• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو سهامیاب توئیتی درباره سود مجمع زاگرس و فملی و فولاد دیدم. اینا تازگیا مجمع دارن؟ سود مجمع منطورش همون سود نقدی هست و خرید این سهم ها چطوره؟
بازار ۶۰۰ ۷۰۰ تا سهم داره که همین الان میشه حداقل ۲۰۰ سهم خوب و زیر ارزش ذاتی و آینده دار توش پیدا کرد. کی به شما گفته سراغ یه سهم پرحاشیه و پر حرف و حدیث که تو مدت کوتاه چند صد درصد رشد کرده برید؟

شما از بین هر کدوم از سهمهایی مثل: وساپا ونوین ولساپا هجرت فخوز ارفع شتران دماوند بجهرم حفاری فاراک وغدیر غچین و ... شانسی یکی دوتا رو بخرید و بندازید یه گوشه بعد از یکسال حداقل ۳ ۴ برابر بانک بهتون سود میده

البته اون لابسا که خریدید سهم خوبیه
ستران چطوره؟ تو منفی خواستم بخرم نخریدم. فروی رو گرفتم

Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
علی سیو سود رو چجوری میکنی؟اگه سهمی که بالا رفته رو نگر داری احتمال ریزش داره اون موقع سودی که نگر داشتی که سیوش رو از دست میدی!
همین امروز اختلاف مثبت و منفی غگل حدود 7 درصد بود ، می تونستی توی 2 درصد مثبت بفروش بعد بیای با قیمت -5 بخری ؛ هم میانگین کم می کردی هم سود خودت رو می بردی ،همون نوسانگیری . البته اکثرا اونطوری که می خوای پیش نخواهد ، اصلا پیشنهاد نمی کنم اینکارو برای کسی که اطلاعات کافی رو نداشته باشه چون سرمایتو از دست می دی.
غگل هم مطمئنا در بلند مدت سود خواهی کرد ولی کوتاه مدت شاید اصلاح همچنان ادامه داشته باشه حتی تا حدود 440 تومن .
منم امروز چون حد ضررم و همینطور حمایت خودش رو رد کرد و با ادامه داشتن فروش منظم حقوقی فروختم وگرنه نگه می داشتم .
برای هر سهمی حد ضرر و سود خودت رو مشخص کن و طبق اون پیش برو
به مقاومت ها و حمایت های زمانی توجه داشته باش .

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ستران چطوره؟ تو منفی خواستم بخرم نخریدم. فروی رو گرفتم
سیمانیا کلا فعلا خوبن هرچند ستران خیلی رشد کرده. گزینه های بهترم شاید باشن اما من چون سیمانی ندارم زیاد تسلط ندارم رو این گروه. سپاها به نظرم خوبه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سیمانیا کلا فعلا خوبن هرچند ستران خیلی رشد کرده. گزینه های بهترم شاید باشن اما من چون سیمانی ندارم زیاد تسلط ندارم رو این گروه. سپاها به نظرم خوبه.
بین اون سهم هایی که گفته شده (وساپا ونوین ولساپا هجرت فخوز ارفع شتران دماوند بجهرم حفاری فاراک وغدیر غچین) برای نگه داری کدوم بهتره. شاید خلاف عادت یه سهم رو گرفتم و چند ماه نگه داشتم .. یا همون وپارس و کویر خودم رو نگه دارم چطوره؟

کدوم سهم ها پتانسیل بازده 1000 درصدی تو یه سال رو دارن

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
به غیر از سهام اولیه
بنظر دوستان تحلیگر کدوم سهام برای شروع مناسب هست برای خرید

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بین اون سهم هایی که گفته شده (وساپا ونوین ولساپا هجرت فخوز ارفع شتران دماوند بجهرم حفاری فاراک وغدیر غچین) برای نگه داری کدوم بهتره. شاید خلاف عادت یه سهم رو گرفتم و چند ماه نگه داشتم .. یا همون وپارس و کویر خودم رو نگه دارم چطوره؟

کدوم سهم ها پتانسیل بازده 1000 درصدی تو یه سال رو دارن
بازده هزار درصدی رو اگه میدونستم که اینجا نبودم الان :D

اون سهما هم اکثرا خوبن منتها این چند وقت اخیر بعضیاشون مثل ونوین و ولساپا مثبتهای زیادی خوردن که بر اساس استراتژی شخصی باید تصمیم گرفت. شتران و شپنا هم جامونده ان و اهداف خوبی دارن ولی باید وضعیت بازار جهانی نفتو زیر نظر داشت و مقداری ریسک دارن. فلزات هم به بازار جهانی ارتباط دارن و باید شرایط رو زیر نظر گرفت، فخوز و فولاژ خوبن تو این گروه. حفاری هم خوبه.

