Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
بله می تونید بخریددوستان در حد ۴تومن میتونم شستا بگیرم، تازهواردم و فعلن انچنان ترید نمیکنم، توصیه میکنید بگیرم؟
کسی میتونه بگه مثلن ۲۰درصد (حد پایین تصور تحلیلگران) سود را حدودی توی چه مدت بهش میرسه.
بله می تونید بخریددوستان در حد ۴تومن میتونم شستا بگیرم، تازهواردم و فعلن انچنان ترید نمیکنم، توصیه میکنید بگیرم؟
کسی میتونه بگه مثلن ۲۰درصد (حد پایین تصور تحلیلگران) سود را حدودی توی چه مدت بهش میرسه.
خیر قرار بود تا یک ماه بتونن سهام اولیه بخرن.دوستان مگه محدود نکردن افرادی رو که تازه کد بورسی گرفتند؟
پنل کارگزاری آگاه چرا انقدر زشت و بدترکیبه!؟ برای یکی که میخواد عرضه اولیه ها رو بگیره اکانت گرفتم واقعا دلم رو زد پنل سایتش. گرافیک و چینش صفحه (که البته احتمالا کاستومایزبل هست) بیش از حد شلوغ و بی سلیقه هست!
علاوه بر زشت بودن! مشکل فنی هم که داره. دیروز چیزهایی که تو آگاه فروختم الان برگشته تو لیست دارایی ها. ظاهرا مشکل عمومیه. البته صرفا باید باگ ظاهری نرم افزار باشه و خودش آپدیت میشه (تو سبد خرید دارایی اونی که فروخته شده رو 0 زده) ولی به هر حال این مشکلات نباید رخ بده. نهایت نگر این مشکلات رو نداره. واقعا قابل مقایسه نیستند. حیف که در دوران کرونا نهایت نگر مشتری نمیپذیره و مجور شدم برای یکی از آشناها از طریق پیشخوان دولت (آگاه) اقدام کنم.
اره خودش میخرهبالاخره حساب منم توی مفید الان بعد 4 روز فعال شد.
الان چقدر حسابو برای #شستا شارژ کنم؟ 8.7 میلیون یا همون 4 میلیون که بالا میگید کافیه؟
توافق نامه ی ارسال سفارش عرضه اولیه فعال باشه یعنی تمومه خودش فردا خرید میزنه و نیاز به کار دیگه ای از طرف ما نیست؟
بنده از شما مبتدیترم. توافق نامه باعث میشه خودشون با مقدار شارژ حساب خرید بزنن اما اگه 1درصد نشه هم مسئولیتی گردن نمیگیرن.بالاخره حساب منم توی مفید الان بعد 4 روز فعال شد.
الان چقدر حسابو برای #شستا شارژ کنم؟ 8.7 میلیون یا همون 4 میلیون که بالا میگید کافیه؟
توافق نامه ی ارسال سفارش عرضه اولیه فعال باشه یعنی تمومه خودش فردا خرید میزنه و نیاز به کار دیگه ای از طرف ما نیست؟
البته بعضی کارگزاری ها مثل مال خودم بلوک نمیکنن و همینطور آزاده. اگه بلوک کنن پس حتما خرید میزنن.اره خودش میخره
پولاتو بلوک میکنه بعد خرید میزنه
اقا حمیدخیر قرار بود تا یک ماه بتونن سهام اولیه بخرن.
ولی گویا برداشتنش چون منم بدون محدویت خرید زدم
از تحلیل ها و گمانه زنی های شستا میشه برق گرفت![]()
10 تومن ثبت نام سجاماقا حمید
چقدر هزینه برای ثبتنام اولیه برداشت...
اگه دفتر پیشخوان رفتید چقدر برای ثبتنام در کارگزاری گرفتند؟!
سال ۹۷ و ۹۸ بدون هیچ گونه تحلیلی میشد سهام خرید سود کرد خیلی از افرادی که از سال ۹۷ سهام دارند امروز در سودهای ۱۰۰۰ درصدی هستنداقای حسینی عزیز یکم صحبت کنید ما استفاده ببریم
ببینیم چه صنعتهایی امسال خوبن
یکم بنیادشونو کار کنیم
بله جناب حسینیدوستان اطلاعیه های ناظر نگاه کنید
احتمالا فردا خیلی از سهام ها مجاز محفوظ میشن
@kyle اریاساسول بگیر شرکت خیلی عالی هست
رو خرید اولیش مهم نباشه برات اقا حمیدمنم میخوام #شستا را کنار بزارم و روی #آریا کارکنم.
امیدوارم مثله این #شستا زیاد نباشه خریدش
تعریف #بزاگرس شنیدم
استدلالتون برای خرید چیه
و پیشبینهاتون سهم چه اهداف تاچ میکنه !؟
اریا کوچک تر اما خرید سهم سخت تر خواهد بودمنم میخوام #شستا را کنار بزارم و روی #آریا کارکنم.
امیدوارم مثله این #شستا زیاد نباشه خریدش
یکسال دیگه خوبه ...صادرات ... رفت واچلیستجناب آقای جعفری سرپرست محترم اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی موضوع : دريافت پروانه صادرات و واردات برق از وزارت نيرو با سلام و احترام، به استحضار می رساند این شرکت موفق به دریافت پروانه صادرات و واردات برق به شماره 1435-97-431 (پيوست نامه) از وزارت نیرو گردیده است، كه بر اساس اين پروانه به شركت اجازه داده مي شود، نسبت به صادرات و واردات برق با رعايت مفاد مندرج در ظهر پروانه (مسئوليت ها و تعهدات دارنده پروانه) اقدام نمايد. ضمنا به اطلاع مي رساند كه شركت تا اين تاريخ هيچگونه صادرات برق نداشته است. مراتب جهت استحضار جنابعالي و سهامداران محترم شركت به حضور ايفاد مي گردد. محمد جعفري مدير عامل و نايب رئيس هيات مديره
من دید صادرات دارم شاید یکسال دیگه طول بکشه اما بنظرم ارزش خواهد داشت
شرکت کوچک و خبر صادرات میتونه سهم حداقل ۱۰ برابر کند
به راحتی افزایش سرمایه از اندوخته میتواند بدهد
برق داخلی کیلو واتی 2 سنت
برق صادراتی 11 سنت
این صرفا یک نمونه بود و الی شرکت های دیگه ای هم هستند که به عنوان مثال یکی دو ماه اینده خط تولیدش استارت بخوره یا فلان معدن به بهره برداری میرسه
موفقیت در بورس اتفاقی نیست باید تلاش کنی
اریا کوچک تر اما خرید سهم سخت تر خواهد بود