خگستر خشکه و اول راه؟!!
خگستر از تابستون 97 تا الان بیش از 28 برابر(2700 درصد) رشد کرده و در یک سال اخیر هم بیش از 1000 درصد رشد کرده. کاری به سهم و ارزندگیش سهم ندارم، اما انگار قضیه غگل برای شما درست عبرت نشده! برادر خگستر 1550 درصد افزایش سرمایه داده، شما چون تازه از راه رسیدی فکر میکنی اول راهه.
اینو با غگل مقایسه میکنی؟

این از همین قیمتش 50 درصد ابشاری سود میده !!! فعلا که صفش چند صد میلیونیه و احتمال رسیدن نوبت نزدیک صفره و اینکه خگستر تجدید ارزیابی داده . باید دوباره برسه به 2175 تومن . تازه خودش سهام دار عمده بانک وپارسه که اونم تجدید ارزیابی کرده . حالا حالا ها نمی ایسته . اهداف بالاست.ختوقا و دیگران بدون تجدید ارزیابی دارن پرواز میکنن .
تا یادم نرفته برو سایت اقتصاد امروز: افزایش سرمایه از محل #انباشته کلیه شرکتهای فعال در صنعت سرمایه گذاری در سال ۱۳۹۹ بزودی اجرا میشود / اقتصاد امروز
یکی از بزرگترین سودهای انباشته بین شرکتهای سرمایه گذاری متعلق به خگستر با حدود 600 میلیارد تومن سود انباشته هست .
شاید زمان ببره ولی خبر خوبیست برای الان خگستر
اینم بگم امروز ۲۳ تا حقوقی این سهم رو خریدن، مطمئنا حقوقی ها از ما خیلی زرنگتر هستن و جایی نمیرن که ضرر کنن.
و حرف آخر با تمام این موارد مثبت این سهم من همیشه ریسک پایین میکنم-فقط 15 درصد از سهامم دادم اینو خریدم و اضافی نمی کنم بهش و کافیه چون باید احتمال هر پیشامد بدی رو داد.
پرسود باشید.