• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان در حد ۴تومن میتونم شستا بگیرم، تازه‌واردم و فعلن انچنان ترید نمیکنم، توصیه میکنید بگیرم؟
کسی میتونه بگه مثلن ۲۰درصد (حد پایین تصور تحلیلگران) سود را حدودی توی چه مدت بهش میرسه.
بله می تونید بخرید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یک نکته در بحث عرضه #شستا
فردا اکثر نماد ها قرمزن چون میخوان سهام بفروشن و #شستا بخرن شاید یک فرصت باشه برای کسانی که مایل به خرید این سهام نباشن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان مگه محدود نکردن افرادی رو که تازه کد بورسی گرفتند؟
خیر قرار بود تا یک ماه بتونن سهام اولیه بخرن.
ولی گویا برداشتنش چون منم بدون محدویت خرید زدم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پنل کارگزاری آگاه چرا انقدر زشت و بدترکیبه!؟ برای یکی که میخواد عرضه اولیه ها رو بگیره اکانت گرفتم واقعا دلم رو زد پنل سایتش. گرافیک و چینش صفحه (که البته احتمالا کاستومایزبل هست) بیش از حد شلوغ و بی سلیقه هست!

علاوه بر زشت بودن! مشکل فنی هم که داره. دیروز چیزهایی که تو آگاه فروختم الان برگشته تو لیست دارایی ها. ظاهرا مشکل عمومیه. البته صرفا باید باگ ظاهری نرم افزار باشه و خودش آپدیت میشه (تو سبد خرید دارایی اونی که فروخته شده رو 0 زده) ولی به هر حال این مشکلات نباید رخ بده. نهایت نگر این مشکلات رو نداره. واقعا قابل مقایسه نیستند. حیف که در دوران کرونا نهایت نگر مشتری نمیپذیره و مجور شدم برای یکی از آشناها از طریق پیشخوان دولت (آگاه) اقدام کنم.

الان هم که از صبح یه سفارشی ثبت کرده بودم وقتی دیدم بهم نمیرسه لغو کردم ولی لغو نمیشه و پول بلوکه مونده و آزاد نمیکنه. چیه این آگاه؟ اه.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بالاخره حساب منم توی مفید الان بعد 4 روز فعال شد. :D
الان چقدر حسابو برای #شستا شارژ کنم؟ 8.7 میلیون یا همون 4 میلیون که بالا میگید کافیه؟
توافق نامه ی ارسال سفارش عرضه اولیه فعال باشه یعنی تمومه خودش فردا خرید میزنه و نیاز به کار دیگه ای از طرف ما نیست؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
الان چقدر حسابو برای #شستا شارژ کنم؟ 8.7 میلیون یا همون 4 میلیون که بالا میگید کافیه؟
توافق نامه ی ارسال سفارش عرضه اولیه فعال باشه یعنی تمومه خودش فردا خرید میزنه و نیاز به کار دیگه ای از طرف ما نیست؟
اره خودش میخره
پولاتو بلوک میکنه بعد خرید میزنه

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
بنده از شما مبتدی‌ترم. توافق نامه باعث میشه خودشون با مقدار شارژ حساب خرید بزنن اما اگه 1درصد نشه هم مسئولیتی گردن نمیگیرن.
پس بهتره اگه تونستین توی تایم اعلامی خودتونم خرید بزنین از اونجا که صفی هم نیست و به همه میرسه کافیه فقط درخواست خرید رو ارسال کنین.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ببینید عزیزان
واقعا تخمین زدن درصد سود سخته
ولی احتمال زیاد اگه ۱ هفته برای سهم حجم مبنا درنظر نگیرن سهم ۲۰ درصد سود میکنه
من خودم موجودی ندارم بگیرم وگرنه میگرفتم سه شنبه میفروختم واسه آریا سرمایه گذاری میکردم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خیر قرار بود تا یک ماه بتونن سهام اولیه بخرن.
ولی گویا برداشتنش چون منم بدون محدویت خرید زدم
اقا حمید
چقدر هزینه برای ثبتنام اولیه برداشت...
اگه دفتر پیشخوان رفتید چقدر برای ثبتنام در کارگزاری گرفتند؟!
از تحلیل ها و گمانه زنی های شستا میشه برق گرفت :D
:p :p
اقای حسینی عزیز یکم صحبت کنید ما استفاده ببریم
ببینیم چه صنعتهایی امسال خوبن
یکم بنیادشونو کار کنیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان اطلاعیه های ناظر نگاه کنید

