• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
یه آفرین بگیم به جامعه سهامداران که حدود 5 میلیارد تومن از طریق خرید نماد کرونا1 به مبارزه با این بیماری کمک کردند و مبالغ قابل توجهی هم در نماد کرونا2 سرمایه گذاری کردند که سودش برای مبارزه با بیماری کرونا صرف بشه .

-----------------------------
یه آفرین هم بگیم به شرکتهای دارویی که با وجود صدها مشکل از جمله :

قوانین ضد تولید در کشور
افکار ضد تولید در کشور
انواع تحریمهای خارجی
دامپینگ شرکتهای خارجی
محدودیت انتقال تکنولوژی از سوی کشور های خارجی
و ...
داروهای مورد نیاز کشور رو تامین کردند . توی خبر ها هم اومده بود که مواد اولیه داروی Favipiravir هم وارد شده و دو تا شرکت بصورت آزمایشی تولیدش کردند .

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
توی خبر ها هم اومده بود که مواد اولیه داروی Favipiravir هم وارد شده و دو تا شرکت بصورت آزمایشی تولیدش کردند .
احتمالا خبری ندارید که کدوم شرکت ها این مواد اولیه رو وارد کردن ؟ اگر بتونیم این رو بدونیم سود خوبی هم میتونیم از سهم شرکت ها به دست بیاریم احتمالا

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
چطور بفهمیم قیمت یه سهم ، به قیمت ارزش ذاتیش هست؟ rsi کمک میکنه؟ مثلا rsi سامان 93.5 هست. غگل قبل افزایش سرمایه حدود 89 بود
پیشنهاد می کنم تو گوگل سرچ کنید دانلود آموزش بنیادی کافه بورس. یه کتاب پی دی اف هست که آموزشی هست و میتونید به صورت عملی اینکه چطوری یک سهم رو میشه ارزیابی کرد به شما نشون میده. البته جناب حسینی استاد هستن و راههای دیگه ای هم فرمودن. منتها یکی از راهها این بود. گفتم گفته باشم شاید کمکی به شما بکنه.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
احتمالا خبری ندارید که کدوم شرکت ها این مواد اولیه رو وارد کردن ؟ اگر بتونیم این رو بدونیم سود خوبی هم میتونیم از سهم شرکت ها به دست بیاریم احتمالا

خیر

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوستان
1- سهام #کتوکا را آخرین روز هفته قبل خرید زدم الان +13 شد به نظرتون سیو سود کنم و خیالم و راحت کنم یا جای رشد داره همچنان؟
2- چدن هم همون روز خرید کردم الان سیو سود خوبی می تونم بکنم نظرتون اینه همچنان نگه دارم؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان
1- سهام #کتوکا را آخرین روز هفته قبل خرید زدم الان +13 شد به نظرتون سیو سود کنم و خیالم و راحت کنم یا جای رشد داره همچنان؟
2- چدن هم همون روز خرید کردم الان سیو سود خوبی می تونم بکنم نظرتون اینه همچنان نگه دارم؟
سهامی که خریدی رو چه زود می فروشی؟ به دید نوسانگیری خریده بودی؟
اگر جای رشد داره زیاد سهام خرید و فروش نکنی بهتر هست سود بهتری می گیری

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
-----------------------------------------------

@behsen69
بازده یک ماه سهم هایی که معرفی کردی منفی هست. الان فرصت خریده یا نه ممکنه از این پایین تر بیان؟
شتران 15.6-
شپنا 18.6-
فخوز 13.8-
باید بازار جهانی کامودیتی ها و نفت رو زیر نظر داشته باشی. همچنین رفتار بازیگران سهم. نفت 30 درصد جهش میکنه و شپنا صف خرید 300 میلیونی داره، بعد حقوقی میاد 280 میلیون سهم یعنی 3 برابر میانگین حجم ماهانه عرضه میکنه. این میشه که سهم سکته میکنه. نمیگم اصلا عرضه نکنه، اما حقوقی اگه عرضه منطقی میداشت شپنا و شتران حداقل 3 تا مثبت 5 میخوردن همین هفته.

من نظرم روی هر سه سهم برای بلند مدت مثبته، اما با این وضعیت بازارهای جهانی و کرونا الان توصیه ای به ورود ندارم. هر چند خودم یکی دوتاشونو دارم و گوشه پورتفومه برای بلند مدت.

