فرجاد این چندسال کجا بودی؟
فرجاد این چندسال کجا بودی؟
یاد قالب فیدخوان بخیر![]()
فکر کنم چون ارتباط پایدار نیست، بعضی فایل های css رو نمیتونه لود کنه و در نتیجه استایل به درستی لود نمیشه و این خطا بوجود میاداز وقتی هاست ایران گرفتم میخوام یه مطلبو تو گوگل فیچ کنم این خطارو میده
مشاهده پیوست 1174699
رو هاست فرانسه بود این خطارو نمیداد
حالا همش بگن برید هاست ایران خوبه
دقیق نمی دونم مال چیهاز وقتی هاست ایران گرفتم میخوام یه مطلبو تو گوگل فیچ کنم این خطارو میده
مشاهده پیوست 1174699
رو هاست فرانسه بود این خطارو نمیداد
حالا همش بگن برید هاست ایران خوبه
من سایت ۵۹۰ ایران رو فروختم به طرف به قیمت خوبی خدا شاهده کلا ۲ روز پست گذاشت و بعدش ولش کرد اخریا دیدم تمدید نکرد کلا سایت پریدیعنی حسرت به دل موندم که یکی از سایت هایی که تا حالا فروختم حتی ۱درصد پیشرفت داشته باشه
یا بعد یک ماه ولش میکنن به امون خدا، یا داون میشه یا افت شدید میکنه یا دامنه رو تمدید نمیکنن
اره یا فایل های css لود نمیشه یا فایل های جاوافکر کنم چون ارتباط پایدار نیست، بعضی فایل های css رو نمیتونه لود کنه و در نتیجه استایل به درستی لود نمیشه و این خطا بوجود میاد
یه preview بهت میده. در کنارش لیست مشکلات هم مینویسه. از اون طریق میتونی متوجه بشی مشکل چیه
نه همه چی درسته روی هاست ایران که نبودم بدون مشکل فیچ میکرد ولی رو هاست ایران باید حداقل 5 بار بزنم تا درست بشهدقیق نمی دونم مال چیه
ولی تو قسمت پایین mobile usability مشکل داره و همینطور که توضیحات نوشته این صفحه با موبایل سازگاری نداره
به نظرم باید این ارور توی coverage با جزئیات نوشته باشه (البته فکر کنم تو mobile usability هم این ارور باشه) که بعد از حل کردن مشکلی که گفته میتونی وارد همون صفحه بشی که تو coverage وجود داره و درخواست بدی که درست شده و بعد خودش درست میکنه و دوباره ایندکس میکنه
کسی که با ماهی 400 استخدام بشه پست زدنش به دردی نمیخوره که کپی پیست یکی بخواد شایدکلمه ای قبول نکن خیلی گرون در میاد الان اگهی بزن مدیر و نویسنده میخوای انقدر بهت پیام میدن که ماهی 400 تومن هم راضی هستن با تعداد پست بالای 1000 تا!
من برای صفحه اینستام این کارو میکنم
کسی هست مگه واس خاطر ۴۰ تومن یه قسمت سریال رو ترجمه کنه؟بحث هزینه ترجمه شد,
دوستان اطلاع دارید هزینه ترجمه زیرنویس فیلم چه قدر هست؟
مثلا یک قسمت سریال 700 خطی 40 هزار تومن خوبه؟
نمیدونم والا, یعنی همه مترجم هایی که فیلم و سریال ترجمه میکنن, هر قسمت 400 تومن میگیرن یا در راه رضای خدا کار میکنن؟کسی هست مگه واس خاطر ۴۰ تومن یه قسمت سریال رو ترجمه کنه؟
دوربین مخفیه؟
هر خط ۵کلمه حساب کنیم و هر کلمه 11تومنو 5زار میشه ۴۰تومن (۳۵۰۰کلمه)بحث هزینه ترجمه شد,
دوستان اطلاع دارید هزینه ترجمه زیرنویس فیلم چه قدر هست؟
مثلا یک قسمت سریال 700 خطی 40 هزار تومن خوبه؟
من که هرجا گشتم ببینم این مترجم ها فیلم دریافتیشون چه قدره پیدا نکردم! که نکردم!هر خط ۵کلمه حساب کنیم و هر کلمه 11تومنو 5زار میشه ۴۰تومن (۳۵۰۰کلمه)
تو زمان ناصرالدین شاه من برا متن های معمولی هر کلمه ۱۰ تومن میگرفتم
زیرنویس ترجمش سخت تره چون باید ویدیو رو حتما ببینی که معنی اون کلمه درست دربیاد
بردگیه
راه سخت و طولانی هستش معمولا اول برای شناخته شدن تو سابسنس رایگان ترجمه میزنن و فقط هم بحث زبان نیست چون زیرنویس فیلم یا سریال باید یکم با دنیای فیلم و سریال و اصطلاحات انگلیسی اشنا باشی مرحله بعدی که چند کار با کیفیت داشتی معمولا برای تیم های ترجمه سایت های فیلم دنبال مترجم خوب هستن که اگه اونجا عضو شی میتونی درامد خوبی کسب کنی و این حالت فری لنسری که مثلا وقت های بیکاری بخوای ترجمه کنی فکر نکنم جواب بده.من که هرجا گشتم ببینم این مترجم ها فیلم دریافتیشون چه قدره پیدا نکردم! که نکردم!
زبانم خوبه, میخوام تو وقت آزادم هفته ای یکی دو قسمت سریال ترجمه کنم, نمیدونم مبلغ چه قدر است!
ممنون, از توضیحاتراه سخت و طولانی هستش معمولا اول برای شناخته شدن تو سابسنس رایگان ترجمه میزنن و فقط هم بحث زبان نیست چون زیرنویس فیلم یا سریال باید یکم با دنیای فیلم و سریال و اصطلاحات انگلیسی اشنا باشی مرحله بعدی که چند کار با کیفیت داشتی معمولا برای تیم های ترجمه سایت های فیلم دنبال مترجم خوب هستن که اگه اونجا عضو شی میتونی درامد خوبی کسب کنی و این حالت فری لنسری که مثلا وقت های بیکاری بخوای ترجمه کنی فکر نکنم جواب بده.
اگه دستت سریع شده باشه حساب کن ببین چقدر وقتتو میگیره اگه ساعتی میارزید هم میتونه خوب باشهممنون, از توضیحات
بین خودمون باشه ولی بیشتر از 150 کار ترجمه شده دارمو با اصطلاحات و نگارش آشنایی لازم و کافی دارم. داخل سابسین حدود 100 تا منتشر کردم همه هم امتیاز کامل گرفتم و یک دونه هم امتیاز پایین نگرفتم!
تنها مشکلی که دارم سر مبلغ کار است! یه پیشنهاد دارم از سایتی که حدودا هر قسمت سریال 40-45 تومن پیشنهاد داده, با این شکلی که دوستان میگن خیلی مفته, نمیخوام قیمت بالایی بدم, فقط یک قیمت نرمال و ایده آل میخوام, اصلا نمیدونم بقیه مترجم ها با چه هزینه ای کار میکنن!