• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28
اطلاعی ندارم که واقعا اجرایی میشه یا نه (باید از کارگزاری که ثبت نام میکنید بپرسید) ولی به هر حال گفته شده که 1. باید یک ماه بگذره 2. باید آزمون داده بشه. در مورد سوال 2 اساتید باید جواب بدن ولی به هر حال بورس همیشه میتونه پرمنفعت باشه اگر آگاهانه خرید و فروش انجام بشه و از طرفی چند عرضه اولیه سنگین در همین فروردین ماه در راه هست (#آریا #شستا #صبا) که میتونه استارت خیلی خوبی باشه. این عرضه اولیه ها نیازی به 2 قانونی که گفته شد ندارند و به محض ثبت نام و گرفتن کد بورسی قابلیت خرید دارند. توضیحات بیشتر راجع به عرضه اولیه رو در اینجا و اینجا و اینجا بخونید و در مورد مراحل ثبت نام هم اینجا.
بسیار ممنون از راهنمایی کاملتون

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
غشهداب از کی داشتید؟ چون من روزهاست پاش نشستم نمیرسه.
غشهداب رو از حدود یک و نیم ماه پیش دارم. فعلا سود سی و خورده ای درصد داده. اما تازه حرکتش رو شروع کرده و امید زیادی به این سهم دارم.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اواخر فروردین 99
عرضه اولیه آریا ساسول هست
فکر کنم قبل از آریاساسول هم یکی گفته شده که میاد.
احتمالا عرضه اولیه های امسال هزینه بیشتری نسبت به عرضه های سال پیش نیاز داشته باشن.
مهمترین نکته این هست که حجم مبنا دست و بال سود رو تو این قسمت هم می گیره. من خودمدیشب به این نتیجه رسیدم عرضه اولیه ای داشتم که در حدود ده روز کاری شاید هم بیشتر قیمتش از ۴۵۰ تومن به ۵۰۰ تومن نرسیده باشه اصلا نمی خوام نگرش دارم. همه عرضه اولیه ها به غیر شگویا و زکوثر ( که بسته بود وگرنه این یکی رو هم می فروختم) رو فروختم و پای آبین ریختم.
عرضه اولیه های بعدی هم همین قضیه بشه بعد از مدت کمی می فروشم ارزش ندارهپولت رو بخوابونی روش. نمی دونم هدف سازمان بورس از این کارا چیه...

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
فکر کنم قبل از آریاساسول هم یکی گفته شده که میاد.
احتمالا عرضه اولیه های امسال هزینه بیشتری نسبت به عرضه های سال پیش نیاز داشته باشن.
مهمترین نکته این هست که حجم مبنا دست و بال سود رو تو این قسمت هم می گیره. من خودمدیشب به این نتیجه رسیدم عرضه اولیه ای داشتم که در حدود ده روز کاری شاید هم بیشتر قیمتش از ۴۵۰ تومن به ۵۰۰ تومن نرسیده باشه اصلا نمی خوام نگرش دارم. همه عرضه اولیه ها به غیر شگویا و زکوثر ( که بسته بود وگرنه این یکی رو هم می فروختم) رو فروختم و پای آبین ریختم.
عرضه اولیه های بعدی هم همین قضیه بشه بعد از مدت کمی می فروشم ارزش ندارهپولت رو بخوابونی روش. نمی دونم هدف سازمان بورس از این کارا چیه...
کیمیا هم خوب بود. تو عرض اولیه تملت هم سود خوبی داشت

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اواخر فروردین 99
عرضه اولیه آریا ساسول هست
۱۶ شرکت در صف عرضه هستند
کافیه کمی کرونا شل کنه حداقل هفته ای دوتا عرضه خواهیم داشت

پول میکشن تو بازار
دوستان
شرکت های خودروی کدومها خوب بازده دارند؟
من خودرو کار نمیکنم منتهی همبستگی خاصی بین خودرو وجود داره
400012000920_21414.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
یک سوال که شاید همه سوالشون باشه

دوستانی که تازه وارد عرصه بورس شدند و یک ماه نمی تونند جزء سهام اولیه خریداری کنند آیا کارگزار خودش خودکار براشون خرید می کنه یا باید خوده فرد اقدام به خرید سهام اولیه کنه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اتفاقا این کما خودش یک اصلاح خوب برای بازار هست که بشدت بازار رو واکسینه می کنه ، بالاخره کرنا هم تموم می شه ، در این مدت بازار کف سازی می کنه و آماده رشد مطمئن می شه .
من به این شرایط خوش بینم . درست حداقل برای 2 ماه سود کمتری داره ولی آینده تظمین می شه .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
فعلا که در کما رفتیم
بورس جاییه که افراد عجول به افراد صبور سود میرسونند

دوستانی که تازه وارد عرصه بورس شدند و یک ماه نمی تونند جزء سهام اولیه خریداری کنند آیا کارگزار خودش خودکار براشون خرید می کنه یا باید خوده فرد اقدام به خرید سهام اولیه کنه؟
اگر قسمت خرید اتوماتیک عرضه اولیه فعال کرده باشند کارگزار خودکار براشون خرید میکنه

در اصل یک تعهدنامه هست باید امضاء بشه تا کارگزار بقیه کارها رو انجام بده

درضمن فرد تازه وارد میتونه صندوق با درامد ثابت ، اوراق مسکن از روز اول خرید فروش بکنه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
img_20200331_124753_595-jpg.89214

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
img_20200330_191326_423-jpg.89139

صبا تامین هم به عرضه اولیه نزدیک شد .
اما به نظر من مهمترین عرضه اولیه امسال ، شستا خواهد بود . آمدن شستا به بورس یک اتفاق خوب برای بازار سرمایه کشور و کل اقتصاد کشور خواهد بود . اگر قیمت مناسب بدن باعث ادامه ی اقبال مردم به بازار سرمایه هم خواهد شد .

