• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
امروز فروی تا 4+ اومد و کویر منفی شد، فروی رو فروختم، کویر روی 3- خریدم. فروی با 0.5 بسته شد. الان 30.5 درصد پرتفوی کویر هست بقیه هم وپارس. کویر یه افزایش سرمایه دیگه داره. تا اون موقع کویر رو نگه دارم؟

----------------------
کلر چه افزایش قیمتی داشته
16 بهمن 2850 امروز 8397
2 ماه 194 درصد

دیگه پولی که میخواستم باهاش تو صندوقها سرمایه گذاری کنم، باهاش عرضه اولیه می خرم
-------------------------------

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
AryaSasol Polymer Company
آریاساسول
------
@FX.HOSSEINY
جناب حسینی نظرتون راجب نماد های زیر چیه؟ ؟
بلند مدتی عرض میکنم واینکه ارزش داره یکساله سرمایه گذاری کنم
پیشنهاد دیگه تو بخش غذایی دارید ؟
غشهداب
غنوش

و بکهنوج (2500%) افزایش سرمایه داره -از بنیادی بهم میگید چطوریه تکنیکال بررسی میکنم

امسال صنعت سیمان صنعت خودرو پیشتاز میشن

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
باید برم دفتر پیشخوان اونجا هم احراز هویت بشم ( هر چند از تیر پارسال نرفتم و مشکلی هم تا حالا نبوده )
ولی واقعا متاسفم برای این کارگزاری ها و اطلاعاتشون
شما اگه تو سایت مفید رو نگاه کنی دقیقا نوشته که بعد از ثبت نام تو سجام و دریافت کد 10 رقمی به کارگزاری یا دفاتر پیشخوان مراجعه کنید
اصلا جایی توضیح نداده که باید هر دو جا رفت !
من مطمئنم این همه ادم این روزا دارن کد بورسی میگیرن خیلیاشون فقط همون کارگزاری رو میرن
دقیقن سر همین «یا» منم فقط به کارگزاری مراجعه کردم و از اینجا متوجه شدم که هنوز سجام احراز هویت نشده و باید مراجعه کرد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دقیقن سر همین «یا» منم فقط به کارگزاری مراجعه کردم و از اینجا متوجه شدم که هنوز سجام احراز هویت نشده و باید مراجعه کرد
کی کد بورسی گرفتی ؟ و کی این موضوع رو متوجه شدی که باید پیشخوان هم بری ؟ رفتی پیشخوان ؟
---------------------------
من مطمئنم از این دو میلیون کد بورسی که همین جور روز به روز دارن زیاد تر میشن خیلی ها فقط همون کارگزاری رو میرن که کد بورسی رو بگیرن ، وقتی هم کد بورسی گرفتن ، خب دیگه میگن کارمون انجام شده که پس جای دیگه هم نمیرن مثل خود من !

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
چهارشنبه هفته بعد بنظرتون از چه مبلغ استارت بخوره
#صباتامین از 1200 از شنبه به 1260 میرسه
#اریاسوسال ؟؟!!

والا معلوم نیست. باید اول مشخص بشه 10% از کل سرمایه رو میخوان ارائه بدن یا 5%. اگر 5% ارائه بدن با توجه به اینکه کل سرمایه اش 458 میلیارد هست اگر فرض کنیم 1.950.000 نفر شرکت میکنن (یعنی معادل صبا که امروز اومده) نفری 118 سهم میفته حدودا و اگر 10% بده هم که نفری 236 سهم. هر 2 عدد حدودی هست و دقیق نیست. اینکه چه قیمتی میخوره هر سهم مشخص نیست ولی در حالت 5% شاید بین 550 الی 650 نقدینگی بخواد و در حالت 10% دو برابرش. کل این محاسبات حدودیه.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
AryaSasol Polymer Company
آریاساسول
------
@FX.HOSSEINY
جناب حسینی نظرتون راجب نماد های زیر چیه؟ ؟
بلند مدتی عرض میکنم واینکه ارزش داره یکساله سرمایه گذاری کنم
پیشنهاد دیگه تو بخش غذایی دارید ؟
غشهداب
غنوش

و بکهنوج (2500%) افزایش سرمایه داره -از بنیادی بهم میگید چطوریه تکنیکال بررسی میکنم

