• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان در پنل مفید یک گزینه هست برای توافق خرید خودکار سهام اولیه

سوال این هست که خوده مفید خریداری می کنه؟ یا ما هم در فرایند خرید باید باشیم و انجام بدیم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
قیمت پایانی: (-2.97%) 5,973
#غگل

شاخص بورس: ۵۶۹,۷۶۱ -۴,۱۴۳ (-۰.۷۲٪)

من 20 تومنی غگل خریدم با قیمت 700 شما چند خریدی و چع مقدار؟من از اونجایی که احتمال میدم این غگل حالا حالاها بیاد پایین شاید تا 400 اینا میخوام 15 تومنش رو بفروشم و اون 2 تومنی که از 5 تومن برام مونده رو نگر دارم تا مجمع تا اون ضررش در بیاد و با اون 15 تومن احتمالا فاسمین بخرم-عرضه اولیه هم اصلا نمیخوام بخرم ارزش نداره
نظرت چیه؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان در پنل مفید یک گزینه هست برای توافق خرید خودکار سهام اولیه

سوال این هست که خوده مفید خریداری می کنه؟ یا ما هم در فرایند خرید باید باشیم و انجام بدیم؟
فعالش کنی خودش برات میخره . فقط قبلش باید مبلغش رو شارژ کرده باشی

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
من 20 تومنی غگل خریدم با قیمت 700 شما چند خریدی و چع مقدار؟من از اونجایی که احتمال میدم این غگل حالا حالاها بیاد پایین شاید تا 400 اینا میخوام 15 تومنش رو بفروشم و اون 2 تومنی که از 5 تومن برام مونده رو نگر دارم تا مجمع تا اون ضررش در بیاد و با اون 15 تومن احتمالا فاسمین بخرم-عرضه اولیه هم اصلا نمیخوام بخرم ارزش نداره
نظرت چیه؟

من در حدی نیستم که درباره خرید و فروش نظر بدم. آماتور هستم.

صرفا در مورد قیمت خرید: غگل رو منم بعد از بازگشایی خریدم در 2 نوبت. میانگینم 615 هست و سری اول 540 خریدم اگر درست یادم باشه. تا 15% مثبت هم رفت ولی به هر حال الان منفی شده. خودم تو منفی نمیفروشم و صبر میکنم. شاید سر به سر بخشی اش رو تبدیل کنم. شما سنگین خرید کردی به نظرم. یعنی در مقیاس شروع 20 میلیون برای یه سهم پرریسک خطرناکه. الان با این حساب و کتاب شما مجدد میخواید فقط 1 سهم (فاسمین) بخرین. خب من آشنایی ندارم با این سهم ندارم ولی بهتر نیست تقسیم سبد کنید؟ اگر فاسمین هم شد حکایت غگل، مجدد عرض میکنم من اصلا این سهم رو نمیشناسم صرفا میگم اگر سناریو مشابه بود، مجدد ضرر میکنید. دوستان باتجربه اینجا بهتر میتونن راهنمایی کنن. عرضه اولیه هم اتفاقا کسانی که تو منفی هستند و تازه شروع کردن خیلی خوبه. به خصوص 3 عرضه اولیه که دارن طی چند روز/هفته آینده میان (صبا - آریا - شستا) چون هر 3 در مقیاس عرضه اولیه سنگین هستن سود بدی ندارن.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خوب معمولا چقدر می بایست شارژ بشه برای خرید سهام اولیه؟
بستگی به سهم داره
ولی چیزی که دوستان میگفتن این بود که باید ماکزیمم پولی که اون عرضه اولیه میخواد داخل حسابت باشه تا خودکار واست بخره ( برای صبا 1440 هست الان ) ولی من خودم چند بار کمتر از ماکزیمم پول تو حسابم بود و کارگزاری به همون مقداری ک پول تو حسابم بود ، برام اون سهمو خریده بود

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
خوب معمولا چقدر می بایست شارژ بشه برای خرید سهام اولیه؟

ngef_untitled.jpg

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من در حدی نیستم که درباره خرید و فروش نظر بدم. آماتور هستم.

