• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اگه قیمت امروز رو در نظر بگیریم
5374/(1+6.8)
قیمت سهم حدود 689 ریال، تعداد سهم هم 7.8 برابر. 1000 سهم میشه 7800 سهم. درسته؟
مبلغ نهایی افزایش سرمایه رو تقسیم بر 1000 ریال تقسیم کنید تعداد برگ سهام بدست می اید
می توانید از اسکایپ کمک بگیرید. برای بچه های پرشین تولز منظورتان است؟ :D
اسکایپ امکان اشتراک گذاری دسکتاپ داره ؟
کلاس ها به صورت محدود و در سطح های مبتدی و پیشرفته برگذار خواهد شد
سلام
دوره هاتون چند ساعته هست؟
من میتونم
سلام
هر دوره متفاوت خواهد بود
دوره های مبتدی حداکثر ۸ جلسه یک ساعت و نیم
دوره پیشرفته تا ۱۵ جلسه یک ساعت و نیم

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
اسکایپ امکان اشتراک گذاری دسکتاپ داره ؟
کلاس ها به صورت محدود و در سطح های مبتدی و پیشرفته برگذار خواهد شد

بله دارد. برای اشتراک گذاری دستکتاپ تان نرم افزار Many Cam را نصب کنید و بعد به صورت تصویری کال بدهید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بله دارد. برای اشتراک گذاری دستکتاپ تان نرم افزار Many Cam را نصب کنید و بعد به صورت تصویری کال بدهید.
امشب فرصت کنم سرچ بزنم
یکبار هم تست کنم ببینم چطور جواب میده
فقط بنیادی کلاس بزار ماهم شرکت کنیم جناب حسینی
وبینار هم خوبه و یسری سایتهای خوبی هستن
شما وبینار بخاید برگذار کنید کار خاصی نمیخاد
فقط یسری اطلاع رسانی به اعضا ک بیان شرکت کنند و اجاره سازی وبینار و شروع کلاس ها در تایمهایی ک خودتون اعلام میکنید
متاسفانه فرد ۳۰۰ میلیون سهم خریده اینقدر سبد سهامش شلوغ هست که باورت نمیشه
یعنی مسئله اصلی در بحث پایه و شناخت بازار هست چگونگی مدیریت سبد سهام
در مراحل بعد وارد مباحث کلان و بنیادی خواهیم شد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امشب فرصت کنم سرچ بزنم
یکبار هم تست کنم ببینم چطور جواب میده

متاسفانه فرد ۳۰۰ میلیون سهم خریده اینقدر سبد سهامش شلوغ هست که باورت نمیشه
یعنی مسئله اصلی در بحث پایه و شناخت بازار هست چگونگی مدیریت سبد سهام
در مراحل بعد وارد مباحث کلان و بنیادی خواهیم شد
بنظرم تو این قضیه تفکر و ذات ادمها کمی باید تغییر کنه
بهتر اینه ک سبد 3 تا5تا باشه
حالا مبلغ بالاتر میره سبد هم یکم بیشتر بشه ولی نه تا جایی ک خبرهای سهمتو نتونی پیگیری کنی
یسری ها دوست دارن از هر سهمی ک میره بالا ی ناخونک بزنن توش

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان من توی سامانه سجام ثبت نام کردم حالا یه کد برام اس ام اس شد حالا نوشته باید برم تایید هویت حضوری کجا باید برم؟

sallar110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان من توی سامانه سجام ثبت نام کردم حالا یه کد برام اس ام اس شد حالا نوشته باید برم تایید هویت حضوری کجا باید برم؟
* سایت سجام ببینید - یه قسمت داره استان و شهرستان انتخاب میکنید ببینم دفتر پیخشوان هست - مدارک + همیین کدی ک براتون اومده ببرین اونجا
* برای کارگزاری هم ب این صورته اول رو سایت باید ثبت نام کنید ، بعد اینکه سجام اوکی کردین - تو سایت کارگزاری چک کنید ببینین شهرتون شعبه داره یا دفتر پیشخوان یا زنگ بزننین - باید برین شعبه یا دفتر پیشخوان قرارداد و مدارک و ...

