• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش باندلAMD.FX8350وGTX770وPSU850W

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
خیر سرش 80 امتیاز مثبت داره
من فکر میکردم که هم درستکار هست و هم باتجربه و باسواد
چه میدونستم قصه این کارت از قصه زندگی داستان دار تر میشه

من نمیتونم قضاوت کنم ایشون یا شما درستکار هستین یا نه ولی چیزی که متوجه شدم اینه که هیچکدوم روش خریدو فروش گرافیک رو بلد نبودین که نتیجش شده این تاپیک

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
من نمیتونم قضاوت کنم ایشون یا شما درستکار هستین یا نه ولی چیزی که متوجه شدم اینه که هیچکدوم روش خریدو فروش گرافیک رو بلد نبودین که نتیجش شده این تاپیک

روش خرید و فروش گرافیک چطوره؟ یا باید حضوری خرید و فروش کنی جلوی طرف تست کنی بعد که جنس رو تحویل دادی حتی اگر 1 ساعت دیگه اون قطعه خراب بشه میشه پس نگرفت ..من یه هارد 3 ترا قرمز تو لیون فروختم تمام تست های سلامت هارد رو برای خریدار که شهر دیگه ی بود فرستادم سلامت هارد 100 درصد بود وقتی که رسید دست طرف هارد کار نمکیرد و توسط سیستم شناخته نمیشد ...یا تو راه آسیب دید یا اون آقا به هارد آسیب زد ولی من چون مهلت تست داده بودم اون هارد و پس گرفتم و کلی ضرر کردم ..وقتی خرید و فروش حضوری نباشه احتمال این چیزها زیاده

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342
اول یه چیزی خدمتتون عرض کنم
ارائه مدارک سالم بودن کالا وظیفه بدیهی فروشنده هست
چه خریدار مدارک درخواست کنه چه درخواست نکنه
شما فرض کن خریدار اطلاعات کافی نداره . آیا فروشنده موظف نیست در هر حال کالای سالم بفروشه و مدارکش رو هم ارائه کنه ؟!!!!
این همه تاپیک فروش گرافیک هست خودتون ملاحظه بفرمایید اکثرا تصاویر تستها ضمیمه شده
من باید محکم کاری میکردم قبول!
اما وقتی امتیازات توی فروم هست میشه گاهی به جای تست های وقت گیر و پر دردسر به امتیازهای افراد اطمینان کرد!!!
بعنوان مثال از جناب @hamed_zz با اون امتیاز میشه کالا بدون تست خرید .
من هم تصور کردم امتیازهای ایشون میتونه نشون دهنده شخصیت بالا و درستکاری باشه
ولی اینطوری نبود ...
قبول دارم در این مورد اشتباه کردم
ولی این چیزی از کلاهبرداری فروشنده کم نمیکنه
واین موضوع برای همه محرز شده

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
روش خرید و فروش گرافیک چطوره؟ یا باید حضوری خرید و فروش کنی جلوی طرف تست کنی بعد که جنس رو تحویل دادی حتی اگر 1 ساعت دیگه اون قطعه خراب بشه میشه پس نگرفت ..من یه هارد 3 ترا قرمز تو لیون فروختم تمام تست های سلامت هارد رو برای خریدار که شهر دیگه ی بود فرستادم سلامت هارد 100 درصد بود وقتی که رسید دست طرف هارد کار نمکیرد و توسط سیستم شناخته نمیشد ...یا تو راه آسیب دید یا اون آقا به هارد آسیب زد ولی من چون مهلت تست داده بودم اون هارد و پس گرفتم و کلی ضرر کردم ..وقتی خرید و فروش حضوری نباشه احتمال این چیزها زیاده

میشه خریدو فروش غیر حضوری کرد بدون هیچ مشکلی بشرط اینکه طبق قانون پیش بری
مثالی که زدی متفاوته با این داستانی که الان داریم
اول اینکه قطعه شما خراب شده یعنی اگر بخواهیم اینجا شبیه سازیش کنیم باید بگیم گرافیکی که دست پارس رایانه هستش کار نمیکنه
دوم اینکه اگر باز بخواهیم مشکل شمارو به داستان اینجا تشبیه کنیم اینجوری میشه که شما هیچی از هارد بلد نیستی و همینجوری هاردو فرستادی اونجا و هاردی که رسیده دست طرف همراه با ایراد کار میکنه یعنی کار میکنه ولی نه درست . بعد خریدار میگه آقا من از یکی پرسیدم گفت HD Tune نصب کن نصب کردم دیدم بدسکتور داره . شما هم که مثل خریدار تست کردن هاردو بلد نیستی میگی من بعنوان هارد دوم بسته بودم روی کیس و روش ارشیو هایده داشتم و هر موقع آهنگای اون خدا بیامرزو میزاشتم پخش میکرد یعنی معیارت برای سلامت بودن هارد پخش کردن آهنگ هایده هستش

اونوقت یکی مثل من میاد میگه هم خریدار هم فروشنده باید موقع تحویل گرفتن هارد با استفاده از این دوتا نرم افزار این چنتا تستو بگیرن از هارد بعد خریدو فروش کنن . الان این دوستان دارن چوب تست کردن بلد نبودنو میخورن

در حالی که مشکل شما یکی از موارد زیر بوده که بخاطرش جریمه شدی :

1 . مهلت تست دادی به کسی که نمیشناسی . من بعد پنج سال برگشتم و قراره دوباره تاپیک بزنم داخل پرشین ولی الان میبینم تاپیکا و شرایط فروم متفاوت شده با قبل . تو بعضی تاپیکا میبینم با اینکه مزایدست ولی فروشنده نوشته تو انتخاب خریدار مختارم و مدیر هم کاریش نداره . یا اینکه توی تاپیک مینویسن مسئولیت ارسال با خریدار هستش که احتمالا این دوستان یکبار به همین مشکل شما خوردن و براشون تجربه شده که دیگه باید این چیزارو توی تاپیک بنویسن که احتمالا خودمم بنویسم تو تاپیکم . یا مثلا روی برگه فقط مینویسن پرشین تولز دیگه اسم کاربری و تاریخ خبری نیست یا حتی یه تاپیک بود اصلا عکس با نام کاربری نداشت و بقیه هم اومده بودن قیمت داده بودن حتی یکی از مدیرا . قبلا خیلی گیر بازار بود و هارد میزاشتی بدون تست اچ دی تیون مدیریت یک دقیقه نشده میبست تاپیکو تا تست بزاری

2 . مورد بعدی اینکه شاید هاردو درست بسته بندی نکرده بودی که خیلیا تو این مورد یعنی عدم بسته بندی مناسب سهل انگاریشونو میندازن گردن پست که چرا بسته منو رو طبق نمیزارن ببرن . من خودم هاردو چند دور تو مشما حبابدار میپیچم و توی پست هم میرم کنار کسی که بسته بندی میکنه کلی روزنامه میچپونم تو همه جای بسته و حتی المقدور با پست پیشتاز هم میفرستم نه سفارشی یا تیپاکس که برا تیپاکس اگه خودشون بسته بندی کنن باید فاتحه هاردو همونجا بخونی . هارد اگر درست بسته بندی بشه مشکلی براش پیش نمیاد

اول یه چیزی خدمتتون عرض کنم
ارائه مدارک سالم بودن کالا وظیفه بدیهی فروشنده هست
چه خریدار مدارک درخواست کنه چه درخواست نکنه
شما فرض کن خریدار اطلاعات کافی نداره . آیا فروشنده موظف نیست در هر حال کالای سالم بفروشه و مدارکش رو هم ارائه کنه ؟!!!!
این همه تاپیک فروش گرافیک هست خودتون ملاحظه بفرمایید اکثرا تصاویر تستها ضمیمه شده
من باید محکم کاری میکردم قبول!
اما وقتی امتیازات توی فروم هست میشه گاهی به جای تست های وقت گیر و پر دردسر به امتیازهای افراد اطمینان کرد!!!
بعنوان مثال از جناب @hamed_zz با اون امتیاز میشه کالا بدون تست خرید .
من هم تصور کردم امتیازهای ایشون میتونه نشون دهنده شخصیت بالا و درستکاری باشه
ولی اینطوری نبود ...
قبول دارم در این مورد اشتباه کردم
ولی این چیزی از کلاهبرداری فروشنده کم نمیکنه
واین موضوع برای همه محرز شده

شما الان باید بتونی فروشنده رو تفهیم کنی که این کارت ایراد داره . یعنی مثلا اگر چیزی که خریدی هارده باید به فروشنده بگی این نرم افزاره HD Tune هستش و این قرمزه یعنی بدسکتور داره . اگر فروشنده متوجه حرفت نشه که فایده نداره

دلیل اینی هم که من میگم فروشنده یعنی pishini از این ایراد کارت بی اطلاع بوده یعنی اصلا توان تشخیص این ایرادو نداشته و باید تفهیم بشه این هستش که اگر مثلا موقع خرید این ایرادو متوجه میشد خب به اون فروشنده میگفت من اینو ازت 100 هزار تومن برمیدارم چون کارتت خراب هستش و موقعی هم که کارت به دست شما میرسید و به pishini میگفتی کارت ایراد داره خیلی راحت پس میگرفت ازت