ونوین رو من خودم دارم البته زیر ۴۰۰ خریدم. فاراک و شتران و بجهرم هم دارم.

خودت بررسی کن و نظراتم بخون و تصمیم بگیر. نظر شخصیمو بخوام بگم بین بانکیا ونوین و وبصادر و وتجارت رو بیشتر از وپارس میپسندم. اما بازار هزار رو داره، اومدیم وپارس فروختی ونوین خریدی راضی نبودی. چیکار میشه کرد؟

وخارزم هم سهم فوق العاده ایه اما در یک ماه اخیر رشد خیلی زیادی داشته

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
فراکاب سخت میشه گرفت هر روز صفه خرید هستش؟
دوستان نظرتون راجبه تاصیکو چی هستش؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
والا لابسا که فعلا تو ضررم-هنوز به قیمت خریدم نرسیده-خیلی زیاد خریدم ازش-میخوام 10 تومن بزارم ازش بمونه- میخوانم دو تا سهم رو بکنم چند تا سهم 10 تومنی نظرت چیه؟
در مورد غگل هم حق با توعه نمودارش منو گول زد دیدم از 10 تومن شده 700 تومن با خودم گفتم حداقل تو یه سال 10 تومن هم نشه ولی 5 تومن میشه و این میشه یه عالمه سود ولی بعدا فهمیدم افزایش حقوق داشته و منیگند دیگکه تا چند سال به این قیمتا بر نمیگرده..درسته؟
الان بعضی سهما رو میبینم واقعا میسوزم مثل تبرک-وملت-وتجارت-غنوش عسالم و ... ببین هر روز مثبت 5 میخورند-اونوقت منه دیوانه برداشتم 20 تومن دادم غگل خریدم!!!دونه یی 700 خریدم این تا برسه به 700 من بفروشمش منو پیرم میکنه-حالا سهم کارگزاری لعنتی هم به کنار که به اونم باید 1 درصد بدیم!!!
نظرم اینه لابسا رو کمیشو بفرشوم تا 10 تومن بمونه-بعد 5 تومن از پول رو بزارک کنار-بعد با بقیش دو تا سهم به مبلغ هرکدوم 10 تومن از این سهمای هر روز مثبت 5 بخهور بخرم بندازم کنار اصلا نگاه نکنم تا چند ماه-غگل هم به محض اینکه به 720 اینا رسیدم میخوام ردش کنم بره میگند سهم بنیادیه ولی من باور ندارم خیلی بی درو پیکره-یهو میلیون ها سهمش فروش میره
نظرت چیه با این استدلالم؟

سلام دوست عزیز
هربار یه متن برات مینویسم و باز پاک میکنم
شما و حتی خود من نیاز به اموزش داریم بدون اموزش صرفا قمار میکنیم
ساده ترین کار در نظر بگیر مثلا نگهبانی یه شرکت کوچک

روز اول میان بهت میگن اینجا بایست فردا میگن فلانی رئیس هست فلان مکان هیچ کسی نباید بره فلان دفتر باید امضاء بشه و . . . همین فرایند ساده حداقل دو ماه طول میکشه
چطور توقع داریم با کپی کردن از این گروه و کانال و شانسی خرید کردن و . . . سود کنیم
ایا واقعا توقع سود دارید ؟

تو این بازار بجز تکنیکال و بنیادی و هزاران روش دیگه پرهیز از طمع و غرور بکار معامله گرها میاد
من به اندازه تمام عمر بورسیم سال ۹۷ و ۹۸ سود کردم این بازارها دیگه تکرار نمیشه ولی اگر غرور برم داشت که من غگل رو میانگین ..... برداشتم اون زمان به اندازه تمام عمر بورسیم ضرر خواهم کرد

دلیل حرص خوردنت " خیلی افراد از سودهایشان صحبت میکنند برای اینکه شما فکر میکنید عقب مانده اید " این بازار فقط به افراد صبور سود خواهد داد

قبلا در مورد غگل گفته ام با اینکه خودم سهامدار غگل هستم اما توصیه به خرید ندارم ( غگل برای من رایگان افتاده حاصل یکسال و سهامداری بوده )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بازده هزار درصدی رو اگه میدونستم که اینجا نبودم الان :D

شتران و شپنا هم جامونده ان و اهداف خوبی دارن ولی باید وضعیت بازار جهانی نفتو زیر نظر داشت و مقداری ریسک دارن. فلزات هم به بازار جهانی ارتباط دارن و باید شرایط رو زیر نظر گرفت، فخوز و فولاژ خوبن تو این گروه. حفاری هم خوبه.
ونوین رو من خودم دارم البته زیر ۴۰۰ خریدم. فاراک و شتران و بجهرم هم دارم
پس شتران و شپنا و فلزات خوبن اما ریسکی هستن. چند روز پیش یه توئیت خوندم مصاحبه با وارن بافت:
اگر می‌خواهید چیزی را که دوست دارید بخرید، و امروز می‌توانید آن را ارزان‌تر بخرید، اسم این خوش‌شانسی است!»
.
مصاحبه‌کننده می‌پرسد، شاید ده روز بعد، همین شرکت‌ها ارزان‌تر باشند؟ «هیچ‌کس نمی‌داند بازار می‌خواهد در ده روز آینده چه کار کند. اگر می‌دانستیم، نیازی نبود به ترازنامه نگاه کنیم. نمی‌توانید بازار را با نگاه کردن به روزنامه‌ها پیش‌بینی کنید.» «از زمانی که یازده ساله بودم، هر روز خریدار سهام بوده‌ام. در این دوران پانزده رئیس‌جمهور دیده‌ام. و هر روز سهام خریده‌ام. الان نمی‌دانم شش ماه یا دوازده ماه بعد اوضاع کشور چطور است. اما شک ندارم سی سال بعد، اوضاع اقتصاد جهان به مراتب بهتر از امروز خواهد بود.

............................................................

اون سهما هم اکثرا خوبن منتها این چند وقت اخیر بعضیاشون مثل ونوین و ولساپا مثبتهای زیادی خوردن که بر اساس استراتژی شخصی باید تصمیم گرفت.
خودت بررسی کن و نظراتم بخون و تصمیم بگیر. نظر شخصیمو بخوام بگم بین بانکیا ونوین و وبصادر و وتجارت رو بیشتر از وپارس میپسندم. اما بازار هزار رو داره،
وخارزم هم سهم فوق العاده ایه اما در یک ماه اخیر رشد خیلی زیادی داشته
خودم میگم سهمی که مثبت زیادی خورده ، برای خرید زیاد خوب نیست
مثلا وتجارت از 14 اسفند تا امروز 42 درصد بالا رفته.
خودم وتجارت رو 12ام روی 697 ردش کردم و وپارس گرفتم. تا 1 روز قبل از مجمع بالای 30 درصد از وپارس گرفتم، (بعد با قیمت پایین تر خریدم) بعد بازگشایی هم ممکنه 50 درصد بده

حالا ونوین و وبصادر رشدشون کمتر بوده
اومدیم وپارس فروختی ونوین خریدی راضی نبودی. چیکار میشه کرد؟
هیچی، میگم اینم مثل سامان و تپکو

=================================================================================

در میان بزرگ ترین ثروتمندان دنیا، این ده نفر بیشترین خسارت را از سقوط بازار سهام در هفته گذشته دیده اند:

میلیاردر .... منبع ثروت ... خسارت به میلیارد

جف بزوز / آمازون / 11.9
بیل گیتس / مایکروسافت / 10
برنارد آرنالت / ال وی ام اچ / 9.1
الون ماسک / تسلا / 9
وارن بافت / برکشایر / 8.8
آمانکو اورتگا / ایندیتکس / 6.8
مارک زوکربرگ / فیسبوک / 6.6
لری پیج / آلفابت / 6.4
کارلوس اسلیم / امریکا موویل / 6.3
سرگی برین / آلفابت / 0.2

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سلام دوست عزیز
هربار یه متن برات مینویسم و باز پاک میکنم
شما و حتی خود من نیاز به اموزش داریم بدون اموزش صرفا قمار میکنیم
ساده ترین کار در نظر بگیر مثلا نگهبانی یه شرکت کوچک

روز اول میان بهت میگن اینجا بایست فردا میگن فلانی رئیس هست فلان مکان هیچ کسی نباید بره فلان دفتر باید امضاء بشه و . . . همین فرایند ساده حداقل دو ماه طول میکشه
چطور توقع داریم با کپی کردن از این گروه و کانال و شانسی خرید کردن و . . . سود کنیم
ایا واقعا توقع سود دارید ؟

تو این بازار بجز تکنیکال و بنیادی و هزاران روش دیگه پرهیز از طمع و غرور بکار معامله گرها میاد
من به اندازه تمام عمر بورسیم سال ۹۷ و ۹۸ سود کردم این بازارها دیگه تکرار نمیشه ولی اگر غرور برم داشت که من غگل رو میانگین ..... برداشتم اون زمان به اندازه تمام عمر بورسیم ضرر خواهم کرد

دلیل حرص خوردنت " خیلی افراد از سودهایشان صحبت میکنند برای اینکه شما فکر میکنید عقب مانده اید " این بازار فقط به افراد صبور سود خواهد داد

قبلا در مورد غگل گفته ام با اینکه خودم سهامدار غگل هستم اما توصیه به خرید ندارم ( غگل برای من رایگان افتاده حاصل یکسال و سهامداری بوده )
الان چه کنم به نظرتون؟خواب خوشی برای غگل نمی بینم!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
مثلا وتجارت از 14 اسفند تا امروز 42 درصد بالا رفته.
خودم وتجارت رو 12ام روی 697 ردش کردم
توقع نداشته باش به این سادگی سهمی بهتر و کم ریسک تر از وتجارت ۶۹ تومنی گیرت بیاد.

