• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
باریکلا سجاد اقایی

شاید حکمت این وقت اضافه با گل ریحان، احیای بازیکنی بنام سجاد آقایی باشه!
همکاری خیلی قشنگی بین فرشید اسماعیلی و سجاد آقایی بود...
وقتی اقایی هست تبریزی چرا؟

عجب پاس گلی داد سجاد آقایی...خیلی فنی بود...گل فرشید هم چیزی کم نداشت! کجا بود این سجاد آقایی تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معراج پورتقی هم حیف شد :general505:
و همینطور امیرحسین اسماعیل زاده که پست تخصصیش دفاع چپه !!!

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
واقعا این تیم یه پنالتی زن نداره؟
اگر واقعا اینطوره زهراقنبری رو بیارن!

روانشناس نداره ! پنالتی زن که فرشید بهترین بود.. وریا بهترین بود..
یک ساله جفتشون که بهترین ها بودن ریدن !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تبریک به همه

این برد فقط از لحاظ روانی تاثیر میزاره بازی جمعه هم ببریم به روال عادی برمیگردیم

ولی ما مشکل جدی مهاجم داریم

مالکیت داریم ! داریوش و فرشید هم تقریبا بازی راه میندازن اما مهاجم ...

به نظرم فرشید اسماعیلی باید بزاریم به عنوان مهاجم !!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نمیدونم چرا تبریزی به این وضعیت افتاد تو ذوب که بود بهتر بازی میکرد ؛ شاید فشار زیادی روش هست ...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تبریک به همه
این برد فقط از لحاظ روانی تاثیر میزاره بازی جمعه هم ببریم به روال عادی برمیگردیم
ولی ما مشکل جدی مهاجم داریم
مالکیت داریم ! داریوش و فرشید هم تقریبا بازی راه میندازن اما مهاجم ...
به نظرم فرشید اسماعیلی باید بزاریم به عنوان مهاجم !!
سید سجاد آقایی مدافعه ؟؟!!o_O

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
از رادیو گوش بدی بازی رو نمیفهمی استقلاله !

Capture.JPG

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
#فوری
امیر حسین فتحی پس از بازی امروز استعفای کتبی خود را تقدیم وزیر ورزش کرد.

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مرتضی تبریزی داره به سرنوشت علی قربانی دچار میشه :general505:

میشه بهش امید داشت هنوزم ، نمیدونم چرا بهش اعتماد دارم ...

انشالله خودشو پیدا کنه یادمه همیشه گل های حساس و سه امتیازی میزد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
هم-سن مهدی عبدیه که توی دربی بهمون گل زد !!

این گل یک اتفاق بود وگرنه علی قربانی هم دربی گل زده

استقلال باید یکی مثل جابر حفظ میکرد
بدون هیچ ادعایی رو نیمکت میشست و هرموقع هم تعویض میشد کاملا مفید بود ..

به نظرم تبریزی باید با ارسلان مطهری معاوضه کنیم ! ارسلان هم خوب نیست ولی استقلالی بودنش شاید کمک کنه ..

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
میشه بهش امید داشت هنوزم ، نمیدونم چرا بهش اعتماد دارم ...

انشالله خودشو پیدا کنه یادمه همیشه گل های حساس و سه امتیازی میزد

مشکلی که من دیدم تبریزی دونده نیست ! بازی با توپشم خوب نیست

فاصله اش همیشه تا 18 خیلی زیاده ! و ازاونجایی که تک مهاجمه ایم.. کسی نیست بهش اضافه بشه

تبریزی باید تو 18 وایسه فقط توپ بگیره و شوت بزنه ! هیچ بازی اضافی باتوپ نکنه

صالح مصطفوی من قبول دارم ! انالیزور خوبیه .. مطمعنم نتیجه میده ! بهترین کار استرا بوده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا کنه استرا برای بازی با گل گهر ترکیب جدید اختراع نکنه و با ترکیب تیم برنده بره تو زمین

محسن کریمی رو نمیدونم حواستون بود یا نه....گمونم اسمش کلا از استقلال خط خورد
تبریزی هم نیم فصل باید ردش کنه بره....تبریزی خوبه ولی برای ذوب اهن!!!!...تو سیستم استقلال جواب نمیده درست مثل بختیار رحمانی!
جابر خوب بود...علی قربانی هم خوب بود.....حداقل از این مهاجمایی که یکی دو سال اخیر داشتیم..جابرو من دوستش داشتم هوادار از قیافش خوشش نمیومد! فکر میکرد الان جابر بره فردا رونالدو جاش میاد! یادمه آخرین حرفی که باهاش جابر رو رد کردن این بود که هوادار تو رو نمیخواد!!
به سجاد شهباز زاده اعتقادی نداشتم الانم بعید میدونم قلعه نوعی خیلی راضی باشه ازش
ما یکی میخوایم در حد تیام و عنایتی
قاعدی هم افت کرده
کاش دوتا مهاجم از امید اضافه کنن

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آقایی کمی قبل تر نه به واسطه مسائف فنی که با انتشار یک خبر حاشیه ای جنجال ساز شده بود، موضوعی که به مساله تقسیم کاورها در تمرین استقلال و دلخوری او از نوع برخورد سرمربی ایتالیایی اختصاص داشت و اعتراض این بازیکن با خبر تبعید به تمرین امیدها پوشش داده شد. شرایط استقلال همین طور کمبورد نیروهای تهاجمی باعث شد تا آقایی به تمرینات بازگشته و چند روز بعد در مصاف با گل ریحان به میدان رفته و گل هم بزند.

پای صحبتهای علی 30 ثانیه:
« وقتی شما به عنوان سرمربی از میان تعداد بیشتر بازیکن قدرت انتخاب داشته باشی به احتمال زیاد تیم بهتری را روانه میدان خواهید کرد و من برای سجاد آقایی خوشحال شدم که لذت گل زدن برای استقلال در یک بازی مهم را چشید».
« وقتی گلزنی آقایی را دیدم یاد برخی بازیکنان دیگر افتادم که به خاطر مسائل انضباطی از تیم کنار گذاشته شدند. بازیکنانی مثل میثم تیموری، آرمین سهرابیان، روح ا.. باقری و ... که کاملا به کار استقلال می آمدند و وقتی نمایش آنها در تیم های دیگر را می بینیم به این نتیجه می رسیم که آزاد کردن آنها کار درستی نبود».
« چیزی که مشخص است دست آقای استراماچونی بسته است و ایشان واقعا به دشواری تیمش را آماده مسابقات می کند.استراماچونی در شرایطی نابرابر باید استقلال را به کورس قهرمانی برگرداند که بخشی از آن به بدشانسی و بخش عمده دیگر به سیاست های نقل و انتقالاتی باشگاه برمی گردد. به عنوان مثال باید به فشاری که روی تبریزی هست اشاره کنم. مرتضی یکی از بازیکنان برتر سال های گذشته در پست خود بود و بهترین مهاجمان ایران است که در حال حاضر با فشار وحشتناک روی دوش نمی تواند در استقلال کارآیی خود را نشان بدهد»
« دیروز وقتی دیدم با اعتماد به نفس پشت ضربه پنالتی ایستاد از او بیشتر خوشم آمد و خوشحال بودم اما شک داشتم بتواند با روزهایی که گذرانده بتواند در شرایط نرمال و ساده، تبدیل به گل کند. این اتفاق رخ نداد و بیشتر تحت فشار قرار گرفت. البته از حمایت جانانه سایر بازیکنان استقلال حس خوبی گرفتم اما در این واقع اگر تیم قابل تری وجود داشته باشد با تقسیم وظایف بازیکن اساسا" در این استرس و فشار قرار نمی گیرد».
« ما امسال امید زیادی به شیخ دیاباته داشتیم بلکه بتواند همچون تیام مشکل گلزنی را حل کند و شیخ بازی حساس با پرسپولیس در دربی را نیز از دست داد. او مصدوم است و برای بازگشتش لحظه شماری می کنیم چون حضور شیخ می تواند این فشارها را از روی دوش مرتضی تبریزی هم بردارد و به تیم کمک کند. در حال حاضر مسئولیت های زیادی روی دوش مرتضی است و خارج شدن از این بار مسئولیت و سنگینی کار ساده ای نیست».

البته که دیاباته بازیکن خیلی خوبی است اما سئوالی که ذهن من را به خود معطوف کرده این است. استقلال چطور یک استعداد جاافتاده و آینده دار خود را به لیگ ترکیه می فرستد و با مبلغ بسیار زیادی از همان انتقال یک بازیکن را به خدمت می گیرد. اگر هدف درآمدزایی بوده چرا این پول صرف خرید یک بازیکن دیگر شده است و اگر هم نه چرا استقلال صیادمنش را از دست داد که حالا در این روزها حسرت نداشتن یک مهاجم رابخورد. به نظرم اگر هدف افزایش سطح کیفی بود که با خود الهیار به بهترین شکل رقم می خورد و با اضافه کردن بازیکنی مثل دیاباته استقلال صاحب خط حمله قدرتمند تری می شد. حالا هم که صیادمنش هم با انتقال به ترکیه در لیگ یک ترکیه وضعیت خوبی ندارد و پیش بینی شفر در خصوص او به وقوع پیوسته و الهیار در تیم اصلی فنرباغچه به میدان نرفته است.».
«در نهایت فکر می کنم اگر استقلال در نقل و انتقالات این فصل با سیاست بیشتری عمل می کرد الان شرایط بهتری در تیم روبرو بودیم.کسانی که در دوران زمانی مختلف عضور استقلال می شوند نفرات نخبه ای هستند و نباید به سادگی از کنار نام آنها گذشت و در آینده نیز باید این واقعیت مورد توجه باشد تا تکرار نشود. چون در حال حاضر دشمن اصلی استقلال در فصل جاری همین تغییرات بی رویه و پرتعداد بوده است».

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا