• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
@FX.HOSSEINY

آقا حسینی یک سوال!

در تابستان بود که سازمان بورس تصمیم به ایجاد تغییراتی در بازار پایه گرفت. یکی از اقداماتی که قرار بود انجام شود اما با اعتراض اهالی بازار سرمایه منتفی شد بحث کشف قیمت هر سهم بدون دیدن اردر (Order) خرید و فروش بود. آیا در فارکس و بازارهای بورس جهانی هم به همین صورت است؟ یعنی افراد نمی توانند اردرهای خرید و فروش را ببینند. درست می گویم؟
سلام
تا جایی که اطلاع دارم در مورد فارکس بعضی از بروکرها در متاتریدر ۵ میزان اوردرها رو به نمایش میزارن
البته این نمایش اوردرها صرفا مربوط به بروکر خودشون هست و جنبه عمومی نداره

هرچند که این اوردرها هیچ وقت قابل اعتماد نیستن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
465 میلیارد تومن تو صف خرید فروی هست. من جایگاه 13270 رو دارم معلومه بهم نمیرسه

------------------------------------------------

سهام کویر نمی دونم چطوری تا 2878 تومن رفته بود ، نتونستم بفروشم،. عرض چند دقیقه 5- شد، صف فروش 5 میلیونی جمع شد، بعد صف فروش 1 میلیونی تشکیل شد اونم الان جمع شد

هر موقع نمی تونم سهمی رو بفروشم منفی میشه، وقتی هم می فروشم صف خرید میشه.

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
قبلا در این پست در مورد آینده اینترنت صحبت کردم. گفته شد که گزارش تفسیری شرکت ارتباطات سیار چنگی به دل نمی زدند و افزون بر آن اینترنت ماهواره ای رقیب جدی ارتباطات سیار است. از آن زمان تاکنون من دیگر صورت های مالی و گزارش تفسیری #همراه را نخواندم، اما همین اکنون در حال چرخش در اینترنت بودم که تیتر زیر چشمم را گرفت:

سرمایه‌گذاری ۶۸ هزار میلیاردی برای توسعه ارتباطات روستایی

156932277.jpg

حال من نمی دانم این هزینه هایی که انجام می گیرد درآمدی برای وزارت ارتباطات دارد یا خیر اما اگر داشته باشد در طولانی مدت #همراه سود خوبی را خواهد کرد.

کسی از دوستان #همراه دارد؟

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اوضاع بازار سرمایه ظاهرا خوب هست ولی من کمی نگرانی دارم . ممکن همون اتفاقی که در بازار پایه افتاد اینبار در بازار اصلی بیفته . البته با شدت کمتر . بازار بنظر من در حدود ارزش ذاتی خودش هست و شاید کمی هم بالاتر . ولی فشار نقدینگی تازه اجازه اصلاح رو نمیده . مردم بی مهابا سهام شرکتهای خیلی معمولی که نهایتا میشه انتظار یک رشد عادی ازشون داشت رو با قیمتهای عجیب و غریب ( بعضا بالای 10000 تومان میخرن ) پی بر ای های عجیب بالای 100 و 300 و ... هم داره زیاد میشه . خلاصه بنظر من بجز معدودی از شرکتهای مخصوصا صادراتیها ، بقیه انتظارات خریدارانشون رو برآورده نمیکنند . لینک زیر میزان ورود و خروج پولهای حقیقیها را در یک ماه و چند روز پیش نشون میده .

بنظر من بهتره هر سهمی که میخواهید بخرید رو از نظر بنیادی بررسی کنید ( الان هم که گزارشات 9 ماهه اومده و راحت میتونید بررسی کنید ) که اوضاعش خوب باشه . تا اگر بازار یکوقت رفت تو روند نزولی حداقل خیالتون راحت تر باشه که سهم قوی خریدید .

از بین ریسکهای سیستماتیک بنظرم خطر جنگ تقریبا برطرف شده و تحریم هم دیگه ریسک به حساب نمیاد و هر چی بوده عملی شده . از این به بعد دیگه بهانه ی " برهه ی حساس کنونی ! " بی معنی تر از گذشته بنظر میرسه . ولی ریسک سیاست داخلی شدت پیدا کرده . با توجه به وضعیت رد صلاحیت ها و احتمال مشارکت پایین مردم در انتخابات ، مجلس بعدی احتمالا از مجلس فعلی هم ضعیف تر و بدتر خواهد بود و حتی احتمال تکرار دوران سیاه احمدی نژاد ( البته با شدت کمتر ) وجود داره . بودجه سال آینده هم بودجه خوبی نیست و البته کی بودجه خوب بوده که این یکی باشه . همیشه بودجه ها کسری داشتن و موجب تورم و هدر دهی منابع بودن .

شاخص بازار سرمایه چین امروز 7.7 % کاهش داشت !! قبل از تعطیلات هم فکر کنم حدود 3.75 % کاهش داشت !! واقعا سقوط بزرگی بوده . ضمن اینکه امروز هم بانک مرکزی چین 174 میلیارد دلار به بورس تزریق کرد ! ولی بنظر من تا سه ماه آینده فاجعه کرونا کنترل میشه و همچنین اوضاع اقتصادی هم به روال سابق برمیگرده .
بورس آمریکا هم در چند روز گذشته کمی کاهش داشت . مخصوصا شرکتهای نفتی و همچنین بویینگ اوضاعشون خوب نیست . البته بعضی از کارشناس ها هم میگن بازارشون تا حدی حبابی بوده و این قضیه کرونا بهانه ای برای ریزش شده . باز هم شخصا فکر میکنم اقتصاد آمریکا و همینطور بازار سرمایشون در یک اوج تاریخی قرار داره و بعید هست دیگه براحتی بتونن به رشد های اقتصادی بالای 3% دست پیدا کنند .

خوشحال میشم نظرات دوستان رو در مورد وضعیت کلی اقتصاد و بازار سرمایه بدونم .

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
#شاوان و کف قیمت بازار تعیین شده 5647 تومانی

قرار است 26 بهمن 1398، 20 درصد از سهام شاوان به صورت عرضه اولیه در اختیار مردم قرار بگیرد. کف حداقلی تعیین شده جهت عرضه در مجموع 20 درصد سهام شاوان ، گفته شده به قیمت بازار یا حداقل حدود 1100 میلیارد تومان که به ازای هر سهم می شود حدود 4800 تومان

باتوجه به این که در مصاحبه گفته شده 15 درصد تخفیف نسبت به قیمت بازار ، این عرضه صورت می گیرد، پس حداقل قیمت بازار سهم باید 5647 تومان باشد که با احتساب 15 درصد تخفیف کف عرضه به مردم 4800 تومان شود.(در واقع باید قیمت بازار سهم را به بالای 5647 تومان ببرند تا عرضه اولیه در شرایط درستی صورت گیرد)

تازه این محاسبات بر اساس حداقل هاست یعنی کف قیمت 5647 تومان است و در واقع باتوجه به پتانسیل رشد سوداوری و نیز شرایط تکنیکالی ،هدف حرکت سهم به سمت محدوده 8000 تومان است .

حالا #سهامداران شاوان بروند و مفت سهم هایشان را بفروشند !!! تا بعدا پشیمان شوند ....

فلش بورس - 14 بهمن 1398

@flashb0urse

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان نظرتون راجب سهام های ک با #ز شروع میشه چیه؟؟؟؟
سوددهی خوبی دارند انگار خبرهایی هست

#زکشت
#زبینا
#زمگسا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اوضاع بازار سرمایه ظاهرا خوب هست ولی من کمی نگرانی دارم . ممکن همون اتفاقی که در بازار پایه افتاد اینبار در بازار اصلی بیفته . البته با شدت کمتر . بازار بنظر من در حدود ارزش ذاتی خودش هست و شاید کمی هم بالاتر . ولی فشار نقدینگی تازه اجازه اصلاح رو نمیده . مردم بی مهابا سهام شرکتهای خیلی معمولی که نهایتا میشه انتظار یک رشد عادی ازشون داشت رو با قیمتهای عجیب و غریب ( بعضا بالای 10000 تومان میخرن ) پی بر ای های عجیب بالای 100 و 300 و ... هم داره زیاد میشه . خلاصه بنظر من بجز معدودی از شرکتهای مخصوصا صادراتیها ، بقیه انتظارات خریدارانشون رو برآورده نمیکنند . لینک زیر میزان ورود و خروج پولهای حقیقیها را در یک ماه و چند روز پیش نشون میده .

بنظر من بهتره هر سهمی که میخواهید بخرید رو از نظر بنیادی بررسی کنید ( الان هم که گزارشات 9 ماهه اومده و راحت میتونید بررسی کنید ) که اوضاعش خوب باشه . تا اگر بازار یکوقت رفت تو روند نزولی حداقل خیالتون راحت تر باشه که سهم قوی خریدید .

از بین ریسکهای سیستماتیک بنظرم خطر جنگ تقریبا برطرف شده و تحریم هم دیگه ریسک به حساب نمیاد و هر چی بوده عملی شده . از این به بعد دیگه بهانه ی " برهه ی حساس کنونی ! " بی معنی تر از گذشته بنظر میرسه . ولی ریسک سیاست داخلی شدت پیدا کرده . با توجه به وضعیت رد صلاحیت ها و احتمال مشارکت پایین مردم در انتخابات ، مجلس بعدی احتمالا از مجلس فعلی هم ضعیف تر و بدتر خواهد بود و حتی احتمال تکرار دوران سیاه احمدی نژاد ( البته با شدت کمتر ) وجود داره . بودجه سال آینده هم بودجه خوبی نیست و البته کی بودجه خوب بوده که این یکی باشه . همیشه بودجه ها کسری داشتن و موجب تورم و هدر دهی منابع بودن .

شاخص بازار سرمایه چین امروز 7.7 % کاهش داشت !! قبل از تعطیلات هم فکر کنم حدود 3.75 % کاهش داشت !! واقعا سقوط بزرگی بوده . ضمن اینکه امروز هم بانک مرکزی چین 174 میلیارد دلار به بورس تزریق کرد ! ولی بنظر من تا سه ماه آینده فاجعه کرونا کنترل میشه و همچنین اوضاع اقتصادی هم به روال سابق برمیگرده .
بورس آمریکا هم در چند روز گذشته کمی کاهش داشت . مخصوصا شرکتهای نفتی و همچنین بویینگ اوضاعشون خوب نیست . البته بعضی از کارشناس ها هم میگن بازارشون تا حدی حبابی بوده و این قضیه کرونا بهانه ای برای ریزش شده . باز هم شخصا فکر میکنم اقتصاد آمریکا و همینطور بازار سرمایشون در یک اوج تاریخی قرار داره و بعید هست دیگه براحتی بتونن به رشد های اقتصادی بالای 3% دست پیدا کنند .

خوشحال میشم نظرات دوستان رو در مورد وضعیت کلی اقتصاد و بازار سرمایه بدونم .
بورس وارد نسل چهارم خودش شده و به طور کل تغییر چهره داده. توسط نسل جدید اهداف و نقش جدید داره براش تعریف میشه و شاید از این به بعد در بورس اتفاقاتی بیفته که برای خود شما و کارکشته ترین و خاک خورده ترین بورس بازا هم شگفت آور باشه.

نسل جدید بنیاد منیاد حالیش نیست، فقط میخواد بورس باز و معامله گر بشه و سود کنه.

حاکمیت هم میخواد اقتصاد خانواده رو از ملک محور(و جدیدا طلا محور) تبدیل به سهم محور کنه. چون این نقدینگی هولناک بی پشتوانه اگه وارد بازار دلار و طلا بشه سقوط کامل اقتصادی حتمیه.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بورس وارد نسل چهارم خودش شده و به طور کل تغییر چهره داده. توسط نسل جدید اهداف و نقش جدید داره براش تعریف میشه و شاید از این به بعد در بورس اتفاقاتی بیفته که برای خود شما و کارکشته ترین و خاک خورده ترین بورس بازا هم شگفت آور باشه.

نسل جدید بنیاد منیاد حالیش نیست، فقط میخواد بورس باز و معامله گر بشه و سود کنه.

حاکمیت هم میخواد اقتصاد خانواده رو از ملک محور(و جدیدا طلا محور) تبدیل به سهم محور کنه. چون این نقدینگی هولناک بی پشتوانه اگه وارد بازار دلار و طلا بشه سقوط کامل اقتصادی حتمیه.

البته همین حالا هم کارشناسان از وضعیت فعلی در حیرت هستند و پیشبینی اینکه در چند ماهه آینده این افرادی که در یکسال گذشته به بورس آمدند چطور عمل خواهند کرد کاری تقریبا غیر ممکن هست .
اما در مورد جمله پررنگ شده . معامله گر شدن و سود کردن ( منهای شانس و اتفاق و موارد خاص ) بدون تحلیل مخصوصا تحلیل بنیادی تقریبا نشدنی هست . مثل اینکه کسی بخواد بدون تمرین و تلاش و یادگیری تکنیک و تاکتیک ورزشکار حرفه ای بشه .

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
اگر میخواهید چیزی کوچک شود بگذارید خوب بزرگ شود.
40 سال به همین شیوه بورس رو رشد دادن و ترکوندن
بازار جذاب بعدی قطعا طلا خواهد بود.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

#زکشت
#زبینا
#زمگسا
سلام
گروه زراعت و خدمات وابسته یکی از بخش هایی که اگر بهش مسلط بشی میتونه سود مناسبی داشته باشه ;)

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
نتوس
و
رنیک (جنرال مکانیک)

هم به من سیگنال دادن روش فکر کنید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

#زکشت
#زبینا
#زمگسا
مثلا #ابین اطلاعیه افزایش ۵۳۱ درصدی افزایش سرمایه اش از محل تجدید دارایی ها روی کدال نشست

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
البته همین حالا هم کارشناسان از وضعیت فعلی در حیرت هستند و پیشبینی اینکه در چند ماهه آینده این افرادی که در یکسال گذشته به بورس آمدند چطور عمل خواهند کرد کاری تقریبا غیر ممکن هست .
اما در مورد جمله پررنگ شده . معامله گر شدن و سود کردن ( منهای شانس و اتفاق و موارد خاص ) بدون تحلیل مخصوصا تحلیل بنیادی تقریبا نشدنی هست . مثل اینکه کسی بخواد بدون تمرین و تلاش و یادگیری تکنیک و تاکتیک ورزشکار حرفه ای بشه .
در بلند مدت درسته، ولی در کوتاه مدت و میانمدت تا وقتی نقدینگی وارد بازار بشه سودها اتوماتیک ساخته خواهند شد. و بر خلاف دلار 19 تومنی اینجا فکر نمیکنم حتی در صورت صعود چشمگیر با سقوط و انهدام بازار مثل سقوط دلار از 19 به 10(حدود 50 درصد سقوط) مواجه بشه. چون بازار رسمی کشوره و مورد حمایت کل سیستم

درمورد حیرت هم به نظرم میتونه کماکان این حیرت ادامه دار باشه. موتور خلق نقدینگی بی پشتوانه(رشد نقدینگی 27 درصد، رشد اقتصادی منفی 9 درصد) در کشور قدرتمند تر از همیشه در حال کاره و عطش معامله و سود کردن هم در بین صدها هزار(بلکه میلیونها نفر) وجود داره.

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
امروز اکثر سهم ها منفی هستند
فردا هم به احتمال زیاد منفی خواهد بود..که یکی از دلایل اون چون عرضه اولیه هم داریم!!!!

متاسفانه در این ماه 3 یا 4 عرضه اولیه داریم.. الان حجم زیادی از نقدینگی ها میره در صف خرید اونها قفل میشه و نه تنها بهشون سهمی نمیرسه
بلکه سرمایه متقاضی ها هم قفل میشه و رونق سایر سهام هم کمتر میشه

3 عرضه اولیه در 1 ماه؟؟

این بورس ایران اصلا ساختار و برنامه ریزی داره؟
میتونستند برنامه ریزی کنند
ماهی 1 عرضه اولیه داشته باشند

الان چند ماه عرضه اولیه نبوده... به یکباره در بهمن 3 عرضه اولیه!!!!

بالا