صرفا در مورد قیمت خرید: غگل رو منم بعد از بازگشایی خریدم در 2 نوبت. میانگینم 615 هست و سری اول 540 خریدم اگر درست یادم باشه. تا 15% مثبت هم رفت ولی به هر حال الان منفی شده. خودم تو منفی نمیفروشم و صبر میکنم. شاید سر به سر بخشی اش رو تبدیل کنم. شما سنگین خرید کردی به نظرم. یعنی در مقیاس شروع 20 میلیون برای یه سهم پرریسک خطرناکه. الان با این حساب و کتاب شما مجدد میخواید فقط 1 سهم (فاسمین) بخرین. خب من آشنایی ندارم با این سهم ندارم ولی بهتر نیست تقسیم سبد کنید؟ اگر فاسمین هم شد حکایت غگل، مجدد عرض میکنم من اصلا این سهم رو نمیشناسم صرفا میگم اگر سناریو مشابه بود، مجدد ضرر میکنید. دوستان باتجربه اینجا بهتر میتونن راهنمایی کنن. عرضه اولیه هم اتفاقا کسانی که تو منفی هستند و تازه شروع کردن خیلی خوبه. به خصوص 3 عرضه اولیه که دارن طی چند روز/هفته آینده میان (صبا - آریا - شستا) چون هر 3 در مقیاس عرضه اولیه سنگین هستن سود بدی ندارن.
آؤه من زیاد خریدم علت عجله برای فروشمم همینه-میترسم 2 تومنم هی کم و کم شه و فرصتای خرید سهام های دیگه هم داره میپره---نظرم رو خرید 3 تا سهم 5 تومنیه با این 15 تومن---؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اینجوری اون جذابیت عرضه اولیه از بین نمیره ؟حالا هر چی بود یه مقدار سود میداد. اینم میخوان مثل بانک ها بکنن از این جیب به اون جیب
و اینکه صندوق ها از صندوق های فعلی که خرید و فروش میشه استفاده میکنن یا نه اینا جدید هستن؟
خیر جذابیت از بین نخواهد رفت
برای تازه واردین به بورس بهترین حالت استفاده از صندوق سرمایه گزاری هست تا به تجربه کافی برسند

متوجه بخش دوم سوالتون نشدم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خیر جذابیت از بین نخواهد رفت
برای تازه واردین به بورس بهترین حالت استفاده از صندوق سرمایه گزاری هست تا به تجربه کافی برسند

متوجه بخش دوم سوالتون نشدم
بخش دوم مثلا من الان صندوق اطلس مفید رو دارم تو سهامم . به این صندوق ها اضافه میشن یا نه صندوق های جدید برای عرضه اولیه هستش؟
الان صبا که عرضه اولیه هستش به همین صورت صندوقی هستش یا نه مثله قبله؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
فقط نظر شحصی و تحلیل خودم

دو سهم کاما و کویر برای سه ماه حداقل ۶۰ درصد سوددهی دارن
دو سهم عالی و دارای پتانسیل رشد عالی که هنوز سانگیران ازش غافلند . میان مدتی

سهام سپ . چکاوه . خکرمان . خگستر . غشان
حفاری . ولصنم . . کترام . ولشرق . غشهداب . البرز . کترام هم زیرنظر دارم سه ماه حداقل ۳۵_۴۰ درصد میدن

ایشالا سال ۹۹ هم سال خوبی باشه برای بورس

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
#های وب یک ساعت باز شد برای خرید و فروش
های وب به دلیل شروع کرونا و فروش خوب مورد توجه قرار گرفت دید بلند مدت روش نداشته باشید از نظر ساختاری ارزش چندانی نداره
بیشتر از یه ماه ذوب داشتم درجا میزد الان دو روزه 5+ درصد میده. هر کی 3 روز پیش وارد می شد، 1 ماه از من جلوتر بود. عطایش رو به لقایش بخشیدم
اتفاقا ذوب در قیمت های 2766 خرید کردم
هدف قیمتی اول 350 میدونم
بله خودکار خرید میکنه
فقط طبق تجربه عرض میکنم
اگر قصد دارید عرضه اولیه را خرید کنید یک یا دور روز قبل از عرضه حساب خود را شارژ کنید چون در روز عرضه فرایند واریز پول کلافه کننده میشه

یکی 2 جا زده دولت قیمت بالا برای این سهم گذاشته . ارزشش رو زده بودن همین 1200 هستش و باید با 800 تا 850 وارد میشد . حالا معلوم نیست اینم مثبت بخوره یا نه
حجم فایلش ۳۰ مگ بود نتونستم اپلود کنم
سرچ کنین ارزش گذاری صبا
کامل توضیح داده
بخش دوم مثلا من الان صندوق اطلس مفید رو دارم تو سهامم . به این صندوق ها اضافه میشن یا نه صندوق های جدید برای عرضه اولیه هستش؟
نمیدونم چرا نمیتونم متوجه سوال شما بشوم
به صورت کلی توضیح میدم
صندوق اطلس سهام شرکت صبا خرید میکند و ما اوراق صندوق اطلس مفید میخریم
صندوق ها معمولا بالاتر از میانگین ماهیانه بورس به افراد تازه وارد سود میرسانند

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
امروز خیلی از سهم ها پرمتقضی مثل کالا، ولشرق، سبزوا، غشهداب، کسرا و... فرصت ورود دادند و البته در نهایت اکثرا در صف خرید قفل شدند. حالا نمیدونم آیا به خاطر نقد کردن پول برای 3 عرضه اولیه پیش رو بود یا دلیل دیگه ای داشته. بالاخره غشهداب بهم رسید. در مجموع، به غیر از عرضه اولیه ها، بیشترین سود در 1 ماه اخیر از چکارن (22.9%) و بکام (16.6%) [ناظر جفتشون رو قفل کرده!] و ولشرق (26.9%) و کالا (24.8%) و کسرا (20.8%) بهم رسیده. تا ببینیم در آینده چه پیش میاد و تا کجا پیش خواهند رفت. از اون طرف غگل و غسالم حسابی شرمنده کردن با منفی هاشون ولی از ابتدا با ریسک همراه بود و با دید حداقل 1 ساله جفتشون رو گرفتم که امیدوارم تو این بازه زمانی ناامیدم نکنن.
غشهداب تو رو سربلند خواهد کرد دادا. امیدوارم عجله نکنی و زود نفروشیش. غگل و غسالم رو کاش بفروشی و به جاش هم غشهداب رو بخری. بعد از این که سودت رو هم برداشتی خواهی دید که غگل و غسالم هم جایی نرفتن و پولت رو این مدت رو این دو تا سهم نخوابون. مخصوصا غگل که زرماکارون داره روش ادا درمیاره و از شرمندگی همه درمیاد...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اتفاقا ذوب در قیمت های 2766 خرید کردم
هدف قیمتی اول 350 میدونم
میانگین خریدم 300 تومن بود روی حدود 300 فروختم. می دونستم بعد از اینکه بفروشم ممکنه باز 5+ بخوره ولی دیگه سودش برام جذابیتی نداشت، فروختم فروی گرفتم.
فروی هم منفی شد. کلا 9 درصد پرتفویم هست
کاش اینو نقل قول میکردید
چطور بفهمیم قیمت یه سهم ، به قیمت ارزش ذاتیش هست؟ rsi کمک میکنه؟ مثلا rsi سامان 93.5 هست. غگل قبل افزایش سرمایه حدود 89 بود
یه قسمت تو بورس برای سهامدارا عرضه میشه یه بخش هم برای صندوق ها دیگه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نمیدونم چرا نمیتونم متوجه سوال شما بشوم
به صورت کلی توضیح میدم
صندوق اطلس سهام شرکت صبا خرید میکند و ما اوراق صندوق اطلس مفید میخریم
صندوق ها معمولا بالاتر از میانگین ماهیانه بورس به افراد تازه وارد سود میرسانند
الان با این روش تو عرضه اولیه ابتدا مقدار مشخص به هر نفر از عرضه اولیه میرسه ؟ یا به طور کلی ما باید بریم سهم صندوق ها رو بخریم؟
منم خودم وجود این صندوق ها رو متوجه نمیشم. این صندوق ها فقط برای افراد تازه وارد کارایی داره ؟ برای افراد با تجربه عرضه اولیه مثله سابق هستش؟

من فکر میکردم این صندوق ها رو برای این داستان رانت که برای عرضه اولیه هستش راه انداختن که تو روزها و هفته های اول به خودیا میرسه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چطور بفهمیم قیمت یه سهم ، به قیمت ارزش ذاتیش هست؟ rsi کمک میکنه؟ مثلا rsi سامان 93.5 هست. غگل قبل افزایش سرمایه حدود 89 بود
اگر کمی در اینترنت سرچ کنید توضیحاتی در مورد rsi داده من نمیخواهم حرف تکراری بزنم
بنده هیچ گاه برای بدست اوردن ارزش ذاتی یک سهم از rsi استفاده نکردم که در موردش نظر بدهم
هر شخصی برای بدست اوردن ارزش ذاتی هر سهمی به روش خودش از ابزار در اختیارش استفاده میکنه
مثال وارن بافت بارها در مصاحبه هاش روش کارش رو بدین صورت توضیح میده که من دارایی های یک شرکت قیمت گذاری میکنم سپس اگر قیمت سهامش زیر ارزش ذاتی اون بود اون سهم خرید میکنم والی اگر بدونم اون سهم قیمتش صعودی خواهد بود ولی ارزش ذاتی نداره تحت هیچ شرایطی خرید نخواهم کرد
گری لینچ میگه امکان نداره تحلیل از من ببینید که از اندیکاتورها استفاده کرده باشم
بیل ویلیامز میگه من بدون تایید اندیکاتور استیک استوک ممکن نیست وارد معامله بشم در اصل یک بعد از تریدهایم میباشد

پس هر شخصی ارزش ذاتی یک سهم باتوجه به اطلاعات و روش شخصی که از قبل اموخته تعیین خواهد کرد

اگر چیز دیگه ای هست بفرمایید بلد باشم توضیح خواهم داد

مثلا چند روز قبل من حفاری خریدم بجز اینکه تحلیل تکنیکال استفاده کردم از روش ارزش گذاری سهم استفاده کردم

ببینید شرکت نه ماهه ۷۰ سود ساخته و با توجه مفروضات و قیمت محصولات میتونیم انتظار داشته باشیم یکساله ۱۱۰ تا ۱۲۰ سود ساخته باشه
اخرین قراردادهای شرکت حدود ۱۰۰ تومان در طی این مدت سود خواهد ساخت
حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان دارایی ارزی داره
۲۰۰۰ میلیارد تومان تسعیر نرخ ارز داره که نرخ تسعیر ارزش کمتر از ۱۵۰۰۰ تومان بوده
حدودا ۶۰۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش دکل های شرکت میباشد

داراییهای ارزی پایان دوره 6 ماهه حسابرسی شده
دلار ۱۴۸,۵۶۲,۲۷۰
یورو۱۰۲,۰۶۸,۵۲۶
درهم۹,۹۸۱,۴۹۴

و دلایل دیگه که از حوصله من و این تاپیک خارجه

با این حساب کتاب ارزش ذاتی این سهم امسال کمتر از ۲۰۰۰ تومان نمیدونم

الان با این روش تو عرضه اولیه ابتدا مقدار مشخص به هر نفر از عرضه اولیه میرسه ؟ یا به طور کلی ما باید بریم سهم صندوق ها رو بخریم؟
منم خودم وجود این صندوق ها رو متوجه نمیشم. این صندوق ها فقط برای افراد تازه وارد کارایی داره ؟ برای افراد با تجربه عرضه اولیه مثله سابق هستش؟

من فکر میکردم این صندوق ها رو برای این داستان رانت که برای عرضه اولیه هستش راه انداختن که تو روزها و هفته های اول به خودیا میرسه
ابتدا ثبت سفارش میشه که چند نفر خواهان عرضه اولیه میباشند
سپس با توجه به تعداد افراد درخواست کننده تقسیم خواهد شد

اینی که گفتم صندوق خرید کنید دلیل اینکه صاحبان صندوق ها سال ها در بازار فعالیت کردند هیچ گاه هیجان زده نمیشوند کمی بیش از میانگین ماهیانه بورس درامد خواهند داشت

تا زمانی که خود شما به درک درستی از بازار بورس برسید میتوانید با این صندوق ها همراه شوید
خیلی از افراد جدای از تازه وارد یا کهنه کار سهامدار صندوق ها هستند
مثلا افرادی که فروش استقراضی دارند میتوانند پول فروش دارایی های خود را در صندوق های سرمایه گذاری کنند این یک نوع سود دو طرفه هست

در مورد صندوق ها کمی سرچ کنید اطلاعات کافی وجود دارد

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52

شما بعنوان یک شخص حقیقی میتونید عرضه اولیه مستقیما از طریق بورس بخرید مانند سایر سهام
صندوق ها هم جداگانه سهمیه دارند و میتونند خرید کنند

حالا خود اشخاص هم جدای از این مساله میتونند در صندوق سرمایه گذاری کنند که بسته به نوع آن صندوق که ثابت،سهامی،مختلط،ETF و .. باشد بازدهی نصیبشان خواهد شد

سرمایه گذاری در صندوق ارتباطی با اینکه شخص حتما عرضه اولیه را قبلش بخرد یا نخرد ندارد

بالا