![]()
![]()
نکته ای در که در مورد تعداد و قیمت شستا وجود داره اینه که برخلاف عرضه های قبلی که نقدینگی به نسبت پایینی میخواستند، این یکی چون سنگین تره نمیشه پیشبینی کرد چه تعداد میرسه. چون ممکنه همه شرکت کنندگان سقف تعداد رو نذارن در نتیجه تقسیم عادی رقم ذکر شده به تعداد ثابت (مثلا 2 میلیون) فکر میکنم اشتباهه. به هر حال باید دید چی میشه.
من کارشناس نیستم و آماتورم ولی قطعا میگم اصلا. به هیچ وجه. به خصوص رقم بالا مثل 70 میلیون.
این عرضه اولیه ها مثل سم است برای بازار مثل علفزار برای گوسفندخدایی ما هم سر همین قضیه کلی چوب خوردیم تو همین تاپیک. بیخیال![]()
به نظر من اینا تن لش هستند و برای خالی کردن جیب من شما استدوستان آیا این درسته سهام های دولتی خیلی ریسک داره مثل همین #شستا و احتمال افت شدید و ضرر هستش؟
چه سهامی مثلا؟امروز بازار کلا گوسفندی شده
چه سهامی گذاشت امروز برای فروش که مدت ها من خودم در صف خرید بود و متاسفانه هسته طبق معمول هنگه
غشهداب خصدرا حکشتی و..............از دیدبان فولاژ، حفاری، وپاسار، کویر مثبت شدن.
به نظرم این سهم هایی که تو بازار منفی، سبز میشن ارزش دارن
اختلال در سفارشگیری هم درست شد
چه سهامی مثلا؟
غشهداب خصدرا حکشتی و..............
الان بهترین فرصت است برای خرید غشان غشوکو غشهد ختوقا ( تصمیم گیری خرید با خودتان )
خدا خیرت بده اون آموزش لینکش رو بده ما هم ببینیم خوب بود خرید بزنیم استفاده کنیم . اون نکات رو هم یه جایی بگو یه تعداد استفاده کنیممن به کمک یک نفر وارد بورس شدم آموزش پرتفو داد و چندتا خرید فروش و چند تا نکته گفت
و خودم هم یک آموزش خریدم به مبلغ 137 هزارتومان
خدا را شکر شکارهای خوبی میکنم در بورس و حقوق یک سرهنگ بازنسشته میفته هر ماه
به نظر من اینا تن لش هستند و برای خالی کردن جیب من شما است
بهترین راه سود دهی که برای من اثبات شده در بورس ، فقط فقط خرید و شرکت در افزایش سرمایه ها است اونم نه هر سهامی
من به کمک یک نفر وارد بورس شدم آموزش پرتفو داد و چندتا خرید فروش و چند تا نکته گفت
و خودم هم یک آموزش خریدم به مبلغ 137 هزارتومان
خدا را شکر شکارهای خوبی میکنم در بورس و حقوق یک سرهنگ بازنسشته میفته هر ماه
مثلا یکی دیگه از شکارهای من
مشاهده پیوست 1173962
اوایل عرضه شون که ریسک نداره معمولا. البته قبلا هم مواردی بودن که با قیمتی داده شدن و از همون روز اول منفی بودن. منتها الان دیگه عرضه اولیه زیاد ریسک نداره محصوصا همون اوایلش دیگه ریسکی نداره.دوستان آیا این درسته سهام های دولتی خیلی ریسک داره مثل همین #شستا و احتمال افت شدید و ضرر هستش؟
من نخریدم. هر چی داشتم دادم سهم. از این به بعد هم احتمالا سهم بخرم تا عرضه اولیه.الان پیامک اومد 87 میلیون ريال برای خرید 4شنبه #شستا واریز کنید
من نخریدم. هر چی داشتم دادم سهم. از این به بعد هم احتمالا سهم بخرم تا عرضه اولیه.
افزایش سرمایه دارهصبح #پکویر خرید 3900 در عرض 10 دقیقه شد 3600 قرمز شد
11:15 به بعد مثبت شد
چرا داداش عرضه اولیه رو همیشه بخریعنی نخریدم