• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی درباره لینوکس

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
بحث كردن با اين farhad‌ هيچ نتيجه اي نداره ،‌ اخر سر هم 4 تا چيز بارتون ميكنه و يك ماه گمو گور ميشه .
mf_ymca.gif

الان فقط يكي از دوستداران لينوكس هست ، داره اين كارارو ميكنه ،
اگه يكي از توصعه دهندهاش بود كه واويلا ، هركي از اون توضيع استفاده نميكرد رو به فحش ميبست

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لينوكس چيش خيلي جلوتر از ويندوزه ميشه يه توضيح مختصر بدي .

به نظرم خیلی جلوتره و قابل مقایسه نیست آنچه مسلمه ویندوز همین حالاش هم شکست خورده و مایکروسافت قبول کرده که شکست خورده حالا هم دنبال راه چاره ای هستن که ...............................
البته ناگفته نمونه که مایکروسافت بازیچه ای برای ........... و از ویندوز محافظت می کنن که دور از دستش نره چون منافع تجسسی خوبی .............
به هر حال تجربه شخصی بنده اینه که لینوکس یه چیز دیگه است من 3 ساله دارم لینوکس کار می کنم هیچ وقت خراب نشده یا به فکر ویروس بودم بازهای قشنگی هم دارم کارهام را در لینوکس با کمال راحتی انجام می دم و هیچ گونه مشکلی ندارم در واقع خیلی وقته ویندوز را کنار گ‍ذاشتم

ARTA_ADOBE CO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماکروسافت به پول فکر میکرد بهش رسید...
اپل و بنیانهای توسعه لینوکس به کیفیت و بهش رسیدن...

دیگه کم کم داره تاریخ مصرف این کمپانی تموم میشه مگر اینکه از ریشه تغییر کنه !!!
همه بچه های ماکروسافت دوست میتونندهر دوماه یه بار یه ویندوز بریزند حتی اگر بازیشون save game نداره از مرحله یک بازی کنند !
اما من و امثال فرهاد جان ساعتها در حال کار با LINUX هستیم بدون یک restart !

cedega و CIDER و امثال اونها بری نامه های شبیه سازی هستند که مهاجرت رو به UNIX BASED راحت تر میکنند...

سایت رسمی : http://www.transgaming.com

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
شما يه جوري گفتي فرقش زمين تا آسمونه كه گفتم الان 100تا مورد ليست ميكني.
راستييي چرا اين Redhad نسخه Fedora core 5 رو بيرون داد؟ شايد جديدا زنده شده
خوب تا وقتی از دوتا توزیع به صورت حرفه ای استفاده نکردی نمی تونی این همه فرقی رو که من گفتم احساس کنی. من نمی گم فدورا توزیع خیلی بدیه ولی خوب توزیعهای بهتر از فدورا هم زیاده.
منظور هم از توزیع مرده هم این نیست که دیگه نسخه جدید نداره منظورم اینه که نسبت به توزیعهای دیگه سرعت توسعه اش پایینتره.

بحث كردن با اين farhad‌ هيچ نتيجه اي نداره ،‌ اخر سر هم 4 تا چيز بارتون ميكنه و يك ماه گمو گور ميشه .

الان فقط يكي از دوستداران لينوكس هست ، داره اين كارارو ميكنه ،
اگه يكي از توصعه دهندهاش بود كه واويلا ، هركي از اون توضيع استفاده نميكرد رو به فحش ميبست
تو خودتو به خاطر من ناراحت نکن اصلا برو از ویندوز استفاده کن اگه کسی چیزی بهت گفت اینجا فقط برای اون دوستمون که سوال کرده بودن جواب دادیم.

گنو/لینوکس = آزادی

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
خوب تا وقتی از دوتا توزیع به صورت حرفه ای استفاده نکردی نمی تونی این همه فرقی رو که من گفتم احساس کنی.

:eek: :eek: :eek: :eek: چرا من اينقدر خنگ شدم؟:( اين همهههههههه تفاوت اساسي شما گفتي, من متوجه نشدم؟؟؟؟
آقا ديتابيس اين سايت اينقدر گنجايش نداره اينهمه تفاوت ميگيا:lol:
راستي من يه سوال دارم مردم چرا اينقدر احمق هستن؟ آخه Linux به اين خوبي هست و مهمتر اينكه مجاني هم هست,ميرن اينهمه پول ميدن و يه Windows خيلي بد و گرون ميخرن;) :happy:

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه کم کم داره تاریخ مصرف این کمپانی تموم میشه

تازه ويستا مونده هنوز:)
شنيدم فقط به خاطر تبليغات ويستا درآمدش چند درصد زيادتر شده.چون يه خورده عجيب به نظر ميرسه من باور نكردم.
ولي به هر حال همه شديدا منتظر ويندوز ويستا مايكروسافت هستن. مثل خود من.
البته بگم منم خيلي با Linux ميكنم و در مورد شبكه Linux هم خيلي كار كردم و از امكاناتش هم خوشم اومد. مخصوصا Apache سرور رو خيلي حال كردم.
بهتره كه هر دو رو كار كنيد و توي هر توتاش حرفه اي باشيد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چرا من اينقدر خنگ شدم؟ اين همهههههههه تفاوت اساسي شما گفتي, من متوجه نشدم؟؟؟؟
آقا ديتابيس اين سايت اينقدر گنجايش نداره اينهمه تفاوت ميگ
نیازی به اینجور چیزها نیست. فقط کافیه از هردو توزیع استفاده حرفه ای کنی. فرق یک توزیع برای شرکت تجاری با یک توزیع یک بنیاد عمومی خیلی فرق داره. این رو فهمیدن هم یکم اطلاعات در زمینه نرم افزار آزاد می خواد.

راستي من يه سوال دارم مردم چرا اينقدر احمق هستن؟ آخه Linux به اين خوبي هست و مهمتر اينكه مجاني هم هست,ميرن اينهمه پول ميدن و يه Windows خيلي بد و گرون ميخرن
اینو بروه از خودشون بپرس شاید بهتر جواب بدن چون که من از دل و روح مردم که خبر ندارم.
راستی یکی از دلیلش این میتونه باشه که چون ویندوز قبل توسط ماکروسافت با یک سیاست تجاری موفق تویه کل دنیا پخش شده و همه بهش عادت کردن یکم زمان میبره که مردم کم کم سیستم عامل بهتر رو خودشون کشف کنن و به طرفش برن. همونطور که فایرفاکس داره کم کم از طرف مردم به صورت کاملا منطقی انتخاب می شه.

ولي به هر حال همه شديدا منتظر ويندوز ويستا مايكروسافت هستن. مثل خود من.
منتظر باشید البته اگه سخت افزار شما جوابگوی اجرای این سیستم عامل سنگین باشه مثلا همون 1 گیگ RAM .
از طرفی امیدوار باشین که بشه این دفعه کرکش کرد چون باید براش کم کمش 300 دلار پول ناقابل خرج کنی.

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
نیازی به اینجور چیزها نیست. فقط کافیه از هردو توزیع استفاده حرفه ای کنی. فرق یک توزیع برای شرکت تجاری با یک توزیع یک بنیاد عمومی خیلی فرق داره. این رو فهمیدن هم یکم اطلاعات در زمینه نرم افزار آزاد می خواد.
پس شما خودت هم دقيق نميدوني چون من اين همه پرسيدم لااقل يك تفاوت ميشنيدم از شما.:happy:

اینو بروه از خودشون بپرس شاید بهتر جواب بدن چون که من از دل و روح مردم که خبر ندارم.
منم از اونايي كه دارن ويندوز استفاده ميكنن پرسيدم,شما كه لينوكس كار هستي پس جواب قابل قبولي نميشه از شما شنيد:happy:

راستی یکی از دلیلش این میتونه باشه که چون ویندوز قبل توسط ماکروسافت با یک سیاست تجاری موفق تویه کل دنیا پخش شده و همه بهش عادت کردن یکم زمان میبره که مردم کم کم سیستم عامل بهتر رو خودشون کشف کنن و به طرفش برن. همونطور که فایرفاکس داره کم کم از طرف مردم به صورت کاملا منطقی انتخاب می شه.
آقا اين مدتي كه شما ميگي بالاخره كي تموم ميشه؟ چند ساله كه دارن ميگن چند سال ديگه:happy:

منتظر باشید البته اگه سخت افزار شما جوابگوی اجرای این سیستم عامل سنگین باشه مثلا همون 1 گیگ RAM .
از طرفی امیدوار باشین که بشه این دفعه کرکش کرد چون باید براش کم کمش 300 دلار پول ناقابل خرج کنی.
Minimum Requirement واسه ويستا RAM 512MB هست كه قبول دارم واقعا زياده. به فكر 300 دلار هم نباش خدا بزرگه :happy:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
پس شما خودت هم دقيق نميدوني چون من اين همه پرسيدم لااقل يك تفاوت ميشنيدم از شما.
اگه دقت کنی من چندتا تفاوتش رو هم نوشتم:
1- فدورا برای یک شرکته و دبیان برای یک عده از مردم مشتاقه که یک بنیاد تشکیل دادن
2- فدورا برپایه RPM است و دبیان برپایه DEB که بسته های DEB راحتتر نصب میشن و مشکلاتشون کمتره.
اینا رو قبلا هم گفتم.

آقا اين مدتي كه شما ميگي بالاخره كي تموم ميشه؟ چند ساله كه دارن ميگن چند سال ديگ
زیاد طول نمیکشه. همین الانش هم پیشرفتهای زیادی شده مثلا همین تازگیها قراردادی بسته شد بین ناول و ماکروسافت که برخی نرم افزارها رویه لینوکس هم قابلیت اجرا داشته باشن تا کم کم شاهد تغییرات بزرگی باشیم.

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
اگه دقت کنی من چندتا تفاوتش رو هم نوشتم:
1- فدورا برای یک شرکته و دبیان برای یک عده از مردم مشتاقه که یک بنیاد تشکیل دادن
2- فدورا برپایه RPM است و دبیان برپایه DEB که بسته های DEB راحتتر نصب میشن و مشکلاتشون کمتره.
اینا رو قبلا هم گفتم.
پس اينا همون تفاوتهاي زمين تا آسمونه كه من متوجه نشده بودم.
دومي رو هم خودم ميدونستم. در ضمن من تا حالا با هيچ RPMي در نصبش مشكل نداشتم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سیستمهای unix based ذاتا" برای سرور مناسبتر هستن تا workstation و در این زمینه امکانات و قابلیتهای خیلی خوبی هم دارن و با ثبات هم هستن.

برای کسی که با نرم افزارهایی مثل autocad-3ds-maya-photoshop-corel کار میکنه این سیستم عامل انتخاب خوبی نیست چون نرم افزارهای مشابه که معرفی میشن در حد و اندازه و کارآیی این نرم افزارها نیستن. استفاده از برنامه هایی مثل wine هم غیر منطقی است حداقل بخاطر overheadی که داره و نهایت اینکه یک کار وصله پینه محسوب میشه.

اگر نیازهای شما در حد امکانات این سیستم عامل باشه در اینصورت بمراتب بر پلتفرم ویندوز ارجحیت داره در غیر اینصورت باید ویندوز استفاده کنین. استفاده همزمان از دو سیستم عامل جز اتلاف منابع و پیچیدگی کار نتیجه ای نداره.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
برای کسی که با نرم افزارهایی مثل autocad-3ds-maya-photoshop-corel کار میکنه این سیستم عامل انتخاب خوبی نیست چون نرم افزارهای مشابه که معرفی میشن در حد و اندازه و کارآیی این نرم افزارها نیستن.
البته باید بگم که Maya و autocad نسخه لینوکس دارن یعنی رویه لینوکس هم میشه ازشون استفاده کرد و معمولا تویه تهیه فیلمهای بزرگ که نیاز به پردازشهای بالا است از لینوکس استفاده می کنن. Gimp هم که معادل photoshop تویه لینوکسه هیچ چیز کم نداره فقط آشنایی می خواد چون تا حالا باهاش کار نکردیم.

البته اگه هدفتون از نصب سیستم عامل بازی کردن game باشه بهتره از همون ویندوز استفاده کنین. همونطور که برای بازی کردن یک بازی PS2 نیاز به یک کنسول PS2 دارید برای بازی کردن رویه کامپیوتر هم نیاز به سیستم عامل ویندوز دارید که راحتتر باشه کارتون. ولی اگه برنامه نویس هستین به هیچ وجه سراغ ویندوز نرین که فقط وقت تلف کردنه.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
پس اينا همون تفاوتهاي زمين تا آسمونه كه من متوجه نشده بودم.
دومي رو هم خودم ميدونستم. در ضمن من تا حالا با هيچ RPMي در نصبش مشكل نداشتم.
خوب اینها فقط چند مورد از این تفاوتهاست. به هرحال اگه می خوای رویه کامپیوتر خونت لینوکس نصب کنی بهتره از Suseیا ubuntu یا همون فدورا استفاده کنی و طرف دبیان نری. همونطور که قبلا هم گفتم دبیان یک فوق توزیعه که یک توزیع معمولی حساب نمیشه و خیلی فراتر از این حرفهاست.
در مورد RPM هم فکر کنم چون برنامه هایی که نصب کردی همش برنامه های ساده ای بوده به مشکل برنخوردی. اگه مفهموم dependency رو بدونی اونوقت باید بدونی که RPM چقدر رویه این مفهوم ضعیفه. در حالی که تویه DEB اینطور نیست. من خودم اگه رویه سرور بخوام کار کنم debian رو به همشون ترجیح می دم چون واقعا از نظر نصب نرم افزار یا Update اونها خیلی کار رو آسون می کنه.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب ادم وقتي ميتونه بره تو ويندوز بشه مثل بچه ادم بازي كنه مگه ديوونست بره تو Linux با بدبختي بشينه بازي كنه .
لينوكس چيش خيلي جلوتر از ويندوزه ميشه يه توضيح مختصر بدي .

1-wine بدبختی نداره...اجرا ميکنی،يا اجرا ميشه يا نميشه!
2-به اين ميگن مزيت که هم از برنامه های خوب لينوکس استفاده کنی هم اگه جايی دوست داشی برنامه مورد علاقه windows رو نصب کنی،نصب کنی!
کلاً فکر کنم نگرفتی چرا اينو گفتم!بحث سر اينه که اين option رو هم داری!اما خوب مگه آدم مرض داره اصلاً بره تو لينوکس بعد برنامه های windows رو اجرا کنه!!

والا توضيح مختصر اگه قانع ميکنتت،ميتونم بگم ،security,performance,open-source و...
اما اگه بعدش ميخوای بگی،اينا رو الکی ميگن،يا يه چيزی شنيدی يا....ديگه مختصر نميشه توضيح داد.
اما خوب از ديد يک developer خيلی فرق محسوس هست.
شما چه فرقی بين dos,win95,win98,win nt,win xp ديديد؟آيا آدرس دهی حافظه،محل قرار گيری kernel در حافظه،internal file system support hal wing directx user mode space .net اينا جزو اون نکات بوده يا نه؟
اگه بوده و ميفهميد فرق اينا رو،به چه دردی ميخورن،چجور technology هستن و...خوب،اما اگر نه خيلی من نميتونم توضيح بدم چرا خيلی جلوتر هست!!

اما خيلی ساده بخوام بگم ميشه روی security بحث کرد.روی open standard ها و طرز پياده شدن kernel در linux،جدا بودن gui و kernel از هم در linux،امکان داشتن انتخاب های متعدد در نوع desktop manager و driver ها
user privilage های گوناگون،log in کردن های مختلف در سيستم و کاملاً جدا بودن process های هر کدوم،بسيار خوب پياده شدن socket ها در linux،قدرت customization بسيار بالاتر،application security بسيار قويتر در linux و...
اينه چيزايی هست که بدون فکر کردن به ذهنم امد،اما مطمئن هستم افراد آگاه تر براحتی 100-200 تا مورد ديگه رو هم اضافه ميکنند.

در هر صورت من خودم user xp هستم،بدليل اينکه به خيلی از برنامه های xp عادت کردم،و خوب حس و حال درست کردن linux مورد علاقه خودم رو هنوز پيدا نکردم.

hhh-shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این بحثها را ول کنید!!!:D
اگه میشه یکی از اساتید راجع به نصب سخت افزار در لینوکس(ردهت 9.0)توضیح بدید ممنون میشم.:rolleyes:

voltan

Guest
لایک‌ها
2
راستش تا جای که من میدونم اکثر سخت افزار ها به طور پیش فرض نصب میشن
من از اوبونتو استفاده میکنم و همیچ چیز رو نصب نکردم فقط درایو گرافیک رو نصب کردم
راستی فکر کنم رد هت ۹ قدیمی باشه ها ( البته فقط فکر کنم) بهتر نیست از فدورا کور استفاده کنی ؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من یه مشکل در موقع نصب Linux برام پیش میاد.
موقع نصب Ubuntu صفحه برای مدت 5 دقیقه قطع میشه و مانیتور خاموش میشه و موقع نصب Suse هم مانیتور out of range میده و 20 ثانیه بعد صفحه خاموش میشه و دیگه نمیاد. صدای بالا وارد شدن به Linux هم میاد وقتی خاموشه.
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
موقع نصب Ubuntu صفحه برای مدت 5 دقیقه قطع میشه و مانیتور خاموش میشه و موقع نصب Suse هم مانیتور out of range میده و 20 ثانیه بعد صفحه خاموش میشه و دیگه نمیاد. صدای بالا وارد شدن به Linux هم میاد وقتی خاموشه.

یکی جواب منا بده. دارم دیوونه میشم کم کم.

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3

هیچ صفحه گرافیکی نمایش داده نمی شه؟
کارت گرافیکی و مانیتورتون رو درست می شناسه؟(قبل از نمایش به صورت تکست ٫ مدل رو می نویسه)

شما می تونید text mode نصب کنید و بعد مشکل گرافیکتون رو حل کنید:)

کارت گرافیک و مانیتورتون چیه؟

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
من در فدورا 4 با پخش فیلم مشکل دارم. با xine و mplayer فایل تصویری که پخش می کنم
وقتی fullscreen کنم فیلم خیلی آهسته پخش می شود صدایش هیچ مشکلی ندارد
حتی حرکت موسم کند می شود ولی وقتی از حالت فول بیرون می آیم خیلی بهتر می شود
[چطوری کرگدن از این ورا؟]

بالا