توي كجا اختلافشون مشخص ميشه؟ ( عمر مادربرد؟ سرعت ؟ و....)فرق s3 با ds3 فقط خازنهاي سوليد هست كه ds3 چون s3 ارزونتر هست بيشتر به صرفه هست
توي كجا اختلافشون مشخص ميشه؟ ( عمر مادربرد؟ سرعت ؟ و....)فرق s3 با ds3 فقط خازنهاي سوليد هست كه ds3 چون s3 ارزونتر هست بيشتر به صرفه هست
با بوجه 200000 تومن نهایتا 10000-20000 تومن بالاتر می خوام قطعات زیر را بگیرم :
mainboard + cpu + ram +vga +power & case
کاربرد این سیستم فقط برای نرمافزارهای رشته برق(مخابرات) نظیر matlabe, orcad, نرمافزار تحلیل آنتن و کارهایی مثل دیدن فیلم و گه گاهی بازی
بهترین انتخاب چی میتونه باشه ؟
cpu : 3800X2 در حدود 70000 تومن
ram : 2*512 twinmos or crucial در حدود 56000 تومن
case+power : در حدود 40000 تومن
motherboard : ?
اما تو انتخاب مادربور موندم
بهتره از پول رم کم کنم و بجاش یک کارت گرافیک 30000 تومنی بخرم یا اینکه بهتره همون یک گیگ رم را بخرم عوضش با 50000-60000 تومن یک مادربور با کارت گرافیک آنبرد بگیرم
نظر دوستان راجع به مادربورد های زیر چیه :
ASUS - M2N-MX
MSI - K9NGM-L
MSI - K9VGM-V
ASUS - M2V
cpu: AMD X2 3800 75
main ASUS M2A-VM 70
RAM: 1GB kingston 667 or 2*512 40
power GREEN 380A 36
CASE GREEN 28
این سیستم بهترین پیشنهاد برا شماست این مین گرافیک آنبرد خیلی خوبی داره که کاملا بهتر از اون گرافیک هایی که شما نام بردید هستش البته توصیه میکنم اگر هارد غیر ساتا استفاده میکنید حتما یه هارد خوب هم با این سیستم ببنید تا پرفرمنس خوبی به شما بده
با بوجه 200000 تومن نهایتا 10000-20000 تومن بالاتر می خوام قطعات زیر را بگیرم :
mainboard + cpu + ram +vga +power & case
کاربرد این سیستم فقط برای نرمافزارهای رشته برق(مخابرات) نظیر matlabe, orcad, نرمافزار تحلیل آنتن و کارهایی مثل دیدن فیلم و گه گاهی بازی
بهترین انتخاب چی میتونه باشه ؟
cpu : 3800X2 در حدود 70000 تومن
ram : 2*512 twinmos or crucial در حدود 56000 تومن
case+power : در حدود 40000 تومن
motherboard : ?
اما تو انتخاب مادربور موندم
بهتره از پول رم کم کنم و بجاش یک کارت گرافیک 30000 تومنی بخرم یا اینکه بهتره همون یک گیگ رم را بخرم عوضش با 50000-60000 تومن یک مادربور با کارت گرافیک آنبرد بگیرم
نظر دوستان راجع به مادربورد های زیر چیه :
ASUS - M2N-MX
MSI - K9NGM-L
MSI - K9VGM-V
ASUS - M2V
سلام amd>intel فقط دلم براتون تنگ شده بود امدم یه سری بهتون بزنم :happy:
شما سال پیش یه سیستم برام جمع کردید واقعا دستتون درد نکنه خیلی ازش راضی هستم
امیدوارم در تمام کارهای زندگی موفق باشید:blush:![]()
كارت گرافيك 8600 GT چه مدلي پيشنهاد ميدين؟
اور خور هم باشه بد نيست
ممنون
سلام دوستان من می خوام یه سیستم در حدود 1 میلیون ببندم. با این مشخصات. هارد 320 دارای فقط یک دی وی دی رام و مانیتور چند منظوره( قابلیت تلویزیون شدن داشته باشه) منتظر نظر همه شما دوستان هستم ( دلم می خواد چندین مورد از هر کدوم رو بدونم یعنی نظرات مختلف)در ضمن قیمت تک تک قطعات رو هم می خوام و جمع کل. ممنون و منتظر پاسخ شما هستم
سلام.
می خواستم بپرسم الان قیمت مادربورد gugabyte p35-DS3 چنده؟
پس جواب من چی؟؟؟![]()
پس جواب من چی؟؟؟![]()