خیلی ببخشید ها همون طور که قبلا گفته بودم باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااگا . کاکاشی سنسی همین الان هم پاش گیره بخاطر توهین هایی که به روباهک من کرده من یه گروه عظیم نینجا تشکیل دادم که خدا می دونه چی میشه . ملکه خودش می فهمه که باید طرف کی رو بگیره در ضمن من با نظر دادگاه هم کاملا موافقم و اعتراض وارد نیست . در جواب به کاتسورا هم بگم که اگه ساکورا نیاد و در جلوی تمامی اهالی کونوها از ناروتا معذرت خواهی نکنه این جنگ ادامه داره من که کنار نمی یام . در ضمن این کاکاشی سنسی شما اگه خیلی به خودش می نازه چرا میگه من ایتاچی هستم:wacko: و شمایی که در تست شخصیت مثل ساکورا هستین هنوز دیر نشده می تونین خیلی راحت خودتونو عوض کنین
به به میبینم که چشم منو دور دیدی هر چی خواستی گفتی؟؟؟؟
اولا : حالا نخواستیم همشو بگی تو فقط اسم 10 نفر گروهتو بگو

اگه اینطوره منم یه گروه میلیونی شینوبی دارم

خودشم ملکه رو نمیشه با قدرت و زیر میزی و اینجور چیزا خرید :f34r:
دوم : از کی تا حالا دادستان تو شدی؟ اعتراض خیلی هم وارده :hmm:
سوم : ساکورا اولا در این لحظه سنپای ناروتو هستش و هر چی بخواد میتونه بگه ، خودشم تا وقتی خود ناروتو نگه شما صد سال سیاه هم نمیتونید ساکورا رو محکوم کنید ( یعنی من نمیزارم )

چهارم : دلیل اینکه گفتم ایتاچی هستم بخاطر کاتسورا بود ، وگرنه کاکاشی صد تا مثل این گروه نینجای تو رو حریفه
ثانيا كاكاشي سنسه نميذاره هيچكدوم از شاگرداش بميرن
تایید میشه
------------------------
و اما ....
حالا که اینجور شد منم میخوای یه شکایت نامه علیه ناروتو تنظیم کنم :blink: و در یه تاپیک جدید با نام " آیا با تنبیه ناروتوی منحرف و ... موافقید؟ " شروع مجاکمه رو اعلام میکنم
فکر میکنید فقط خودتون میتونید محاکمه بکنید :f34r: ، شایدم یه تاپیک محاکمه برادر شیان و دوستان راه بندازم
اصلا یه سوال ، من آخرشم نفهمیدم چون با گفتن اعدام اعدام چیزی که عوض نمیشه و شما اینجا اعدام کردید ، مجبورید هنوزم تو انیمه ساکورا رو ببینید که ناروتو رو ادب میکنه

یعنی ساکورا Invincible هستش