ولی خب بازم من میگم از حامد زد زد هم میخوای چیزی بخری هم روش تست اون قطعه رو بلد باش هم بگو تست بهت بده تا اینکه بعد مجبور نشی دو ساعت حامد رو تفهیم کنی این HD Tune هستش و این قرمزه بدسکتوره . البته حامد خودش خوب میدونه
که ما اونو از رودخونه
درش آوردیم
بیرون آوردیم
آوردیمش توی خونه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دلیل اینی هم که من میگم فروشنده یعنی pishini از این ایراد کارت بی اطلاع بوده یعنی اصلا توان تشخیص این ایرادو نداشته و باید تفهیم بشه این هستش که اگر مثلا موقع خرید این ایرادو متوجه میشد خب به اون فروشنده میگفت من اینو ازت 100 هزار تومن برمیدارم چون کارتت خراب هستش و موقعی هم که کارت به دست شما میرسید و به pishini میگفتی کارت ایراد داره خیلی راحت پس میگرفت ازت

شما بری از یه جایی حضورا صندلی و مبلم بخری بعد ببری خونه ببینی زیر یکی از پایه ها شکسته اس چیکار میکنی ؟ به فروشنده میگی بعد فروشنده میگه ولی من فکر میکردم سالمه و اطلاع نداشتم بنابراین پس نمی گیرم !
یا تلویزیون میخری وصلش میکنی میبینی اسپیکرش نویز داره. فروشنده میگه من آک فروختم بهت . حتی جعبه هم باز نشده . خودت خرابش کردی !
عجب حرفی میزنیا !!
ناآگاهی فروشنده از ایراد کالاش که ایجاد حق برای فروشنده نمیکنه
بارها پیش اومده من از فروشنده اطلاعاتم بیشتر بوده ایراد کالاشو بهش گفتم . ایشون هم جز اینکه منتظر بمونه کالا به دستش برسه و تست کنه راه دیگه ای نداشت . و اتفاقا متوجه نکته ای شد که کاربر معمولی نمیفهمه
بدشانسی فروشنده این بود که به اهلش فروخته . کاربر اماتور میخرید یه لایک و یه فیدبک مثبتو کلی فدایت شوم هم میزد تنگش
من از دیجی کالا هارد اکسترنال آک خریدم ایراد داشت . پس گرفتن
یا از navid_ati گرافیک خریده بودم تصویر نمیداد یه بار براش پس فرستادم گفت سالمه و حتما مشکل از بردتو ایناس
در حدی قابل اعتماد بود که براش سیستمو فرستادم و حل شد مشکل
اعتبار یعنی همین
اون تعریفی که شما داری اعتبار نیس

newsoft

Registered User
لایک‌ها
212
میشه خریدو فروش غیر حضوری کرد بدون هیچ مشکلی بشرط اینکه طبق قانون پیش بری
مثالی که زدی متفاوته با این داستانی که الان داریم
اول اینکه قطعه شما خراب شده یعنی اگر بخواهیم اینجا شبیه سازیش کنیم باید بگیم گرافیکی که دست پارس رایانه هستش کار نمیکنه
دوم اینکه اگر باز بخواهیم مشکل شمارو به داستان اینجا تشبیه کنیم اینجوری میشه که شما هیچی از هارد بلد نیستی و همینجوری هاردو فرستادی اونجا و هاردی که رسیده دست طرف همراه با ایراد کار میکنه یعنی کار میکنه ولی نه درست . بعد خریدار میگه آقا من از یکی پرسیدم گفت HD Tune نصب کن نصب کردم دیدم بدسکتور داره . شما هم که مثل خریدار تست کردن هاردو بلد نیستی میگی من بعنوان هارد دوم بسته بودم روی کیس و روش ارشیو هایده داشتم و هر موقع آهنگای اون خدا بیامرزو میزاشتم پخش میکرد یعنی معیارت برای سلامت بودن هارد پخش کردن آهنگ هایده هستش

اونوقت یکی مثل من میاد میگه هم خریدار هم فروشنده باید موقع تحویل گرفتن هارد با استفاده از این دوتا نرم افزار این چنتا تستو بگیرن از هارد بعد خریدو فروش کنن . الان این دوستان دارن چوب تست کردن بلد نبودنو میخورن

در حالی که مشکل شما یکی از موارد زیر بوده که بخاطرش جریمه شدی :