احتمالا فردا خیلی از سهام ها مجاز محفوظ میشن

@kyle اریاساسول بگیر شرکت خیلی عالی هست

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
اقا حمید
چقدر هزینه برای ثبتنام اولیه برداشت...
اگه دفتر پیشخوان رفتید چقدر برای ثبتنام در کارگزاری گرفتند؟!
10 تومن ثبت نام سجام
5 تومن احراز هویتش
و 16600 بابت احراز هویت مفید گرفتن
جمعا با کپی شناسنامه و کارت ملی 33 تومنی شد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اقای حسینی عزیز یکم صحبت کنید ما استفاده ببریم
ببینیم چه صنعتهایی امسال خوبن
یکم بنیادشونو کار کنیم
سال ۹۷ و ۹۸ بدون هیچ گونه تحلیلی میشد سهام خرید سود کرد خیلی از افرادی که از سال ۹۷ سهام دارند امروز در سودهای ۱۰۰۰ درصدی هستند

امسال باتوجه رشد عجیبی که بورس داشته باید بریم سمت سهم هایی که از بازار عقب مانده اند یا شرکت هایی که پروژه ای استارت کنند یا محصولی استراتژیک را صادر میکنند

مثلا من سود سهام هایم را در #بزاگرس سرمایه گذاری میکنم به امید صادرات برق به نرخ ۸۵ سنت

از این قبیل شرکت ها فراوان هست منتهی باید مطالعه و بررسی کامل بشه با امور سهامداران تماس بگیرید گزارشات و فعالیت های هئیت مدیره را کامل بخونید

کسی که بدون اگاهی و اموزش خرید کند اینده خوبی را در پیش نخواهد داشت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حسنخانی نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس:
ورود شستا به بورس باعث افزایش شفافیت و نظارت بر شرکت‌ها خواهد شد

سازمان تامین اجتماعی سازمان بسیار بسیار وسیعی است که می تواند توقعات کارگران را برآورده کند به شرطی که از پتانسیلش و از سرمایه اش استفاده کند.

مدیران جوانی در شستا آمدند که ریسک پذیرند و در همین راستا آخرین اقدام ارزشمندشان وارد کردن شرکت هایشان به بورس است.

وقتی شرکت بورسی بشود قسمتی از منابع مورد نیاز خود را می تواند بدون اتکا به تسهیلات بانکی و یا سرمایه‌گذاری دولتی از مردم فراهم کند که این نقدینگی موجود در جامعه را به سمت تولید هدایت خواهد کرد .

شرکتهای جدید که وارد بورس می شوند از توان بورس برای سرمایه گذاری و افزایش ارتقای شرکت شان می‌توانند بهره ببرند .

حضور در بورس منجر به افزایش شفافیت و نظارت بر شستا می‌شود.
همچنین بخاطر ماهیت بورس شرکت‌ها به پاسطه حضورشان در بورس به استانداردهای بین المللی به لحاظ شکلی و ساختاری نیز نزدیک می‌شوند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
منم میخوام #شستا را کنار بزارم و روی #آریا کارکنم.
امیدوارم مثله این #شستا زیاد نباشه خریدش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

بله جناب حسینی
بعد تعادل میخام بیشتر سرمایه گذاری کنم برای حداقل ۹ماه

تعریف #بزاگرس شنیدم
استدلالتون برای خرید چیه
و پیشبینهاتون سهم چه اهداف تاچ میکنه !؟

+++++++++++++++++
گروه صنعتی خزامیا
#کبافق

بهترین کیف تو سال جدید #فزرین و #کویر عزیز دادن

//////

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رو خرید اولیش مهم نباشه برات اقا حمید
بعد سهم به حالت تعادل رسید سرمایه گذاری کنید روش

