• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
یه سوال داشتم از همه دوستان :
شما که کد بورسی گرفتین ، هم کارگزاری رفتین برای احراز هویت هم دفتر پیشخوان ؟ یعنی هر دو جا رفتین ؟ عکس هم داخل دفتر پیشخوان ازتون گرفتن ؟
اخه من جایی ندیده بودم که نوشته باشن برای گرفتن کد بورسی باید هر دو جا رفت ! تازه امروز همچین چیزی رو فهمیدم و واقعا عجیبه برام !
خیر من فقط کارگزاری رفتم و کفایت می کنه
دفتر پیش خوان مثلا مال شهرستان هست که کارگزاری مفید نمایندگی نداره به طور مثال عرض کردم البته

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خیر من فقط کارگزاری رفتم و کفایت می کنه
دفتر پیش خوان مثلا مال شهرستان هست که کارگزاری مفید نمایندگی نداره به طور مثال عرض کردم البته
خب منم همین امروز فهمیدم انگار کفایت نمیکنه ! ( میگن هم احراز هویت کارگزاری باید بری هم احراز هویت دفتر پیشخوان برای سجام )
شما ازتون عکس گرفتن بابت احراز هویت ؟
تو سایت سجام که میرین وضعیت شما رو چی زده ؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
امروز به پشتیبانی سجام زنگ زدم گفتم مشکلو ، میگه شما به مراکز احراز هویت مراجعه نکردی ! میگم اگه مراجعه نکرده بودم که کد بورسی نداشتم میگه اهراز هویت ربطی به کد بورسی نداره !
نمیدونم اینجا چند نفر از کارگزاری مفید هستن ولی روال کارگزاری اینجوریه اول تو سایت خودشون ثبت نام میکنی بعدش تو سایت سجام ثبت نام میکنی و اونجا یه کد 10 رقمی بهت میده بعدش با مدارک و اون کد 10 رقمی میری خود کارگزاری یا دفاتر پیشخان تا برات احراز هویت انجام بدن ، منم تیر سال گذشته همه این کارارو کردم و رفتم خود کارگزاری کد بورسی هم بهم دادن ، حالا واقعا نمیفهمم اینا چی میگن که اهراز هویت نشدی ! اگه اهراز هویت نشده بودم مفید اصلا کد بورسی بهم نمیداد !
احتمالا کارگزاری مفید یه جایی گند زده ! نظر شما چیه ؟
شمارشون هم که کلا مشغوله
احراز هویت سجام با کارگزاری فرق داره / هم پیشخوان ها انجام میدن هم کارگزاری ها. منتها چون سر کارگزاری ها شلوغ میشه برای همین قبول نمی کنن و میگن برید پیشخوان. عکس هم بله میگیرن.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
حمید خان کلا یه مفهومی هست توی بورس که اصطلاحا می گن ریسک به ریوارد یعنی از هر 10 تا معامله با فلان روشو یا اندیکاتور یا ... چندتاش ضرره چنداش سوده اگر درصد سود بالاتر باشه میگیم ریسکش میارزه ادم انجام بده ،مثلا از هر ده تا 7 تا سود میده 3 تا ضرر که خب منطق اینکه انجام بدیم
سلام
در اصل شما بجای تعریف ریسک به ریوارد تعریف امید ریاضی یا حد سرخوشی یا expectation value رو انجام دادید که اصل و بنیان هر سیستم معاملاتی میباشد

بخواهیم به زبان ساده ریسک و ریوارد تعریف کنیم باید حد ضرر یک معامله را ریسک و حد سود یک معامله را ریوارد بگوییم

چنتا کتاب در مورد مدیریت سرمایه وجود داره که خیلی عالی هستن اسمشون حضور ذهن ندارم منتهی نویسنده کتاب ها دکتر رادفر ، جناب فرهادی و دکتر شهرابادی بودن

حدود 500 هزار گذاشتم کنار براش
بیشترش کن اگر حداکثر سهام میخواهید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
الان مفید پیامک داد...
کارگزاری مفید
مشتری گرامی جناب آقای/سرکار
جهت شرکت در عرضه اولیه نماد صبا در تاریخ 20 فروردین ماه لطفا مانده حساب خود را به مبلغ یک میلیون و 450 هزار تومان شارژ نمایید.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خب منم همین امروز فهمیدم انگار کفایت نمیکنه ! ( میگن هم احراز هویت کارگزاری باید بری هم احراز هویت دفتر پیشخوان برای سجام )
شما ازتون عکس گرفتن بابت احراز هویت ؟
تو سایت سجام که میرین وضعیت شما رو چی زده ؟
من هم هر دو احراز هویت رو با هم تو دفتر پیشخوان انجام دادم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان مفید پیامک داد...
کارگزاری مفید
مشتری گرامی جناب آقای/سرکار
جهت شرکت در عرضه اولیه نماد صبا در تاریخ 20 فروردین ماه لطفا مانده حساب خود را به مبلغ یک میلیون و 450 هزار تومان شارژ نمایید.

بله و اگر کم داشته باشید کلا براتون خرید رو انجام نمیده (نمیاد به میزان مبلغی که دارید حساب کنه و سفارش بزاره).

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پنل کارگزاری آگاه چرا انقدر زشت و بدترکیبه!؟ برای یکی که میخواد عرضه اولیه ها رو بگیره اکانت گرفتم واقعا دلم رو زد پنل سایتش. گرافیک و چینش صفحه (که البته احتمالا کاستومایزبل هست) بیش از حد شلوغ و بی سلیقه هست!

علاوه بر زشت بودن! مشکل فنی هم که داره. دیروز چیزهایی که تو آگاه فروختم الان برگشته تو لیست دارایی ها. ظاهرا مشکل عمومیه. البته صرفا باید باگ ظاهری نرم افزار باشه و خودش آپدیت میشه (تو سبد خرید دارایی اونی که فروخته شده رو 0 زده) ولی به هر حال این مشکلات نباید رخ بده. نهایت نگر این مشکلات رو نداره. واقعا قابل مقایسه نیستند. حیف که در دوران کرونا نهایت نگر مشتری نمیپذیره و مجور شدم برای یکی از آشناها از طریق پیشخوان دولت (آگاه) اقدام کنم.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
تو پیام ها اومده
که از دیروز پرتفوی همه به مشکل خورده
علاوه بر زشت بودن! مشکل فنی هم که داره. دیروز چیزهایی که تو آگاه فروختم الان برگشته تو لیست دارایی ها. ظاهرا مشکل عمومیه. البته صرفا باید باگ ظاهری نرم افزار باشه و خودش آپدیت میشه (تو سبد خرید دارایی اونی که فروخته شده رو 0 زده) ولی به هر حال این مشکلات نباید رخ بده. نهایت نگر این مشکلات رو نداره. واقعا قابل مقایسه نیستند. حیف که در دوران کرونا نهایت نگر مشتری نمیپذیره و مجور شدم برای یکی از آشناها از طریق پیشخوان دولت (آگاه) اقدام کنم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
پس امیدوار نباشیم
چه حال گیری

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پس امیدوار نباشیم
چه حال گیری

مشکل خاصی نیست. صرفا ایراد نرم افزاریه. یعنی خرید و فروش ها قطعا تایید شده. فقط «در ظاهر» درست نشون نمیده. پیام خود آگاه:

مشتریان گرامی،
عدم بروزرسانی فایل دارایی ها از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی می باشد. لطفا تا زمان آپدیت گزارشات شرکت سپرده گذاری، در تعیین حجم سفارشات خود دقت فرمایید.
به محض بروزرسانی دارایی ها، مراتب به اطلاع شما خواهد رسید.
از همراهی شما سپاسگزاریم.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بله و اگر کم داشته باشید کلا براتون خرید رو انجام نمیده (نمیاد به میزان مبلغی که دارید حساب کنه و سفارش بزاره).
برای من که به نسبت همون مبلغی که دارم خرید انجام میده همیشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
درست شد قضیه احراز هویت؟
باید برم دفتر پیشخوان اونجا هم احراز هویت بشم ( هر چند از تیر پارسال نرفتم و مشکلی هم تا حالا نبوده )
ولی واقعا متاسفم برای این کارگزاری ها و اطلاعاتشون
شما اگه تو سایت مفید رو نگاه کنی دقیقا نوشته که بعد از ثبت نام تو سجام و دریافت کد 10 رقمی به کارگزاری یا دفاتر پیشخوان مراجعه کنید
اصلا جایی توضیح نداده که باید هر دو جا رفت !
من مطمئنم این همه ادم این روزا دارن کد بورسی میگیرن خیلیاشون فقط همون کارگزاری رو میرن

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
رکورد جدید تعداد مشارکت کنندگان به ثبت رسید
1 میلیون و 930 هزار و 838 نفر خریداری کردند. آریا و شستا قطعا تعداد متقاضیان از این هم بیشتر خواهد بود.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
باخبر شدیم کبابی پدیده شاندیز هم میخاد بیاد تو بورس
خب کبابی نداشتیم ک مشکل حل شد:D:D:D

1 میلیون و 930 هزار و 838 نفر خریداری کردند. آریا و شستا قطعا تعداد متقاضیان از این هم بیشتر خواهد بود.
من شرکت نکردم :cool:
اریا سوسول رو هم میتونید درصورت متعادل شدن به دید 1 سال 2سال نهداری کرد سهم ارزنده اییه

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

مفید یه تیک داره که بزنی خودش خرید میکنه برات
و میتونی این قضیه رو لغو کنی
البته جدیدا پول حتما باید تو حسابت باشه

--------
کارگزاری آگاه تو سایت چینش واقعا بد ولی نرم افزارش خوبه ک اکثرا با نرم افزار کار میکنن-
ولی با این حال مفید خیلی بهتره :rolleyes:;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
چهارشنبه هفته بعد بنظرتون از چه مبلغ استارت بخوره
#صباتامین از 1200 از شنبه به 1260 میرسه
#اریاسوسال ؟؟!!

بالا