1 . مهلت تست دادی به کسی که نمیشناسی . من بعد پنج سال برگشتم و قراره دوباره تاپیک بزنم داخل پرشین ولی الان میبینم تاپیکا و شرایط فروم متفاوت شده با قبل . تو بعضی تاپیکا میبینم با اینکه مزایدست ولی فروشنده نوشته تو انتخاب خریدار مختارم و مدیر هم کاریش نداره . یا اینکه توی تاپیک مینویسن مسئولیت ارسال با خریدار هستش که احتمالا این دوستان یکبار به همین مشکل شما خوردن و براشون تجربه شده که دیگه باید این چیزارو توی تاپیک بنویسن که احتمالا خودمم بنویسم تو تاپیکم . یا مثلا روی برگه فقط مینویسن پرشین تولز دیگه اسم کاربری و تاریخ خبری نیست یا حتی یه تاپیک بود اصلا عکس با نام کاربری نداشت و بقیه هم اومده بودن قیمت داده بودن حتی یکی از مدیرا . قبلا خیلی گیر بازار بود و هارد میزاشتی بدون تست اچ دی تیون مدیریت یک دقیقه نشده میبست تاپیکو تا تست بزاری

2 . مورد بعدی اینکه شاید هاردو درست بسته بندی نکرده بودی که خیلیا تو این مورد یعنی عدم بسته بندی مناسب سهل انگاریشونو میندازن گردن پست که چرا بسته منو رو طبق نمیزارن ببرن . من خودم هاردو چند دور تو مشما حبابدار میپیچم و توی پست هم میرم کنار کسی که بسته بندی میکنه کلی روزنامه میچپونم تو همه جای بسته و حتی المقدور با پست پیشتاز هم میفرستم نه سفارشی یا تیپاکس که برا تیپاکس اگه خودشون بسته بندی کنن باید فاتحه هاردو همونجا بخونی . هارد اگر درست بسته بندی بشه مشکلی براش پیش نمیاد

شما الان باید بتونی فروشنده رو تفهیم کنی که این کارت ایراد داره . یعنی مثلا اگر چیزی که خریدی هارده باید به فروشنده بگی این نرم افزاره HD Tune هستش و این قرمزه یعنی بدسکتور داره . اگر فروشنده متوجه حرفت نشه که فایده نداره

ولی خب بازم من میگم از حامد زد زد هم میخوای چیزی بخری هم روش تست اون قطعه رو بلد باش هم بگو تست بهت بده تا اینکه بعد مجبور نشی دو ساعت حامد رو تفهیم کنی این HD Tune هستش و این قرمزه بدسکتوره . البته حامد خودش خوب میدونه
که ما اونو از رودخونه
درش آوردیم
بیرون آوردیم
آوردیمش توی خونه
دادا حرفت رو قبول دارم منم آزار بی مسئولیتی مدیران خیلی ها رو ضرر داده اینجا...حالا د مطلق نیس این حرفم قبول دارم وولی کنترل نیس توی اینجا....

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
GPUZ کارتو ازشون نگرفتید قبل خرید؟
عیب نشان دادن PCI E x2 چیزی نیست که با اسکرین شات از اینترنت گرفتن بشه باش صحنه سازی کرد !(یک جا دیدم ایشون(فروشنده) گفته(خریدار) شات را از گرافیک دیگه گرفته!) کارتو بدین واسطه تست کنه , اگر مشکل داشته قبل از مهلت تست هم بهتون گزارش داده میبایست پس میگرفتن.
این نظر من هست.

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342
داداش فروشنده کلاهبرداری کرده و به همین خاطر زیر بار هیچ حرف منطقی نمیره
چندین راه رو چه خود من و چه دیگران (اعم از مدیران انجمن و کابران متخصص و اساتید سخت افزار )به ایشون پیشنهاد کردیم ولی ایشون مطلقا نپذیرفتن
علت نپذیرفتن هم اینه که خودشون از قبل میدونستن کارت مشکل داره و با نیت کلاهبرداری اون رو فروختن
پیش خودش فکر میکرده من آماتور هستم و همین که کارت تصویر بده از خوشحالی ذوق مرگ میشم
دیگه اینجا رو نخونده بود که توی تست ..دستش رو میشه
حالا هم متواری شده
ولی قضایی پیگیری میکنم و حتی خسارت دادرسی و ایاب و ذهاب هم ازش میگیرم

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
از این مشکلات زیاد پیش میادیا باید از ی فرد قابل اعتماد که قبلا هم باهاش معامله کردی خرید کنی

یا ی فرد قابل اعتماد که دو طرف خریدار و فروشته بهش اعتماد داشته باشن معامله انجام بشه خریدار پولو ب فرد واسطه بده فروشنده هم کارتو برا واسطه بفرسته تست کنه.... واسطه کارتو برا خریدار بفرسته و پول فروشنده هم بده ... این خیلی کم ریسکه و پیچیده خخخخ
اگه هم نخوایین اینکارارو کنید دیگه باید ریسکشو ضررشو بدونی...

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
بنظر من برو شکایت کن دوست عزیز
اینطور با ادامه دادن تاپیک به نتیجه نخواهی رسید
پلیس فتا جرایم اینترنتی رو خیلی سخت میگیره سند هم این تاپیک هست که کفایت هم میکنه از شهر خودتون اعمال میکنید میره ب ایشون میرسه نگران نباش:D

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342
توکل به خدا
همین کارو انجام میدم
اما این تاپیک خوب شد که بقیه از تجربه من درس بگیرن و از طرفی هم این متقلب رو بشناسن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
شما بری از یه جایی حضورا صندلی و مبلم بخری بعد ببری خونه ببینی زیر یکی از پایه ها شکسته اس چیکار میکنی ؟ به فروشنده میگی بعد فروشنده میگه ولی من فکر میکردم سالمه و اطلاع نداشتم بنابراین پس نمی گیرم !
یا تلویزیون میخری وصلش میکنی میبینی اسپیکرش نویز داره. فروشنده میگه من آک فروختم بهت . حتی جعبه هم باز نشده . خودت خرابش کردی !
عجب حرفی میزنیا !!
ناآگاهی فروشنده از ایراد کالاش که ایجاد حق برای فروشنده نمیکنه
بارها پیش اومده من از فروشنده اطلاعاتم بیشتر بوده ایراد کالاشو بهش گفتم . ایشون هم جز اینکه منتظر بمونه کالا به دستش برسه و تست کنه راه دیگه ای نداشت . و اتفاقا متوجه نکته ای شد که کاربر معمولی نمیفهمه
بدشانسی فروشنده این بود که به اهلش فروخته . کاربر اماتور میخرید یه لایک و یه فیدبک مثبتو کلی فدایت شوم هم میزد تنگش
من از دیجی کالا هارد اکسترنال آک خریدم ایراد داشت . پس گرفتن
یا از navid_ati گرافیک خریده بودم تصویر نمیداد یه بار براش پس فرستادم گفت سالمه و حتما مشکل از بردتو ایناس
در حدی قابل اعتماد بود که براش سیستمو فرستادم و حل شد مشکل
اعتبار یعنی همین
اون تعریفی که شما داری اعتبار نیس

آخه چرا همش یه طرفه به قاضی میرید

فرض کنیم خود شما آقای علیرضا فروشنده میزو صندلی هستی . بیام ازت میزو صندلی بخرم بعد ببرم خونه موقعی که دارم صندلی رو از پله ها میبرم بالا از دستم بیوفته پایه صندلی بشکنه اگر بیارم مغازت بگم این شکسته بود ازت خریدم قبول میکنی ؟ یا تلویزیون اکبند بخرم بیارم خونه موقع باز کردن و نصب کردن کاری کنم ایراد ببینه میتونی بفهمی تلویزیون داخل جعبه که بوده ایراد داشته یا من زدم یکاریش کردم . خداییش ازم قبول میکنی تلویزیونو ؟

قطعا قبول نمیکنی . چرا قبول نمیکنی ؟ به همون دلیل که به قول خودت نوید ati ازت کارتو قبول نکرد
حالا چرا نوید ati ازت کارتو قبول نکرد و نمیکرد خب معلومه برای اینکه خودش موقع خرید تست کردن بلد بود و کسی نمیتونست گرافیک خراب بهش بده و موقعی که دید کارت 100 درصد سالمه بعد برای شما فرستاد و همون لحظه فهمید ایراد از سیستم شماست که اگر میخواست بدون تست قطعه بخره بفروشه همون روز اول باس از فعالیت تجاری تو فروم محروم میشد . نوید ati بیشتر از هزارتا قطعه اینجا فروخت که فقط امتیاز 500 تاشو گرفت ولی تو کل اون 1000 تا هیچوقت به مشکل این دوستانمون یعنی پارس رایانه و پیشینی دچار نشد و امتیاز منفی نخورد . چرا امتیاز منفی نخورد مثل پیشنی و پارس رایانه . خب معلومه برای اینکه روش خریدو فروش گرافیکو بلد بود

الانم من کسیو محکوم نمیکنم این اعتراضی هم که به یوزر پارس رایانه دارم مبنی بر این نیست که محکوم اونه و حق نداره گرافیکو پس بفرسته . اتفاقا همین اعتراضو به پیشینی هم دارم که چرا با این شکل از خریدو فروش کاری میکنید امتیاز منفی براتون ثبت بشه

از این مشکلات زیاد پیش میادیا باید از ی فرد قابل اعتماد که قبلا هم باهاش معامله کردی خرید کنی

یا ی فرد قابل اعتماد که دو طرف خریدار و فروشته بهش اعتماد داشته باشن معامله انجام بشه خریدار پولو ب فرد واسطه بده فروشنده هم کارتو برا واسطه بفرسته تست کنه.... واسطه کارتو برا خریدار بفرسته و پول فروشنده هم بده ... این خیلی کم ریسکه و پیچیده خخخخ
اگه هم نخوایین اینکارارو کنید دیگه باید ریسکشو ضررشو بدونی...