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سهامی که خریدی رو چه زود می فروشی؟ به دید نوسانگیری خریده بودی؟
اگر جای رشد داره زیاد سهام خرید و فروش نکنی بهتر هست سود بهتری می گیری
کلا سبد سهام باید سه قسمت بشه
یک بخش سهام بلند مدت بخری
یه بخش میان مدت بخری
با بخش دیگه بری نوسانگیری
استرتژی های زیادی داره سبدگردانی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گفتم امروز بیام با قیمت پایین دتوزیع بخرم، وقتی اومدم روی 4+ بود
اگر کمی در اینترنت سرچ کنید توضیحاتی در مورد rsi داده من نمیخواهم حرف تکراری بزنم
بنده هیچ گاه برای بدست اوردن ارزش ذاتی یک سهم از rsi استفاده نکردم که در موردش نظر بدهم
هر شخصی برای بدست اوردن ارزش ذاتی هر سهمی به روش خودش از ابزار در اختیارش استفاده میکنه
مثال وارن بافت بارها در مصاحبه هاش روش کارش رو بدین صورت توضیح میده که من دارایی های یک شرکت قیمت گذاری میکنم سپس اگر قیمت سهامش زیر ارزش ذاتی اون بود اون سهم خرید میکنم والی اگر بدونم اون سهم قیمتش صعودی خواهد بود ولی ارزش ذاتی نداره تحت هیچ شرایطی خرید نخواهم کرد
گری لینچ میگه امکان نداره تحلیل از من ببینید که از اندیکاتورها استفاده کرده باشم
بیل ویلیامز میگه من بدون تایید اندیکاتور استیک استوک ممکن نیست وارد معامله بشم در اصل یک بعد از تریدهایم میباشد

پس هر شخصی ارزش ذاتی یک سهم باتوجه به اطلاعات و روش شخصی که از قبل اموخته تعیین خواهد کرد

اگر چیز دیگه ای هست بفرمایید بلد باشم توضیح خواهم داد

مثلا چند روز قبل من حفاری خریدم بجز اینکه تحلیل تکنیکال استفاده کردم از روش ارزش گذاری سهم استفاده کردم

ببینید شرکت نه ماهه ۷۰ سود ساخته و با توجه مفروضات و قیمت محصولات میتونیم انتظار داشته باشیم یکساله ۱۱۰ تا ۱۲۰ سود ساخته باشه
اخرین قراردادهای شرکت حدود ۱۰۰ تومان در طی این مدت سود خواهد ساخت
حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان دارایی ارزی داره
۲۰۰۰ میلیارد تومان تسعیر نرخ ارز داره که نرخ تسعیر ارزش کمتر از ۱۵۰۰۰ تومان بوده
حدودا ۶۰۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش دکل های شرکت میباشد

داراییهای ارزی پایان دوره 6 ماهه حسابرسی شده
دلار ۱۴۸,۵۶۲,۲۷۰
یورو۱۰۲,۰۶۸,۵۲۶
درهم۹,۹۸۱,۴۹۴

و دلایل دیگه که از حوصله من و این تاپیک خارجه

با این حساب کتاب ارزش ذاتی این سهم امسال کمتر از ۲۰۰۰ تومان نمیدونم
با این حساب نمیشه ارتباطی بین rsi و ارزش ذاتی پیدا کرد و یا شاید اصلا ربطی بهم ندارن.
rsi حفاری 73.25 هست قیمت هم 1109 تومن. شما ارزش ذاتی رو 2000 تومن محاسبه کردی، پس ممکنه rsi بالاتر هم بره.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان برای فعال سازی طرح حامی مفید پیشخوان دولت میشه رفت فعالش کرد یا باید بریم شعب کارگزاری؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
گفتم امروز بیام با قیمت پایین دتوزیع بخرم، وقتی اومدم روی 4+ بود

با این حساب نمیشه ارتباطی بین rsi و ارزش ذاتی پیدا کرد و یا شاید اصلا ربطی بهم ندارن.
rsi حفاری 73.25 هست قیمت هم 1109 تومن. شما ارزش ذاتی رو 2000 تومن محاسبه کردی، پس ممکنه rsi بالاتر هم بره.
برای اهداف بلند مدت هم rsi جالب نیست
کلا اول بنیاد سهم و تابلو بعد تکنیکال و اندیکاتور در اخر قرار میگیره
ایچیموکو بنظر من از همشون بهتره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خلاصه رتبه بندی شرکت های کارگزاری بورس اوراق بهادار تهران - از ابتدای سال 98 تا 29/ 12/ 1398

1586239922001.png
جمع ارزش خرید و فروش 1025 تریلیون تومان

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان برای فعال سازی طرح حامی مفید پیشخوان دولت میشه رفت فعالش کرد یا باید بریم شعب کارگزاری؟
کسانی که تازه ثبتنام میکنند جز طرح حامی هستند
قبل کرونا که شعب بود
الان هر دفتر پیشخوان که معرفی کرده امکانش هست

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
rsi یه ابزار ریاضی در تحلیل تکنیکاله و کوچیکترین ارتباطی به ارزش ذاتی سهم نداره.

