سلام دوستان
اگر برای کارگزاری و سجام اینترنتی ثبت نام کنم برای احراز هویت باید در تاریخ خاصی مراجعه کنم یا هر وقت رفتم مساله ای نیست؟ کدام کارگزاری بهتره مفید یا آگاه؟
آستانه فردا صبا 12726 هست. قیمت امروز 12600 هست. یعنی 1 درصد افزایش پیدا میکنه چون حجم مبنا رو پر نکرده. دیگه اون 5+ ها تموم
به نظر من دیگه ارزش نداره آدم رو سهم های عرضه اولیه باشه. اگر سهم دیگری سراغ دارید که سوداوری خوبی داره عرضه اولیه ها رو بیخیال شید. دیگه مث قبلنا نیستآستانه فردا صبا 12726 هست. قیمت امروز 12600 هست. یعنی 1 درصد افزایش پیدا میکنه چون حجم مبنا رو پر نکرده. دیگه اون 5+ ها تموم
این حرف رو معمولا کسایی که خیلی پولدار یا خیلی حرفه ای ( یا میخوان بگن حرفه ای هستیم ) میزنن ، ولی برای کسی که اوله کاره معنی نمیدهبه نظر من دیگه ارزش نداره آدم رو سهم های عرضه اولیه باشه. اگر سهم دیگری سراغ دارید که سوداوری خوبی داره عرضه اولیه ها رو بیخیال شید. دیگه مث قبلنا نیست
آستانه فردا صبا 12726 هست. قیمت امروز 12600 هست. یعنی 1 درصد افزایش پیدا میکنه چون حجم مبنا رو پر نکرده. دیگه اون 5+ ها تموم
بله از هیچی بهتره. مقدرای پول تو حساب بانکیم داشتم خواستم بزارم تو صندوق های سرمایه گذاری، اما گفتم باهاش عرضه اولیه ها رو بخرم بهتره. حداقل 50 درصد میدن. بدون دردسر.این حرف رو معمولا کسایی که خیلی پولدار یا خیلی حرفه ای ( یا میخوان بگن حرفه ای هستیم ) میزنن ، ولی برای کسی که اوله کاره معنی نمیده
دوست عزیز این صفی که الان تو کارگزاری ها هست به خاطر همین عرضه اولیه هاس !
چرا بیخیال بشن وقتی بدون هیچ تحلیلی میشه سود خوبی ازشون گرفت ! درسته با توجه به قوانین جدید روند سودشون کند شده ولی بازم سود سازهستن !
شگویا رو نگاه کن ! 90 درصد سود تا حالا داده ، همینو خیلیا اون اولا میگفتن به درد نمیخوره و سود خوبی نمیده !
به قول معروف همون کسایی که پیش فروش ماشین بهشون میرسهمن فقط موندم اون 49 نفری که 1.6 میلیون سهم امروز تونستن بخرن کی هستن !
مزخرف ترین چیزی که در دوران بورسی ام دیده ام شاخص بورس ایران بودهنمودار شاخص بورس ایران در ده سال اخیر
امروز همین صبا رو دوباره 1.6 میلیون سهم خریدن ازش؟
بله از هیچی بهتره. مقدرای پول تو حساب بانکیم داشتم خواستم بزارم تو صندوق های سرمایه گذاری، اما گفتم باهاش عرضه اولیه ها رو بخرم بهتره. حداقل 50 درصد میدن. بدون دردسر.
به قول معروف همون کسایی که پیش فروش ماشین بهشون میرسه
فردا صبح سفارش خرید بزنم ببینم چه نوبتی بهم می رسه..
درستهبه نظر من دیگه ارزش نداره آدم رو سهم های عرضه اولیه باشه. اگر سهم دیگری سراغ دارید که سوداوری خوبی داره عرضه اولیه ها رو بیخیال شید. دیگه مث قبلنا نیست
داداش اینقدر از رو غرور حرف نزن !عرضه اولیه واسه کسایی که نمیتونن ترید کنند خوبه
ولی به بعد پرتفوی که بالای 50-100 میشه نمیشه یه عرض اولیه 500تومنی باشه تو سهمت
داداش اینقدر از رو غرور حرف نزن !
شما یه میلیاردم داشته باشی بازم عرضه اولیه چیزی ازت کم نمیکنه
متاسفانه رشد شارپی بورس باعث شده بعضیا دچار غرور بشن
خدا نکنه روزی بیاد بورس بریزه و منفی بشه اونوقت بهترین تحلیل ها هم کمکی نمیکنه
بحث ترید نیست ، بحث اینه بورس الان تو روزای خوبشه اونم بیشتر به خاطر ورود پول![]()
![]()
من خودم نمیتونستم ترید کنم
از عرضه اولیه شروع کردم
100درصدبحث ترید نیست ، بحث اینه بورس الان تو روزای خوبشه اونم بیشتر به خاطر ورود پول
اگه جو برگرده بهترین تحلیل گر ها هم نمیتونن سودی کنن
در مورده عرضه اولیه هم من یه رفیقی داشتم 1 تومن تو بورس پول داشت ، بازم میگفت اگه عرضه اولیه بیاد که سنگین باشه میخرم ! ( چون سودش تضمینیه ! حتی تو شاخص 20 هزار منفی هم باز اینا مثبتن )
برای شگویا سفارش میزنم خریدارای بیشتری داشته شانسش بیشتره.بله !
اینجا میتونین ببینین چه تعداد خریدن و چه تعداد فروختن
منم حرفم همینه از هیچی بهرته ( واسه بعضیام که خیلی بهتره )
------------------
خبرشو اینجا بده ولی بعید میدونم به منو شما برسه اونم تو روز دوم![]()
ای بابا تو پیج اینستا شون که بد گفتن ازشکارگزاری مبین سرمایه چطوره؟
گل بگیرن در مبین سرمایه رو اول صبح هیچ سفارشی قبول نمیکنه .نه خرید نه فروش .کلی ضرر کردیم .کی جواب میده حالا
واقعا متاسفم ک این کارگزاری رو انتخاب کردم.. هر صبح سر خطی ک سفارش میزنیم خطا میزنه..تا وقتی ک کلا مرحله پیش گشایش تموم بشه بعد اوکی میشه.. قطعا نقل مکان میکنم به یه کارگزاری دیگه.. ب همین زودی ها
چرا صفحه معاملاتی باز نمیشه؟ ارور میده
درود ،در پیشخوان امتحان داره کتبی یا شفاهی؟نه فرق نمی کنه
ولی بهتره همون روزش قالشو بکنی چون مملکت حساب کتاب نداره یهو قانون جدید میارن
کلا نیم ساعت هست
هر دو کارگزار خوب و قوی هستن.
ولی مفید بواسطه قدمت و برنامه کاربردی بورس قوی طرفدار بیشتری داره
البته آگاه کلاس های رایگان دیدم برای عضو ها می زاره
امروز هم کمی سفارس و کیسون خریدم. باشد که یک سال بعد سود خوبی از این دو سهم عاید ما شود. مخصوصا سفارس.