با استفاده از این روش واسطه کلی آدم توی ایسام دارن کلاهبرداری میکنن . فروشنده منظورم نیستا
کلی خریدار دارن کلاه برداری میکنن
این روش واسطه در یه صورت خوبه که یه فردی بشه واسطه برای یک شهر
مثلا یوزر حامد زد زد بشه واسطه شهر ساری اونم به این شکل که قطعه برای اون ارسال بشه تست کنه خریدار بره ازش بگیره خود حامد هم یه درصد خیلی کمی برداره (یه مبلغی بابت حق الزحمه تست)

Last edited:

newsoft

Registered User
لایک‌ها
212
اره ایسامم درست گفتی الان یکم قوانینش فرق کرده ولی اتفاق میفته...مثلا به هرقیمتی رسید متونی ارسال نکنی رزرو کنی...
تا بشری هست روی زمین از این مشکلات پیش میاد متر ومعیار مشخصی هم نداره...

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208

فرض کنیم خود شما آقای علیرضا فروشنده میزو صندلی هستی . بیام ازت میزو صندلی بخرم بعد ببرم خونه موقعی که دارم صندلی رو از پله ها میبرم بالا از دستم بیوفته پایه صندلی بشکنه اگر بیارم مغازت بگم این شکسته بود ازت خریدم قبول میکنی ؟ یا تلویزیون اکبند بخرم بیارم خونه موقع باز کردن و نصب کردن کاری کنم ایراد ببینه میتونی بفهمی تلویزیون داخل جعبه که بوده ایراد داشته یا من زدم یکاریش کردم . خداییش ازم قبول میکنی تلویزیونو ؟

قطعا قبول نمیکنی . چرا قبول نمیکنی ؟ به همون دلیل که به قول خودت نوید ati ازت کارتو قبول نکرد
حالا چرا نوید ati ازت کارتو قبول نکرد و نمیکرد خب معلومه برای اینکه خودش موقع خرید تست کردن بلد بود و کسی نمیتونست گرافیک خراب بهش بده و موقعی که دید کارت 100 درصد سالمه بعد برای شما فرستاد و همون لحظه فهمید ایراد از سیستم شماست که اگر میخواست بدون تست قطعه بخره بفروشه همون روز اول باس از فعالیت تجاری تو فروم محروم میشد . نوید ati بیشتر از هزارتا قطعه اینجا فروخت که فقط امتیاز 500 تاشو گرفت ولی تو کل اون 1000 تا هیچوقت به مشکل این دوستانمون یعنی پارس رایانه و پیشینی دچار نشد و امتیاز منفی نخورد . چرا امتیاز منفی نخورد مثل پیشنی و پارس رایانه . خب معلومه برای اینکه روش خریدو فروش گرافیکو بلد بود

الانم من کسیو محکوم نمیکنم این اعتراضی هم که به یوزر پارس رایانه دارم مبنی بر این نیست که محکوم اونه و حق نداره گرافیکو پس بفرسته . اتفاقا همین اعتراضو به پیشینی هم دارم که چرا با این شکل از خریدو فروش کاری میکنید امتیاز منفی براتون ثبت بشه

با استفاده از این روش واسطه کلی آدم توی ایسام دارن کلاهبرداری میکنن . فروشنده منظورم نیستا
مثلا یوزر حامد زد زد بشه واسطه شهر ساری اونم به این شکل که قطعه برای اون ارسال بشه تست کنه خریدار بره ازش بگیره خود حامد هم یه درصد خیلی کمی برداره (یه مبلغی بابت حق الزحمه تست)

چه مثالای میزنی ! طرف فروشنده جنسش معیوب باشه باید پس بگیره..سوادش کمه ..نمیفهمه مشکل خودشه نیاد توی این کار وسلام
این آقا هم یه کلاهبردار هست ..طرف جنس معیوب بهش داده اینم میخواد به بقیه بده...سواد کامپیوتر نداری نیا توی اینکار ...وقت خودت رو نگیر مردم علاف خودت نکن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
چه مثالای میزنی ! طرف فروشنده جنسش معیوب باشه باید پس بگیره..سوادش کمه ..نمیفهمه مشکل خودشه نیاد توی این کار وسلام
این آقا هم یه کلاهبردار هست ..طرف جنس معیوب بهش داده اینم میخواد به بقیه بده...سواد کامپیوتر نداری نیا توی اینکار ...وقت خودت رو نگیر مردم علاف خودت نکن

