• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
برای #آریا ساسول چند تاریخ زدن. کسی از تاریخ دقیق خبر داره؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان ایا شما هم با ایزی تریدر روی مرورگرهای دسکتاپی مشکل دارید؟ من سه تا مرورگرو روی ویندوز 10 امتحان کردم وارد میشه ولی روی هر قسمتی کلیک میکنی دوباره ریدایرکت میشه به صفحه ورود!
ایزی تریدر فقط روی موبایل برام درست کار میکنه.

اره خودش میخره
پولاتو بلوک میکنه بعد خرید میزنه
من الان موجودی 8.7 افزایش دادم ولی بلوکه نشده و به قدرت خرید اضافه کرد. ایا فردا بلاک میشه برای خرید؟

خیر قرار بود تا یک ماه بتونن سهام اولیه بخرن.
ولی گویا برداشتنش چون منم بدون محدویت خرید زدم
یعنی ثبت نامی های جدید میتونن سهام های غیر اولیه رو خرید فروش کنن؟ چون من شنیدم ماه اول فقط میشه سهام اولیه خرید کرد.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
یکسال دیگه خوبه ...صادرات ... رفت واچلیست

من در صنعت برق بکهنوج دارم
میتونین توضیح بدین بعد از قرار گرفتن توی واچلیست تون چه فاکتورهایی رو چه زمانهایی چک میکنین و ملاک قرار میدین و در نهایت ورود میکنین؟ (سوالم هم برای این سهم و هم کلی عه)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
الان موجودی 8.7 افزایش دادم ولی بلوکه نشده و به قدرت خرید اضافه کرد. ایا فردا بلاک میشه برای خرید؟
بله

ایزی تریدر امروز یکم خطا داشت
ولی در کل من با ایزی تریدر خیلی حال میکنم
/////

میتونین توضیح بدین بعد از قرار گرفتن توی واچلیست تون چه فاکتورهایی رو چه زمانهایی چک میکنین و ملاک قرار میدین و در نهایت ورود میکنین؟ (سوالم هم برای این سهم و هم کلی عه)
وقتی سهم بره واچلیست میشه جز سهم های ک میخای بخری
اقای حسینی عزیز استاد ما @FX.HOSSEINY هستند و بنیاد سهم رو تشخصی دادند ک خوبه پس اصل کار رو ایشون انجام دادن
بعد افرادی ک تکنیکال کار میکنند سهم رو بررسی میکنند ،نقط ورود برای خودشون ردیف میکنن و وارد سهم میشن.
بعد با توجه به اهدافی ک واسه خودشون میچینن میرن جلو...

کسایی ک بنیادی کار میکنن سهم رو برای مدت ۹ ماه به بالا میگیرن
حالا بعضیا ۲سال ۴ سال ۱۰سال ,شرکت تا وقتی سودسازی خوب داره باهاشن.

یسری از افراد تکنیکال کارن و واسه خودشون حدضرر و نقطه ورود خروج و اهداف دارن
مثلا طرف سهم ۱۰۰تومن میخره میگه ۴۰۰تومن نقطه خروجمه و خارج میشه...
تکنیکال هم چند نوع داره : نوسانگیری : کوتاه مدت : بلند مدت....

یه استراتژی خوب باید برای خودت درست کنی و بهش پایبند باشی ،اگه اینکارو انجام بدی همیشه موفقی.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینجوری که من میبینیم در عرض یکماه باید هر چی سهام خریدیم بفروشیم بدیم عرضه اولیه بخریم!!!!!این که نشد سهامداری:rolleyes:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
دوستان درمجموع کارگزاری آگاه انتخاب بهتریه یا مفید؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان الان پیامک اومد از مفید که 870 تومان شارژ داشته باشید برای فردا

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
همه از طراحی و عملکرد برنامه آگاه رضایت ندارند.
مفید کامل تر هست
البته آگاه آموزش های رایگان هم داره
من خودم مفید
پیشخوان میری معرفی می کنه مفید
سلام
دوستان درمجموع کارگزاری آگاه انتخاب بهتریه یا مفید؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حداقل سهمی ک برات میخره اونقدره
بیشتر داشته باشید بیشتر میخره ...

ولی این بازه خیلی جالبه
از ۸میلیون رسیدن ۸۰۰هزار تومن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اینجور که بوش میاد هر چی در میاری باید بریزی تو بورس
از باک ماشین خوش خوراکتره این

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
همین چند دیقه پیش فامیل ما هم زنگ زد این پیامک رو گفت، فکر کرده بود باید 870 داشته باشی کافیه. منم گفتم بابا این حداقله نهاتا 1000 تا سهم برات میخره.
فک کنم با این اس ام اس خیلیا گول میخورن همون 870 شارژ میکنن.
راستی این اس ام اس رو از کجا باید فعال کرد؟ برای من هیچی نیومده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خودکار میادش
آقا به نظر من بهتر
فردا ببین خون به پا میشه
تو این پیج های اینستاگرام همه در مورد #شستا حرف می زنند. چقدر قدرت خرید داشته باشیم؟ چه ساعتی هست؟ سود داره یا نه و...

