• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
Akismet سایت شما را در برابر 486,906 دیدگاه جفنگ پاسداری کرده است.
خدا قوت o_O

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
فرجاد این چندسال کجا بودی؟
یاد قالب فیدخوان بخیر:D

شرایط بگونه ای جلو رفت که ما شروع به واردات کالا از کشور دوست و کرونا پرور چین کردیم و این چند سال مشغول اینکار بوده و هستم و چون دیگه دغدغه درآمدی ندارم و کارها روی غلتک افتاده و وقت دارم دوباره به علاقه ام برگشتم و میخوام یکم وبمستری کنم :D

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
از وقتی هاست ایران گرفتم میخوام یه مطلبو تو گوگل فیچ کنم این خطارو میده

مشاهده پیوست 1174699

رو هاست فرانسه بود این خطارو نمیداد
حالا همش بگن برید هاست ایران خوبه
فکر کنم چون ارتباط پایدار نیست، بعضی فایل های css رو نمیتونه لود کنه و در نتیجه استایل به درستی لود نمیشه و این خطا بوجود میاد
یه preview بهت میده. در کنارش لیست مشکلات هم مینویسه. از اون طریق میتونی متوجه بشی مشکل چیه

tent

Registered User
لایک‌ها
32
از وقتی هاست ایران گرفتم میخوام یه مطلبو تو گوگل فیچ کنم این خطارو میده

مشاهده پیوست 1174699

رو هاست فرانسه بود این خطارو نمیداد
حالا همش بگن برید هاست ایران خوبه
دقیق نمی دونم مال چیه
ولی تو قسمت پایین mobile usability مشکل داره و همینطور که توضیحات نوشته این صفحه با موبایل سازگاری نداره
به نظرم باید این ارور توی coverage با جزئیات نوشته باشه (البته فکر کنم تو mobile usability هم این ارور باشه) که بعد از حل کردن مشکلی که گفته میتونی وارد همون صفحه بشی که تو coverage وجود داره و درخواست بدی که درست شده و بعد خودش درست میکنه و دوباره ایندکس میکنه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
یعنی حسرت به دل موندم که یکی از سایت هایی که تا حالا فروختم حتی ۱درصد پیشرفت داشته باشه
یا بعد یک ماه ولش میکنن به امون خدا، یا داون میشه یا افت شدید میکنه یا دامنه رو تمدید نمیکنن
من سایت ۵۹۰ ایران رو فروختم به طرف به قیمت خوبی خدا شاهده کلا ۲ روز پست گذاشت و بعدش ولش کرد اخریا دیدم تمدید نکرد کلا سایت پرید

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
یه چیز باحال هم بگم با کلید واژه لامپ در واژن سایت بالا که گفتم اول بود تو گوگل و چند میلیون ازش کاسب شدم سر پاپ اپ

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
فکر کنم چون ارتباط پایدار نیست، بعضی فایل های css رو نمیتونه لود کنه و در نتیجه استایل به درستی لود نمیشه و این خطا بوجود میاد
یه preview بهت میده. در کنارش لیست مشکلات هم مینویسه. از اون طریق میتونی متوجه بشی مشکل چیه
اره یا فایل های css لود نمیشه یا فایل های جاوا
بعد از چند بار زدن درست میشه و خطا نمیده

دقیق نمی دونم مال چیه
ولی تو قسمت پایین mobile usability مشکل داره و همینطور که توضیحات نوشته این صفحه با موبایل سازگاری نداره
به نظرم باید این ارور توی coverage با جزئیات نوشته باشه (البته فکر کنم تو mobile usability هم این ارور باشه) که بعد از حل کردن مشکلی که گفته میتونی وارد همون صفحه بشی که تو coverage وجود داره و درخواست بدی که درست شده و بعد خودش درست میکنه و دوباره ایندکس میکنه
نه همه چی درسته روی هاست ایران که نبودم بدون مشکل فیچ میکرد ولی رو هاست ایران باید حداقل 5 بار بزنم تا درست بشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کلمه ای قبول نکن خیلی گرون در میاد الان اگهی بزن مدیر و نویسنده میخوای انقدر بهت پیام میدن که ماهی 400 تومن هم راضی هستن با تعداد پست بالای 1000 تا!
من برای صفحه اینستام این کارو میکنم
کسی که با ماهی 400 استخدام بشه پست زدنش به دردی نمیخوره که کپی پیست یکی بخواد شاید

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بحث هزینه ترجمه شد,
دوستان اطلاع دارید هزینه ترجمه زیرنویس فیلم چه قدر هست؟
مثلا یک قسمت سریال 700 خطی 40 هزار تومن خوبه؟
کسی هست مگه واس خاطر ۴۰ تومن یه قسمت سریال رو ترجمه کنه؟
دوربین مخفیه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
200 دلار کتاب های رایگان شده

سایت زیر یه سری از کتاب های آموزشیش رو رایگان کرده که جمعا به ارزش 200 دلاره و میتونید هم اکنون اونارو تو لینک های زیر دانلود کنید