ای قربون دهنت
حرف منم دقیقا همینه سواد کامپیوتری نداری نیا تو کار کامپیوتر
ولی با یه تفاوت خیلی کوچیک
شما و یوزر علیرضا و همه یوزرای این تاپیک میگین آقای @pishini اگر نمیتونی بفهمی جنست سالم یا معیوبه نیا تو این کار و قطعه نفروش
ولی من میگم آقای پارس رایانه که شما هم فروشنده قطعات کامپیوتری هستین مثل یوزر پیشینی . شما هم اگر تست کردن قطعه بلد نباشین بصورت اتوماتیک از این چرخه خارج میشین حالا چه فروشنده باشین چه خریدار

تو هیچکدوم از پستامم نگفتم یوزر پیشینی کلاهبرداره یا یوزر پارس رایانه زده کارتو خراب کرده یکاری کرده که فقط روی 2x کار کنه چون توان تشخیصشو ندارم و صرفا روی این مساله تاکید دارم که تو دفعات بعدی هم خریدار هم فروشنده هم اوناییکه تاپیکو میخونن کاری کنن که سرشون نیاز به دستمال بستن پیدا نکنه

چرا سری که درد نمیکنه رو دستمال میبندین آخه

در ضمن اینکه میگی فروشنده جنس معیوب باید جنسشو پس بگیره درسته بشرط اینکه بتونی ثابت کنی ایراد از فروشندست نه خریدار . یعنی من نرم تلویزیون بخرم بزنم خراب کنم ببرم پیش فروشنده بگم یوزر حامد مددی گفته فروشنده باید پس بگیره . اتفاقا من خودمم با توجه به صحتای فروشنده و خریدار میگم فروشنده توان تشخیص این ایرادو نداشته و احتمالش خیلی زیاده که کارتو خراب خریده و چون نمیدونسته برای همین پس نمیگیره . چون اگر میدونست خرابه و مثلا 50 هزار تومن میگرفت برای 50 تومن این همه دردسر درست نمیکرد برا خودش و دوسوت پس میگیرفت ولی خب این ندونستنم باعث نمیشه که بگه کارتو پس نمیگیرم و باید پس بگیره البته این یه احتماله از جانب من با توجه به صحبتایی که ردو بدل شده

Last edited:

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
ای قربون دهنت
حرف منم دقیقا همینه سواد کامپیوتری نداری نیا تو کار کامپیوتر
ولی با یه تفاوت خیلی کوچیک
شما و یوزر علیرضا و همه یوزرای این تاپیک میگین آقای @pishini اگر نمیتونی بفهمی جنست سالم یا معیوبه نیا تو این کار و قطعه نفروش
ولی من میگم آقای پارس رایانه که شما هم فروشنده قطعات کامپیوتری هستین مثل یوزر پیشینی . شما هم اگر تست کردن قطعه بلد نباشین بصورت اتوماتیک از این چرخه خارج میشین حالا چه فروشنده باشین چه خریدار

تو هیچکدوم از پستامم نگفتم یوزر پیشینی کلاهبرداره یا یوزر پارس رایانه زده کارتو خراب کرده یکاری کرده که فقط روی 2x کار کنه چون توان تشخیصشو ندارم و صرفا روی این مساله تاکید دارم که تو دفعات بعدی هم خریدار هم فروشنده هم اوناییکه تاپیکو میخونن کاری کنن که سرشون نیاز به دستمال بستن پیدا نکنه

چرا سری که درد نمیکنه رو دستمال میبندین آخه

در ضمن اینکه میگی فروشنده جنس معیوب باید جنسشو پس بگیره درسته بشرط اینکه بتونی ثابت کنی ایراد از فروشندست نه خریدار . یعنی من نرم تلویزیون بخرم بزنم خراب کنم ببرم پیش فروشنده بگم یوزر حامد مددی گفته فروشنده باید پس بگیره . اتفاقا من خودمم با توجه به صحتای فروشنده و خریدار میگم فروشنده توان تشخیص این ایرادو نداشته و احتمالش خیلی زیاده که کارتو خراب خریده و چون نمیدونسته برای همین پس نمیگیره . چون اگر میدونست خرابه و مثلا 50 هزار تومن میگرفت برای 50 تومن این همه دردسر درست نمیکرد برا خودش و دوسوت پس میگیرفت ولی خب این ندونستن باعث نمیشه کارتو پس نگیره

