میشه اما چطورش رو نمیدونم
آخرین باری که لایو استریم از پلیر های ایرانی داشتم نگاه میکردم یادمه همزمان از توییچ و لایو یوتیوب داشت استفاده می کرد ولی خب توییچ حرفه ای تره
---------------------------------------------------------
از نت افراز یک دامنه انتقال دادم به یک شرکت دیگه سوال کردن چرا ؟
حدود 60 هزار تومن تمدید یک دامنه بین الملل برای بنده ارزون تر افتاد و اینکه نت افراز از کاربرا 9 درصد مالیات ارزش افزوده میگیره
شرکت های خارجی یک بار از مشتری مالیات دریافت می کنن , چون دارن یک خدماتی رو به شما ارائه میدن ! دارن به شما دامنه میفروشن !
من چرا دوبار برای یک دامنه که با احتساب مالیات اون مثلا 10 دلار هست و 15 برابر هزینه کردم براش دوباره اینجا مالیات بدم برای خدماتی که ارائه نمیشه ؟ !
مگه دارید به وب مسترین چه خدماتی ارائه می دید ؟ جز توهین جز سنگ اندازی , جز سبک شمردن کار وبمسترین در فضای مجازی تا به حال هیچ احترامی ما از نهاد های نظارتی مثل internet.ir - samandehi و ... ندیدیم ! تیکت میزنیم , جواب نمیدن ! سایت شیلتر میکنن دلیلش رو نمیگن ! درخواست رفع فیلتر میدیم خودشون نمیدونن به چه علت فیلتر کردن ! فقط میگن خودتون بررسی بکنید مگه ما بیکاریم سایت شمارو چک کنیم ! هر وقت بررسی کردید بگید رفع فیلتر کنیم ! برای اینا دارید مالیات میگیرید ؟ گریه داره توی این وضعیت وب فارسی فعالیت کردن - یکی از سایتهارو با 8 سال سابقه 20 هزار کاربر شیلتر کردن !
پ.ن : قصدم تخریب شرکتی که اسمش رو بردم نیست و در مورد مالیات هم بنده میدونم یا خود شرکت ها باید پرداخت کنن یا از مشتری باید دریافت کنن ! فقط روی صحبت من با مالیاتی که روی خدمات وبمستری میگیرن هست از شرکت ها و از مردم که در قبالش هیچ خدماتی ارائه نمیدن !
پ.ن-2: دامنه مورد نظر در هاستینگ های دیگه مثل ایران هاست 90 ت گرون تر - میهن وب هاست - 65 ت گرون تر و هاست ایران - وطن دیتا - سرورپارس 40 ت گرون تر بود - اینهارو گفتم فن های نت افراز اتک نزنن فکر کنن از روی قصد داریم پست میذاریم

پ . ن 3 : شاید در روز های اینده لیست قیمت 20تا شرکت هاستینگ رو مقایسه کردیم ! شاید !