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
* سایت سجام ببینید - یه قسمت داره استان و شهرستان انتخاب میکنید ببینم دفتر پیخشوان هست - مدارک + همیین کدی ک براتون اومده ببرین اونجا
* برای کارگزاری هم ب این صورته اول رو سایت باید ثبت نام کنید ، بعد اینکه سجام اوکی کردین - تو سایت کارگزاری چک کنید ببینین شهرتون شعبه داره یا دفتر پیشخوان یا زنگ بزننین - باید برین شعبه یا دفتر پیشخوان قرارداد و مدارک و ...
ممنون دوست گرامی
من العان باید کارگزاری برم یا دفتر پیشخوان؟بله کارگزاری داره شهرمون

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بچه ها من اان دارم تو سجام مراحل ثبت نام رو انجام میدم الان رسیدم به مرحله ی انتخاب کد سهامداری-3 تا گزینه هست:1-انرژی-برق

2-کالا 3-بورس-فرابورس کدومو باید انتخاب کنم برای فعالیت در بورس؟؟
بعدم زیرش لیست کدها هست اونجا باید چی رو بزنم؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران،‌ دلیل اختلال امروز در معاملات بازار سرمایه را ایجاد صف‌های خرید سنگین در فرابورس ذکر کرد و گفت: مشکل نرم افزار معاملات آنلاین کارگزاری‌ها - که روز شنبه با مشکل مواجه شده بود - برطرف شده است.

علت اختلال در معاملات امروز بورس چیست؟

با خواندن این خبر واقعا به حرامزادگی دار و دسته شاپور پی بردم. واقعا همه چیز برطرف شده؟ تازه می گوید مشکل از اینترنت کاربران است. تف به شرفتان آشغال ها

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
علت اختلال در معاملات امروز بورس چیست؟

با خواندن این خبر واقعا به حرامزادگی دار و دسته شاپور پی بردم. واقعا همه چیز برطرف شده؟ تازه می گوید مشکل از اینترنت کاربران است. تف به شرفتان آشغال ها
1-بچه ها من اان دارم تو سجام مراحل ثبت نام رو انجام میدم الان رسیدم به مرحله ی انتخاب کد سهامداری-3 تا گزینه هست:1-انرژی-برق

بعدم زیرش لیست کدها هست اونجا باید چی رو بزنم؟

2-یه کد بعد ثبت نام برام اومده نوشته با مداریک ببر کارگزاری تا ثبت نامت کامل شه؟؟این کارگزاری ها خودشون سایت دارند همه؟و میشه تو همین سایت ادامه مراحل رو انجام داد؟یا باید حتما بریم کارگزاری حضوری؟این 5 تومن چیه که دوباره کارگزاری میخواد بگیره ازمون؟

3-الان مگه این روزا تا عید کارگزاری ها باز هستند که بریم کارگزاری برای ثکمیل ثبت نام؟

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان

از عرضه‌ اولیه های جدید، #تملت و #شصدف تو پرتفوی لحظه ای نمایش داده نمیشن، دلیلش این هست که به علت حجم مبنا سودشون محاسبه نشده؟

ممنون

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
1-بچه ها من اان دارم تو سجام مراحل ثبت نام رو انجام میدم الان رسیدم به مرحله ی انتخاب کد سهامداری-3 تا گزینه هست:1-انرژی-برق

به نظر خودت باید کدام گزینه را انتخاب کنی؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
#غگل باز شد و مقداری خریدم. فکر میکنم تنها سهمی که به سود برسه تو سبد خریدم همین باشه و البته عرضه اولیه ها.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
الان سقف خرید و فروش در روز چند درصده؟5 درصد یا 2 درصد یا بیشتر؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
الان برای هفته ی بعد عرضه ی اولیه کدوماست؟

از چهارشنبه این هفته تا آخر سال دست کم #زکوثر، #ساوه و #آریا.

الان سقف خرید و فروش در روز چند درصده؟5 درصد یا 2 درصد یا بیشتر؟

سقف خرید و فروش نیست،
سقف نوسان سهم هست که فعلا همون 5% هست ولی شایعه شده ممکنه دوباره در این زمینه تصمیم جدیدی بگیرن. فعلا ولی تغییری نکرده.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
از چهارشنبه این هفته تا آخر سال دست کم #زکوثر، #ساوه و #آریا.