خریدار گرافیک رو روی 4 تا مادربرد مختلف تست کرده روی همه مادربردها روی 2x کار میکنه خریدار گرافیک رو باز نکرده به بایوس گرافیکم دست نزده ...یعنی گرافیک از اول مشکل داشته یوزر پارس رایانه گرافیک رو تست کرده دیده خرابه روی 2x داره کار میکنه یوزر pishini عکسی داره از gpuz همراه با نام کاربری و تاریخ که گرافیک قبل از ارسال سالم بوده نداره ...پس گرافیک از اول خراب بوده

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
خریدار گرافیک رو روی 4 تا مادربرد مختلف تست کرده روی همه مادربردها روی 2x کار میکنه خریدار گرافیک رو باز نکرده به بایوس گرافیکم دست نزده ...یعنی گرافیک از اول مشکل داشته یوزر پارس رایانه گرافیک رو تست کرده دیده خرابه روی 2x داره کار میکنه یوزر pishini عکسی داره از gpuz همراه با نام کاربری و تاریخ که گرافیک قبل از ارسال سالم بوده نداره ...پس گرافیک از اول خراب بوده

من هیچ اصراری ندارم که یوزر پیشینی رو بیگناه جلوه بدم ولی هر حرفی باید انقدر مستند باشه که جوابی براش نباشه
اگر واقعا خود یوزر پیشینی سندی داره که نشون میده گرافیک خرابه پس دیگه حرفی باقی نمیمونه معلومه مقصر ایشونه و حتی منم قبول میکنم ایشون مقصر هستش اگر مدرکی باشه که نشون بده گرافیک حتی پیش ایشون هم روی 2x بوده

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516

اره ایسام خیلی دیگه خز شده و با تعرفه هاش زیاد کسی نمیره سراغش.... ولی روش من که گفتم از ایسام خیلی بهتره

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342

تو هیچکدوم از پستامم نگفتم یوزر پیشینی کلاهبرداره یا یوزر پارس رایانه زده کارتو خراب کرده یکاری کرده که فقط روی 2x کار کنه
عزیز من اگه یه سند خدممت شما ارائه کنم که تا حدودی اثبات کنه که من کارتو خراب نکردم خوبه ؟!!
سند من جواز کسب من هست که چندین سال هست در این راه خاک خوردم
سند من certificate من هست در رشته الکترونیک و بردهای پیشرفته و همچنین چند مدرک دیگه که بخاطر حریم خصوصی نمیتونم اینجا آپلود کنم ولی حاضرم برای شما بطور خصوصی ارسال کنم تا مطمئن بشید من اگه چیزی رو درست نکنم مطلقا دیگه اونو خراب نمیکنم
ادعایی ندارم ولی ابدا بی تجربه و بی اطلاعات نیستم
فقط اعتماد کردم اون هم نه به این عاقا بلکه به فروم
الان هم چوب اعتماد میخورم
فروشنده عیب کالا رو میدونست چون وقتی بهش گفتم کارتو میفرستم خودت تست کنی قبول نکرد
حتی وقتی بهش گفتم یه نفر که خودت قبول داری رو واسه تست معرفی کن بازم قبول نکرد

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869

اتفاقا مثال منو متوجه نشدی
نوید با اینکه خیلی حرفه ای و کاردرست بود و هست اما حرف منو پذیرفت و نگفت نه و من مطمئنم خوب بوده و حرفمو رد کنه
گفت بفرست واسم خودم تستش کنم ببینم جریان چیه
بعد که تست کرد دید مشکل از کارت خودش نیس
و من ایندفعه براش سیستم فرستادم که رو سیستم منم تست کنه
الان ما با فروشنده ای طرف هستیم که حاضر نیست حتی بپذیره که میتونه گرافیکش ایراددار بوده باشه و حداقل پس بگیره خودش تست کنه
در مورد مثالیم که در مورد من زدی من گفتم ایرادی که از چشم فروشنده پنهون مونده باشه و خدش ندونه
مثل خرابی اسپیکر تی وی . یا شکستگی زیر صندلی ( جایی که تو چشم نیست )
وگرنه مسایل گل درشت که مشخصه مقصر خریداره
مثلا مانیتور بفروشی بعد طرف بگه صفحه اش شکسته ! یا گرافیک بفروشی بگه فناش ذوب شده یا شکسته !!
الانم خریدار نگفته کارت مشکل گل درشتی داره . میگه 16X داره رو 2X کار میکنه !! نگفت شکسته یا تصویر نمیده یا تصویرش قطع و وصل میشه و این مسایل که !!! مشکلی رو متوجه شد که خریدار آماتور نمیفهمه

بالا