همون سامان که بارها خریدی و فروختی و اخرشم چیزی عایدت نشد جز بهترینای کل بازاره اگه نگهش میداشتی چند صد درصد بهت سود میداد بلند مدت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
توقع نداشته باش به این سادگی سهمی بهتر و کم ریسک تر از وتجارت ۶۹ تومنی گیرت بیاد.

همون سامان که بارها خریدی و فروختی و اخرشم چیزی عایدت نشد جز بهترینای کل بازاره اگه نگهش میداشتی چند صد درصد بهت سود میداد بلند مدت
خب وپارس ، وتجارت رو پوشش داد. وتجارت رو 69.7 تومن فروختم، میانگین خرید وپارس شد 479 تومن. روی 655 فروختمش، 35 درصد داد، بعد دوباره روی 627 خریدم. 558 درصد افزایش سرمایه تایید شد.

سامان اذیت می کرد. همه چیزش مثبت بود (خبر افزایش سرمایه، P/E) روز به روز قیمتش کم میشد از 40-330 که خریدم اومد تا 250، یعنی 25 درصد ضرر.. همین که بالا رفت فروختمش. مدتی هم کانال 300 موند می تونستم باز بخرم ولی دیگه ...
۴۰ بار خریدی و فروختی
اون خریدهای بعدی زیر 330 تومن نوسان می گرفتم :D نقدینگیم هم زیاد نبود.

تپکو رو بگو اون موقع اینقدر اذیت کرد روی 104 تومن فروختم . تا 450 تومن رفت

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
الان چه کنم به نظرتون؟خواب خوشی برای غگل نمی بینم!
صبوری

تو این بازار تقریبا هرچیزی خرید کنید در ماه مقداری سود به شما میده پس صبور باشید بازار برخلاف بورس های دنیا به دلیل وجود نقدینگی زیاد در حال رکورد زنی هست

غگل من در قیمت های 1900 ، 3750 و 5900 خریدم باهاش رفتم مجمع و امروز صف فروش بوده چون من دیگاه بلند مدتی دارم صف فروش میلیاردی هم باعث نمیشه من از سهمم خارج بشم

این گفتم که بدونی قبل از خرید تحلیل و بررسی کن و بعد منتظر نتیجه

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
صبوری

تو این بازار تقریبا هرچیزی خرید کنید در ماه مقداری سود به شما میده پس صبور باشید بازار برخلاف بورس های دنیا به دلیل وجود نقدینگی زیاد در حال رکورد زنی هست

غگل من در قیمت های 1900 ، 3750 و 5900 خریدم باهاش رفتم مجمع و امروز صف فروش بوده چون من دیگاه بلند مدتی دارم صف فروش میلیاردی هم باعث نمیشه من از سهمم خارج بشم

این گفتم که بدونی قبل از خرید تحلیل و بررسی کن و بعد منتظر نتیجه
مهندس دید بلندمدت تون تقریبا تو چه رنج زمانیه برای غگل؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
هیچوقت بورس اینقدر برام خسته کننده نبود. همه سهم ها به خاطر تورم رشد میکنند و نه میشه فروخت و نه میشه خرید. اصلا به آینده خوشبین نیستم.
کاش میتونستم ازش بیام بیرون.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مهندس دید بلندمدت تون تقریبا تو چه رنج زمانیه برای غگل؟
قطعا زیر یکسال نخواهد بود منتهی زمانی که 10 درصد گپ پر بکنه سهم دوباره کامل بررسی میکنم

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اطلاعیه جدید اومد که زیر ۵۰۰ هزار تومان نمی شه معامله کرد،
هر موقع شاخص مثبت بود اینا خواستند یک سدی جلوش بگذارند ،
دوستمون راست می گه بورس خسته کننده هست و بشدت ریسکی

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اطلاعیه جدید اومد که زیر ۵۰۰ هزار تومان نمی شه معامله کرد،
هر موقع شاخص مثبت بود اینا خواستند یک سدی جلوش بگذارند ،
دوستمون راست می گه بورس خسته کننده هست و بشدت ریسکی

من فکر میکنم یکی بخاطر اینه که سفارشات خیلی خرد کم بشه . مثلا طرف سفارش خرید میذاشت 61 سهم ! این جور سفارشات باعث میشد که سفارشات بزرگتر و تاثیر گذارتر به چشم نیان و شفافیت کم بشه . یکی هم بخاطر کاهش تعداد معاملات هست که از این طریق هم فشار به هسته کم میشه . خیلی وقت بود که کف مبلغ هر سفارش خرید 100 هزار بود .

بالا