mohammad200
Registered User
- نوشتهها
- 1,894
- لایکها
- 1,342
اره بقیش میاد تو حسابپس مباقی پولو بی میگردنند
اره بقیش میاد تو حسابپس مباقی پولو بی میگردنند
دقیقن سر همین «یا» منم فقط به کارگزاری مراجعه کردم و از اینجا متوجه شدم که هنوز سجام احراز هویت نشده و باید مراجعه کردباید برم دفتر پیشخوان اونجا هم احراز هویت بشم ( هر چند از تیر پارسال نرفتم و مشکلی هم تا حالا نبوده )
ولی واقعا متاسفم برای این کارگزاری ها و اطلاعاتشون
شما اگه تو سایت مفید رو نگاه کنی دقیقا نوشته که بعد از ثبت نام تو سجام و دریافت کد 10 رقمی به کارگزاری یا دفاتر پیشخوان مراجعه کنید
اصلا جایی توضیح نداده که باید هر دو جا رفت !
من مطمئنم این همه ادم این روزا دارن کد بورسی میگیرن خیلیاشون فقط همون کارگزاری رو میرن
کی کد بورسی گرفتی ؟ و کی این موضوع رو متوجه شدی که باید پیشخوان هم بری ؟ رفتی پیشخوان ؟دقیقن سر همین «یا» منم فقط به کارگزاری مراجعه کردم و از اینجا متوجه شدم که هنوز سجام احراز هویت نشده و باید مراجعه کرد
چهارشنبه هفته بعد بنظرتون از چه مبلغ استارت بخوره
#صباتامین از 1200 از شنبه به 1260 میرسه
#اریاسوسال ؟؟!!
استاد حسینی توضیحات کاملتر می فرمایند. من جسارت می کنم محضرشون.AryaSasol Polymer Company
آریاساسول
------
@FX.HOSSEINY
جناب حسینی نظرتون راجب نماد های زیر چیه؟ ؟
بلند مدتی عرض میکنم واینکه ارزش داره یکساله سرمایه گذاری کنم
پیشنهاد دیگه تو بخش غذایی دارید ؟
غشهداب
غنوش
و بکهنوج (2500%) افزایش سرمایه داره -از بنیادی بهم میگید چطوریه تکنیکال بررسی میکنم
امسال صنعت سیمان صنعت خودرو پیشتاز میشن
بین تعطیلات بود 5ام اینا. من مراجعه کردم کارگزاری ، با این فرض که احراز و ثبت نام توی کارگزاری انجام میشه. مسئولش گفت برو پیشخوان برای احرازکی کد بورسی گرفتی ؟ و کی این موضوع رو متوجه شدی که باید پیشخوان هم بری ؟ رفتی پیشخوان ؟
---------------------------
من مطمئنم از این دو میلیون کد بورسی که همین جور روز به روز دارن زیاد تر میشن خیلی ها فقط همون کارگزاری رو میرن که کد بورسی رو بگیرن ، وقتی هم کد بورسی گرفتن ، خب دیگه میگن کارمون انجام شده که پس جای دیگه هم نمیرن مثل خود من !
خوبه یه 2 روز اصلاح میشه قیمت هامعلوم نیست چهارشنبه ها عصر در بورس چه خبر میشه
دوباره یسری قوانین جدید خلق الساعه اعمال کردن
مفید و آگاه هردو خوبهببخشید دوستان کدوم کارگذاری بهتر از بقیه اس؟
سهم سنگینیه#ذوب آهن
این چطور میادش؟
دنیا داره به سمت شفافیت بیشتر میره اینا هر روز یه خوابی برای بورس می بینن. خودشون هم خسته نمی شن خدایی؟چرا یه دفه قانون و اساس رو عوض نمیکنن
خسته شدیم
هر روز یه بامبول جدید
بله یکی از دوستان یه حساب سرانگشتی کرده بود بین پنج تا ده میلیون تومن احتمالا بخواد.شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (بزرگترین هلدینگ چند رشته ای کشور) با سرمایه 80,000 میلیارد ریال با نماد "شستا" در فهرست نرخهای بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شد.
با این حساب اگر #شستا بخواد 10% ارائه کنه احتمالا نقدینگی بسیار سنگین و بی سابقه ای، در مقیاس عرضه اولیه، میخواد.