سقف خرید و فروش نیست،
سقف نوسان سهم هست که فعلا همون 5% هست ولی شایعه شده ممکنه دوباره در این زمینه تصمیم جدیدی بگیرن. فعلا ولی تغییری نکرده.
من فردا میخوام برم کارگزاری ثبت نامم رو کامل کنم کد اومده برام-هیچی از بورس نمیدونم-با این حساب به نظرت برم از این 3 تا سهم بخرم یا یکم اموزیش ببینم بمونه بعد عید؟
اگه نظرت موافقه تا چند میلیون بخرم از این 3 تا؟و اینکه مطمعنی حتما عرضه اولیه هستند؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
من فردا میخوام برم کارگزاری ثبت نامم رو کامل کنم کد اومده برام-هیچی از بورس نمیدونم-با این حساب به نظرت برم از این 3 تا سهم بخرم یا یکم اموزیش ببینم بمونه بعد عید؟
اگه نظرت موافقه تا چند میلیون بخرم از این 3 تا؟و اینکه مطمعنی حتما عرضه اولیه هستند؟

من خودمم تازه ثبت نام کردم و اینکاره نیستم.
عرضه های اولیه دست من و شما نیست که چقدر بخریم. به طور مساوی به همه به یک میزان میرسه اگر سقف رو اُردر بذاری. عرضه اولیه در بلند مدت سود خوبی داره. مثلا طی 1 هفته گذشته این سه مورد عرضه اولیه داشتن که سهم فروش هر کدوم انقدر بوده نفری (یعنی کسی بیشترش رو در روز اول نمیتونسته بگیره):

#شصدف - نفری 21 سهم - جمع مبلغ 41.700 تومان
#تملت - نفری 421 سهم - جمع مبلغ 143.140 تومان
#شگویا - نفری 1338 سهم - جمع مبلغ 586.044 تومان

چون تازه میخوای کد بورسی بگیری به طور اتوماتیک ظاهرا تا 1 ماه اصلا نمیتونی خرید و فروشی انجام بدی. البته اینو گفتن حالا اینکه اجرایی شده یا نه رو نمیدونم. ولی عرضه اولیه شامل این قضیه نیست و میتونی بخری. کلا این 3 تا عرضه اولیه رو که چند روز دیگه میاد برای شروع بخر. تو این 1ماه هرچی میتونی آموزش ببین (ویدئو، کتاب و...). کلا بازار بورس تو 16 ماه گذشته (منهای 10 روز اخیر) سود وحشتناکی داشته ولی ظاهرا تا ما اومدیم داره یکم اصلاح میشه و دیگه خبری از این جهش های عجیب و غریب نیست. تا ببینیم چی پیش میاد.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من خودمم تازه ثبت نام کردم و اینکاره نیستم.
عرضه های اولیه دست من و شما نیست که چقدر بخریم. به طور مساوی به همه به یک میزان میرسه اگر سقف رو اُردر بذاری. عرضه اولیه در بلند مدت سود خوبی داره. مثلا طی 1 هفته گذشته این سه مورد عرضه اولیه داشتن که سهم فروش هر کدوم انقدر بوده نفری (یعنی کسی بیشترش رو در روز اول نمیتونسته بگیره):

#شصدف - نفری 21 سهم - جمع مبلغ 41.700 تومان
#تملت - نفری 421 سهم - جمع مبلغ 143.140 تومان
#شگویا - نفری 1338 سهم - جمع مبلغ 586.044 تومان

چون تازه میخوای کد بورسی بگیری به طور اتوماتیک ظاهرا تا 1 ماه اصلا نمیتونی خرید و فروشی انجام بدی. البته اینو گفتن حالا اینکه اجرایی شده یا نه رو نمیدونم. ولی عرضه اولیه شامل این قضیه نیست و میتونی بخری. کلا این 3 تا عرضه اولیه رو که چند روز دیگه میاد برای شروع بخر. تو این 1ماه هرچی میتونی آموزش ببین (ویدئو، کتاب و...). کلا بازار بورس تو 16 ماه گذشته (منهای 10 روز اخیر) سود وحشتناکی داشته ولی ظاهرا تا ما اومدیم داره یکم اصلاح میشه و دیگه خبری از این جهش های عجیب و غریب نیست. تا ببینیم چی پیش میاد.
به صورت تقریبی چقدر پول میخواد این 3 تا عرضه ی اولیه در صورتی که به صورت مساوی تقسیمش کنند؟

بالا