newsoft
Registered User
دوستمون درست گفتند ....
بیشتر خرید ها رو باید با واسطه انجام داد
بیشتر خرید ها رو باید با واسطه انجام داد
پست موقتدوست عزیز به عنوان پیشنهاد مطرح میکنم - کارتو به یک نفر بی طرف که هر دو قبول دارید واسه تست بفرستید
فروشنده عزیز شما هم اگه به درست بودن کارت اطمینان دارید و کارت پلمب بوده و همچنان هست جنسو پس بگیرید بخدا عمر آدم کوتاهه - هر دوطرف با هم کنار بیاین
پی تی هم یه محیط دوستانه هست - یجا باشه همکارا بتونیم بهم اعتماد کنیم
سلام راستش من تخصصی توی سخت افزار به صورت حرفه ای ندارم ولی من یه کارت 7790 دارم که حدس میزنم از کارت فروخته شده ضعیفتر باشه بازی فارکرای رو روی 60 فریم بازی میکنم.درباره 2x بودن هم اطلاعی ندارم ممنون میشم برای اطلاعات بنده هم شده توصح بدین ته بفهم چطور میشه تست کرد.و این حرفم با فروشنده هست.برادر من شما میگی کارتت سالم و این دوستمون با دلیلهای قانع کننده به نظر من البته میگه خیر.خوب شما که از سلامت کارت مطمئن هستی چرا پول عودت نمیدی؟چرا از این لفظ استفاده میکنی که عمرا پول برگردونم؟!!!این حرف یعنی چی؟به نظر من به یک توافق برسید هر چند با ادبیاتی که از فروشنده میبینم بعدی میدونم و البته شما اقای خریدار نباید بیای بگی من از پولم گذشتم همین حرف باعث میشه که خیلی راحت بگن این که بیخیال شده منم اهمیت نمیدم.در کل امیدوارم مشکلتون حل بشهچرا اینقدر خودت رو به اون راه میزنی
مگه کوری ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توی شات ها به وضوح معلوم که از 2× بالاتر نمیره
از نظر فریم در فار کرای هم با همین تنظیمات 1366×768 یه کارت معمولی مثل 750tiبه راحتی 60 فریم میده ولی این کارت با این عظمت متوسط 34 فریم
داری هر دفعه یه بهانه میگری و وقتی روت رو کم میکنم بجای خجالت کشیدن یه بهانه دیگه جور میکنی !!!!!
تا حالا هزار تا حرف عوض کردی و آخرین دفعه گفتی اون شات مال کارتی که فروختی نیست !حالا یه بهانه دیگه میگیری!
آخه یه بشر چقدر میتونه پررو باشه ؟!!!!
بهت ثابت شده وه کلاهبرداری باز هم با بی شرمی موندی اینجا و داری سعی میکنی با حرف مفت دیگران رو قانع کنی که بیگناهی ؟!!!
خجالت بکش !!!!!!!!!!!!!!!!
هنوز هم آبروت رو کامل نریختم و بهت ترحم کردم
ولی مثل اینکه لیاقتت از این هم کمتره !!!
قشنگترین پیشنهادی بود که تا حالا دیدم :general601::general601::general601:دوست عزیز استارتر
لطفا کارت رو از ایشون پس بگیر و مبلغ رو براشون واریز کن اگر شما میگید کارت سالمه خود بنده در حضور دوستان در صورت سلامت کارت همین مبلغ رو پرداخت میکنم و کارت رو میخرم اگرم خراب باشه پس شما باید پس بگیرید
من پول یه کارت سالم رو دادم و قرار بوده سالم باشه ولی یه کارت خراب برام فرستادن !!
دیگه اینکه چطوری مشکلش حل میشه به من ربطی نداره که !!!!
عرض ادبدرود
چندتا سوال ازتون دارم..
خود بنده قصد خرید از ایشان داشتم یادم نیست چه کالایی ولی نوشته یکی از دوستان در تاریخ 2017 مبنی بر فروش کالای تعمیری دیدم و منصرف شدم، میتونم بپرسم چرا خرید کردید؟
آیا طی پیام های خصوصی از ایشان مکتوب مهلت تست خواستید و ایشان هم پذیرفتند یا که خیر؟
چرا با استفاده از اطلاعات واریزی این مورد قضایی نمی کنید؟ ممکن توضیح بدید برای خود من جای سوال است
در آخر اینکه من حال و روز شما را کامل درک می کنم چون در همین انجمن سال ها پیش شخصی dvd های تقلبی به بنده فروخت و حاضر به پس گرفتن نشد، موضوع شما کاملا واضح و عیب کالا مشهود و رقم پرداختی هم بالا است اینکه از مدیران انتظار برخوردی داشته باشید را کلا فراموش کنید(امتیاز منفی بنده یک نمونه بارز)، نهایت حساب کاربری ایشان غیرفعال و با حساب کاربری دیگری مجدد فعالیت خواهند کرد ( اصولا انجمن ها در قوانین خود مسئولیتی تقبل نمیکنند زیرا از جانب معاملات کاربران منفعت مالی دریافت نمی کنند).
دوست گرامیدوست عزیز استارتر
لطفا کارت رو از ایشون پس بگیر و مبلغ رو براشون واریز کن اگر شما میگید کارت سالمه خود بنده در حضور دوستان در صورت سلامت کارت همین مبلغ رو پرداخت میکنم و کارت رو میخرم اگرم خراب باشه پس شما باید پس بگیرید
درود کاربر گرامیدوست گرامی
کارت سالمه ودوماه بدون مشکل استفاده کردم جنس سالم وقتی فروختم دیگه پس نمیگیرم مگر معیوب باشه و عیبش پیش من ثابت بشه
چیزی که خریدارمیگه را من بعنوان معیوب بودن قبول ندارم
قبل از اوکه شدن معاملمون به خریدارگفتم کارتم سالمه چون هربازی ایی رو اجرامیکنه دیگه بحثی از مولتی پیر واینا نشدومن هم سردرنمیارم
کارت را تحویل نمیگیرم چون خریدار ادم نرمالی نیست ومعلوم نیست چه بلایی سرکارتم اورده که میگه قدرت 740رو هم نداره
من دیگه اینجا پست نمیدم خریدار هرتوهینی که دوست داره بکنه
والسلام
قربون دهنتدرود کاربر گرامی
متاسفانه گفته های شما اصلاً منطقی نیستن.
عیبش چجوری پیش شما ثابت بشه؟ خیلی از دوستانی که کمی از سخت افزار و نرم افزار سر در میارن دارن میگن کارت مشکل داره.
فکر میکنم چیزی که جناب بهزاد تک @behzadtak بگن سالم نیست، نه تنها در این فروم، که کل ایران چشم بسته میپذیرنش.
چون کارتتون هر بازی رو اجرا میکنه پس سالمه؟
من اگر به شما یک گوشی بفروشم و به شما بگم کاملاً سالمه چون روشن میشه و تصویر داره و باهاش میشه تماس برقرار کرد؛
بعد شما گوشی رو بررسی میکنید میبینید میکروفون و اسپیکر گوشی کار نمیکنه. آیا این گوشی همچنان سالم هست چون من از هندزفری استفاده میکردم و از نظر من سالم هست؟
یا شما ماشینی رو بخرید که فقط دنده 1 جا میره و حرکت میکنه اما چون میشه با دنده یک باهاش رانندگی کرد پس ماشین سالمه؟؟؟!!!
این پول ها خوردن نداره کاربر محترم.
اگر کمی منطق داشته باشید کارت رو پس میگیرید و پول این بنده خدا رو هم بهش برمیگردونید.
روزتون بخیر.
ممنون دوست عزیز
اصن نقل این حرفا نیست که!!!
فروشنده موظف هست کارت سالم بفروشه که متاسفانه کارت معیوب رو فروخته و زیر بار هم نمیره
در مورد توصیه های فنی که فرمودین هم دوتا مطلب (اول اینکه فروشنده چنین اجازه ای به من نداده که کارت رو دستکاری کنم __همینجوری داره منو متهم میکنه وای به حال اینکه من دستکاریش کنم ###مورد بعد هم اینکه من موظف نیستم کارت خرابی که ایشون به من انداخته رو تعمیر کنم )
ایشون موظف هست به خریدار مهلت تست بده و در صورتیکه کالا خراب درومد بدون عذر و بهانه پس بگیره
###
ضمنا کاری نداریم که من این کارت رو چند خریدم مهم اینه که قدرت این کارت به اندازه کارتهای مشابه خودش نیست و خیلی خیلی پایینتره
مورد دما هم برای من اهمیت بالایی نداره چون ممکنه مربوط به خمیر باشه
فن کارت تا حالا باز نشده !!!!
اما موردی که مربوط به multiper هست به هیچ عنوان با هیچ روش نرم افزاری قابل اصلاح نیست
من پول یه کارت سالم رو دادم و قرار بوده سالم باشه ولی یه کارت خراب برام فرستادن !!
دیگه اینکه چطوری مشکلش حل میشه به من ربطی نداره که !!!!
دوست گرامی
کارت سالمه ودوماه بدون مشکل استفاده کردم جنس سالم وقتی فروختم دیگه پس نمیگیرم مگر معیوب باشه و عیبش پیش من ثابت بشه
چیزی که خریدارمیگه را من بعنوان معیوب بودن قبول ندارم
قبل از اوکه شدن معاملمون به خریدارگفتم کارتم سالمه چون هربازی ایی رو اجرامیکنه دیگه بحثی از مولتی پیر واینا نشدومن هم سردرنمیارم
کارت را تحویل نمیگیرم چون خریدار ادم نرمالی نیست ومعلوم نیست چه بلایی سرکارتم اورده که میگه قدرت 740رو هم نداره
من دیگه اینجا پست نمیدم خریدار هرتوهینی که دوست داره بکنه
والسلام