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

بیش از هزار فایل پی دی اف در خصوص بازار سرمایه :

آموزش مقدماتی (394 عنوان)
آموزش تحلیل تکنیکال (421 عنوان)

آموزش تحلیل بنیادی (146 عنوان)
روانشناسی و تابلوخوانی (240 عنوان)

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
رفقا سهم غذایی اماده صعود کسی سراغ نداره؟سبدم یه سهم غذایی کم داره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

کی این حرف رو میزنه؟من تا کد بورسیمو بدند 3 روز طول کشید..به محضل اینکه کد رو گرفتم همون روز سهام خرید و فروش کردم بدون مشکل-حتی امتحانی هم ندادم-
سهم هاسس هم که خریدم لابسا و غگله به مبلغ 54 تومن یعنی کل دار و ندارم--- دیدمم 6 ماه تا یکساله هست.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان با داشتن سرمایه کافی، خرید تمام سهام عرضه‌اولیه‌هایی که بهمون میرسه توصیه میشه؟ من هنوز در کند و کاو و یادگیری هستم و نمیدونم سابقه و تاریخچه بورس تو این زمینه چطور بوده. معمولن در چه زمانی روی فروش‌شون حساب باز میکنن و تحت چه شرایطی؟

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
سلام من دیروز با صندوق درآمد ثابت آشنا شدم و اصلا نمیدونستم چیه الان فهمیدم یه سری صندوق هست پولتو میزاری سود ماهیانه میدن

حالا سوالم اینجاست که تفاوت این صندوق ها با سود بانکی در چه حده؟

اگر 10 میلیون بزاریم بانک نزدیک 170 هزار تومن هر ماه سود میده

این 10 میلیون رو بزاریم صندوق ثابت ماهی چقدر سود میده؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
درسته غنوش خوبه ولی سخته خریدش
غگل چطوره؟ گپ خوبی داره
غسالم هم افزایش سرمایه در پیش داره

دست بر قضا غگل و غسالم بخش عمده سبد من رو تشکیل میدن ولی هر 2 به شدت پرریسک و پربحث و پرمخاطره هستن. یا در بلند مدت بدبختم خواهند کرد یا بسیار خوشبخت!
غنوش و غشهداب منطقی ترین انتخاب های غذایی به نظر میرسند. چند روز پای جفتشون نشستم نرسید ولی همچنان تلاش خواهم کرد. همچنین غصینو بعد از اون 2 تا.

دوستان با داشتن سرمایه کافی، خرید تمام سهام عرضه‌اولیه‌هایی که بهمون میرسه توصیه میشه؟ من هنوز در کند و کاو و یادگیری هستم و نمیدونم سابقه و تاریخچه بورس تو این زمینه چطور بوده. معمولن در چه زمانی روی فروش‌شون حساب باز میکنن و تحت چه شرایطی؟

هرچی سنگین تر باشه پرمنفعت تر هست. حداقل در میان مدت. مثلا توی همین عرضه اولیه هایی که اخیراً (در 20 روز کاری اخیر) اومده شگویا مجموعا 38% سود داده (قیمت روز اول: 594 هزار تومن - قیمت فعلی: 838 هزار تومن) و شصدف 7.4% (قیمت روز اول: 42 هزار تومن - قیمت فعلی: 47 هزار تومن). در نتیجه هرچی تعداد سهم بیشتری تعلق بگیره (شگویا 1338 سهم داد و شصدف 21 سهم) سود بیشتری هم به دست میاد.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان به نظر من هیچوقت از خرید سهم های مثل غشهداب یا غنوش و غیره ناامید نشید.
من بشخصه چهار پنج روز پای آیین نشستم آخر نتیجه داد. متاسفانه صف خرید و فروش تو بورس ایران و اون محدوده بالاپایینی که روزانه مجاز به خریدوفروش تو اون هستیم کار رو هم برای خرید هم برای فروش سخت می‌کنه. منتها باید با این شرایط بسازیم و چاره ای نداریم.
شما یک لحظه فکر کن پنجاه تومن سهم خریدی و یکهو یه خبری میاد می‌دونی بازار طولانی مدت می ریزه. میخوای سهمت رو بفروشی. کلا هر روز میمونی تو صف فروش و ذره ذره آب شدن پولت رو می بینی. شاید سهمهات رو تو 25 تومن بتونی پول کنی، در حالی که قصدت موقع فروش پنجاه تومنی بوده. این خیلی بده. ولی چاره ای نداریم باید رقصیدن با این سازوآواز رو‌بلد بشیم.
مهمتر از اون صبور بودن هست، برنامه میان مدت و طولانی مدت هست، تحقیقات قبل از خرید سهم هست. اگر کسی سهم رو قبل از خرید بررسی کرده باشه و میان مدت یا درازمدت کار کنه، سهم هرچقدر هم تو صف باشه آخرش فرصت ورود خواهد داد.

بالا