امسال صنعت سیمان صنعت خودرو پیشتاز میشن
استاد حسینی توضیحات کاملتر می فرمایند. من جسارت می کنم محضرشون.
فقط خواستم بگم غشهداب خیلی سهم خوبی به نظر میاد و قیمت ذاتی سهام رو بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ بررسی کردن. البته افزایش سرمایه هم تو راه هست و اون هم بیاد دیگه نور علی نور.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
معلوم نیست چهارشنبه ها عصر در بورس چه خبر میشه

دوباره یسری قوانین جدید خلق الساعه اعمال کردن

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
کی کد بورسی گرفتی ؟ و کی این موضوع رو متوجه شدی که باید پیشخوان هم بری ؟ رفتی پیشخوان ؟
---------------------------
من مطمئنم از این دو میلیون کد بورسی که همین جور روز به روز دارن زیاد تر میشن خیلی ها فقط همون کارگزاری رو میرن که کد بورسی رو بگیرن ، وقتی هم کد بورسی گرفتن ، خب دیگه میگن کارمون انجام شده که پس جای دیگه هم نمیرن مثل خود من !
بین تعطیلات بود 5ام اینا. من مراجعه کردم کارگزاری ، با این فرض که احراز و ثبت نام توی کارگزاری انجام میشه. مسئولش گفت برو پیشخوان برای احراز
منم امکانش رو نداشتم گفت بذار خودم اوکی میکنم. یوزر و پسوردم رو داد منم تا وقتی که اینجا صحبتش شد نمیدونستم که احراز صورت نگرفته.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چرا یه دفه قانون و اساس رو عوض نمیکنن
خسته شدیم
هر روز یه بامبول جدید

چه وضعه اخه
گرچه اینو هم اضافه کنم سهم با بنیاد و خوب واسش اینچیزا مطرح نیست
دیگه سمت سهمهای کوچیک نمیشه رفت
سهمی که شاخص رو جابجا میکنه که قانون جدید براش اهمیتی نداره چون حجم مبناشو همیشه میزنه

+++++++++++++++++++++++

1- از تاریخ 99/01/25، پس از نوسان 20% طی 5 روز متوالی، سهم به مدت یک روز کاری متوقف خواهد شد و ناشر موظف به ارائه گزارش علت رشد یا افت می باشد.

2- از تاریخ 99/01/25، پس از نوسان 50% ، سهم به مدت 4 روز کاری متوقف خواهد شد و ناشر موظف به ارائه گزارش کنفرانس اطلاع رسانی علت رشد یا افت می باشد.

3- :ﺗﺒﺼﺮه 4: در ﮐﻠﯿﻪ ﻣﻮاردي ﮐﻪ در اﯾﻦ دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ ﺑﺎزﮔﺸﺎﯾﯽ ﺑﺪون ﻣﺤﺪودﯾﺖ داﻣﻨﻪ ﻧﻮﺳﺎن ﺻﻮرت ﻣﯽﮔﯿﺮد، ﺣﺠﻢ ﻣﺒﻨﺎ،در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮد.

4- ﮐﻠﯿﮥ ﻣﻌﺎﻣﻼت ﯾﮏ ﻧﻤﺎد ﻣﻌﺎﻣﻼﺗﯽ در 5 ﺟﻠﺴﮥ ﻣﻌﺎﻣﻼﺗﯽ ﻣﺘﻮاﻟﯽ در ﺳﻘﻒ داﻣﻨﮥ ﻧﻮﺳﺎن روزاﻧﮥ ﻗﯿﻤﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻪ ﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺣﺠﻢ ﻣﻌﺎﻣﻼت ﭘﻨﺞ ﺟﻠﺴﻪ ﻣﻌﺎﻣﻼﺗﯽ ﻣﺘﻮاﻟﯽ (ﺑﻪ اﺳﺘﺜﻨﺎي ﻣﻌﺎﻣﻼت در ﺑﺎزار ﻣﻌﺎﻣﻼت ﻋﻤﺪه) ﮐﻤﺘﺮ از 5 درﺻﺪ ﺣﺠﻢ ﻣﺒﻨﺎ باشد.

5- ﺑﺮاي ﻧﻤﺎدﻫﺎي ﻣﻌﺎﻣﻼﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﺮ اﺳﺎس اﻋﻼم ﺑﻮرس ﻣﺸﻤﻮل ﮔ ﺮه ﻣﻌﺎﻣﻼﺗﯽﻣﯽﺷﻮﻧﺪ، ﺑﺎزﮔﺸﺎﯾﯽ ﻧﻤﺎد ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺑﺎ دو ﺑﺮاﺑﺮ داﻣﻨﻪ ﻧﻮﺳﺎن ﻣﺠﺎز روزاﻧﻪ ﺻﻮرت ﭘﺬﯾﺮد.

6- از روز ﺷﺮوع ﺑﺎزارﮔﺮداﻧﯽ، داﻣﻨﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﻧﻮﺳﺎن ﻗﯿﻤﺖ، ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ داﻣﻨﻪ ﻧﻮﺳﺎن ﻗﯿﻤﺖ ﻗﺒﻠﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد.اﯾﻦ داﻣﻨﻪ ي ﻧﻮﺳﺎن ﺣﺪاﻗﻞ دو ﺑﺮاﺑﺮ داﻣﻨﻪ ي ﻧﻮﺳﺎن در ﺷﺮاﯾﻂ ﻣﻌﻤﻮل ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد. در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐﻪ ورﻗﻪ ي ﺑﻬﺎدار داراي ﺑﺎزارﮔﺮدان ﻓﻌﺎل ﺑﺎﺷﺪ، دامنه ي ﻧﻮﺳﺎن ﻗﯿﻤﺖ در روز ﺑﺎزﮔﺸﺎﯾﯽ ﻧﻤﺎد، ﺗﺎﺑﻊ ﻫﻤﯿﻦ دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ اﺳﺖ .ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻧﺤﻮه اﻋﻤﺎل ﺣﺠﻢ ﻣﺒﻨﺎ ، در ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﻧﻤﺎدﻫﺎي داراي ﺑﺎزارﮔﺮدان، ﺑﺮ اﺳﺎس ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﺼﻮب ﻫﯿﺎت ﻣﺪﯾﺮه ﺑﻮرس ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ببخشید دوستان کدوم کارگذاری بهتر از بقیه اس؟

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (بزرگ‌ترین هلدینگ چند رشته ای کشور) با سرمایه 80,000 میلیارد ریال با نماد "شستا" در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شد.

با این حساب اگر #شستا بخواد 10% ارائه کنه احتمالا نقدینگی بسیار سنگین و بی سابقه ای، در مقیاس عرضه اولیه، میخواد.

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
چرا یه دفه قانون و اساس رو عوض نمیکنن
خسته شدیم
هر روز یه بامبول جدید
دنیا داره به سمت شفافیت بیشتر میره اینا هر روز یه خوابی برای بورس می بینن. خودشون هم خسته نمی شن خدایی؟

شما فکر کن یه سهمی هی منفی بخوره بشه منفی بیست درصد. اون موقع بیچاره مدیر اون شرکت باید بیاد بگه چرا قیمت سهمش شده منفی بیست درصد!!! بعداگه توضیحاتش هم برای یه عده عقده ای قانع کننده نبود حجم مبنا بیشتر می شه. آخه کی میاد تو وضعیت منفی یک سهمی از همون سهم هی بخره و حجم مبنا پر بشه ؟

دوباره اینا یک کاری کردن که دودشون تو چشم خودشون خواهد رفت. وگرنه پول زیادی داره وارد بورس می شه و خواهد شد. زوری که این پول های ورودی به بورس داره هیچ چیزی نمی تونه جلوشرو بگیره. احتمالا دو سه روز اول هفته بعد تعیین کننده باشه که این قوانین بمونن یا مجبور به تغییرشون بشن.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (بزرگ‌ترین هلدینگ چند رشته ای کشور) با سرمایه 80,000 میلیارد ریال با نماد "شستا" در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شد.

با این حساب اگر #شستا بخواد 10% ارائه کنه احتمالا نقدینگی بسیار سنگین و بی سابقه ای، در مقیاس عرضه اولیه، میخواد.
بله یکی از دوستان یه حساب سرانگشتی کرده بود بین پنج تا ده میلیون تومن احتمالا بخواد.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یه چیزی هم به دوستانی که اینجا هستن بگم
سه تا سهم هستن که خیلی مناسب هستن . آبین و بکام و غشهداب. اگر می خوایید یکی از این سه تا سهم رو بخرید حتما غشهداب رو بخرید که پشیمون نخواهید شد. الان نمادش بسته هست به خاطر مثبت ۵۰درصدی که داشته. اما هفته پیش رو باز خواهد شد.
امروز ۲۱ فروردین ۹۹ قیمت غشهداب ۱۴۵۹ تومن. برای خرید بسیار مناسب هست و سود خوبی به دارندگان سهم خواهد داد.

بالا