چطور بفهمیم قیمت یه سهم ، به قیمت ارزش ذاتیش هست؟ rsi کمک میکنه؟ مثلا rsi سامان 93.5 هست. غگل قبل افزایش سرمایه حدود 89 بود
اگر کمی در اینترنت سرچ کنید توضیحاتی در مورد rsi داده من نمیخواهم حرف تکراری بزنم
بنده هیچ گاه برای بدست اوردن ارزش ذاتی یک سهم از rsi استفاده نکردم که در موردش نظر بدهم
هر شخصی برای بدست اوردن ارزش ذاتی هر سهمی به روش خودش از ابزار در اختیارش استفاده میکنه
مثال وارن بافت بارها در مصاحبه هاش روش کارش رو بدین صورت توضیح میده که من دارایی های یک شرکت قیمت گذاری میکنم سپس اگر قیمت سهامش زیر ارزش ذاتی اون بود اون سهم خرید میکنم والی اگر بدونم اون سهم قیمتش صعودی خواهد بود ولی ارزش ذاتی نداره تحت هیچ شرایطی خرید نخواهم کرد
گری لینچ میگه امکان نداره تحلیل از من ببینید که از اندیکاتورها استفاده کرده باشم
بیل ویلیامز میگه من بدون تایید اندیکاتور استیک استوک ممکن نیست وارد معامله بشم در اصل یک بعد از تریدهایم میباشد
پس هر شخصی ارزش ذاتی یک سهم باتوجه به اطلاعات و روش شخصی که از قبل اموخته تعیین خواهد کرد
اگر چیز دیگه ای هست بفرمایید بلد باشم توضیح خواهم داد
مثلا چند روز قبل من حفاری خریدم بجز اینکه تحلیل تکنیکال استفاده کردم از روش ارزش گذاری سهم استفاده کردم
ببینید شرکت نه ماهه ۷۰ سود ساخته و با توجه مفروضات و قیمت محصولات میتونیم انتظار داشته باشیم یکساله ۱۱۰ تا ۱۲۰ سود ساخته باشه
اخرین قراردادهای شرکت حدود ۱۰۰ تومان در طی این مدت سود خواهد ساخت
حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان دارایی ارزی داره
۲۰۰۰ میلیارد تومان تسعیر نرخ ارز داره که نرخ تسعیر ارزش کمتر از ۱۵۰۰۰ تومان بوده
حدودا ۶۰۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش دکل های شرکت میباشد
داراییهای ارزی پایان دوره 6 ماهه حسابرسی شده
دلار ۱۴۸,۵۶۲,۲۷۰
یورو۱۰۲,۰۶۸,۵۲۶
درهم۹,۹۸۱,۴۹۴
و دلایل دیگه که از حوصله من و این تاپیک خارجه
با این حساب کتاب ارزش ذاتی این سهم امسال کمتر از ۲۰۰۰ تومان نمیدونم
الان با این روش تو عرضه اولیه ابتدا مقدار مشخص به هر نفر از عرضه اولیه میرسه ؟ یا به طور کلی ما باید بریم سهم صندوق ها رو بخریم؟
منم خودم وجود این صندوق ها رو متوجه نمیشم. این صندوق ها فقط برای افراد تازه وارد کارایی داره ؟ برای افراد با تجربه عرضه اولیه مثله سابق هستش؟
من فکر میکردم این صندوق ها رو برای این داستان رانت که برای عرضه اولیه هستش راه انداختن که تو روزها و هفته های اول به خودیا میرسه
ابتدا ثبت سفارش میشه که چند نفر خواهان عرضه اولیه میباشند
سپس با توجه به تعداد افراد درخواست کننده تقسیم خواهد شد
اینی که گفتم صندوق خرید کنید دلیل اینکه صاحبان صندوق ها سال ها در بازار فعالیت کردند هیچ گاه هیجان زده نمیشوند کمی بیش از میانگین ماهیانه بورس درامد خواهند داشت
تا زمانی که خود شما به درک درستی از بازار بورس برسید میتوانید با این صندوق ها همراه شوید
خیلی از افراد جدای از تازه وارد یا کهنه کار سهامدار صندوق ها هستند
مثلا افرادی که فروش استقراضی دارند میتوانند پول فروش دارایی های خود را در صندوق های سرمایه گذاری کنند این یک نوع سود دو طرفه هست
در مورد صندوق ها کمی سرچ کنید اطلاعات کافی وجود دارد