من الان موجودی 8.7 افزایش دادم ولی بلوکه نشده و به قدرت خرید اضافه کرد. ایا فردا بلاک میشه برای خرید؟اره خودش میخره
پولاتو بلوک میکنه بعد خرید میزنه
یعنی ثبت نامی های جدید میتونن سهام های غیر اولیه رو خرید فروش کنن؟ چون من شنیدم ماه اول فقط میشه سهام اولیه خرید کرد.خیر قرار بود تا یک ماه بتونن سهام اولیه بخرن.
ولی گویا برداشتنش چون منم بدون محدویت خرید زدم
میتونین توضیح بدین بعد از قرار گرفتن توی واچلیست تون چه فاکتورهایی رو چه زمانهایی چک میکنین و ملاک قرار میدین و در نهایت ورود میکنین؟ (سوالم هم برای این سهم و هم کلی عه)یکسال دیگه خوبه ...صادرات ... رفت واچلیست
من در صنعت برق بکهنوج دارم
هفته بعد ۴شنبه ،اگه اتفاقی نیوفتهبرای #آریا ساسول چند تاریخ زدن. کسی از تاریخ دقیق خبر داره؟
بلهالان موجودی 8.7 افزایش دادم ولی بلوکه نشده و به قدرت خرید اضافه کرد. ایا فردا بلاک میشه برای خرید؟
وقتی سهم بره واچلیست میشه جز سهم های ک میخای بخریمیتونین توضیح بدین بعد از قرار گرفتن توی واچلیست تون چه فاکتورهایی رو چه زمانهایی چک میکنین و ملاک قرار میدین و در نهایت ورود میکنین؟ (سوالم هم برای این سهم و هم کلی عه)
سلام
دوستان درمجموع کارگزاری آگاه انتخاب بهتریه یا مفید؟
حداقل سهمی ک برات میخره اونقدرهدوستان الان پیامک اومد از مفید که 870 تومان شارژ داشته باشید برای فردا
حداقل سهمی ک برات میخره اونقدره
بیشتر داشته باشید بیشتر میخره ...
همین چند دیقه پیش فامیل ما هم زنگ زد این پیامک رو گفت، فکر کرده بود باید 870 داشته باشی کافیه. منم گفتم بابا این حداقله نهاتا 1000 تا سهم برات میخره.دوستان الان پیامک اومد از مفید که 870 تومان شارژ داشته باشید برای فردا
همین چند دیقه پیش فامیل ما هم زنگ زد این پیامک رو گفت، فکر کرده بود باید 870 داشته باشی کافیه. منم گفتم بابا این حداقله نهاتا 1000 تا سهم برات میخره.
فک کنم با این اس ام اس خیلیا گول میخورن همون 870 شارژ میکنن.
راستی این اس ام اس رو از کجا باید فعال کرد؟ برای من هیچی نیومده
جناب حسینی ممنونم از پیشنهادات و بیان بی مزد و منت تحقیقاتتوناین صرفا یک نمونه بود و الی شرکت های دیگه ای هم هستند که به عنوان مثال یکی دو ماه اینده خط تولیدش استارت بخوره یا فلان معدن به بهره برداری میرسه
موفقیت در بورس اتفاقی نیست باید تلاش کنی
اطلاعيه درخصوص عدم تأييد بخشي ازمعاملات درنمادهاي معاملاتي(غپاك)،(غنوش) | 99/1/26 16:19 |
---|---|
اطلاعيه درخصوص عدم تأييد بخشي ازمعاملات درنمادهاي معاملاتي(اخابر)،(واميد) | 99/1/26 17:10 |
اطلاعيه درخصوص عدم تأييد بخشي ازمعاملات درنماد معاملاتي(وايران) | 99/1/26 17:11 |
اطلاعيه مهم درخصوص زمان انجام معامله در نمادهاي معاملاتي (تملت)،(زكوثر) | 99/1/26 17:34 |
انجام معاملات در نمادهاي معاملاتي (شگويا1) و (صبا1) | 99/1/26 17:57 |
به اطلاع مي رساند؛ در راستاي ماده 5 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران و مديريت سفارشات موجود در سامانه، معاملات در نمادهاي معاملاتي شرکت پتروشيمي تندگويان (شگويا1) و شرکت سرمايه گذاري صبا تامين (صبا1) فردا چهارشنبه مورخ 1399/01/27 صرفا از ساعت 12:35 تا ساعت 13:30 به صورت حراج پيوسته انجام خواهد شد. لازم به تاکيد است جلسه معاملاتي فردا چهارشنبه مورخ 1399/01/27 در نمادهاي مذکور بدون برگزاري پيش گشايش خواهد بود. مدير عمليات بازار فرابورس ايران | |
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي تامين سرمايه بانك ملت(تملت)،سرمايه گذاري كشاورزي كوثر(زكوثر)از روز چهارشنبه مورخ 1399/01/27 تا اطلاع ثانوي در زمان جلسه معاملاتي (08:30 الي 12:30) معامله نخواهند شد.زمان انجام معامله در نمادهاي مذكور از ساعت 12:35 الي 13:30 و بدون مرحله پيش گشايش انجام خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران | |
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز جاري سه شنبه مورخ 1399/01/26 بخشي از معاملات نماد معاملاتي شركت ليزينگ ايرانيان(وايران)به دليل عدم رعايت عدالت و فاصله زماني مجاز در سفارشات ارسالي تأييد نگرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران | |
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز جاري سه شنبه مورخ 1399/01/26 بخشي از معاملات نماد معاملاتي شركت هاي مخابرات ايران(اخابر)، مديريت سرمايه گذاري اميد(واميد) به دليل عدم رعايت عدالت و فاصله زماني مجاز در سفارشات ارسالي تأييد نگرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران | |
به اطلاع كليه فعالان بازار مي رساند، در روز سه شنبه مورخ 1399/01/26 بخشي از معاملات نماد معاملاتي شركت هاي لبنبات پاستوريزه پاك(غپاك)، نوش مازندران(غنوش) به دليل عدم رعايت عدالت و فاصله زماني مجاز در سفارشات ارسالي تأييد نگرديد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران |
اگاه ، نه کاری نبود زنگ زدم نیم ساعته تموم شدکدوم کارگزاری؟
جدیدا واسه احراز هویت کار خاصی نمیکنن؟ همون روند عادیه ؟(جلو گیری از کرونا و این داستانها)