linghuchong
مدیر بازنشسته
منو مجبور ميکنين که بيشتر از حقايق پرده بردارم
:

منو مجبور ميکنين که بيشتر از حقايق پرده بردارم:
![]()
برادر شیان پیام گذاشتم جواب ندادین.
من 2 بار دیگه هم تست دادم همش ساکورا میشه:blush:
==================
این عکس بالا هم تکذیب میشه.
پاپوشه . :blink: فوتوشاپه:blink:
اینم مدرک:
![]()
بازم مدرک هست . اگه نیاز باشه رو میکنیم![]()
گفتم كه ترور مي شين!فقط كويين والا مقام فعلا هستن منتظريم يكي دو روز برن!![]()
وای جنگ بین برادر کاکاشی و برادر شیان:f34r:چه شودخواهر مهسا تو اصلا نترس ، من بادیگاردت میشمتا دست این شیان خوناشام
رو از تمامی ساکورا ها کوتاه کنم
به امید روزی که این شیان دست از سر ساکورا برداره![]()
![]()
وای جنگ بین برادر کاکاشی و برادر شیان:f34r:چه شود![]()
درست مثل جنگ ایتاچی با اروچیمارو میمونه که هیچ وقت ندیدم.(کسی نیست بگه این بجای پا در میونیته)![]()
فقط یه چیز حالا کی ایتاچیه کی اروچیمارو؟؟؟:lol:
خواهر مهسا تو اصلا نترس ، من بادیگاردت میشمتا دست این شیان خوناشام
![]()
وای جنگ بین برادر کاکاشی و برادر شیان:f34r:چه شود![]()
درست مثل جنگ ایتاچی با اروچیمارو میمونه(عجب تشبیهی).(کسی نیست بگه این بجای پا در میونیته
)![]()
فقط یه چیز حالا کی ایتاچیه کی اروچیمارو؟؟؟:lol:
اواتورت خون اشامه بعد به نماينده عدالت مي گي خون اشام!(بزودي پروانه ولكالتو بخاطر همدستي با يه مجرم خطر ناك لغو مي كنيم!)
براي نجات روباهيت چاره اي بجز حذف كساني كه بين ما و يك دنياي بهتر ايستادن(ساكورا!) نداريم!![]()
خوب من اوراچيسامام مثل او با مار مثل كئولوپاترا ميرم چيز ساكورا رو نيش مي زنم مي گم خود كشي بوده از غم دوره سوسكه!![]()
خواهر مهسا تو اصلا نترس ، من بادیگاردت میشمتا دست این شیان خوناشام
![]()
برادر شيان :happy:
لو رفتين.چرا اسناد منو پاك ميكني؟
اگه بازم سعي كنيد اسناد منو كه در دفاع از خودمه سانسور كنيد ميرم 1 جايي منتشرشون ميكنم كه دستت بهشون نرسه(1 تاپيك بيرون انيمه):lol:
تایید میشه :happy: شیان جان دست به مدارک نزن :f34r:
اواتورت خون اشامه بعد به نماينده عدالت مي گي خون اشام!(بزودي پروانه ولكالتو بخاطر همدستي با يه مجرم خطر ناك لغو مي كنيم!)
براي نجات روباهيت چاره اي بجز حذف كساني كه بين ما و يك دنياي بهتر ايستادن(ساكورا!) نداريم!![]()
خوب من اوراچيسامام مثل او با مار مثل كئولوپاترا ميرم چيز ساكورا رو نيش مي زنم مي گم خود كشي بوده از غم دوره سوسكه!![]()
انگار شعله های جنگ داره زبونه میکشه.حالا دیگه میخوای منو حذف کنی؟؟؟؟ مگه منو نمیشناسی ، کاکاشی معروفه به سرعتش ، تا بخوای کاری بکنی با رایکیری نصفت میکنم![]()
و همچنین ایتاچی هم که گفتم منم در عرض 1 ثانیه به مقدار 72 ساعت پدر طرفو در میاره
بترس از من![]()
![]()
هر جور جوتسویی در مقابل شارینگان من محکوم به شکست هستشو مثل اینکه یادت رفته در مبارزه با من دستتو از دست دادی![]()
مار تو هم که دیگه چیز خاصی نداره ، همون با آتش سرخش میکنم
خوشم میاد یه ذره این شیان رو عصبانی کنم- خسته شدم از بس تو تاپیکا جدی حرف زدم :wacko: یه ذره هم تفریح
![]()
ا...مثل اینکه یکی اومد کمک اروچیمارو(برادر شیان)کاکاشی مواظب باش:lol:یکی نمیاد کمک کاکاشی دو به بشن؟من به برادر شيان ارادت خاص دارمشماها هم به جاي خود !! ولي اگر به برادر شيان چپ نگاه كنين اون روي خنده مليحم رو ميبينينا![]()
![]()