ورشکستگی وبمستریزر پاپ هم تعرفه ها رو نصف کرد چه می کنید وبمسترا؟
ورشکستگی وبمستریزر پاپ هم تعرفه ها رو نصف کرد چه می کنید وبمسترا؟
دقیقا همینطوره الان برای سایت های که فروش مستقیم ندارن هیچ راه کسب درامد خوبی وجود نداره دیگهورشکستگی وبمستری
ایمیل ریپلی کنی اصلا نمیخونن.سلام.
دوستان وقتی از طرف کمیته فیلترینگ اخطاری برای حذف صفحه ای میاد, و میگه باید اون مطلب رو حذف کنید, باید بعد از حذف بهشون اطلاع بدیم؟
آقا توی همین بازارچه کلی عمده فروش هست..دقیقا همینطوره الان برای سایت های که فروش مستقیم ندارن هیچ راه کسب درامد خوبی وجود نداره دیگه
نرم افزاری چیزی نیست ما بدون دانش بتونیم اپ اندرویدی بزنیم؟یه برنامه دیدم تو بازار 10 نصب داشت دقیقا با همین آیکن. تو روز روشن آیکن میدزدن![]()
چه کار ارزشمندی داریم که انجام بدیم؟حتی با دریافت رایگانشم خوندنش تو زمانی که میتونیم یه کار ارزشمند کنیم ارزش نداره
این دیگه بستگی به خودت داره که دنبال چی بری همون کتاب هم فقط بهت انگیزه میده که باید یه کاری بکنی ولی چیکار معلوم نیست. این تویی که باید اون کار رو پیدا کنی و بری دنبالش و اگه وسط کار انگیز نداشتی فکر نکن باز با خوندن همچین کتابایی به نتیجه برسی، چون هدفی که خودش انگیزه درست نکنه همون هر چه زودتر بهتره کنارش بزاری.چه کار ارزشمندی داریم که انجام بدیم؟
وقتی کاربر میخواد برنامرو نصب کنی میزنه دولوپر شناخته نشد درسته؟سلام
من بخاطر مشغله ام به راست چین اعتماد کردم و از یکی از فروشندگانش قالب وردپرس و اپ اندروید سفارش دادم
برای فروشگاهمون
بعد از بیست روز به ما اپ رو تحویل داد
با پاسکاری و دامنه دات کام بخر سرورت مشکل داره اینترنت زیرساخت مشکل داره و....
الانم مشتریان ما بخاطر مشکلات امنیتی گوگل اون رو نمیتونند نصب کنند و ایشون میفرمایند که بخاطر تحریم گوگل هست و باید هزینه پرداخت کنی تا بذارم توی پلی استور و... سی دلار!!! هزینه اکانت گوگل بیست و پنج دلار هست.. برای یکبار...
نمیدونم چیکار کنم...
کلافه شدم و ضرر کردم...
دوستان کسی از اینجا TV خریده؟ تایید میشه؟
![]()
تلویزیون سامسونگ ( خرید تلویزیون samsung ) بانه
شما می توانید با خرید تلویزیون سامسونگ از بانه علاوه بر محصول اورجینال، از قیمتهای استثنایی تلویزیون سامسونگ بهرمند خواهید بود.baneh90.com
منم مشکل مشابه رو با ژاکت دارم.افزونه خریدم کار نمی ده.به برنامه نویسش می گم خدایی محترمانه و مودبانه جواب می ده ولی محترمانه و مودبانه می پیچونه بدیش اینهسلام
من بخاطر مشغله ام به راست چین اعتماد کردم و از یکی از فروشندگانش قالب وردپرس و اپ اندروید سفارش دادم
برای فروشگاهمون
الانم مشتریان ما بخاطر مشکلات امنیتی گوگل اون رو نمیتونند نصب کنند و ایشون میفرمایند که بخاطر تحریم گوگل هست و باید هزینه پرداخت کنی تا بذارم توی پلی استور و... سی دلار!!! هزینه اکانت گوگل بیست و پنج دلار هست.. برای یکبار...
نمیدونم چیکار کنم...
کلافه شدم و ضرر کردم...
قالب کرکی روی سئو تاثیر منفی داره؟
چکار کنم ؟ برم از راست چین و ژاکت خریداریش کنم؟
اگه قابل مشکل امنیتی نداشته باشه و اسکریپت های متفرقه نباشه داخلش از نظر سئو مشکلی ندارهقالب کرکی روی سئو تاثیر منفی داره؟
چکار کنم ؟ برم از راست چین و ژاکت خریداریش کنم؟
لایسنس دارش خداتومنه..خارجیه..اگه قابل مشکل امنیتی نداشته باشه و اسکریپت های متفرقه نباشه داخلش از نظر سئو مشکلی نداره
اما بهتره قالب لایسنس دار بگیری خیالت راحت تره اونموقع
چه قالبی می خوای شاید ما داشته باشیملایسنس دارش خداتومنه..خارجیه..
البته برای سایت شرکتی میخوام.. زیاد رقیب سئو نداره..
چه قالبی می خوای شاید ما داشته باشیم
سلام بخاطر اینکه این مشکل رو نداشته باشیم از وردپرس استفاده کردیم و درون برنامه نیست پرداخت وارد صفحه وب میشه....وقتی کاربر میخواد برنامرو نصب کنی میزنه دولوپر شناخته نشد درسته؟
ما هم این مشکلو داشتیم ولی درستش کرد به برنامه نویست بگو با key خودش خروجی بگیره از برنامه درست میشه
برای انتشار اپ به برنامه نویسمون گفتیم اکانت گوگل برامون خرید بعد از انتشار به خاطر داشتن پرداخت درون برنامه بانک ایرانی تایید نکردن گفتن تحریمه اگر شما هم برای فروشگاهت پرداخت داری اکانت نخر چون میمونه رو دستت و برنامه تایید نمیشه
اکانت گوگل پلی که بسته نشه باید حداقل 2میلیون تومن هزینه کنی ( علاوه بر دردسرهاش ) چون اون پرداخت باید به اسم صاحب اکانت باشه و..سلام
برای فروشگاهمون
نمیدونم چیکار کنم...
کلافه شدم و ضرر کردم...