• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش باندلAMD.FX8350وGTX770وPSU850W

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
عزیز من اگه یه سند خدممت شما ارائه کنم که تا حدودی اثبات کنه که من کارتو خراب نکردم خوبه ؟!!
سند من جواز کسب من هم که چندین سال هست در این راه خاک خوردم
سند من certificate من هست در رشته الکترونیک و بردهای پیشرفته و همچنین چند مدرک دیگه که بخاطر حریم خصوصی نمیتونم اینجا آپلود کنم ولی حاضرم برای شما بطور خصوصی ارسال کنم تا مطمئن بشید من اگه چیزی رو درست نکنم مطلقا دیگه اونو خراب نمیکنم
ادعایی ندارم ولی ابدا بی تجربه و بی اطلاعات نیستم
فقط اعتماد کردم اون هم نه به این عاقا بلکه به فروم
الان هم چوب اعتماد میخورن
فروشنده عیب کالا رو میدونست چون وقتی بهش گفتم کارتو میفرستم خودت تست کنی قبول نکرد
حتی وقتی بهش گفتم یه نفر که خودت قبول داری رو واسه تست معرفی کن بازم قبول نکرد

اینکه کی مقصر هستش و کی نیستو قاضی بعد شنیدن حرفاتون و دیدن اسنادو مدارک تشخیص میده کار من نیست و کارشناس قطعات الکترونیکی نظر نهایی باید بده
من فقط میتونم با توجه به چیزایی که دو طرف گفتن حدث بزنم
من اینطور فکر میکنم که فروشنده توان تشخیص این ایرادو نداشته شایدم داشته ولی بخاطر حجم خریدو فروش زیاد وقت نکرده و فقط یه تصویر گرفته و گفته حتما کارت سالمه دیگه به 2x و 16x نگاه نکرده مثل خیلی از مغازه دارایی که رمو سی پی یو یا گرافیک و هارد بهشون فروختم
چرا میگم توان تشخیص نداشته چون مغازه دارای عزیز ضمن ادای احترام به همشون تو حالت معمولی با قیمت خیلی کم میخرن یه جنسو و این آقای پیشینی اگر میدونست کارت ایراد داره قطعا از مشتری با قیمت خیلی پایینتر میخرید کارتو در نتیجه الان میگفت پس بفرست و برا 50 یا 100 تومن وارد این داستانا نمیشد و این فقط یه احتماله از جانب من نه رای قطعی و بازم میگم این ندونستن فروشنده باعث نمیشه کارتو پس نگیره
حتی با اینکه خود من احتمال میدم که فروشنده مقصر باشه و اینو تو پستای قبلی هم گفتم ولی هیچوقت نگفتم ایشون کلاهبرداره یا مقصر هستش چون 100% مطمئن نیستم

جدای از رای دادگاه چیزی که الان اتفاقا میوفته این هستش
1 . فعالیت برای یوزر پیشینی با این امتیازای منفی خیلی خیلی سخت میشه توی فروم شایدم محروم بشه از فعالیت تجاری
2 . شما هم طبق گفته خودتون باید چوب تست نکردن قطعه قبل خریدو بخورید و ببینید آخرشو یه یک ملیون تومنتون میرسید یا نه

ولی اگر یه تست ساده میگرفتین هیچکدوم از این دو مورد بالا رخ نمیداد و اعتماد فرومم خدشه دار نمیشد اینجوری البته نسبت به 5 سال پیش خیلی بد شده شرایط و دیگه خبری از اعتماد نیست و مصرف کننده هم دیگه خیلی کم شده . اکثرا فروشنده های قدیمی و جدید هستن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
اتفاقا مثال منو متوجه نشدی
نوید با اینکه خیلی حرفه ای و کاردرست بود و هست اما حرف منو پذیرفت و نگفت نه و من مطمئنم خوب بوده و حرفمو رد کنه
گفت بفرست واسم خودم تستش کنم ببینم جریان چیه
بعد که تست کرد دید مشکل از کارت خودش نیس
و من ایندفعه براش سیستم فرستادم که رو سیستم منم تست کنه
الان ما با فروشنده ای طرف هستیم که حاضر نیست حتی بپذیره که میتونه گرافیکش ایراددار بوده باشه و حداقل پس بگیره خودش تست کنه
در مورد مثالیم که در مورد من زدی من گفتم ایرادی که از چشم فروشنده پنهون مونده باشه و خدش ندونه
مثل خرابی اسپیکر تی وی . یا شکستگی زیر صندلی ( جایی که تو چشم نیست )
وگرنه مسایل گل درشت که مشخصه مقصر خریداره
مثلا مانیتور بفروشی بعد طرف بگه صفحه اش شکسته ! یا گرافیک بفروشی بگه فناش ذوب شده یا شکسته !!
الانم خریدار نگفته کارت مشکل گل درشتی داره . میگه 16X داره رو 2X کار میکنه !! نگفت شکسته یا تصویر نمیده یا تصویرش قطع و وصل میشه و این مسایل که !!! مشکلی رو متوجه شد که خریدار آماتور نمیفهمه

این مشکل شما و نوید تا موقعی که شبیه داستان این عزیزان نباشه نمیشه به عنوان مثال ازش استفاده کرد . شما میخوای بگی آیا نوید در صورتی که کارت خراب میرسید دستش و 100% ثابت نشه ایراد از نوید بوده کارتو پس میگرفت ؟

ببین توی هر کاری وقتی دچار مشکل میشی باید بتونی بفهمی مقصر کی هستش

یه مثال : من یه هارد اومدم توی فروم بفروشم . هیچی هم از هارد بلد نیستم یا اینکه مثلا در حد سه تا عکس از تبهای تست اچ دی تیون بلدم که تو تاپیک گذاشتم . یوزر پارس رایانه میاد میگه هاردو بفرست بیاد . هاردو میفرستم یوزر پارس رایانه میگه من با نرم افزار HD Sential دیدم هارد فلان مشکلو داره
من میگم یوزر پارس رایانه عزیز برو قوه قضاییه شکایت کن . اونوقت من و یوزر پارس رایانه از این به بعد چیکار میکنیم ؟
من از این به بعد تست HD Sential هم میزارم توی تاپیکا و میگم هر تستی هم میخواهید بگید بگیرم که بعد نخواهید برید شکایت کنید
یوزر پارس رایانه هم همیشه قبل خرید میگه حتما این تستارو بهم بده
هردومونم یه امتیاز منفی خوردیم که هیچوقت پاک نمیشه و اعتبارمون تو فروم دچار مشکل میشه

دلایلی که میارید برای متهم کردن پیشینی خیلی محکم نیست . مثلا شما میگی مغازه دار دید تلویزیونش نویز داره باید پس بگیره در نتیجه پیشینی باید حتما کارتو پس بگیره و محکومه . یا یوزر پارس رایانه چون لایسنس فوق دکترا تو زمینه الکترونیک داره پیشینی باید حتما کارتو پس بگیره و محکومه . یا چون نوید گفته کارتو بفرست خودمم تست کنم پس پیشینی باید پس بگیره کارتو و محکومه . خب پیشینی بگه کارتو بفرست تست کنم و بعد تست بگه ایراد داره و دوباره کارتو برای پارس رایانه بفرسته چه مشکلی حل میشه دقیقا ؟

الان دوتا مشکل هست

یکی اینکه یوزر پیشینی باید تفهیم بشه که این ایرادی که کارت داره واقعا یک مشکل هستش که من یجا خوندم قبول نداره و میگه این فریمی که میگیری برای بازی عادیه
دومی هم اینکه کارت این ایرادو وقتی دست یوزر پیشینی بوده داشته

تا این دوتا مشکل حل نشه همه حرفا بی فایدست و باید ببینیم نتیجه دادگاه چی میشه

فقط اگر پارس رایانه تو دادگاه موفق نباشه اونوقت متوجه میشین چرا من این همه شماتتش میکنم و اونو بیشتر مقصر میدونم

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
این مشکل شما و نوید تا موقعی که شبیه داستان این عزیزان نباشه نمیشه به عنوان مثال ازش استفاده کرد . شما میخوای بگی آیا نوید در صورتی که کارت خراب میرسید دستش و 100% ثابت نشه ایراد از نوید بوده کارتو پس میگرفت ؟

ببین توی هر کاری وقتی دچار مشکل میشی باید بتونی بفهمی مقصر کی هستش

یه مثال : من یه هارد اومدم توی فروم بفروشم . هیچی هم از هارد بلد نیستم یا اینکه مثلا در حد سه تا عکس از تبهای تست اچ دی تیون بلدم که تو تاپیک گذاشتم . یوزر پارس رایانه میاد میگه هاردو بفرست بیاد . هاردو میفرستم یوزر پارس رایانه میگه من با نرم افزار HD Sential دیدم هارد فلان مشکلو داره
من میگم یوزر پارس رایانه عزیز برو قوه قضاییه شکایت کن . اونوقت من و یوزر پارس رایانه از این به بعد چیکار میکنیم ؟
من از این به بعد تست HD Sential هم میزارم توی تاپیکا و میگم هر تستی هم میخواهید بگید بگیرم که بعد نخواهید برید شکایت کنید
یوزر پارس رایانه هم همیشه قبل خرید میگه حتما این تستارو بهم بده
هردومونم یه امتیاز منفی خوردیم که هیچوقت پاک نمیشه و اعتبارمون تو فروم دچار مشکل میشه

دلایلی که میارید برای متهم کردن پیشینی خیلی محکم نیست و اصلا دلیل محسوب نمیشه . مثلا شما میگی مغازه دار دید تلویزیونش نویز داره باید پس بگیره در نتیجه پیشینی باید حتما کارتو پس بگیره و محکومه . یا یوزر پارس رایانه چون لایسنس فوق دکترا تو زمینه الکترونیک داره پیشینی باید حتما کارتو پس بگیره و محکومه . یا چون نوید گفته کارتو بفرست خودمم تست کنم پس پیشینی باید پس بگیره کارتو و محکومه . الان پیشینی بگه کارتو بفرست تست کنم و بعد تست بگه ایراد داره و دوباره کارتو برای پارس رایانه بفرسته چه مشکلی حل میشه دقیقا ؟

الان دوتا مشکل هست

یکی اینکه یوزر پیشینی باید تفهیم بشه که این ایرادی که کارت داره واقعا یک مشکل هستش که من یجا خوندم قبول نداره و میگه این فریمی که میگیری برای بازی عادیه
دومی هم اینکه کارت این ایرادو وقتی دست یوزر پیشینی بوده داشته

تا این دوتا مشکل حل نشه همه حرفا بی فایدست و باید ببینیم نتیجه دادگاه چی میشه

فقط اگر پارس رایانه تو دادگاه موفق نباشه اونوقت متوجه میشین چرا من این همه شماتتش میکنم و اونو بیشتر مقصر میدونم

من بحثو ادامه نمیدم
چون توجیهات شما رو هم هیچکدومشو قبول ندارم و جواب دادنش واقعا از حوصله ام خارجه
مثالهای من واضح بود. و مغلطه کاری نداره . و البته این دفاع و توجیهات شما هم از فروشنده ای که کالای معیوب میفروشه برام سوال بر انگیزه با این سابقه تون
موفق باشید

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
من بحثو ادامه نمیدم
چون توجیهات شما رو هم هیچکدومشو قبول ندارم و جواب دادنش واقعا از حوصله ام خارجه
مثالهای من واضح بود. و مغلطه کاری نداره . و البته این دفاع و توجیهات شما هم از فروشنده ای که کالای معیوب میفروشه برام سوال بر انگیزه با این سابقه تون
موفق باشید

من تو همه پستای قبلیم فروشنده رو مقصر میدونم آقای علیرضا ولی نه 100% بعد شما میگی دارم از فروشنده دفاع میکنم

اما من با دلایل خودم فروشنده رو مقصر میدونم نه اینکه نوید پس گرفت پس اینم باید پس بگیره یا با ارائه مدرک الکترونیک

من توی پی وی دارم با پیشینی صحبت میکنم

اگر میخواهیم کسیو 100% محکوم کنیم باید اول حرفای دو طرفو بشنویم . بعد یه کارشناش گرافیکو ببینه نظر بده . همینجوری که نمیشه گفت آقا خودشه بگیریدش آی دزد

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342
من تو همه پستای قبلیم فروشنده رو مقصر میدونم آقای علیرضا ولی نه 100% بعد شما میگی دارم از فروشنده دفاع میکنم

اما من با دلایل خودم فروشنده رو مقصر میدونم نه اینکه نوید پس گرفت پس اینم باید پس بگیره یا با ارائه مدرک الکترونیک

من توی پی وی دارم با پیشینی صحبت میکنم

اگر میخواهیم کسیو 100% محکوم کنیم باید اول حرفای دو طرفو بشنویم . بعد یه کارشناش گرافیکو ببینه نظر بده . همینجوری که نمیشه گفت آقا خودشه بگیریدش آی دزد
آره عزیز
حق با شماست باید حرفای دو طرف رو شنید
اما دو تا مطلب
وقتی شخصی حاضر نیست با به محکمه بزاره یعنی چی ؟!!یعنی یه جای کارش ایراد داره
من قبل از اینکه بخواد کار به اینجا بکشه صدبار با زبون نرم و محترمانه ازش خواستم که بیاد و با دلایل منطقی در حضور شخص معتمد خودش , راجع به مطلب صحبت کنیم .اما یشون گفت نه ابدا ...کارت من سالم بوده و باهاش بازی میکردم
بعدش کارشناس گرافیک دقیقا کی میشه ؟
خوب فدای تو کارشناس گرافیک میشه جناب بهزادتک که من همون اول نظرش رو گزاشتم ...

دوم اینکه کسی که مشکل نداره دائما حرفشو عوض نمیکنه نه این عاقا که ثبات نداره و هر دفعه یه چیزی رو بهانه میکنه .شما همین تاپیکو یه بار ازاول تا همینجا مزور کن ببین این آقا چقدر ضد ونقیض حرف زده
هرجا هم جواب ما رو داده از سر اجبار و ناچاریش بوده !
...

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
آره عزیز
حق با شماست باید حرفای دو طرف رو شنید
اما دو تا مطلب
وقتی شخصی حاضر نیست با به محکمه بزاره یعنی چی ؟!!یعنی یه جای کارش ایراد داره
من قبل از اینکه بخواد کار به اینجا بکشه صدبار با زبون نرم و محترمانه ازش خواستم که بیاد و با دلایل منطقی در حضور شخص معتمد خودش , راجع به مطلب صحبت کنیم .اما یشون گفت نه ابدا ...کارت من سالم بوده و باهاش بازی میکردم
بعدش کارشناس گرافیک دقیقا کی میشه ؟
خوب فدای تو کارشناس گرافیک میشه جناب بهزادتک که من همون اول نظرش رو گزاشتم ...

دوم اینکه کسی که مشکل نداره دائما حرفشو عوض نمیکنه نه این عاقا که ثبات نداره و هر دفعه یه چیزی رو بهانه میکنه .شما همین تاپیکو یه بار ازاول تا همینجا مزور کن ببین این آقا چقدر ضد ونقیض حرف زده
هرجا هم جواب ما رو داده از سر اجبار و ناچاریش بوده !
...

منم خودم احتمال بالا میدم کارت پیش یوزر پیشینی بوده خراب بوده ولی یا باید بتونی یا خود پیشینی رو قانع کنی یا اینکه اگر قانع نشد بتونی دادگاهو قانع کنی

توی دادگاه هم دلایلی مثل نوید ati و بهزادتک و مدرک تحصیلی بکارت نمیاد

من هرچی فکر میکنم میبینم بعیده یوزر پیشینی این کارتو بخاطر مشکلی که داشته از مشتری 100 هزار تومن خریده باشه و بعد الان بخاطر 10 هزار تومن پول پست از شما پس نگیره و بخاطرش سه تا امتیاز منفی بخوره و قید خردو فروش تو فرومو بزنه
هیچ جوره تو کتم نمیره کسی بخاطر 10 هزار تومن پول پست یه همچین کاری کنه . منطقیش اینه از شما پس بگیره و سعی کنه به یکی دیگه بندازه کارتو البته اگر میدونسته کارت ایراد داره . به همین خاطر و حرفایی که از ایشون تو پی وی شنیدم میگم که مشکلی که الان پیش اومده اینه که شما ایشونو متوجه ایرادی در کارت کردی که اصلا بلد نبوده تشخیصش بده و چون ناشناخته هست این مشکل براشون فکر میکنن شما یه آسیبی به کارت زدی

باز سعی کنید با صحبت مشکلو حل کنید و براشون توضیح بدین شاید قبول کردن . حیفه یوزرایی با این امتیاز نمره منفی داشته باشن

Last edited:

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342
چی بگم داداش !!!
به هرحال دست شما دردنکنه
اول از طرف خودم از شما و همه عزیزانی که مشارکت کردن تشکر و قدردانی میکنم
از طرف کاربر pishini هم از شما تشکر میکنم (خودش که معرفت این چیزا رو نداره)

newsoft

Registered User
لایک‌ها
212
با فروشندهایی هم طرف هستیم که پول میگیرن جنس نمیفرستند شاید یه موصوع جدید باز بشه....

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342
دوست گرامی
کارت سالمه ودوماه بدون مشکل استفاده کردم جنس سالم وقتی فروختم دیگه پس نمیگیرم مگر معیوب باشه و عیبش پیش من ثابت بشه
چیزی که خریدارمیگه را من بعنوان معیوب بودن قبول ندارم
قبل از اوکه شدن معاملمون به خریدارگفتم کارتم سالمه چون هربازی ایی رو اجرامیکنه دیگه بحثی از مولتی پیر واینا نشدومن هم سردرنمیارم
کارت را تحویل نمیگیرم چون خریدار ادم نرمالی نیست ومعلوم نیست چه بلایی سرکارتم اورده که میگه قدرت 740رو هم نداره
من دیگه اینجا پست نمیدم خریدار هرتوهینی که دوست داره بکنه
والسلام
کاربر محترم
من دزد و مال مردم خور و باج بگیر نیستم که بخوام از شما پول زور بگیرم
کارتی که به دست من رسیده ایراد داره
بیا و لج بازی نکن
بیا این قضیه رو بدون دردسر حل کنیم بیخودی کش ندیم این جریان رو
خودت رو بزار جای من
من دوست دارم این مشکل رو بدون دخالت قضایی با احترام حل کنیم و من هم بعدش از مدیران خواهش میکنم این تاپیک و هر امتیاز منفی که بابت این موضوع گرفتین حذف بشه

بالا