• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اواتورت خون اشامه بعد به نماينده عدالت مي گي خون اشام!(بزودي پروانه ولكالتو بخاطر همدستي با يه مجرم خطر ناك لغو مي كنيم!)
براي نجات روباهيت چاره اي بجز حذف كساني كه بين ما و يك دنياي بهتر ايستادن(ساكورا!) نداريم!
14_6_16.gif

من به برادر شيان ارادت خاص دارم
pauk.gif
شماها هم به جاي خود !!‌ ولي اگر به برادر شيان چپ نگاه كنين اون روي خنده مليحم رو ميبينينا
budo.gif

میدونین که کار حیاتی بشه کم نمیذارم.
او نینجای sound رو که یادتون هست گازش گرفتم.
کسی استاد کاکاشی رو تهدید کنه انقلاب میکنم:f34r:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
pauk.gif
شماها هم به جاي خود !!‌ ولي اگر به برادر شيان چپ نگاه كنين اون روي خنده مليحم رو ميبينينا
budo.gif

داشته باش Kabuto اومد کمک اوروچیمارو :p:lol:

انگار شعله های جنگ داره زبونه میکشه.
36_1_15.gif
فعلا دو حریف در حال شاخ و شونه کشیدن واسه همدیگن:lol:
--------------------------------
ا...مثل اینکه یکی اومد کمک اروچیمارو(برادر شیان)کاکاشی مواظب باش:lol:یکی نمیاد کمک کاکاشی دو به بشن؟
( و باز هم کسی نیست بگه این به جای پا در میونیته
36_1_15.gif
)

حالا این عوض پا در میونیته؟؟؟؟؟;) هیزم میندازی تو آتیش !!!!!!!! :f34r:

ما آکاتسوکی ها عادت داریم 2 به 1 بجنگیم شاید مزه اش بیشتر باشه ( مثل زاراکی کنپاچی :cool:)
fighting0032.gif

---------------

همه این کارا واسه اینه که شیان بیاد اینجا پست بزنه ، آخه خیلی از پستهاش خوشم میاد :lol: خستگی آدمو در میکنه :p شیان جان کجایی پس؟؟؟؟ :eek:

:blush:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
مطمئنی +Blood رو دیدی؟:blink: کجای این انیمه دیدی که حاجی خون یکی رو بخوره؟؟؟؟؟؟ :hmm: تنها در یک صحنه خون میخوره اونم صحنه ای هست که سایا برای اینکه حاجی نمیره کمی از خونشو بهش میده و همون وقتی هستش که شوالیر میشه :rolleyes::happy:
بعضي چيزها احتياج به اثبات نداره مثل خورشيد ماه درخت!خون خوردن يه خون اشامم همينه!تازه اواتور جديدت پليدتره!;)

حالا دیگه میخوای منو حذف کنی؟؟؟؟ مگه منو نمیشناسی ، کاکاشی معروفه به سرعتش ، تا بخوای کاری بکنی با رایکیری نصفت میکنم
kkchidori.gif
:cool: و همچنین ایتاچی هم که گفتم منم در عرض 1 ثانیه به مقدار 72 ساعت پدر طرفو در میاره
itachi-chibi.gif
بترس از من
evilgrin0031.gif

هر جور جوتسویی در مقابل شارینگان من محکوم به شکست هستش
Itachi.gif
و مثل اینکه یادت رفته در مبارزه با من دستتو از دست دادی ;) مار تو هم که دیگه چیز خاصی نداره ، همون با آتش سرخش میکنم ;)

o: یه ذره هم تفریح :D
مار برا ساكورا بود مگه مي شه كاكاشي رو مثل كئولو پاتراي بيچاره با مار بگشم!مگه بو (بريست ) داره ها!:lol:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
pauk.gif
budo.gif

اريگاتو!;)

همه این کارا واسه اینه که شیان بیاد اینجا پست بزنه ، آخه خیلی از پستهاش خوشم میاد :lol: خستگی آدمو در میکنه :p شیان جان کجایی پس؟؟؟؟ :eek:
شيان بيجاره سخت ترين امتحانش پس فرداست!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
متهم اعتراف كرد!
vishenka_19.gif

تایید میشه :happy: شیان جان دست به مدارک نزن :f34r:
مدارك جعلين ساسكه با كلاس تر از اينيه كه با ساكورا بره...
داشته باش Kabuto اومد کمک اوروچیمارو :p:lol:
ما آکاتسوکی ها عادت داریم 2 به 1 بجنگیم شاید مزه اش بیشتر باشه ( مثل زاراکی کنپاچی :cool:)
fighting0032.gif

do not try to act so cool

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
برین کنا ریکی از اصلی ترین و همچنین قدرتمند ترین و دشمن خون آشام ترین خون آشام روی زمین به نام ساکورا وارد شد من که اصلا نمی زارم وحدت بین دشمنان ساکورت از بین بره شیان برو پشتتم . من به هیچ یک از گروه های نینجا متصل نیستم و خودم تنها کار می کنم

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0

:blush:
خب اگه طرفین رضایت بدن من حاضرم ریش سفیدی کنم:p فقط طرفین شرایطشونو برای صلح اعلام کنن تا ببنیم چه میشه کرد;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در راستای اهداف تاپيک
4_1_6.gif
، لطفاً يکی بگه کی به کی خيانت ميکنه؟ :D:lol:

SasukexHinata1.jpg

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اگه طرفین رضایت بدن من حاضرم ریش سفیدی کنم:p فقط طرفین شرایطشونو برای صلح اعلام کنن تا ببنیم چه میشه کرد;)

1. اوروچیمارو قبول کنه که در حد کاکاشی نیست.
2. دست از سر ساکورا وردارن.
3. دور ساسکه نگردن.
4.تهدید و ترور رو هم فراموش کنن

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در راستای اهداف تاپيک
4_1_6.gif

SasukexHinata1.jpg

اوروچیمارو و همراهاش :f34r:
اینها به رای دادگاه توجهی ندارن.:blink:
میخوان سر ساکورا رو زیر آب کنن.:p
2-3 روز پیش هم تهدید کردن اگه متوجه بشن ملکه کی نیستش دست به ترور میزنن:eek:
البته کاکاشی سنسی به موقع رسی:Dد ولی الان سر کاکاشی رو هم میخوان زیر آب کنن.

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
1. اوروچیمارو قبول کنه که در حد کاکاشی نیست.
2. دست از سر ساکورا وردارن.
3. دور ساسکه نگردن.
4.تهدید و ترور رو هم فراموش کنن
wooow عجب شرایطی!خدا اخر عاقبت مارو بخیر کنه!:p کاکاشی جون شما نمیخوای چیزی به اینا اضافه کنی؟؟؟:f34r:فقط زود بگو بتونیم شرایط برادر شیان(و طرفداراش!:f34r:)رو هم بشنویم.ببخشید یعنی بخونیم!:p

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
در راستای اهداف تاپيک
4_1_6.gif

SasukexHinata1.jpg

سكورا خون اشام و همدستش كاكاشي توئ همون قسمت يك زدن زير توافقشون باز روباهكمو كتك زدن!:(

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

ناراتو بايد با هيناتا بره!:happy:

wooow عجب شرایطی!خدا اخر عاقبت مارو بخیر کنه!:p کاکاشی جون شما نمیخوای چیزی به اینا اضافه کنی؟؟؟:f34r:فقط زود بگو بتونیم شرایط برادر شیان(و طرفداراش!:f34r:)رو هم بشنویم.ببخشید یعنی بخونیم!:p

ساكورا هم نبايد دست رو ناراتو بلند كنه و بايد به پا ودم روباهكم بيوفته و ازش عذرخواهي كنه در ضمن اورچيساما خيلي با كلاس تر از ايتاچيه!

برین کنا ریکی از اصلی ترین و همچنین قدرتمند ترین و دشمن خون آشام ترین خون آشام روی زمین به نام ساکورا وارد شد من که اصلا نمی زارم وحدت بین دشمنان ساکورت از بین بره شیان برو پشتتم . من به هیچ یک از گروه های نینجا متصل نیستم و خودم تنها کار می کنم
همينطور كه مي بينيد به زودي پنجه نيجاهاي شيطاني و غير شيطاني ما گلوي ساكوراي خون اشامو اينقدر فشار مي دن تا به سزاي اعمالش برسه!
hanged.gif

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
در این لحظه من می خوام به کاکاشی بگم که اگر کمی بیشتر از خون آشام های بزرگ و خیانت کار و نق نقو که به غیر از ساسکه کان ، ساسکه کان کردن کار دیگری نمی تونه بکنه مجبور می شم که به گروه عظیم مخوف نینجایی خودم رو راه بندازم که اون موقع من خیلی خطرناک می شم و کسی نمی تونه جلو منو بگیر :cigar:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

