• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید شارژ خط به خط هم ایرانسل هم همراه اول از هر کودوم 200 تومن

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ایرانسل اگه درصدش خوب باشه بیش از 200 هم باشه میخوام همراه اول هم 200 کافیه برام شاید یه بسته هم ایرانسل بگم بزنید شرایط همینجا یا تو پخ بفرستین بیزحمت فقط شماره ایرانسل دائمی هست و همراه اول اعتباری

imanspeed

Registered User
لایک‌ها
104
سلام همراه اول دارم ۱۰درصد

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام همراه اول دارم ۱۰درصد
خیلی پایینه درصد هاتون

کسی درصد خوب داشت پیام بده واتس اپ 09353666712 امتیاز ما هم معلومه اول شارژ کنید بعد مبلغ میزنم واستون

imanspeed

Registered User
لایک‌ها
104
خیلی پایینه درصد هاتون

کسی درصد خوب داشت پیام بده واتس اپ 09353666712 امتیاز ما هم معلومه اول شارژ کنید بعد مبلغ میزنم واستون
۱۰درصد ک دیگ عالیه بیشترش دیگ‌شک نکن دزدیه و بعدش پلیس فتاهو اینا
یسریا انقدر اینجا شارز دزدی فروختنو تخفیفارو بردن بالا دیگ‌عادت شده ب این شارز دزدیا خدا اخرو عاقبته این تاپیکو بخیر کنه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
۱۰درصد ک دیگ عالیه بیشترش دیگ‌شک نکن دزدیه و بعدش پلیس فتاهو اینا
یسریا انقدر اینجا شارز دزدی فروختنو تخفیفارو بردن بالا دیگ‌عادت شده ب این شارز دزدیا خدا اخرو عاقبته این تاپیکو بخیر کنه
جز شما که کسی پیشنهاد نداده ؟ 5 درصد برا ایرانسل و 10 درصد برا همراه اول خیلی کمه بابا

imanspeed

Registered User
لایک‌ها
104
جز شما که کسی پیشنهاد نداده ؟ 5 درصد برا ایرانسل و 10 درصد برا همراه اول خیلی کمه بابا
اخه دوست عزیز اصلا بحثه خرید از من نیست بقران من ک فروشمو دارم بحثه اینه ک اصلا بالاتر از این درصدا نیست کلا الان تاپیک کای شکایته دوستانو ببین چند نفرمون درگیره پلیس فتا بودیم سرهدهمین شارژای تخفیف بالایی ک فروختن بحثه خرید از من والا نیست بحثه اینه ک برای چند تومن بیشتر درگیر دادگاهو پلیس فتا نشید ک ارزش نداره
روزخوش دوست عزیز

بالا