Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
اینم از مدیر ما
چه خبره اینجا
چه خبره اینجا
استفاده از عکس و اسم و توضیحات غیر مجازه ببین اکانت رو مسدود میکننعنوان / عکس / توضیحات خلاصه / لینک خرید / دسته بندی
اره درسته ولی همینطروی الکی نیستافزونه هست..
شنیدم یکی از آشناها 35 تومن ماینر خریده
ماهی 4 تومن بیت کوین استخراج میکنه..
بنظرتون درسته؟
اگه اینطوره که خیلیی خوبه!@
@Webmoney-XCH
با api کار نکردم نمیدونم چطوریهیه روش دیگه داره لینک توسعه دهنده. یه دونه میسازی باهاش میشه به تمام محصولات لینک داد :general703:
استفاده از محتوا و عکس های دیجیکالا مجازه مشکلی نداره. نمیشه که برا هر محصولی خودمون دوربین برداریم عکس بگیریم
مشاهده پیوست 1147476
اینجا هم تو ویدیو میگه میتونید از عکس ها و محتوای دیجیکالا استفاده کنید:
https://www.digikala.com/mag/affiliate/knowledge-base/شروع-فعالیت-در-رسانه-اجتماعی/
احسان ادمین حرفه ای تره در این موارد, گاهی وقتا چند تا اسپم هم میزارهدوستان قالب خفن فارسی xenforo چیزی سراغ دارید؟
من پدرم دراومد برای یه کلمه رنک دو شدم بالای سرم دیجیکالا زیر هم ترب, حتی به یک بار نمایش محصول هم نرسیده:general211:api نیست لینک هر محصول رو base64 میکنی بعد به آخر لینک توسعه دهنده اضافش میکنی درست میشه.
بالاخره لینک غیر مستقیم هم فروش داره که سایتای ترب و ایمالز و چند تا دیگه رتبه گرفتن.
اینقدر که برای ۲ دونه پاپ اپ ملت فایل ها رو رایگان تو نت گذاشتن که روزی یه دونه فروش هم نداریماحسان ادمین حرفه ای تره در این موارد, گاهی وقتا چند تا اسپم هم میزاره
https://xenforo.com/community/members/ehsanix.62882/
من پدرم دراومد برای یه کلمه رنک دو شدم بالای سرم دیجیکالا زیر هم ترب, حتی به یک بار نمایش محصول هم نرسیده:general211:
من بینوا به دریا هم برسم آخرش آفتابه بدست میشم:general503:
قندشکن اپرا یک دنیا ارزش داره.شدیدا پیشنهاد میشه مرورگر OPERA آزمایش شود
عالیه
ریسک و ضرری هم داره که آدم سرمایشو بیاره تو این کار؟ سود کم دشواری نداره..اره درسته ولی همینطروی الکی نیست
ماینر صدا و حرارت بالایی داره تو خونه نمیشه باید یه محل مناسب داشته باشی
من الان 8 تا s9j دارم و 20 تا m3x
اگر میتونی جای مناسب جور کنی عالیه
سودش تو برقه اگر برقت رو ارزون یا امام ردیف کنی حله
قیمت اصلی رو بالا بذار بعد فروش ویژه یا به یه بهونه یی کوپن تخفیف بده ..اینقدر که برای ۲ دونه پاپ اپ ملت فایل ها رو رایگان تو نت گذاشتن که روزی یه دونه فروش هم نداریم
لامصبا قیمت رو میزاری ۲ هزار تومن بازم نمیخرن، احتمالا انتظار دارن مفتکی بزاریم کنار براشون
پول نویسنده هم در نمیاد
جدیدا نسخه اندروید هم داده بیرون ولی من هر دفعه نصب کردم هیتلرشکن کار نکردم , نمیدونم مشکل از نرم افزار هست یا دیوایس من یا نتقندشکن اپرا یک دنیا ارزش داره.
واقعا باید یه تشکر کرد از سازنده اش
نه..دوتا تیک داره باید دوتاش رو فعال کنی..جدیدا نسخه اندروید هم داده بیرون ولی من هر دفعه نصب کردم هیتلرشکن کار نکردم , نمیدونم مشکل از نرم افزار هست یا دیوایس من یا نت
فعال کردم ولی کار نمیکنه ,نه..دوتا تیک داره باید دوتاش رو فعال کنی..
آقا میگم تو ووکامرسم تنظیمات پیکیرندی >>محصولات قسمت نمایش نداره که سایز عکس ها رو تنظیم کنم..
چرا؟
جدا اول بالاتر بود حداقل روزی یک فروش رو داشتیمقیمت اصلی رو بالا بذار بعد فروش ویژه یا به یه بهونه یی کوپن تخفیف بده ..
من دوستم زنبور داره... بنده خدا خودشو کشت که عسل اصل و طبیعی با قیمت مناسب بده.. کسی ازش نمیخرید.. 40 تومن گرونش کرد فروشش خوب شد..
بله اگر رعایت نکنی و مکان مناسب نداشته باشی ریسک سوختن دستگاه و ... هستریسک و ضرری هم داره که آدم سرمایشو بیاره تو این کار؟ سود کم دشواری نداره..
به طور تقریبی با 50 میلیون تومن دستگاه ماهی چند تومن الان میشه استخراج کرد؟
حالا هزینه برق رو حساب نکنیم..
خدا صد برابرشو بهت بده که داری از برق صحیح در راه صحیح استفاده میکنیبله اگر رعایت نکنی و مکان مناسب نداشته باشی ریسک سوختن دستگاه و ... هست
به صورت اصولی که همش سوده برای مثال یه s9j الان حدود 1 میلیون و خورده ای سود در ماه میده اگر برقت هم رایگان باشه تا 2 میلیون
ببین تو جواب قبلی هم گفتم سود اصلی این کار هزینه برقه چون تو ایران میبینی زیاد شده فقط به خاطر همین برقه و قیمت دلار
اگر برق رایگان داری حتما برو سراغش چون سودش عالیه
مثلا همین m3x های من ارزونن ولی مصرف برق بالایی دارن و کسی سمتشون نمیره ولی هشریت عالی داره ولی چون برقم امامه سودش عالیه
داداش داره میگه برقش امامه که!خدا صد برابرشو بهت بده که داری از برق صحیح در راه صحیح از برق استفاده میکنی
خب دیگهداداش داره میگه برقش امامه که!![]()
مگه پدران بعضیا برای همین اونقلاب نکردن؟ اب و برق و اتوبوس رایگان؟خدا صد برابرشو بهت بده که داری از برق صحیح در راه صحیح استفاده میکنی