اصلا rsi به تنهایی شامل هیچ پیام و مفهومی نیست. چون شما میتونید نمودارها رو در ده ها تایم فریم(دقیقه ای ساعتی روزانه هفتگی و ...) بذارید و عدد rsi در هر کدوم از اینا متفاوت میشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خلاصه رتبه بندی شرکت های کارگزاری بورس اوراق بهادار تهران - از ابتدای سال 98 تا 29/ 12/ 1398

مشاهده پیوست 1172772
جمع ارزش خرید و فروش 1025 تریلیون تومان
مفید!!!!
ولی این پولی م میگیرن حرومه
همش هنگ همش هسته داغان
چه وضعش اخه
این همه پول میگیرن ساختار رو درست نمیکنند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اینم مرتب سازی بر اساس درصد سهم هر کارگزار از ارزش خرید و فروش الکترونیکی.
این کارگزاری های نهایت نگر، مبین سرمایه، تدبیرگان فردا، اقتصاد بیدار و بانک ملی چطورن؟

نهایت نگر براساس ارزش کل خرید و فروش 11 ام هست اما از نظر الکترونیکی 6ام
1586242066834.png
مفید!!!!
ولی این پولی م میگیرن حرومه
همش هنگ همش هسته داغان
چه وضعش اخه
این همه پول میگیرن ساختار رو درست نمیکنند
دیروز مفید برای مدتی عددها رو نشون نمی داد گفتم شاید از تدبیر پرداز باشه. رفتم سامان دیدم اونجا درسته

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
اینم مرتب سازی بر اساس درصد سهم هر کارگزار از ارزش خرید و فروش الکترونیکی.
این کارگزاری های نهایت نگر، مبین سرمایه، تدبیرگان فردا، اقتصاد بیدار و بانک ملی چطورن؟

نهایت نگر براساس ارزش کل خرید و فروش 11 ام هست اما از نظر الکترونیکی 6ام
مشاهده پیوست 1172775

دیروز مفید برای مدتی عددها رو نشون نمی داد گفتم شاید از تدبیر پرداز باشه. رفتم سامان دیدم اونجا درسته

امروز که 11 به بعد سامانه معاملاتی های مفید مثل ایزی تریدر من هنگ کرد نذاشت ترید کنم
از شما هم همین طور بود؟
کلا سال 98 چندین بار دستم و توی پوست گردو گذاشت مفید خیلی شلوغ شده و سنگین
دوستان شما امروز 11 به بعد با مفید مشکلی نداشتید؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
امروز که 11 به بعد سامانه معاملاتی های مفید مثل ایزی تریدر من هنگ کرد نذاشت ترید کنم
از شما هم همین طور بود؟
کلا سال 98 چندین بار دستم و توی پوست گردو گذاشت مفید خیلی شلوغ شده و سنگین
دوستان شما امروز 11 به بعد با مفید مشکلی نداشتید؟
امروز کم به مفید سر زدم ترید نداشتم، نمی دونم. اما دیروز قیمتا رو نشون نمی داد. دارم دنبال یه کارگزاری دیگه میگردم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
حالا اتفاقی که نمیفته چون 10 ماهه دارید معامله میکنید. ولی به هر حال من چک کردم زده بود تایید سهامدار در سجام. مهم نیست. باگ سایته حتما.

0f6n_untitled.jpg
امروز به پشتیبانی سجام زنگ زدم گفتم مشکلو ، میگه شما به مراکز احراز هویت مراجعه نکردی ! میگم اگه مراجعه نکرده بودم که کد بورسی نداشتم میگه اهراز هویت ربطی به کد بورسی نداره !
نمیدونم اینجا چند نفر از کارگزاری مفید هستن ولی روال کارگزاری اینجوریه اول تو سایت خودشون ثبت نام میکنی بعدش تو سایت سجام ثبت نام میکنی و اونجا یه کد 10 رقمی بهت میده بعدش با مدارک و اون کد 10 رقمی میری خود کارگزاری یا دفاتر پیشخان تا برات احراز هویت انجام بدن ، منم تیر سال گذشته همه این کارارو کردم و رفتم خود کارگزاری کد بورسی هم بهم دادن ، حالا واقعا نمیفهمم اینا چی میگن که اهراز هویت نشدی ! اگه اهراز هویت نشده بودم مفید اصلا کد بورسی بهم نمیداد !
احتمالا کارگزاری مفید یه جایی گند زده ! نظر شما چیه ؟
شمارشون هم که کلا مشغوله

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
امروز به پشتیبانی سجام زنگ زدم گفتم مشکلو ، میگه شما به مراکز احراز هویت مراجعه نکردی ! میگم اگه مراجعه نکرده بودم که کد بورسی نداشتم میگه اهراز هویت ربطی به کد بورسی نداره !
نمیدونم اینجا چند نفر از کارگزاری مفید هستن ولی روال کارگزاری اینجوریه اول تو سایت خودشون ثبت نام میکنی بعدش تو سایت سجام ثبت نام میکنی و اونجا یه کد 10 رقمی بهت میده بعدش با مدارک و اون کد 10 رقمی میری خود کارگزاری یا دفاتر پیشخان تا برات احراز هویت انجام بدن ، منم تیر سال گذشته همه این کارارو کردم و رفتم خود کارگزاری کد بورسی هم بهم دادن ، حالا واقعا نمیفهمم اینا چی میگن که اهراز هویت نشدی ! اگه اهراز هویت نشده بودم مفید اصلا کد بورسی بهم نمیداد !
احتمالا کارگزاری مفید یه جایی گند زده ! نظر شما چیه ؟
شمارشون هم که کلا مشغوله

نه سجام هم جدا باید برید واسه احراز ! دفتر پیشخوان دولت

بالا