✅https://www.manning.com/books/hello-world-third-edition?query=hello world

✅https://www.manning.com/books/web-design-playground

✅https://www.manning.com/books/the-quick-python-book-third-edition

✅https://www.manning.com/books/event-streams-in-action?query=event streams

✅https://www.manning.com/books/hello!-html5-&-css3

✅https://www.manning.com/books/get-programming

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
کسی هست مگه واس خاطر ۴۰ تومن یه قسمت سریال رو ترجمه کنه؟
دوربین مخفیه؟
نمیدونم والا, یعنی همه مترجم هایی که فیلم و سریال ترجمه میکنن, هر قسمت 400 تومن میگیرن یا در راه رضای خدا کار میکنن؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بحث هزینه ترجمه شد,
دوستان اطلاع دارید هزینه ترجمه زیرنویس فیلم چه قدر هست؟
مثلا یک قسمت سریال 700 خطی 40 هزار تومن خوبه؟
هر خط ۵کلمه حساب کنیم و هر کلمه 11تومنو 5زار میشه ۴۰تومن (۳۵۰۰کلمه)
تو زمان ناصرالدین شاه من برا متن های معمولی هر کلمه ۱۰ تومن میگرفتم
زیرنویس ترجمش سخت تره چون باید ویدیو رو حتما ببینی که معنی اون کلمه درست دربیاد
بردگیه

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
هر خط ۵کلمه حساب کنیم و هر کلمه 11تومنو 5زار میشه ۴۰تومن (۳۵۰۰کلمه)
تو زمان ناصرالدین شاه من برا متن های معمولی هر کلمه ۱۰ تومن میگرفتم
زیرنویس ترجمش سخت تره چون باید ویدیو رو حتما ببینی که معنی اون کلمه درست دربیاد
بردگیه
من که هرجا گشتم ببینم این مترجم ها فیلم دریافتیشون چه قدره پیدا نکردم! که نکردم!

زبانم خوبه, میخوام تو وقت آزادم هفته ای یکی دو قسمت سریال ترجمه کنم, نمیدونم مبلغ چه قدر است!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من که هرجا گشتم ببینم این مترجم ها فیلم دریافتیشون چه قدره پیدا نکردم! که نکردم!

زبانم خوبه, میخوام تو وقت آزادم هفته ای یکی دو قسمت سریال ترجمه کنم, نمیدونم مبلغ چه قدر است!
راه سخت و طولانی هستش معمولا اول برای شناخته شدن تو سابسنس رایگان ترجمه میزنن و فقط هم بحث زبان نیست چون زیرنویس فیلم یا سریال باید یکم با دنیای فیلم و سریال و اصطلاحات انگلیسی اشنا باشی مرحله بعدی که چند کار با کیفیت داشتی معمولا برای تیم های ترجمه سایت های فیلم دنبال مترجم خوب هستن که اگه اونجا عضو شی میتونی درامد خوبی کسب کنی و این حالت فری لنسری که مثلا وقت های بیکاری بخوای ترجمه کنی فکر نکنم جواب بده.

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
راه سخت و طولانی هستش معمولا اول برای شناخته شدن تو سابسنس رایگان ترجمه میزنن و فقط هم بحث زبان نیست چون زیرنویس فیلم یا سریال باید یکم با دنیای فیلم و سریال و اصطلاحات انگلیسی اشنا باشی مرحله بعدی که چند کار با کیفیت داشتی معمولا برای تیم های ترجمه سایت های فیلم دنبال مترجم خوب هستن که اگه اونجا عضو شی میتونی درامد خوبی کسب کنی و این حالت فری لنسری که مثلا وقت های بیکاری بخوای ترجمه کنی فکر نکنم جواب بده.
ممنون, از توضیحات
بین خودمون باشه ولی بیشتر از 150 کار ترجمه شده دارم :D و با اصطلاحات و نگارش آشنایی لازم و کافی دارم. داخل سابسین حدود 100 تا منتشر کردم همه هم امتیاز کامل گرفتم و یک دونه هم امتیاز پایین نگرفتم!
تنها مشکلی که دارم سر مبلغ کار است! یه پیشنهاد دارم از سایتی که حدودا هر قسمت سریال 40-45 تومن پیشنهاد داده, با این شکلی که دوستان میگن خیلی مفته, نمیخوام قیمت بالایی بدم, فقط یک قیمت نرمال و ایده آل میخوام, اصلا نمیدونم بقیه مترجم ها با چه هزینه ای کار میکنن!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
ممنون, از توضیحات
بین خودمون باشه ولی بیشتر از 150 کار ترجمه شده دارم :D و با اصطلاحات و نگارش آشنایی لازم و کافی دارم. داخل سابسین حدود 100 تا منتشر کردم همه هم امتیاز کامل گرفتم و یک دونه هم امتیاز پایین نگرفتم!
تنها مشکلی که دارم سر مبلغ کار است! یه پیشنهاد دارم از سایتی که حدودا هر قسمت سریال 40-45 تومن پیشنهاد داده, با این شکلی که دوستان میگن خیلی مفته, نمیخوام قیمت بالایی بدم, فقط یک قیمت نرمال و ایده آل میخوام, اصلا نمیدونم بقیه مترجم ها با چه هزینه ای کار میکنن!
اگه دستت سریع شده باشه حساب کن ببین چقدر وقتتو میگیره اگه ساعتی میارزید هم میتونه خوب باشه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دوستان کسی آشنایی با tarsos DSP داره ؟

بالا