چیزی نداریم :rolleyes: ، تایید میکنیم :D

سكورا خون اشام و همدستش كاكاشي توئ همون قسمت يك زدن زير توافقشون باز روباهكمو كتك زدن!:(

روباهک منحرف تو حقشه بعضا یه چند دست کتک بخوره ;)

-----------------------
ساكورا هم نبايد دست رو ناراتو بلند كنه و بايد به پا ودم روباهكم بيوفته و ازش عذرخواهي كنه در ضمن اورچيساما خيلي با كلاس تر از ايتاچيه!
----------------------
همينطور كه مي بينيد به زودي پنجه نيجاهاي شيطاني و غير شيطاني ما گلوي ساكوراي خون اشامو اينقدر فشار مي دن تا به سزاي اعمالش برسه!
hanged.gif

خوب برن بیرون :happy: هرچند با یه بار چیزی عوض نمیشه :p
---------------------
دیگه داری حرف زور میزنی ، اگه این ناروتو رو نزنن همه کونوها رو منحرف میکنه ;)
---------------------
نینجاهای شیطانی بهتره از گروه آکاتسوکی بترسن :f34r: همه ما اینجا S-rank هستیم :cool:

در این لحظه من می خوام به کاکاشی بگم که اگر کمی بیشتر از خون آشام های بزرگ و خیانت کار و نق نقو که به غیر از ساسکه کان ، ساسکه کان کردن کار دیگری نمی تونه بکنه مجبور می شم که به گروه عظیم مخوف نینجایی خودم رو راه بندازم که اون موقع من خیلی خطرناک می شم و کسی نمی تونه جلو منو بگیر :cigar:

هر جور راحتی مهرداد جان :D گروه ما توانایی تخریب یه شهر رو داره چه برسه به یه گروه نینجای کوچولو :f34r:

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
همون ناروتا ای که شما الان دارین به طرز خیلی ناحق چندین مرتبه جون ساکورای دست و پا چلفتی رو نجات داده و در مورد بیرون رفتن با هیناتا مگه خون آشام کونوها می زاره در ضمن کتک زدن کسی که کیوبی تو بدنش مهر شده و قراره خوکاگه کونوها هم بشه آخر عاقبت خوبی نداره اونم توسط یه دختر از خودراضی بااااااااااااااااااااااااااااااااگا

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
همون ناروتا ای که شما الان دارین به طرز خیلی ناحق چندین مرتبه جون ساکورای دست و پا چلفتی رو نجات داده و در مورد بیرون رفتن با هیناتا مگه خون آشام کونوها می زاره در ضمن کتک زدن کسی که کیوبی تو بدنش مهر شده و قراره خوکاگه کونوها هم بشه آخر عاقبت خوبی نداره اونم توسط یه دختر از خودراضی بااااااااااااااااااااااااااااااااگا

نجات دادن جون که خیلی چیز مهمی نیست ، ساکورا هم چند بار جون ناروتو رو نجات داده و خواهد داد;) خودشم تقصیر ساکورا چیه که ناروتو خودش نمیره پیشنهاد بده؟:f34r: الان که هنوز هوکاگه نشده و در ضمن ساکورا چونین هستش و ناروتو جنین ( در حال حاضر :D) و همچنین ساکورا که نمیدونسته کیوبی تو بدن ناروتو هستش که :hmm:

خودشم منظورت از اون باگا همون idiot خودمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
استقبال ميشه:)
البته سخت ميشه چيزي مثل ناروتو رو به كسي انداخت::pp

اره روباه ملوسمو جادو کردی بعد اینو می گی!برا جلب توجهش تو یه قسمت هیناتا بدون لباس رو اب رقصید ولی بخاطر جادوی جناب عالی ناراتو متوجه نشد اون هیناتاست یا حتی دختره !;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اره روباه ملوسمو جادو کردی بعد اینو می گی!برا جلب توجهش تو یه قسمت هیناتا بدون لباس رو اب رقصید ولی بخاطر جادوی جناب عالی ناراتو متوجه نشد اون هیناتاست یا حتی دختره !;)

خوب روباه ملوس تو کور تشریف داره ما چیکار کنیم :hmm: خودشم از کی تا حالا تمرین رو با رقص اشتباه میگیری؟؟؟:f34r:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا