• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ببخشید ها همون طور که قبلا گفته بودم باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگا . کاکاشی سنسی همین الان هم پاش گیره بخاطر توهین هایی که به روباهک من کرده من یه گروه عظیم نینجا تشکیل دادم که خدا می دونه چی میشه . ملکه خودش می فهمه که باید طرف کی رو بگیره در ضمن من با نظر دادگاه هم کاملا موافقم و اعتراض وارد نیست . در جواب به کاتسورا هم بگم که اگه ساکورا نیاد و در جلوی تمامی اهالی کونوها از ناروتا معذرت خواهی نکنه این جنگ ادامه داره من که کنار نمی یام . در ضمن این کاکاشی سنسی شما اگه خیلی به خودش می نازه چرا میگه من ایتاچی هستم:wacko: و شمایی که در تست شخصیت مثل ساکورا هستین هنوز دیر نشده می تونین خیلی راحت خودتونو عوض کنین:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ببخشید ها همون طور که قبلا گفته بودم باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگا . کاکاشی سنسی همین الان هم پاش گیره بخاطر توهین هایی که به روباهک من کرده من یه گروه عظیم نینجا تشکیل دادم که خدا می دونه چی میشه . ملکه خودش می فهمه که باید طرف کی رو بگیره در ضمن من با نظر دادگاه هم کاملا موافقم و اعتراض وارد نیست . در جواب به کاتسورا هم بگم که اگه ساکورا نیاد و در جلوی تمامی اهالی کونوها از ناروتا معذرت خواهی نکنه این جنگ ادامه داره من که کنار نمی یام . در ضمن این کاکاشی سنسی شما اگه خیلی به خودش می نازه چرا میگه من ایتاچی هستم:wacko: و شمایی که در تست شخصیت مثل ساکورا هستین هنوز دیر نشده می تونین خیلی راحت خودتونو عوض کنین:D

به به میبینم که چشم منو دور دیدی هر چی خواستی گفتی؟؟؟؟ ;)

اولا : حالا نخواستیم همشو بگی تو فقط اسم 10 نفر گروهتو بگو;) اگه اینطوره منم یه گروه میلیونی شینوبی دارم :cool: خودشم ملکه رو نمیشه با قدرت و زیر میزی و اینجور چیزا خرید :f34r:

دوم : از کی تا حالا دادستان تو شدی؟ اعتراض خیلی هم وارده :hmm:

سوم : ساکورا اولا در این لحظه سنپای ناروتو هستش و هر چی بخواد میتونه بگه ، خودشم تا وقتی خود ناروتو نگه شما صد سال سیاه هم نمیتونید ساکورا رو محکوم کنید ( یعنی من نمیزارم ) ;):cool:

چهارم : دلیل اینکه گفتم ایتاچی هستم بخاطر کاتسورا بود ، وگرنه کاکاشی صد تا مثل این گروه نینجای تو رو حریفه :cool:

ثانيا كاكاشي سنسه نميذاره هيچكدوم از شاگرداش بميرن
تایید میشه
fighting0078.gif

------------------------

و اما ....

حالا که اینجور شد منم میخوای یه شکایت نامه علیه ناروتو تنظیم کنم :blink: و در یه تاپیک جدید با نام " آیا با تنبیه ناروتوی منحرف و ... موافقید؟ " شروع مجاکمه رو اعلام میکنم ;)

فکر میکنید فقط خودتون میتونید محاکمه بکنید :f34r: ، شایدم یه تاپیک محاکمه برادر شیان و دوستان راه بندازم :rolleyes: :D

اصلا یه سوال ، من آخرشم نفهمیدم چون با گفتن اعدام اعدام چیزی که عوض نمیشه و شما اینجا اعدام کردید ، مجبورید هنوزم تو انیمه ساکورا رو ببینید که ناروتو رو ادب میکنه :p یعنی ساکورا Invincible هستش :D

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
اول : بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگا ( نمی دونم چرا اینقدر از این کلمه خوشم می آد:D)
دوم : مهم اینه که ساکورا رو از تو دلها پاک کرد و در انیمه مهم نیست و قصد من اینه
سوم:f34r: : :f34r: این بازی داره خطرناک می شه کسانی که مثل بعضی ها توانایی ادامه ندارن بکشن کنار چون
:f34r::f34r:بازی داره خطر ناک می شه و من می خوام گروهمو راه بندازم .
چهارم : ملکه خودش می دونه ( ملکه جونه من ضایمون نکنی ها:( من رو همون عکسی که گذاشتی دارم ادعا می کنم ) .
پنجم : انگار که بعضی ها می خوان یه تاپیکایی راه بندازن که بخوانن ناروتا یا گروه مارو ضایع کنن بهتره دیگه حرفشم نزنن چون امکان داره خطرناک بشه:f34r::f34r::f34r::p
ششم : من سمپای اینا سرم نمیشه حق پررو بازی نداره :hmm:
هفتم : همون که بعضی ها می خوان خودشونو بچسبونن به کاتسورا کمبود قدرت رو نشون می ده:pضعیف:D
هشتم : من وکیل رسمی ناروتا هستم و منظورم از اعتراض وارد نیست یعنی اینکه همه چیز واضحه دیگه اعتراض معنی نداره :D .

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
اگه بازم از خوب بودن ساکورا دفاع می کنین این عکس واقعی رو ببینین +18 ساله بخاطر همین لینک نمی زارمش

:Dبه دلیل ضایع شدن مجبورم عکس رو پاک کنم:blush:عجب ضایه شدم ها:rolleyes:آبرومون رفت:blush:آخه تقصیر گوگل لعنتی من تو سرچ ساکورا اینو پیدا کردم:hmm:ولی تورو خدا تاپیک رو نبندین:(که فردا میگن ............:D

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بازم از خوب بودن ساکورا دفاع می کنین این عکس واقعی رو ببینین +18 ساله بخاطر همین لینک نمی زارمش

http://randomc.animeblogger.net/image/Fate stay night/Fate stay night - 18 - Large 06.jpg

خوب از کجا شروع کنم کنم؟
1.عصبانیم
2.استفاده از عکسهای مستهجن ممنوعه
3. 1بچه 12 ساله هم میفهمه که این عکس ساکورا نیست

اگه باز خواستین مدرک جعل کنید بدین برادر شیان چون اصلا استعداد نداری
این عکسی که شما گذاشتین مربوط به انیمه fate stay night هستش.البته شما از 1 weblog استفاده کردین .
ولی من لینک اصلی رو براتون میزارم که حداقل جاهایی رو بگردین که تایید شده باشن
این لینک:
http://www.designchronicle.com/memento/archives/fatestay_night_ep18.html
کاملا مشخصه که عکس مربوط به قسمت 18 انیمه fatestay_night هستش

در انتها بازم اخطار میشه اگه بازم از عکسهای +18 استفاده کنید نی نی دیگه اینجا مطلب نمینویسه:(:f34r:
====================
رو نوشت:
برادر شیان
سنسی کاکاشی
خواهر فریدا
برادر دنی

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب از کجا شروع کنم کنم؟
1.عصبانیم
2.استفاده از عکسهای مستهجن ممنوعه
3. 1بچه 12 ساله هم میفهمه که این عکس ساکورا نیست

اگه باز خواستین مدرک جعل کنید بدین برادر شیان چون اصلا استعداد نداری
این عکسی که شما گذاشتین مربوط به انیمه fate stay night هستش.البته شما از 1 weblog استفاده کردین .
ولی من لینک اصلی رو براتون میزارم که حداقل جاهایی رو بگردین که تایید شده باشن
این لینک:
http://www.designchronicle.com/memento/archives/fatestay_night_ep18.html
کاملا مشخصه که عکس مربوط به قسمت 18 انیمه fatestay_night هستش

در انتها بازم اخطار میشه اگه بازم از عکسهای +18 استفاده کنید نی نی دیگه اینجا مطلب نمینویسه:(:f34r:
====================
رو نوشت:
برادر شیان
سنسی کاکاشی
خواهر فریدا
برادر دنی

تایید میشه ، جعل مدرک خودش عواقب ناگواری داره حالا میای 18+ میزاری :hmm:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها پست هاتون رو در حد شوخی نگه دارين، وگرنه مجبور ميشم تاپيک رو ببندم!:(
مراقب مسائل بالای 18 سال هم باشين!:f34r:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب فکر کنم صبح زیاد عصبانی شدم.
تصمیم گرفتم حرفهام رو 1ذره عوض کنم
1. الان عصبانی نیستم
2.این عکسی که گذاشتین آخر جعلی بود.بده شیان جعل کنه:lol:
3. از اونجایی که من این تاپیک رو خیلی دوست دارم لطفا دوستان فضا رو سالم نگه دارن.

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
تایید میشه ، جعل مدرک خودش عواقب ناگواری داره حالا میای 18+ میزاری :hmm:

من که گفتم تقصیر گوگل هست من قصد جعل نداشتم:Dحالا فکر نکنین با این اشتباه من دست از سر ساکورا بر می دارم ها:D

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
نه:(نه:(نه:(نبندینش ها من خودم گند کاریمو جمعش می کنم :blush:به جونه ناروتا

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
خوب فکر کنم صبح زیاد عصبانی شدم.
تصمیم گرفتم حرفهام رو 1ذره عوض کنم
1. الان عصبانی نیستم
2.این عکسی که گذاشتین آخر جعلی بود.بده شیان جعل کنه:lol:
3. از اونجایی که من این تاپیک رو خیلی دوست دارم لطفا دوستان فضا رو سالم نگه دارن.

شانس اوردم که این موج عصبانی خوابید :whistle:و چند بار گفتم بازم می گن قصد من جعلاسناد نیست چون ایقدر سند هست که من نیاز به جعل نداشته باشم:D

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه موقع در تاپیک رو تخته نکنین:crying:تازه من می خوام وارد تاپیک بشم :cool:و طرفدارای ناروتا بیشتر شدن ما تا برد فقط یه قدم فاصله داریم:Dحالا می بینین

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کد:
[I]Sakura[/I] ("Cherry Blossoms") is a traditional Japanese song often played in early spring when the cherry trees are blooming. Lyrics:
[LIST]
[*]1.Sakura, sakura 
noyamamo satomo
Miwatasu kagiri 
Kasumi-ka kumo-ka 
asahi-ni niou
Sakura, sakura hanazakari
[COLOR=blue]Translation in English:[/COLOR]
Cherry Blossoms, cherry blossoms. 
On mountains, in villages. 
As far as you can see. 
They look like fog or clouds. 
They are fragrant in the morning sun. 
Cherry blossoms, cherry blossoms. In full bloom
[*]2.Sakura, Sakura 
Yayoi no sora wa. 
Miwatasu kagiri 
Kasumi ka? Kumo ka? 
Nioi zo izuru; 
Iza ya! Iza ya! 
Mi ni yukan.
[COLOR=blue]Translation in English:[/COLOR]
Cherry blossoms, cherry blossoms 
under the April sky 
as far as you can see, 
like mists or clouds 
blooming fragrantly. 
Let us go! Let us go! 
Let us go to see them[/LIST]
2UpcloseSakulower.jpg0307-sakura2-450.jpgistockphoto_2857329_close_up_of_cherry_blossoms.jpgsakura_alley_wide.jpgjapan-sakura-005.2.jpg

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به اين ميگن افزايش موافقها:D:p

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به تمامي دوستداران naruto
من طرفدار ناروتو هستم و با اعدام ساكوراي خون آشام موافقم ( چرا نمي تونم راي بدم - نميشه راي گيري دوباره باز بشه!)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه می شه لطفا شما در خواست بازگشایی رای گیری رو به ملکه ارئه کنید!
خب ملکه وقتی اومد اینجا رو دید خودش اینکارو می کنه
chase.gif

در ضمن برادر شیان مشکوک می زنی می خوای تقلب کنی؟!
spiteful.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به تمامي دوستداران naruto
من از طرفدار ناروتو هستم و با اعدام ساكوراي خون آشام موافقم ( چرا نمي تونم راي بدم - نميشه راي گيري دوباره باز بشه!)

سینا جان خوبه بدونی جناب مهدی خان ( آتشپاره ) از ساکورا خوشش میاد ها ;):p:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا