• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دم بازیکنای با غیرتمون گرم که بدون مدیرعامل و بدون سرمربی و ....بازی رو بردن و فعلا صدر نشینیم!

خدایا ما رو نجات بده!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر حاجی مدیرعامل بشه بعید میدونم فرهاد مجیدی رو به عنوان سرمربی انتخاب کنه چرا که مجیدی بی تجربه تو مربیگری چوب حراج میزنه به اعتبار خود حاجی!
بهترین حالت برگردوندن استراماچونی به عنوان سرمربی و فرهاد مجیدی به عنوان دستیار ایرانی هست..حاجی اگر موفق بشه اینکار رو بکنه خیلی به استقلال خدمت بزرگی کرده
والا امروز که خبرگزاری ها گفتن تصمیمشم گرفتن و فقط منتظر هستن سرپرست باشگاه از سفر تفریحی به ترکیه برگرده تا اعلام کنن !!!!
حاجی که قطعی انتخاب شده برای همین تلویزیون هم دعوتش کرد
در مورد مجیدی هم تنها گزینه در دسترس هست چون خارجی که قطعا نمیتونن توی این مدت کم بیارن و ایرانی های دیگم که بدرد بخور هاش باشگاه دارن بقیشونم که کسی قبولشون نداره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
والا امروز که خبرگزاری ها گفتن تصمیمشم گرفتن و فقط منتظر هستن سرپرست باشگاه از سفر تفریحی به ترکیه برگرده تا اعلام کنن !!!!
حاجی که قطعی انتخاب شده برای همین تلویزیون هم دعوتش کرد
در مورد مجیدی هم تنها گزینه در دسترس هست چون خارجی که قطعا نمیتونن توی این مدت کم بیارن و ایرانی های دیگم که بدرد بخور هاش باشگاه دارن بقیشونم که کسی قبولشون نداره
اولا که تو ایران داریم زندگی میکنیم پس هیچ چیز قطعی وجود نداره! من تا نامه مدیرعاملی فتح الله زاده رو که وزیر امضا کرده باشه نبینم هیچیو باور نمیکنم..خبرتوشگذاریها زیاد حرف میزنن! خود من امروز بیشتر از 10 تا لینک گذاشتم تو این تاپیک ولی بنظرم هنوز هیچی قطعی نیست!
فرهاد مجیدی تنها گزینه است؟ پرویز مظلومی که اتفاقا من خیلی دوستش دارم پس چی؟ این همه مربی بیکار هم داریم از جمله صمد مرفاوی!
فرهاد بیاد تیمو به فنا میده! خدا کنه بهترین حالت حاجی بیاد و استرا برگرده و مجیدی بشه دستیارش
امروز تعویضای غلامپور هم اشتباه بود بنظرم!

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
این سلطانی واقعا ما رو دراز گوش فرض کرده.احمق اینهمه وقت داشتید پول مربی بدید و ندادید و الان نشستی تفسیر میکنی.

کار به اینکه استرا مربی خوب یا بدی بود ندارم اما مربی بعدی میتونه روند خوب استرا را ادامه بده؟من که فکر نمیکنم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
الان مازیار ناظمی اعلام کرد فتح الله زاده به عنوان عضو هیئت مدیره انتخاب شده
هیئت مدیره هم که اعلام کرده گزینه مدیر عاملیشون فقط فتح الله زاده هست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظرم دلیل اینکه فتح الله زاده رو آوردن فقط اینه که صدای هوادار بخوابه وگرنه هوادار واسه اینا آبرو نمیزاشت که تیم صدر جدول بدون سرمربی و مدیر عامل بمونه ... از طرف دیگم اگر مجیدی هم بیارن میتونن قشنگ پشت اسمش قایم شن
و از اون مهمتر خیالشون راحته استقلال قهرمان نمیشه و هم مجیدی هم حاجی رو که سرمایه های استقلال هستن باهم خرابشون میکنن
فکر نکنید این جماعت به نفع استقلال کاری میکنن !!!
فقط بنظرم هوادارها باید برن پیج استرا خواهش التماس کنن برگرده چون بحث استرا بحث شخصیتش هست که زیر سوال رفته بعد از اون بحث مالی
شاید دلش برای این تیم بی صاحب سوخت برگشت :(

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
الان مازیار ناظمی اعلام کرد فتح الله زاده به عنوان عضو هیئت مدیره انتخاب شده
هیئت مدیره هم که اعلام کرده گزینه مدیر عاملیشون فقط فتح الله زاده هست
امیدوارم پشیمون نشن که حاجیو مدیرعامل کنن..میگن دو نفر اضافه میشه به هیئت مدیره..نفر دوم کیه؟ خدا کنه خلیل زاده هم بره از هیئت مدیره
ولی خب حرف درستیه که هیئت مدیره باید مدیرعاملو انتخاب کنه نه وزیر..وای آیا وزیر نمیتونست زودتر از اینا حاجیو عضو هیئت مدیره کنه؟ یعنی اینقدر فکر لازم داشت؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
صحبتهای مازیار ناظمی رو آدم گوش میکنه از تعجب شاخ در میاره!
از یه موضع قدرت دارن به این موضوع نگاه میکنن! میگن بانک های اروپا شنبه تعطیل بوده و آقای استراماچونی باید شماره حساب اعلام میکرد!
فقط خدا رو شکر نگفت آقای استراماچونی یه توک پا بیاد تهران پولشو از بانک سپه تحویل بگیره یا باید چک وزیر رو ببره خودش پاس کنه:)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من میترسم حاجی رو هم برای این آورده باشن که شریک جرم خودشون کنن!

این پسره میثاقیان چه ضایع میکنه حاجیو...حاجی گفته ماچونی...میثاقیان میگه منم میگم: زاده! عجب از آب گل آلود ماهی میگیره این میثاقیان!:)

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
صحبتهای مازیار ناظمی رو آدم گوش میکنه از تعجب شاخ در میاره!
از یه موضع قدرت دارن به این موضوع نگاه میکنن! میگن بانک های اروپا شنبه تعطیل بوده و آقای استراماچونی باید شماره حساب اعلام میکرد!
فقط خدا رو شکر نگفت آقای استراماچونی یه توک پا بیاد تهران پولشو از بانک سپه تحویل بگیره یا باید چک وزیر رو ببره خودش پاس کنه:)
والا من هنوز به اینکه اصلا اینا پولی داده باشن هم شک دارم
مگر نمیگفتن خلیل زاده رفته ترکیه برای مذاکره بعد استرا پیغام داد داداش من ایتالیام ترکیه با کی دارین مذاکره میکنید !!!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من میترسم حاجی رو هم برای این آورده باشن که شریک جرم خودشون کنن!

این پسره میثاقیان چه ضایع میکنه حاجیو...حاجی گفته ماچونی...میثاقیان میگه منم میگم: زاده! عجب از آب گل آلود ماهی میگیره این میثاقیان!:)

میثاقی می خواد ادای فردوسی پور رو دربیاره و اونجای فردوسی ور هم نیست :D ( منظور انگشت دست )

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
مگر نمیگفتن خلیل زاده رفته ترکیه برای مذاکره بعد استرا پیغام داد داداش من ایتالیام ترکیه با کی دارین مذاکره میکنید !!!!
ترکیه با وکلاش مذاکره میکردن و استرا هم گفت ک منتظرم وکیلام اوکی بدن ک بشینم هواپیما بیام ایران

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اینا یه روده راست تو شکمشون نیست! اصلا این آقا برای چی رفته ترکیه؟ ضمنا مگر نمیدونسته شنبه و یکشنبه بانکای اونا تعطیله؟ واقعا نمیدونم خوششون میاد با اعصاب هوادار بازی کنن یا واقعا نمیدونن این چیزا رو
حاجی هم داره خودشو خراب میکنه..وقتی مسئولیت نداره نباید باید تو تلویزیون و چیزیو گردن بگیره! بنظرم اینا دارن از حاجی سو استفاده و بقول قلعه نوعی دارن سیاش میکنن!

میثاقی می خواد ادای فردوسی پور رو دربیاره و اونجای فردوسی ور هم نیست :D ( منظور انگشت دست )
دقیقا! منم میخواستم همینو بگم....اصلا بنظرم روزی صد بار میشینه اجراهای فردوسی پور رو می بینیه تا بتونه اداشو دربیاره! تو مصاحبه با حاجی اونجا که خواست خیلی به حاجی رو نده رو دقیق از فردوسی پور کپی کرده بود و خیلی تابلو بود!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۹/۲۳

شهرام دانشیار
مترجم استراماچونی امروز در غیاب او روی نیمکت استقلال حضور داشت.

وی درمورد اینکه او دوشنبه به ایران برمی‌گردد یا خیر گفت: رسیدی که در رسانه‌ها منتشر شده پولی نبوده که به حساب استراماچونی واریز شده باشد و استراماچونی هم در این خصوص ناراحت بوده و می‌گفت چرا گفته‌اند که پول پرداخت شده؟ در حالی که این رسید انتقال پول به بانک میانی بوده است.

این فرد در مورد اینکه استراماچونی با انتشار ویدیویی گفته دیگر مربی استقلال نیست، تصریح کرد: او به من گفت که قطعا به ایران می‌آید. بعد از انتشار آن ویدئو بازیکنان مرتب می‌پرسیدند که من هم با او تماس گرفتم و او گفت اگر انتقال پول انجام شود قطعا به ایران می‌آیم. او البته از انتشار سندی که خصوصی بوده در رسانه‌ها ناراحت است.

دانشیار در مورد اینکه استراماچونی گفته دیگر خسته شده‌ام و مربی استقلال نیستم، اضافه کرد: مسئولان می‌گویند پول به حساب او امده اما وی اطمینان ندارد. باید تا دوشنبه صبر کنیم استراماچونی این حس را دارد که می‌گوید اراده‌ای برای بازگشتم به استقلال نیست و مدیران تلاش می‌کنند که در نهایت بگویند ببخشید نشد.

وی در مورد اینکه امروز استقلال را استراماچونی هدایت کرد، گفت: بله بین دو نیمه اطلاعاتی داد و تعویض‌ها با نظر او انجام شد.وی بازی را با دو دقیقه تاخیر می‌دید به هر حال برای بازگشت او تا دوشنبه باید صبر کنیم. استراماچونی گفته اگر به استقلال برنگردم هم تا آخر عمر استقلالی می‌مانم.

دانشیار در خصوص اینکه استراماچونی خواهان کاهش رقم قراردادش شده اظهار داشت: من تا آنجایی که برداشت کردم و متوجه شده ام این بوده که استراماچونی اگر می‌خواست قراردادش را فسخ کند استقلال باید پول دو سال مربیگری را پرداخت می‌کرد اما وی گفته مدت قرارداد را کاهش دهید تا در صورت فسخ فقط سه ماه جریمه پرداخت شود و این به سود هر دو طرف بوده است.

دانشیار درمورد اینکه ظاهرا استراماچونی با دکتر ستوده هم در تماس بوده گفت: خیر او فقط با من در تماس بوده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اینو تو اینستا خوندم گفتم اینجا هم بذارم:

آقای غلامپور...‌
‌‌‌‌‌‌

هوادار از یاد نخواهد برد که در تنهاترین شب تاریخ باشگاه استقلال، تو در کنار این تیم ماندی و به تنهایی خوشحالی کردی
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خودتو مسخره کن! مردک بی اعتبار!( بخدا استراماچونی اینا رو خوب شناخته بود! )

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
خودتو مسخره کن! مردک بی اعتبار!

عجب احمقیه این!
خودم شنیدم تو شبکه ۳ گفت فتحی جدا شده و فتح ا... زاده عضو هیأت مدیره شده!!!!

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا