ایرانسل اگه درصدش خوب باشه بیش از 200 هم باشه میخوام همراه اول هم 200 کافیه برام شاید یه بسته هم ایرانسل بگم بزنید شرایط همینجا یا تو پخ بفرستین بیزحمت فقط شماره ایرانسل دائمی هست و همراه اول اعتباری
خیلی پایینه درصد هاتونسلام همراه اول دارم ۱۰درصد
۱۰درصد ک دیگ عالیه بیشترش دیگشک نکن دزدیه و بعدش پلیس فتاهو ایناخیلی پایینه درصد هاتون
کسی درصد خوب داشت پیام بده واتس اپ 09353666712 امتیاز ما هم معلومه اول شارژ کنید بعد مبلغ میزنم واستون
جز شما که کسی پیشنهاد نداده ؟ 5 درصد برا ایرانسل و 10 درصد برا همراه اول خیلی کمه بابا۱۰درصد ک دیگ عالیه بیشترش دیگشک نکن دزدیه و بعدش پلیس فتاهو اینا
یسریا انقدر اینجا شارز دزدی فروختنو تخفیفارو بردن بالا دیگعادت شده ب این شارز دزدیا خدا اخرو عاقبته این تاپیکو بخیر کنه
اخه دوست عزیز اصلا بحثه خرید از من نیست بقران من ک فروشمو دارم بحثه اینه ک اصلا بالاتر از این درصدا نیست کلا الان تاپیک کای شکایته دوستانو ببین چند نفرمون درگیره پلیس فتا بودیم سرهدهمین شارژای تخفیف بالایی ک فروختن بحثه خرید از من والا نیست بحثه اینه ک برای چند تومن بیشتر درگیر دادگاهو پلیس فتا نشید ک ارزش ندارهجز شما که کسی پیشنهاد نداده ؟ 5 درصد برا ایرانسل و 10 درصد برا همراه اول خیلی کمه بابا