به ترکیب تیم برنده هم دست میزد :general602:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اصلا نیازی به این تغییرات گسترده نیست ! مشکل شفر این بود که زیاد ترکیب تیم رو تغییر میداد ! حتی به ترکیب تیم برنده هم دست میزد :general602:
اون که اره باید عوض بشه ولی بازیکنهام به درد نمیخورن خیلیهاشون...اصلا مشخص هست خیلی هاشون در حد استقلال نیستن

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اون که اره باید عوض بشه ولی بازیکنهام به درد نمیخورن خیلیهاشون...اصلا مشخص هست خیلی هاشون در حد استقلال نیستن
نیمکت نشین که بشن خودشون با پای خودشون میرن :general711:

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
کلا 4 الی 5 تا بازیکن باید بمون و بقیه به همراه مربی باید برن.

وریا غفوری
پاتوسی
سید حسین حسینی
قائدی ( به عنوان یار ذخیره)
فرشید اسماعیلی
پژمان ( البته سنش زیاده ولی تا 1 فصل دیگه جواب میده )
به غیر اینا هیچ کدوم دیگه به درد استقلال نمی خورن...اگر کسی به غیر اینا بخواد بمونه باید ذخیره بمونه نه بازیکن اصلی
به نظر من ما اصلا مشکل بازیکن نداریم،تنها کمبودی که الان داریم یه مهاجم گلزن و یه تمام کننده ست،متاسفانه نه ایسما نه منشا و تبریزی تمامکننده خوبی نیستند،من مطمنماگه برای فصل بعد یه مهاجم هدف خوب بگیریم و یکی دو تا تغییر دیگه میتونیم موفق باشیم،این فصل هم اگر تغییرات زیاد جناب شفر تو ترکیب تیم نبود حداقل یه جام میگرفتیم،من فکر میکنم اومدن زوران مامیچ میتونه خیلی کمک کنه و استقلال میتونه موفق باشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
به نظر من ما اصلا مشکل بازیکن نداریم،تنها کمبودی که الان داریم یه مهاجم گلزن و یه تمام کننده ست،متاسفانه نه ایسما نه منشا و تبریزی تمامکننده خوبی نیستند،من مطمنماگه برای فصل بعد یه مهاجم هدف خوب بگیریم و یکی دو تا تغییر دیگه میتونیم موفق باشیم،این فصل هم اگر تغییرات زیاد جناب شفر تو ترکیب تیم نبود حداقل یه جام میگرفتیم،من فکر میکنم اومدن زوران مامیچ میتونه خیلی کمک کنه و استقلال میتونه موفق باشه.
تمام کننده خوب مثل کاوه :general601:
مامیچ ؟؟ دستمزدش از برانکو هم بیشتره !!
یادتون نرفته که از فاتح تریم رسیدیم به جناب شفر ؟؟!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
لجبازی شفر: سردرگمی ۵ بازیکن در مشهد

وینفرد شفر می‌توانست با یک تغییر ساده - حضور چشمی در خط میانی- 5 بازیکن را از سردرگمی نجات بدهد و بخت استقلال را برای پیروزی مقابل پدیده بیشتر کند.

ترکیب عجیب استقلال مقابل پدیده
امیر اسدی / استقلال بازی مقابل پدیده را باز هم با ترکیبی متفاوت آغاز کرد. درست مانند دیدارهای قبل که هرگز ندیده بودیم وینفرد شفر تیمش را با یک ارنج ثابت به زمین بفرستد. در این دو فصل و نیم و اخیر، یکی از دلایل افت استقلال و نتایج نه چندان درخشان این تیم، همین تغییرات متوالی در ترکیب بوده. اتفاقی که مقابل پدیده برای استقلال گران تمام شد و این تیم هم شکست خورد و هم تا حدود بسیاری جام قهرمانی لیگ را از دست داد.

برای بازگشت روزبه چشمی به ترکیب استقلال، وینفرد شفر جابجایی‌های بسیاری در ارنج اصلی به‌وجود آورد. درباره‌ی اینکه چرا شفر تا این حد به حضور چشمی در دفاع وسط علاقه‌مند است، انتقادهای فراوانی وجود دارد اما مربی آلمانی در حالی سایر بازیکنان را در پست ‌های متفاوت بازی داد که می‌شد تصمیم بهتری هم گرفت.

با حضور روزبه چشمی در دفاع وسط، پژمان منتظری مجبور شد به سمت راست خط دفاع برود. پژمان البته با بازی در این پست غریبه نیست اما وقتی زوج او و محمد دانشگر جواب داده و تا حدودی توانسته‌اند گلیم استقلال را از آب بیرون بکشند، چرا دوباره باید تغییر ایجاد کرد؟ این پرسشی است که وینفرد شفر هرگز پاسخ آن را نداده و درباره‌اش شفاف صحبت نکرده است.

منتظری که به دفاع راست رفت، وریا غفوری مجبور شد یک خط جلوتر برود و نقش بال راست را ایفا کند. با حضور وریا در این پشت، داریوش شجاعیان هم سردرگم شد و در پستی بازی کرد که در دوران فوتبالش هرگز آن را تجربه نکرده بود. شجاعیان کنار علی کریمی و آیاندا پاتوسی ایستاد و البته مسئولیت‌های دفاعی زیادی هم به او محول شد. نتیجه‌ی این جابجایی ، تعویض شجاعیان در اواخر نیمه‌ی اول بود. با یک تصمیم عجیب، هم بازیکن با مشکلات بسیاری مواجه شد و هم استقلال نتوانست نتیجه‌ی ایده‌الی را کسب کند.

یحیی گل‌محمدی وقتی دید استقلال از دو دفاع میانی بلندقامت استفاده کرده که سرعت بالایی هم ندارند، بهنام برزای را میان آن‌ها قرار داد و خیلی زود هم به هدف خود رسید. فرار تند و تیز برزای که با تعقیب چشمی و دانشگر همراه بود، گل پیروزی پدیده را رقم زد تا استقلال از جایی ضربه بخورد که می‌توانست تصمیم‌های بهتری درباره‌اش اتخاذ شود.

راهکار استقلال برای فرار از شکست مقابل پدیده چه بود؟ این را وینفرد شفر می‌دانست اما با توجه به تغییراتی که در ترکیب استقلال ایجاد شده بود، فرار از شکست مقدور نشد. با یک جابجایی ساده، استقلال قادر بود با ترکیب بهتری وارد زمین شود و البته بر سرعت بهنام برزای هم غلبه کند. راهکار اصلی، حضور پژمان منتظری در دفاع وسط و روزبه چشمی در خط میانی بود.
با این تغییر، استقلال دوباره می‌توانست از زوج هماهنگ منتظری- دانشگر در قلب خط دفاع استفاده کند. منتظری مدافعی است که در بازی روی زمین تبحر دارد و البته در 35 سالگی سرعتش هم از سایر مدافعان بالاتر است. آن‌وقت وریا غفوری به دفاع راست برمی‌گشت و دیگر مجبور نبود بازی در پست غیرتخصصی را تجربه کند. داریوش شجاعیان به پست اصلی خود- بال راست- می‌رفت و جانشین وریا غفوری می‌شد. روزبه چشمی هم کنار علی کریمی در مرکز خط میانی بازی می‌کرد و مثمرثمرتر ظاهر می‌شد.

وینفرد شفر حاضر نشد حتی در اواسط بازی هم این تغییر را انجام بدهد و از بازیکنان استقلال در پست‌های تخصصی خود استفاده کند. نتیجه‌ی این تفکر را هم در مشهد دیدیم. شکست استقلال مقابل پدیده و از دست رفتن جامی که شاید برای سومین سال متوالی به پرسپولیس برسد. اتفاقی که دود آن به چشم شفر هم خواهد رفت و شاید این مربی شغل خود را روی نیمکت استقلال از دست بدهد و برای همیشه از ایران برود.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شفر چندین میلیارد داره پول میگیره حداقل تیمش رو در حد تیم رقیب باید بتونه بسازه دیگه نه اینکه اینقدر بی برنامه و عشقی برن تو زمین به امید گل شانسی !!!
انتظار داری مربی-ای با نصف دستمزد مربی دیگه، تیمش رو در حد تیم اون بسازه ؟؟ o_O

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تا جایی که من بخاطر دارم هوادارانی مثل شما مظلومی رو انداختن بیرون و علیمنصور شجاع رو آوردن که سنگین ترین شکست تیم-های ایرانی در آسیا رو به ما تحمیل کرد !
والا اگر شما فکر میکنی لیاقت استقلال و هوادارش یک سرمربی مثل مظلومی هست که باید فاتحه اون تیم رو خوند
تو این چند ساله ما یک سرمربی خارجی درست و حسابی داشتیم که بعد بخوایم به این نتیجه برسیم که سرمربی ایرانی بهتره ؟؟!!!
شفری که اول کار اومد با قرار داد 300 یا 400 هزار دلاری اومد که رقم قراردادش از سرمربی های داخلی هم کمتر بود
در مورد عایمنصور هم من از اول که آوردنش همینجا گفتم ( پست هاش موجوده ) که سرمربیگری در استقلال احتیاج به تجربه بالا و نفوذ و حرف شنوی توی تیم داره که یک مربی جوون این ها رو نداره حالا می خواد علی منصور باشه یا مجیدی یا پاشازاده
پس لطفا شما وقتی پست ها رو نخوندی لیبل به دیگران نزن

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فرهاد مجیدی سرمربی موقت استقلال شد

فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی موقت تیم فوتبال استقلال تهران انتخاب شد.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت باشگاه استقلال، پیرو عملکرد اخیر تیم استقلال و عدم استفاده مطلوب و بهينه از نيروهاى موجود و باتوجه به ارزیابی‌های فنی بعمل آمده و نيز نارضایتی گسترده كارشناسان، پيشكسوتان و هواداران فهیم باشگاه، فعالیت وینفرد شفر و ساشا شفر در تيم استقلال معلق گرديد. بدیهی است که در پایان فصل جاری مذاكرات لازم بین طرفین درباره وضعیت همکاری انجام خواهد گرفت.

همچنین فرهاد مجیدی، عضو کادر مربیگری تیم فوتبال بزرگسالان در پنج بازی باقیمانده به عنوان سرمربی موقت، امور فنی تیم را تام‌الاختيار تحت نظر خواهد داشت.

مدیریت باشگاه استقلال در فصل جاری بدون گلایه و مطرح کردن مسائل و مشکلات فصل گذشته تا حد امکان به ترمیم معایب پرداخته و این نوید را می‌دهد که اقدامات لازم جهت فصل آینده از مدتها قبل به دور از هیاهو در حال انجام است و بدون تردید در شرایط فعلی نتایج بازی‌های باقیمانده استقلال در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا می‌تواند زمینه‌ساز اهداف بزرگ باشگاه برای فصل آینده باشد. به همین جهت ضمن پوزش از هواداران عزیز و بزرگوار، خواهشمندیم استقلال بزرگ را مثل همیشه تنها نگذارند.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
واقعا دیگه نمیشد از شفر حمایت کرد چون یک اشتباه رو ( استفاده از بازیکنان در پستهای غیر تخصصی ) چندین بار تکرار کرد !

بعد از باخت شب گذشته استقلال در رختکن چه گذشت؟/ همه عصبانی از تغییر پست!

تیم استقلال با شکست یک بر صفر برابر پدیده شهر خودرو، برابری دومین بار فرصت رسیدن به پرسپولیس صدرنشین لیگ را از دست داد. پس از سوت کوپال ناظمی داور بازی، مهدی رحمتی و محمد دانشگر اشک می‌ریختند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بعد از این ناراحتی شدید در نهایت دروازه‌بان باتجربه استقلال دست مدافع آبی‌پوشان را گرفت و به رختکن برد. داریوش شجاعیان و روزبه چشمی نیز با چشمانی اشک‌بار توسط مسئولان استقلال راهی رختکن شدند.
رختکن تیم استقلال هم پس از این شکست، فضای سنگینی را سپری کرد. برخی از بازیکنان از تغییر پست‌ها ناراحت بودند و صحبت‌هایی را انجام دادند که افشای آن بعدها می‌تواند تیم استقلال بیشتر دچار چالش کند. وینفرد شفر که این فضا را دید، دقایقی با بازیکنان صحبت کرد، اما اظهارات سرمربی آلمانی آبی‌پوشان تغییری در بین بازیکنان ایجاد نکرد.

Last edited:

912

Registered User
لایک‌ها
472
امیدوارم قلعه نویی برای فصل جدید بیاد خودش تیم رو ببنده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اینم حرفیه
ولی مجیدی هیچ تجربه ای نداره
من به عنوان یه هوادار دلم میخواد قلعه نویی بیاد
گواردیولا و زیدان هم بی تجربه بودن !
احتمالش هست چون رابطه فتحی با قلعه نوعی خوبه !

• Like
Reactions: 912
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا