mostafajan
Registered User
عزیز من اگه یه سند خدممت شما ارائه کنم که تا حدودی اثبات کنه که من کارتو خراب نکردم خوبه ؟!!
سند من جواز کسب من هم که چندین سال هست در این راه خاک خوردم
سند من certificate من هست در رشته الکترونیک و بردهای پیشرفته و همچنین چند مدرک دیگه که بخاطر حریم خصوصی نمیتونم اینجا آپلود کنم ولی حاضرم برای شما بطور خصوصی ارسال کنم تا مطمئن بشید من اگه چیزی رو درست نکنم مطلقا دیگه اونو خراب نمیکنم
ادعایی ندارم ولی ابدا بی تجربه و بی اطلاعات نیستم
فقط اعتماد کردم اون هم نه به این عاقا بلکه به فروم
الان هم چوب اعتماد میخورن
فروشنده عیب کالا رو میدونست چون وقتی بهش گفتم کارتو میفرستم خودت تست کنی قبول نکرد
حتی وقتی بهش گفتم یه نفر که خودت قبول داری رو واسه تست معرفی کن بازم قبول نکرد
اینکه کی مقصر هستش و کی نیستو قاضی بعد شنیدن حرفاتون و دیدن اسنادو مدارک تشخیص میده کار من نیست و کارشناس قطعات الکترونیکی نظر نهایی باید بده
من فقط میتونم با توجه به چیزایی که دو طرف گفتن حدث بزنم
من اینطور فکر میکنم که فروشنده توان تشخیص این ایرادو نداشته شایدم داشته ولی بخاطر حجم خریدو فروش زیاد وقت نکرده و فقط یه تصویر گرفته و گفته حتما کارت سالمه دیگه به 2x و 16x نگاه نکرده مثل خیلی از مغازه دارایی که رمو سی پی یو یا گرافیک و هارد بهشون فروختم
چرا میگم توان تشخیص نداشته چون مغازه دارای عزیز ضمن ادای احترام به همشون تو حالت معمولی با قیمت خیلی کم میخرن یه جنسو و این آقای پیشینی اگر میدونست کارت ایراد داره قطعا از مشتری با قیمت خیلی پایینتر میخرید کارتو در نتیجه الان میگفت پس بفرست و برا 50 یا 100 تومن وارد این داستانا نمیشد و این فقط یه احتماله از جانب من نه رای قطعی و بازم میگم این ندونستن فروشنده باعث نمیشه کارتو پس نگیره
حتی با اینکه خود من احتمال میدم که فروشنده مقصر باشه و اینو تو پستای قبلی هم گفتم ولی هیچوقت نگفتم ایشون کلاهبرداره یا مقصر هستش چون 100% مطمئن نیستم
جدای از رای دادگاه چیزی که الان اتفاقا میوفته این هستش
1 . فعالیت برای یوزر پیشینی با این امتیازای منفی خیلی خیلی سخت میشه توی فروم شایدم محروم بشه از فعالیت تجاری
2 . شما هم طبق گفته خودتون باید چوب تست نکردن قطعه قبل خریدو بخورید و ببینید آخرشو یه یک ملیون تومنتون میرسید یا نه
ولی اگر یه تست ساده میگرفتین هیچکدوم از این دو مورد بالا رخ نمیداد و اعتماد فرومم خدشه دار نمیشد اینجوری البته نسبت به 5 سال پیش خیلی بد شده شرایط و دیگه خبری از اعتماد نیست و مصرف کننده هم دیگه خیلی کم شده . اکثرا فروشنده های قدیمی و جدید هستن