همین چند دیقه پیش فامیل ما هم زنگ زد این پیامک رو گفت، فکر کرده بود باید 870 داشته باشی کافیه. منم گفتم بابا این حداقله نهاتا 1000 تا سهم برات میخره.
فک کنم با این اس ام اس خیلیا گول میخورن همون 870 شارژ میکنن.
راستی این اس ام اس رو از کجا باید فعال کرد؟ برای من هیچی نیومده

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این صرفا یک نمونه بود و الی شرکت های دیگه ای هم هستند که به عنوان مثال یکی دو ماه اینده خط تولیدش استارت بخوره یا فلان معدن به بهره برداری میرسه

موفقیت در بورس اتفاقی نیست باید تلاش کنی
جناب حسینی ممنونم از پیشنهادات و بیان بی مزد و منت تحقیقاتتون
در مورد سهام های سیمانی نظری ندارید؟ دوستی دارم که پیمانکار هستند و در مورد سال ۹۸ می گفت اوایل سال خرید سیمان رو از ۷۰۰۰ تومن شروع کردیم آخرای سال ۱۲۰۰۰ تومن خریدیم. همین الان حدود ۱۶۰۰۰ تومن فروش میره و آشناهایی که دارن همگی سیمان می خرن و انبار می کنن شدید. احتمال میدن تا۲۲۰۰۰ تومن هم بره قیمتش.
با این اوضاع سودی که کارخانه سیمان ها میکنن هم خیلی افزایش پیدا کنه احتمالا. و بالطبع سهم هم بالا بره . سفارس رو از هفته پیش دارم که حتی تو این روزها هم خوب جلو رفته و بهتر از بقیه سهم ها هست. صحبتی که با دوستان می شد بقیه سهم های سیمانی هم خوب می گفتن. ساربیل، سخاش، ...
کلا نظرتون در مورد سیمانی ها چیه ؟ و مخصوصا سفارس. چون فکر کنم قبلا هم فرموده بودید که به دید یک یا دو سال خودتون هم خرید زده بودید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
اطلاعيه درخصوص عدم تأييد بخشي ازمعاملات درنمادهاي معاملاتي(غپاك)،(غنوش)99/1/26 16:19
اطلاعيه درخصوص عدم تأييد بخشي ازمعاملات درنمادهاي معاملاتي(اخابر)،(واميد)99/1/26 17:10
اطلاعيه درخصوص عدم تأييد بخشي ازمعاملات درنماد معاملاتي(وايران)99/1/26 17:11
اطلاعيه مهم درخصوص زمان انجام معامله در نمادهاي معاملاتي (تملت)،(زكوثر)99/1/26 17:34
انجام معاملات در نمادهاي معاملاتي (شگويا1) و (صبا1)99/1/26 17:57
به اطلاع مي رساند؛ در راستاي ماده 5 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران و مديريت سفارشات موجود در سامانه، معاملات در نمادهاي معاملاتي شرکت پتروشيمي تندگويان (شگويا1) و شرکت سرمايه گذاري صبا تامين (صبا1) فردا چهار‌شنبه مورخ 1399/01/27 صرفا از ساعت 12:35 تا ساعت 13:30 به صورت حراج پيوسته انجام خواهد شد. لازم به تاکيد است جلسه معاملاتي فردا چهار‌شنبه مورخ 1399/01/27 در نمادهاي مذکور بدون برگزاري پيش گشايش خواهد بود. مدير عمليات بازار فرابورس ايران
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي تامين سرمايه بانك ملت(تملت)،سرمايه گذاري كشاورزي كوثر(زكوثر)از روز چهارشنبه مورخ 1399/01/27 تا اطلاع ثانوي در زمان جلسه معاملاتي (08:30 الي 12:30) معامله نخواهند شد.زمان انجام معامله در نمادهاي مذكور از ساعت 12:35 الي 13:30 و بدون مرحله پيش گشايش انجام خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز جاري سه شنبه مورخ 1399/01/26 بخشي از معاملات نماد معاملاتي شركت ليزينگ ايرانيان(وايران)به دليل عدم رعايت عدالت و فاصله زماني مجاز در سفارشات ارسالي تأييد نگرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز جاري سه شنبه مورخ 1399/01/26 بخشي از معاملات نماد معاملاتي شركت هاي مخابرات ايران(اخابر)، مديريت سرمايه گذاري اميد(واميد) به دليل عدم رعايت عدالت و فاصله زماني مجاز در سفارشات ارسالي تأييد نگرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز سه شنبه مورخ 1399/01/26 بخشي از معاملات نماد معاملاتي شركت هاي لبنبات پاستوريزه پاك(غپاك)، نوش مازندران(غنوش) به دليل عدم رعايت عدالت و فاصله زماني مجاز در سفارشات ارسالي تأييد نگرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

light67

Registered User
لایک‌ها
282
کدوم کارگزاری؟
جدیدا واسه احراز هویت کار خاصی نمیکنن؟ همون روند عادیه ؟(جلو گیری از کرونا و این داستانها)
اگاه ، نه کاری نبود زنگ زدم نیم ساعته تموم شد

بالا