شتا ابر شرکته سوددهی زیادی داشته ،درصد سهامداری شرکتاش زیاده ولی ببین چقدر بلدش کردن
ببین چرا زودتر از اریا باید بیاد تو بورس؟!ایناهمه یه چیزی میگه بنظر من دولت میخاد از شر این سهم راحت بشه ، این شرکت .... :D

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تعریف #بزاگرس شنیدم
استدلالتون برای خرید چیه
و پیشبینهاتون سهم چه اهداف تاچ میکنه !؟

جناب آقای جعفری سرپرست محترم اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی موضوع : دريافت پروانه صادرات و واردات برق از وزارت نيرو با سلام و احترام، به استحضار می رساند این شرکت موفق به دریافت پروانه صادرات و واردات برق به شماره 1435-97-431 (پيوست نامه) از وزارت نیرو گردیده است، كه بر اساس اين پروانه به شركت اجازه داده مي شود، نسبت به صادرات و واردات برق با رعايت مفاد مندرج در ظهر پروانه (مسئوليت ها و تعهدات دارنده پروانه) اقدام نمايد. ضمنا به اطلاع مي رساند كه شركت تا اين تاريخ هيچگونه صادرات برق نداشته است. مراتب جهت استحضار جنابعالي و سهامداران محترم شركت به حضور ايفاد مي گردد. محمد جعفري مدير عامل و نايب رئيس هيات مديره

من دید صادرات دارم شاید یکسال دیگه طول بکشه اما بنظرم ارزش خواهد داشت
شرکت کوچک و خبر صادرات میتونه سهم حداقل ۱۰ برابر کند
به راحتی افزایش سرمایه از اندوخته میتواند بدهد

برق داخلی کیلو واتی 2 سنت
برق صادراتی 11 سنت

این صرفا یک نمونه بود و الی شرکت های دیگه ای هم هستند که به عنوان مثال یکی دو ماه اینده خط تولیدش استارت بخوره یا فلان معدن به بهره برداری میرسه

موفقیت در بورس اتفاقی نیست باید تلاش کنی

اریا کوچک تر اما خرید سهم سخت تر خواهد بود

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جناب آقای جعفری سرپرست محترم اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی موضوع : دريافت پروانه صادرات و واردات برق از وزارت نيرو با سلام و احترام، به استحضار می رساند این شرکت موفق به دریافت پروانه صادرات و واردات برق به شماره 1435-97-431 (پيوست نامه) از وزارت نیرو گردیده است، كه بر اساس اين پروانه به شركت اجازه داده مي شود، نسبت به صادرات و واردات برق با رعايت مفاد مندرج در ظهر پروانه (مسئوليت ها و تعهدات دارنده پروانه) اقدام نمايد. ضمنا به اطلاع مي رساند كه شركت تا اين تاريخ هيچگونه صادرات برق نداشته است. مراتب جهت استحضار جنابعالي و سهامداران محترم شركت به حضور ايفاد مي گردد. محمد جعفري مدير عامل و نايب رئيس هيات مديره

من دید صادرات دارم شاید یکسال دیگه طول بکشه اما بنظرم ارزش خواهد داشت
شرکت کوچک و خبر صادرات میتونه سهم حداقل ۱۰ برابر کند
به راحتی افزایش سرمایه از اندوخته میتواند بدهد

برق داخلی کیلو واتی 2 سنت
برق صادراتی 11 سنت

این صرفا یک نمونه بود و الی شرکت های دیگه ای هم هستند که به عنوان مثال یکی دو ماه اینده خط تولیدش استارت بخوره یا فلان معدن به بهره برداری میرسه

موفقیت در بورس اتفاقی نیست باید تلاش کنی

اریا کوچک تر اما خرید سهم سخت تر خواهد بود
یکسال دیگه خوبه ...صادرات ... رفت واچلیست

من در صنعت برق بکهنوج دارم

بالا